|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
14.1.2008 11:39:11   
lara light
Pikovit, če se prav spomnim, bom pogledala še potem doma: ZELENJAVNI IN SADNI SOKOVI, Norman Walker, jo mam že več let, je super priročnik! Toplo priporočam! 

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
14.1.2008 11:40:31   
Pija76
Sulfinija a sonce tud sije? Ker če napišeš ja, pol grem v avto user posted image user posted image , sma ne vem do kam pridem k si tko daleč user posted image . Itak da bo postopek uspešen! Zdaj pa ne more več drgač a ne? Še vedno ne vem kje bo vajin dopust padu?

Ej punce une k se ni srečno končala nosečnost: Jaz imam pa full s kožo na obrazu probleme po IMN, a je to normalno? Sem tolk žalostna sem kot pubertetnica user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
14.1.2008 11:45:18   
Sulfinija
Pija76,ne sonce ni,je pa prav prijetno sprehajanje ko je tkole toplo.

Prve počitnice bojo na Malem lošinju,za druge še ne vema točno,...

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
14.1.2008 11:49:22   
lejla007
Konina - user posted image
Sm tko jezna na tole rdečko!!! Bom zdej navijala, da greš že februarja po pingvine!

Pija - Jokcam zaradi otročkov. Vse naokrog so noseče in vedno pomislim nase, zakaj pa mene ta sreča še ni doletela user posted image Verjetno me res zraven dajejo še hormoni od teh špikic. Sej ti si na GK LJ, a ne? Si imela prav tako Menopur? Kakšno dozo pa? Pa tale aspirin, k se pogovarjate - se ga jemlje od punkcije naprej, al šele od transferja?

Pikovit - si imela pa res naporen vikend user posted image
Pija in Pikovit - obema BRAVO, ker bosta postali gospe! user posted image user posted image user posted image Jaz sm se pred pol leta poročila in je to moj najlepši dan!

Kostanj - sama sicer nisem pri Rešu, ampak kolikor berem tukaj, je gospod zmožen izpljunit kateroloki besedo, ki mu takrat pade na pamet... Tud jaz imam 3 Menopurje, ampak šele v petek izvem, kako valim jajčka - bom držala pesti zate v sredo!

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
14.1.2008 11:59:36   
Pija76
Lejla sej ti bo uspelo.  POznam pa dobr te občudke, mislim da že vse v sanjah vidim user posted image . Tvoj prvi IVF a ne? Sem na GK ja, sem imela 3 menopurje z dvema vodama. Jaz sem začela 2 dni pred ET Aspirin jest pa do testa.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
14.1.2008 12:00:39   
pikovit
O Lejla čestitke.Glede na to da si še sveža nama boš lahko kaj pomagala?Ja vikend je bil res naporen.Ampak je bilo s u p e r!
Pija tole z kožo nič ne skrbi.So hormončki krivi.Sej se bo vse umirilo.
Lara fuuuuuul hvala.Ko prideš domov pa nam sporoči ali je ok naslov.
Kostanj a ti je ratalo?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
14.1.2008 12:01:37   
pikovit
Pija zakaj pa si imela 3 menopure?A ni to mal velika doza zate?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
14.1.2008 12:02:13   
lejla007
Pija - HVALA. Prvi ja... Sej se vidi, da sem vsa zblojena user posted image Tudi jaz imam 3 Menopurje z 2 vodama. Praviš dva dni pred transferjem? A je dobr prav aspirin 100 jemat?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
14.1.2008 12:10:56   
ANIME
Mene pa zanima kako radi dajejo rizično nosečnost v primeru, da imaš ICSI?
Jaz imam namreč tako delo, da "ne morem" manjkat oz. direkorica v službi ne ve, da bom v postopku.

Zato me zanima, da sodelovko pravočasno uvedem, da ne bom kar čez noč zginila user posted image  in pustila bombo za seboj.

Hvala za odgovore.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
14.1.2008 12:34:27   
Pija76
Anime na GK v LJ ti priporočajo non potest celo nosečnost. Se pa lahk tud sama odločiš a ne, da delaš. Kar uvedi jo, kaj pa če te avto zbije user posted image , bog ne daj ampak če še kdo zna nič ne škodi a ne, sej ni treba povedat zakaj gre.

PIkovit ja zgleda da so hotl vola ubit user posted image user posted image , pa ni blo nič user posted image user posted image , drugo rundo sem imela gonal 275 enot al česa že, zdaj bom imela enako.

Lejla ti nama kar mal pomagaj pri organizaciji pa kakšna ideja naj pade prosim. Se boš vsaj mal zamotila user posted image . Drgač pa ja Aspirin 100, enga na dan, sam glede na to da greš prvič mogoče ne bi blo potrebno kaj misliš?

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
14.1.2008 12:39:23   
lara light
Punce, k smo že pr zdravilih, mislim, da me bo ju3 zelo bolela user posted image  in ker imam ful pomemben sestanek moram bit tip top z glavo. In rada bi zvedla, če lahko kej vzamem, nalgesin smem? Thx za odgovor!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
14.1.2008 13:37:09   
KOSTANJ
Hi Pikovit - vidiš da mi je ratal prilepit enga lepotca, ampak sem se tolk matrala, da sta dva ratala user posted image  Pa nč hudega, če enga zgrešim, pa druzga najdem user posted image .
Sam tolk da se4 ne boste sam na Bruceu pasle, ker se mi zdi, da je tista slika s pištolo ža mal znucana. Jest sem pa dva prilepla, da če enga znucate, en še vedno zame ostane..user posted image
No vidim, da maste druge tudi po 3 menopurje, pa ste mlajše. No mogoče pa še zmeri nisem za u smeti?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
14.1.2008 13:38:06   
arneja
Evo, moj prvi zelenjavni sokec padel na tešče. Sem bila pridna in 10 minut prej vstala user posted image . Ampak je bil pa nagraužen, fuj, fej, bljek user posted image . Sem skoraj bruhala zraven. Kakšni so potem šele tisti Fructalovi, če gre že tole komaj dol po grlu user posted image . Mislim, da se bom jutri tudi jaz za nos prijela in to svinjarijo popila user posted image .

Pikovit, do pol 6-h ste ga žurali?? Jaz bi umrla. Jaz že okoli 11-h postanem na smrt zaspana user posted image .

Pija, a ti si pa kar listek napišeš, kaj vse moraš narediti doma?? Jaz takšne listke samo v službi uporabljam user posted image . Za doma pa malo naokoli pogledam, da mi je hitro jasno, kaj moram narediti user posted image . Nisem olupila pese in kumar, je bilo pa res ogabno. Pomaranče pa itak moraš olupiti, sem v navodilih prebrala user posted image .

Cati, držim pesti, da ti tokrat dajo pikici user posted image . Samo da ju ne boš hotela ravno na Prešerna dan user posted image .

Lara, hvala bogu za Reškovo dobro voljo user posted image . Veš, kaj je meni spustil: da samo zanosit ne znam user posted image . Kje so že ti časi. Dobila si enako dozo kot jaz. Imate vi sončka?? Kar naenkrat bosta punkcija in ET tu, boš videla user posted image .

Lejla, sokec padel navsezgodaj user posted image . Upam, da so te grde misli že zapustile, pa da je prišlo vate veliko lepih misli user posted image .

Dejzi, da ne boš kakšne hiperstimulacije staknila user posted image .

Kajsica, aspirin 100 brez problema kupiš. Naj ti marca uspe user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
14.1.2008 13:48:53   
arneja
Konina, veš, da jaz tudi kar malo upam, da nam je po naravni poti uspelo? Pa naj imam veselje še kakšen dan ali dva. Včasih paše tudi malo upati, da ni preveč enolično user posted image . Še ena moja februarska soborka boš torej user posted image .

Kostanj, tudi tebi je Reš takšno spustil?? Meni je že to too much, da te za trebušne blazinice prime user posted image . Koliko enot Menopurja si imela pa v prejšnjem postopku? Lahko ti da tudi 4 Menopurje, je ena prej napisala.

Gloria, jutri pa da preberem, kako srečna si bila, ko si za user posted image  izvedela user posted image

Zdaj grem pa jaz spet pridno delat. Se slišimo jutri. Moram svojega malo danes uporabiti, ko ga zdaj toliko časa ni bilo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
14.1.2008 14:12:01   
mandarinca
Dober dan, punce!

Se vam malo tko na hitro oglasim - sem bila sicer septemberka/oktoberka, ampak se me mogoče katera še spomni user posted image !
Sem imela te dni take čudne izpade, totalno depresivna, non stop objokana, čisto out ...
Ampak je na srečo minilo!
Prebiram vas vsak dan, vsaki posebej stiskam pesti in navijam ...
Jaz še razmišljam, kako bo naprej, še vedno me prevevajo črni scenariji in še ne upam, ...

OK, bo treba it na sončka ...
Uživajte, in kar tako pridno naprej user posted image user posted image user posted image !

LP zaenkrat! user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
14.1.2008 14:29:40   
DaisyE
Hiperstimulacija user posted image  Boženedaj. Kaj pa če je to od pira? user posted image  Ma kriza je. Bolš, pa slabš,...  Kako pa veš, če maš hiperstimulacijo?

Arnejči, pridna pupa, bravo za soka. Ponosna sem nate.user posted image

Kostanj, ti si pa muca postala... Nič se ne sekiraj zarad foliklov, pač malo bolj počasi rastejo, zato pa na ziher. Dobre stvari se počasi dela. Jaz pa ne vidim unih tvojih dveh dedcev. user posted image  Pa tako si želim. user posted image

Od aspirina pa jaz toliko vem. Načeloma je aspirin škodljiv za zarodek in se ga v nosečnosti ne sme jesti. V postopkih pa včasih priporočajo, aspirin 100 (otroška porcija), ker deluje proti strjevanju krvi in kao pomaga pri vgnezditvi. Jaz ga na svojo pest nisem mela namena jemat, sem pa rekla, da ga bom vprašala. No pol je pa kar sam reku. Samo meni se še nikoli ni nič vgnezdilo samo od sebe. Jemat ga ačneš po punkciji, pred ET in nehaš, ko je test pozitiven oz. ko pride user posted image . Če se ga kaj kiksnila, me pa prosim popravite.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 14.1.2008 14:33:05 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
14.1.2008 14:45:10   
banga
Pozdravljene,
prebiram vas že nekaj časa, sedaj pa sem se končno tudi sama odločila, da začnem sodelovati na forumu. Razlog - sprejeta v postopek IVF in sicer bi morala začeti s kratkim postopkom včeraj, vendar pa so mi ga zaradi prehlada odsvetovali in me poslali domov user posted image  Tako začnem s postopkom, če bo vse po sreči, v začetku februarja, dobivala naj bi menopur oziroma gonal. Ker sem čista začetnica, sem bila zelooo optimistična in mislila, da bom po parih pikanjih itak poskrbela za zadostno število jajčec in potem akcija. Sedaj, ko prebiram vaše izkušnje, sem pa kar malo skeptična, da bo zadeva res tako lepo stekla. Punce kakšne so vaše izkušnje? Hvaležna vam bom tudi za vsako priporočilo oziroma nasvet na kaj naj pazim v teh dnevih pred začetkom postopka in med samim postopkom.

lp vsem

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
14.1.2008 14:52:13   
lara light
Pikovit: no sem doma in berem: Norman W. Walker, Sveži zelenjavni in sadni sokovi, cena je še gor 3.780.- situser posted image ! Vzemi si jo, ne bo ti žal, je zelo uporabna in ti da drugačen pogled na te sokove, k iso veliko več kot le sok. Je pa umetnost to pit z veseljem, ko imaš močan motiv gre, drugače je pa zoprno, še posebej ob postu, ko nimaš drugega..veliko uspeha ob uživanju te odlične hrane!

Arneja, ne, žal, midva sva še sama. Vidim pa, da šiba cajt in prav imaš, en,dva, tri bo mesec okrog in upam na najboljše!

Glede teh aspirinov, zanimivo. Bom tudi jaz Reša povprašala, če bi mi priporočal jemanje.

Verjetno je vreme krivo za vso to slabo voljo...no, name res ne vpliva, prekipevam, kličem, rihtam, skačem okol 100/h...tko, da se držim in upam, da ne popustimuser posted image  še rime mi grejo od rok, ma strašno sem dobra, da mi gre kar na jokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
14.1.2008 14:52:17   
gold fish
DaisyE- sprašuješ za hiperstimulacijo..... Jaz sem jo fasala v tem postopku. Zgledalo pa je tako, da sem po punkciji, kaki dan kasneje se začela ful slabo počutit, pa vedno večji trebuh sem imela, pa še kao zaprlo me je ful. Nisem mogla spati, bolelo pa me je vse gor do trikotnika,....še hrana mi ni pasala... Pa nisem vedela za kaj gre, sem mislila, da sem pač zaprta, pol pa pridem 5 dan na ET pa mi reče dr. ja kaki trebuh pa imate, pogleda spodaj in mi je potem komaj 1 pikico vstavila, dve je rekla niti pod razno.....
Sem pa ful pila, ker sem vedela, da moram, pa na wc pol ni glih toliko šlo ven, pa najprej nisem bila niti pozorna, pol ko me je dr. vprašala,če mi je vodo zaprlo, sem skapirala, da to tudi ni čisto poštimano user posted image   Edina sreča pri vsem skupaj je, ker je kao večja možnost zanositve in pri meni je držalo.... 
Se pa stanje pol po ET počasi umiri, ko pa se vgnezdi oz. ko se začne delati hormon, pa se spet pojavi nabrekel trebuh....

Pij dosti tekočine in kontroliraj temperaturo (ne več kot 38), pa malo si težo kontroliraj, pa izločanje 1 in 2....

Drži se...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
14.1.2008 14:54:35   
lara light
Ups, arneja, sem kiksnla???user posted image  Si mislila na vreme verjetno? Nimamo, žal, tud tega ne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3720
14.1.2008 15:09:12   
Pija76
Bagna dobrodošla! Fajn se boš med nami počutila, želim pa ti srečno v postopku. Pred punkcijo ananas, po ET pa kalamari in grozdje.

Lara kako lepo da ima nekdo toliko energije.

Gloria kje pa ti živiš, da nas tolk časa puščaš v nevednosti?

Kaj je povod za mojo problematiko na koži mi je jasno, pred pol ure zoprna bolečina v trebuhu, zdaj je pa user posted image  prišla, ampak oblika prihoda je pa drugačna.

Neposredna povezava do sporočila: 3721
14.1.2008 15:25:58   
sonček33
Pija, tudi jaz čakam glorio, da sproči al bosta dva al en, ampak punca se je šla še malo potepat po  Ljubljani in iskat ploščice za kopalnico ... Ma kako zelo srečna mora biti danes.

Netka - delfinček je tudi noseča. Le midva sva ostali praznih rokuser posted image  Danes mi gre pa kar cel dan malo na jok...tudi jaz bi morala danes veselo naznaniti novico ... Vidim, da še ni konec težkih trenutkov.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
14.1.2008 15:30:26   
gold fish
Tudi jaz čakam Glorio.....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
14.1.2008 15:45:39   
lara light
Sonček33user posted image  koliko je reči, ki nas doletijo in ranijo hudo ali še bolj hudo in mi hočemo odgovore in razlage..teh pa od nikjer. Ja, ni lahka igra to življenje, priznam, tudi sama sem si jo predstavljala veliko lažjo. Pride moment, ko ti pade vse dol, ko ne zmoreš več in to je normalno človeško. In edino prav je, da si takrat to priznaš, da izpustiš čustva na plano, da se izlijejo in ne več dušijo, da si rečeš, da okolici poveš, sem slabo, puste me pri miru..da si vzameš čas, da se ponovno zložiš..vem, brazgotine ostajajo, bolečina mine, nismo več iste kot prej. A kdo pa je? Življenje nas kuje, oblikuje, gneti...postajamo drugačni, hočeš, nočeš. Postajamo boljši. V to verjamem. Tudi ti boš kmalu zadihala lahkotno... saj se že zdej držiš super, marsikatera na tvojem mestu se mesce ne niti dotakne teme...tako da samo pohvale za veliko moč in pogum! Good girluser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
14.1.2008 15:51:17   
Anonimen
Čao mandarinca. Jst se te spomnim. user posted image  Bolje, da ne razmišljaš o črnih scenarijah, s tem ne bomo nikamor prišle. Kar pogumno v nove boje, čimprej. Saj veš leta ne čakajo. user posted image

Anime, sej se bodo znašli brez tebe. Ti lepo nase misli in na bebice, nihče drug ne bo.

Čao banga. Dobrodošla med nami. Nasvet: Kar pogumno v postopke. Nič razmišljat ali bo dovolj foliklov ali bodo celice ali se bo oplodilo ..... vse bo, samo ti se ne sekirat in o tem veliko razmišljat. Je težko ampak probaj.user posted image

(odgovor članu mandarinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......