|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
14.1.2008 8:52:44   
cati
Drage moje lepo pozdravljene.
Berem vas redno navijam še boluser posted image  nisem pa nekaj časa pisala, ker so me v decembru razuser posted image  v ambulanti.Ko sem dobilauser posted image  in sem hotla it po zamrznjenčke me niso hoteli vzet, češ da so prazniki čeprav bi tista dva UZ imela na dan ko ni bil prav noben praznik (28.12  in 3.1.) in bi sedaj že lahko grela pikici (tokrat vzamem 2 pa če se vsi tam na glavo postavijo) sedaj pa čakam da zopet prideuser posted image . Upam da sedaj nebo kakih praznikovuser posted image
Držim pesti za vsako pposebi in vsem želim en lepuser posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
14.1.2008 8:53:54   
lara light
DaisyE, blanč, arneja, pija76, spelka12, lejla..če sem kero pozabla naj ki oprosti- vse naenkrat vas:user posted image user posted image user posted image !
Dobila sem 2 menopurja in diphereline in tko še 5x nadaljujem sama, potem pa kot je naša Daisika že napovedala, v nedeljo UZ!
Reško, kako je? Priden, ob 5.25 sva skupi pršla..Hiti, govori po gsm-u, mene zbada, mi daje navodila, govori ljudem zunaj nekaj...čisto sem bila zmedenauser posted image ...neki sem rekla, češ, da se ni še pravauser posted image  pojavila, me je kar preslišal...pa ja, kompliment mi je dal, res, ..ne vem od kod ga je potegnu: k ste tako fajn...jaz pa blesavo nazaj, ja sej jest tudi tko mislim in si nisem predstavljala, da bom vas kdaj rabla...k sm tko fajnuser posted image user posted image user posted image
Brez heca, vesela sem, da sem opravila, da je next UZ na nedeljo,da bom lahko normalno šla delat, ker danes ne vem, kako bom zdržala, vstala sem nekaj po 3h in ob 5.25 sem bila gor in druga na vrsti...ko sem končala, pa je bila čakalnica nabita!
Lepotičke, lep sončen dan vam voščim!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
14.1.2008 9:01:21   
lejla007
Pa da vam še jaz zaželim dobro jutro!

Upam, da ste se od včerajšnjega popivanja odpočile, Lara - zate upam, da si super opravila, Gloria - tvojo lepo novičko še čakamo, Arneja - a sokec je že padel? user posted image

Torej, jaz imam še vedno izpade joka, ampak poskušam priklicat pozitivne misli...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
14.1.2008 9:08:37   
spelka12
cati že dolgo te pogrešam. user posted image user posted image
Se še predobro spomnem tvoje jeze in razočaranja, ko ti niso dal pingvinčkov. Prasuser posted image . A se zdaj kej premika pri tebi? Kdaj greš po tvoje otroke?
lara user posted image user posted image  za menopur. A pa celo pohvalu te je user posted image  - ne morem verjet. Jest mu s stola padem da mi kaj tazga reče, no al ga pa objamem pa en cmok pritisnem, odvisno od razpoloženja. Se ti kar odvija a ne. Boš videla kako bodo otroc hitro v trebuhu, ajns, cvaj, draj pa boš user posted image .
daisyE a tvoj pol danes nima modrice?user posted image
lejla orkala pipila zdaj je pa dost. A te že nosečniški hormoni dajejo?user posted image  Nehej jokat, bo poplava doma.
KOSTANJ vidim te. Midve sva pa novembra skup trepetale. Kako si?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
14.1.2008 9:16:55   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 14.1.
mlinčka - UZ
gloria - TEST

Torek, 15.1.2008

Sreda, 16.1.

Četrtek, 17.1.
DaisyE - ET

Petek, 18.1.
lejla007 -UZ

Sobota, 19.1.
Nedelja,20.1.
lara light - UZ

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

gloria greje user posted image user posted image  - TEST 14.1.
**NiNa** greje user posted image user posted image  - TEST 22.1.

user posted image Rmeli (LJ)user posted image
user posted image Mišolina (LJ)user posted image
user posted image sonček33 (LJ)user posted image
user posted image netka34user posted image
user posted image Abra (PO)user posted image
user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• gloria (27let)(2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact, 24.12. punkcija, ET 29.12.

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek februarja
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 4.2. razgovor
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) 8.1. pogovor
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) januarja po zamrznjenčka
  • tejka** (LJ) začetek konec januarja
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact,
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. začetek Suprefact, nato Gonal, punkcija 2.1., ET 7.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) punkcija 12.1, ET 17.1.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ)januarja začetek Suprefact in GonalF
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj
  • *ajetam*(LJ) začetek januarja
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • Mijavček (32let),(3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka začetek januarja
  • Lupita
  • Shuka (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. začetek Diphereline 
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš)
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ)  21.3. razgovor
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) marca v nov boj
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image ,micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image ,Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image

user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image ,Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image KITTY pregled 28.12.
user posted image  gold fish (33let),(LJ) pregled 29.1.
Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
14.1.2008 9:21:58   
lejla007
hihi, Lara - user posted image Približno tkole zgledava, a? user posted image Bravo za nove špikice user posted image A ti imaš pa dva Menopurja? Meni so dali 3?!? No, petek je moj dan, nedelja tvoj! Že zdaj navijam! user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
14.1.2008 9:25:04   
DaisyE
Dobro jutro.

Moj je živ in zdrav, še vedno v enem kosu.

Lara, pridna punca, da si tako fajn zrihtala. Ja Reško je pa prav dobre volje zadnje čase. Verjetno zato, ker nas je med prazniki tako pogrešal. user posted image

Pija, mislim, da bom zaenkrat zaključila mojo pivsko sago. Pa naj se nadaljuje čez dva tedna, al pa čez devet mesecev, da je sreče bilo. Zelene sta pa dve sorti. Ena je v gomolju, ena je pa steblo. Še kar velika ene 30 -40 cm nanese steblo. Pol pa res vse v šokovnik vržeš. Z listjem vred.

Pikovit, kapo dol, ti pa maš kondicije. Jaz se ne spomnim več, kdaj mi je nazadnje uspelo tako dolgo pokonci zdržat.

Današnja noč mi pa ni bla na kožo pisana. Okrog pol dveh sem se zbudila, ker me je od reber navzdol vse bolelo. Enkrat jajčniki, drugič maternica, v splošnem je bil pa tak zoprn občutek po celem spodnjem delu. Bože mili, jaz se ne grem več. To bo zato, ker sem včeraj, ko sem se tako dobro počutila, kar malo slabe vesti imela, ker sem dons v bolniški. No zdaj je nimam več. Še dihat se mi ne da.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
14.1.2008 9:45:21   
pf
Daisy a ti imaš pa jutri akcijo, a ne? Držim pesti zate. A si uporabljala kdaj po transferju Aspirin 100? Vidim, da ga določene punce so. No tudi jaz sem ga zdaj drugič in to kar brez, da sem rešu povedala, ker je baje za boljšo prekrvavljenost maternice in mi ni žal, da sem ga. Ko pa je padel testek, sem pa prenehala. Malo sem se posvetovala in so mi rekli, da ne more škoditi. Mislim, da se dobi celo brez recepta. Ne, da te silim v to, da ne boš mislila, ampak čudno enim reče, da naj ga uporabljajo enega na dan, enim pa ne. Zato sem se kar sama odločila, da ja. 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
14.1.2008 9:48:02   
cati
spelka12 ja sedaj čakam user posted image  (tam nekje 19-20 bi mogla prit) tak ko sem si mal raćunala nekje v začetku februarja bi jih mogla dobit. Ja sem pa bila fejst jezna saj vem da njim en mesec ne pomeni nič sam meni pa ogromno

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
14.1.2008 9:53:17   
DaisyE
Cati, sem pa jaz tud slišala, da so pred novim letom ful neki težili zarad zmrznjenčkov. No, upam, da so se zdaj unesli in bodo dali mir, otroke pa tja, kamor spadajo.

Pf, vsa akcija, ki jo bom jaz jutri imela, bo na kavču pred tv in kompjuterjem. user posted image  Malo sem pa lahko doma, a ne? Aspirin jemljem. Sva se z reškotom zmenila zanjga na punkciji.

Aja pija, spet ga serjem. Nista dve sorti zelene, samo dva dela. Spodaj gomolj, ven pa steblo zraste. Tistega pol ponucaš za sok.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
14.1.2008 10:17:17   
kajsica
Ej Reškice, neki mi povejte. Tale vaš aspirin 100, kdaj ga začnete jemat in do kdaj ga jemljete.

Kot sem že povedala, grem marca po svoje pingvinčke in ker grem po naravnem ciklusu, me zanima ali bi ga lahko jemala, da mi ne bi škodilo, ker naredila bi vse, samo da bi bilo.

Hvala vam na odgovoru, ker če se ga ne da kupiti grem kar k svoji zdravnici, da mi ga napiše.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
14.1.2008 10:22:59   
Pija76
Lara user posted image user posted image user posted image , zdaj pa naprej brez modric, v nedeljo pa črne pike na monitorju a prav? Kak pirček spij... Evo že zjutraj o pijači...
Pf jaz ko sem šla po pingvine sem ga tud kar na svojo roko jemala...
Lejla ja zakaj pa ti jokaš? No men je menopur tud full nagajal, sem bila tud cmerava in sita sama sebe...sej bo boljš! Še malo potrpi.
Daisy se je men zdelo da je samo ena zelena, sam enkrat piše stebelna, pa pol gomoljna...ja dva dela, pol pa ta zeleno v sokovnik...Kaj bo to moralo bit zanič! Danes če se mi bo dal do štacune grem po mal zelenjave da ne bom samo sadne sokce pila.user posted image  Ti a ni tale bolniška fajn, men prav paše.

No jaz sem pa polikala eno rundo, ena čaka za jutri. Zdaj se grem pa mal pisarno da pildek lahk prečrtam.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
14.1.2008 10:31:05   
konina
Hojla, dekleta. Face ste. Se vsak dan nasmejem skupaj z vami. Malo sem se odklopila, ker sem potiho začela upati, da morda... user posted image  Je zamujala cel teden in včeraj se je moj srček napolnil z upanjem, da nam je v Egiptu pa morda uspelo kar naravno. Seveda me življenje noče pozitivno presenetiti in me raje zabije do konca v tla. Malo da upanja, potem pa bumf po glavi. Danes je seveda prišla user posted image . Sem full žalostna, pa čeprav vem, da bi bil čudež,če nam bi uspelo. V četrtek grem po napotnico k Medenovi za pingvinčke in februarja jih bom šla iskat, če ne bojo kaj zakompliciral.

Lp, Nina

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
14.1.2008 10:54:27   
Anonimen
Gold fish, hvala ti za zs. A si našla pravi izgovor za tvoje v službi? Pa ti kr povej, da se vidite če 2 leti ker si user posted image . Itak je z tvojo pikico vse ok.

Pupe moje, kok ste čvekale. Se vam nč nisem javila čez vikend pa je že cela štala. Komaj sem vas prebrala.

Ajetam živijo. A nč ne čvekate na IUI-ju. Kda greš po user posted image ?

Cati, dobrodošla.

Gloria, user posted image , hit povej??????

(odgovor članu konina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
14.1.2008 11:13:22   
pikovit
O dobro jutro,

jst sem šele pol ure nazaj vstalauser posted image .Še notr prinašam od sobotnega žuranjauser posted image Moram rečt,da je bilo ful dobro in da sem se res naplesala.
                                                                                                                    Naša
Pija
pa je izkoristila bolniško za user posted image  in user posted image .A si že boljše Piijička?

Dejzi kaj pa če te bolečine pomenijo hiperstimulacijouser posted image ?Malo poslušaj svoje telo.A dosti piješ in odvajaš vodo?Še malo pa bo četrtek tu in boš grela svoje  user posted image .
Gloria čakamouser posted image
Konina user posted image   enkrat bo že.

Cati držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
14.1.2008 11:18:11   
Pija76
Pikovit stanje se izboljšuje, res gre na boljše, hvala bogu. Ej v šoping nisem šla, veš se mi sploh ven ne da. Bo pa počas treba kaj iskat. Zdaj se ukvarjam z iskanjem gostilne user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
14.1.2008 11:19:50   
pikovit
Čak zakaj rabiš gostilno?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
14.1.2008 11:23:51   
pikovit
Dejzi je zadnjič govorila,da ima ena od punc neko knijgico predvidevam da je bilo govora o sokovniku in sokovih.Se mi zdi,da je omenila Laro?Lara če imaš res ali nam lahko napišeš kje se kupi in naslov,avtor knjige?Prosim?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
14.1.2008 11:26:10   
Pija76
Zato ker bom gospa user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
14.1.2008 11:26:34   
KOSTANJ
Dan dan lepotice!

Oooo Blanč - tolk sm te vesela!!!! sm se že bala, da iz moje generacije ni nobene ni več gor pa so vse noceče al pa obupane, potem se pa oglasi še Špelka, zdej mi je pa bolj toplo pri srcu.
Sem blav soboto na UZ pri Reškotu, pa me je čist na tla zabil user posted image  Najprej me hoče že kr u hlačah na mizi met, pol pa pogleda pa pravi, da slabo reagiram na injekcije. What??? kako je to mogoče, če sem v prejšnjem poskusu ful dobr reagirala??? Pol pa prime za moje blazince na trebuhu pa reče - to je zaradi tega špeha. user posted image  Sm kr u šok padla. Pa mu začnem razlagat, da sem 5 kg shujšala, pa vpraša, kolk sem stara. rečem 38 in u šok pade on. Pa kaj sem res že taka starina? Če sem začela delat na tem pri 34h, pač ne morem bit še zmeri isto stara? Pa mu rečem, da če bi prej vedla zanj, bi mlajša prišla k njemu, pa se sam začne na vsa usta režat. Zdej pa ne vem, kako je razumel moj odgovor.
Ampak res je, kot ste ugotovile - stalno išče razloge za neuspeh, sam da on ni kriv user posted image . Pa teža, starost, pa psiha, pa lakota v Afriki...
Sej je fejs dec, ampak mal bolj optimističen bi lako bil, a?
Tko, v sredo imam spet UZ in upam, da bo takrat kaj bolje. Mam že zdaj 3 menopurje in en Diphereline. Ne vem če se da sploh več našibat u moj trebuh. No ja po velikosti se da...user posted image
Kaj je res s tistim aspirinom 100? A ga je dobro jest, kdaj pa?
Soncek.Djukelica - seveda se te spomnim!!! Dobrodošla nazaj!

Daisy, Pikovit, jest se pa tegale nebi branla....

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
14.1.2008 11:32:07   
pikovit
Pija jst sem mislila da sti že gospa.Drugače pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image .Kdaj pa je prišlo do tega?Jupi,še ena,ki bo letos gospa.Kaj rabiš?Ti lahko kaj pomagam?Jst prav rada delam take stvari.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
14.1.2008 11:35:35   
Sulfinija
Ojla!

Punce pri nas je prava pomlad,je prav prijetno zunaj hoditi ni nič mrzlo.

No pa je vikend prehitro minil in sedaj vse po starem do petka.

Pija,kako lepo da se bošp letos poročila.Joj midva že letos praznujema 5.obletnico poroke pa se mi zdi,kot da sma se včeraj poročila.Zelo rada se spominjaj priprav na poroko,in tudi samega poročnega dne.

Konina,user posted image user posted image user posted image .Tudi zate bo enkrat ponovno posijal sonček sreče.

No jaz čakam user posted image  nekje konec januarja,nato pa na koncu fenruarja ali v začetku marca kličem za ponovni IVF in pol akcija,ki bo ziher uspešna.

Punce vsem žeim še lep dan naprej.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
14.1.2008 11:35:51   
pikovit
Kostanj dobrodošla v klub Rešovk in njegovega zmerjanjauser posted image .Se boš že navadla.Zna biti pa včasih tako ljubeč da se kar stopiš.Da si rečeš kje je pa Reš dons?Bodo še šokovi.Ja res je obseden z starostjo in težo.Ja pa kaj češ.Ko bo ratalo se boš na koncu smejala in pozabila na vse te peripetije.Le pogumno.Mene vse to čaka konec meseca.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
14.1.2008 11:37:20   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Pija jst sem mislila da sti že gospa.

A tko zgledam?user posted image user posted image user posted image  Ne nisem nisem, sicer meril je veliko, ampak do vsakega mi še neki manjka user posted image user posted image user posted image . Če bom pridna bom še enega izpolnila, za enga sva se včeraj zmenila, za enega bojo pa dohtarji menda pomagal....če bo bog dal user posted image user posted image user posted image , bom letos izpolnila vsa tri merila.

Ja ti na mail pošljem a prav moja Q, jih pa ne manjka user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
14.1.2008 11:38:22   
KOSTANJ
Ne vem zakaj ga ne morem gor prlept. A ga je sram al kaj??

user posted image

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......