Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:02:22
|
|
|
|
DaisyE
|
Na, zdaj mi je pa še arneja ušla. Pa sem mislila, da ona vse prenese...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:04:31
|
|
|
|
arneja
|
Nisem ušla, sem šla cunje obešat, pa me je ven vrglo.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:10:38
|
|
|
|
DaisyE
|
Pa res neki heca. Meni je zdaj ful cajta osveževalo stran. Mater cote. Nič nisem zrihtala dons. Nadure na RR delam. A dajamaja je še na bajti? Lara kaj pravi ? Sem zapela z najbolj grozovitim glasom.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:13:00
|
|
|
|
arneja
|
Dejzi, ingver sem jaz včeraj dobila v Mercatorju. Potem ni nujno ravno zjutraj soka popiti?? Ker meni se tudi ne da prej vstajat. Ko si bom špikice dajala in morala itak ob 6-h vstajati, takrat bo pa tudi sokec zjutraj padel. Lara, če je pa vsaj malo frišne krvi, potem pa pojdi jutri. Je bilo pri meni enako. Haha, Mlinčka, da bo zdaj vprašanje o likanju na forumu .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:14:47
|
|
|
|
lara light
|
Hej brigade.. požigalce slovenskih domov... hej mašinca zagodi naj odmeva povsodi...KOCKA JE PADLA! Sem se odločila, res mi je za čestitat, glava blond, možgani prozorni , a je ratalo. Malo je je , torej sem ju3 zjutraj v njegovih- beri dr reševih, rokah! Bo kar bo! Šibam! Arneja, daisye in ostalim, lahko nočko in lepe sanje!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:18:27
|
|
|
|
lara light
|
Še mlinčki odgovor: jaz sem za štrajk! Ne da se mi likat! Naj se prodajajo le cunje, k se nategnejo same! Likam, ko nimam več kam dajat oz. ko sem zeloo slabe volje! Saj ni res, pa je! Najhujše opravilo zame! Moj ima gore srajc in te me izmučijo, sanjam o gospodinji, ki bo vse nardila namesto mene...hm, napačen planet Nočko!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:18:29
|
|
|
|
DaisyE
|
Arnejči, jaz ga nikol nisem zjutraj pila. Sem prelena. Ampak, kot sem že rekla, sem precej začetnik v tem poslu, mam sokovnik šele od božiča. Dajamaja je mojster, pa martinščica, pa mislim, da lara tud obvlada, ima tisto knjigo. Upam, da bodo kaj več povedale. No čisto brezveze že ni, tud če ga sred dneva pijem. Vsaj malo zelenjave vase dobim. Kdaj boš poklicala k Reškotovim sestram. A boš čakala menstro? Jaz se že tolk veselim zate in za tvojga prešerna/prešernico, da komi čakam, da nam datum naslednjega razgovora sporočiš.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:20:54
|
|
|
|
DaisyE
|
Lahko noč lara, fajn zrihtaj, pol pa poročaj. Da ti prišepnem, UZ bo v nedeljo 20. januarja. To mi deli! Ja čez brigade jih ni! Vse zrihtajo.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:26:20
|
|
|
|
blanč
|
Joj, joj, joj, ČVEKEEEEEEEEEEEE! Pa sej jaz sem že skoraj vesela, da sem na OBMP, ker drugače ploh nebi vedla kako veselo druščino na tej temi zamujam. Lepo spite lara dobr zrihti jutri pri ata REŠU.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:26:37
|
|
|
|
arneja
|
Lara, dober občutek, ko tale M pride v vsej svoji veličini, ko jo potrebujemo, ne ? Se spomnim, kako sem je bila vesela, ko je prišla, da sem šla potem lahko zjutraj k stricu Rešu. Boš poročala, kakšne volje kaj je zadnje čase . Če ga je Dejzi zadnjič kaj razjezila . Bom Dajomajo vprašala, ko bo naslednjič gor. Sploh ne vem, zakaj imam v glavi, da bi morala kao na tešče pit . Sestre pokličem takoj, ko M dobim. Sem mislila, da bo to mogoče že včeraj, ko je bil 27. dan, kot prejšnjič. Pa bo tokrat očitno prišla nekoliko kasneje. Mogoče že jutri. Hvala, da se veseliš zame .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:27:47
|
|
|
|
arneja
|
Blanči, pojdi februarja z mano v postopek . Pokliči jutri sestre, daj no .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:29:46
|
|
|
|
gold fish
|
Darja* - vidim te..
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:35:48
|
|
|
|
*ajetam*
|
ker na iui ne klepetamo velik mi prosim ve povejte koliko foliklov morem pridelat, da bo bovolj dobro za oploditev ?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:41:40
|
|
|
|
spelka12
|
daisyE sedim pred rač.in se smejem tvoji pivski sagi. Matr skorej sem se polulala, tolk sta me s tvojim nasmejala. Da si ti drzne po vseh tvojih psihičnih pripravah spiti pivo. lara, če greš jutri k reškotu, pa sej veš, da mislim na tebe in ti želim vso srečo a ne?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:43:51
|
|
|
|
DaisyE
|
Ma arnejči, če ti našo blanč prepričaš, da gre v postopek, si pa res carica. No sicer maš pa tud pri reškotu dobre uspehe. Po moje je fino, če sok zjutraj spiješ, ampak meni se res ni dalo. Mateja, mislim, da jih mora bit na IUI tja do ene 4. Če je več, jih je po moje že strah kakih trojčkov. Ena dva, trije so pa verjetno glih idealka. Ampak dejansko nimam pojma, nisem bla nikol v IUI. Mlinčka, kaj je s srajcami? A jih je cel kup? Tale tvoj mlinček je pa iz tega vidika kar zahteven.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:44:48
|
|
|
|
spelka12
|
ajetam že eden je dosti, če je ta lep, pa debel, pa zdrav.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:46:02
|
|
|
|
*ajetam*
|
a tako. ok hvala....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:59:16
|
|
|
|
DaisyE
|
No, takole bejbe moje, to naj bo to. Bom jaz za danes zaključila mojo pivsko sago (prav fajn ideja špelka ). Hvala, za še en nepozaben večer. Tolk sem se narežala, da me spodaj spet vse boli, torej res skrajni čas, da neham. Gloria, jutri ti želim čim višji beta HCG, pa lepo nosečnost do konca, brez žalostnih zapletov. Lara, ti pozdravi Reškota, od vseh nas, ki ga imamo tako rade, pa za Blanči ga enkrat globoko v oči poglej. Mlinčka, draga moja, ti pa lepo opravi na UZ in saj veš, ne morem si pomagat, jaz ti želim čimprejšnjo stopko. Drži se, mene pa ne predolgo v negotovosti držat. Torej lahko noč. Upam, da vam cuker ni preveč celic uničil. Med nami, tud jaz sem vmes ta film gledala. Naš je doma, ga nisem kregala, ampak sem mu širokosrčno en pir prepustila. Da se ne bote preveč sekirale zarad njega. Ker v resnici ni tolk bogi, kolikor se dela. Lahko noč.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 21:59:44
|
|
|
|
gold fish
|
Gloria - držim pesti za jutri..., pa javi se ko prideš domov.... Pozdrav, Ribica
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 22:00:26
|
|
|
|
mlinčka
|
Dejzi, sem po hitrem postopku zaključila , tolk da ma za čez teden. Srajc k sreči ne nosi prav dost, sej veš, se pa preoblači huj ko baba, se mi zdi da je takoj stroj poln praktično samo njegovih cunj. In, vidim da vam pomalem že pohajajo moči. Pira zmanjkal? Ajde, še jaz častim rundo ! Veselo, veselo! Tvojga najbrž še ni domov, ne? Si nagruntala kak povračilni ukrep ? Dej začni še pri piru uporabljat tako strategijo, kot pri sladkarijah - skrij ga .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 22:01:09
|
|
|
|
arneja
|
Dejzi, bom delala na prepričevanju Blančice, prav ? Ma, Reškota pa nisem nič na svojo roko dobila, sicer bi mi ziher vsaj eno dobro celico spunktiral . Dekline, jaz moram spat, da bom jutri lahko malo prej vstala in si sokec naredila. Se slišimo .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 22:02:42
|
|
|
|
mlinčka
|
Vidim, da si me prehitela. Lepo, da si svojga milostno sprejela v svoj objem . Fajn panči, se jutri slišva! Gloria, jutri pa tisto, kar že vse vemo - !
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 22:18:20
|
|
|
|
pikovit
|
Dajamaja TIGER.Do 5:30 smo ga žurali in jasno preveč v kozarec pogledali.Spat sem šla ob 6h .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 22:45:16
|
|
|
|
gloria
|
Punce vsem hvala za spodbudne besede...juter javim čim pridem.Lahko noč.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.1.2008 7:21:15
|
|
|
|
Pija76
|
Dobro jutro punce, vidim da je bila veselica včeraj, ob pivuz, likanju in cukru. Jah nič, film je bil fajn, naš me pa na računalnik ni spustu . Ga je sam okupiral. No jaz likam vsakih 14 dni in takrat kolikor tolikor v nulo. Če kaj ustane, se pa tud ne sekiram , pa mal kombiniramo. Daisy dobr da i tvojega pobožala, kaj češ ga kregat, naslednjič mu vrni, ti ga spij...no časa ni več veliko, danes pa jutri še lahk, pol pa abstinenca, da ne bodo otroc mislili, da so k mami AA pršli. O dečva sej ti si pa doma danes, tko da imam družbo! Imam sicer že pildek kaj vse moram narest, ampak bom pa tud s tabo, če boš hotla bit ti z mano . Kaj pa mata to s štromarji? Zgleda zaželjena klasa! Gloria ne puščaj nas dolgo v nevednosti. Arneja jaz glih pese, kumare in korenja ne bi lupila, veš kolk je še to dela, ampak pomaranče in mandarine - teh olupkov pa ne pijem, torej lupim. A pol maš rajš službo kot likanje? No prav, bom pa sama. Q: Kakšna je stebelna zelena: a to je samo perje od zelene? Lara dobr zrihtaj, no saj zdaj si že, pa javi kaj pravijo. Ja tud jaz bi si eno pucfrau rada omislila, sam še ne vem kdaj bom to lohk realizirala, včasih pride tole too much za narest. Pikovit ti žurerka do pol šestih? Dobra kondicija .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......