|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
13.1.2008 21:02:22   
DaisyE
Na, zdaj mi je pa še arneja ušla. Pa sem mislila, da ona vse prenese...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
13.1.2008 21:04:31   
arneja
Nisem ušla, sem šla cunje obešat, pa me je ven vrglo.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
13.1.2008 21:10:38   
DaisyE
Pa res neki heca. Meni je zdaj ful cajta osveževalo stran.

Mater cote. Nič nisem zrihtala dons. Nadure na RR delam.

A dajamaja je še na bajti?

Lara kaj pravi user posted image ? Sem zapela z najbolj grozovitim glasom.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
13.1.2008 21:13:00   
arneja
Dejzi, ingver sem jaz včeraj dobila v Mercatorju. Potem ni nujno ravno zjutraj soka popiti?? Ker meni se tudi ne da prej vstajat. Ko si bom špikice dajala in morala itak ob 6-h vstajati, takrat bo pa tudi sokec zjutraj padel.

Lara, če je pa vsaj malo frišne krvi, potem pa pojdi jutri. Je bilo pri meni enako.

Haha, Mlinčka, da bo zdaj vprašanje o likanju na forumu user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
13.1.2008 21:14:47   
lara light
Hej brigade..user posted image požigalce slovenskih domov...user posted image hej mašinca zagodi naj odmeva povsodi...KOCKA JE PADLA! Sem se odločila, res mi je za čestitat, glava blond, možgani prozorniuser posted image , a je ratalo. Malo je jeuser posted image , torej sem ju3 zjutraj v njegovih- beri dr reševih, rokah! Bo kar bo! user posted image Šibam!

Arneja, daisye in ostalim, lahko nočko in lepe sanje!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
13.1.2008 21:18:27   
lara light
Še mlinčki odgovor: jaz sem za štrajk! Ne da se mi likat! Naj se prodajajo le cunje, k se nategnejouser posted image  same!

Likam, ko nimam več kam dajat oz. ko sem zeloo slabe volje! Saj ni res, pa je! Najhujše opravilo zame! Moj ima gore srajc in te me izmučijo, sanjam o gospodinji, ki bo vse nardila namesto mene...hm, napačen planetuser posted image
Nočko!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
13.1.2008 21:18:29   
DaisyE
Arnejči, jaz ga nikol nisem zjutraj pila. Sem prelena. Ampak, kot sem že rekla, sem precej začetnik v tem poslu, mam sokovnik šele od božiča. Dajamaja je mojster, pa martinščica, pa mislim, da lara tud obvlada, ima tisto knjigo. Upam, da bodo kaj več povedale. No čisto brezveze že ni, tud če ga sred dneva pijem. Vsaj malo zelenjave vase dobim. Kdaj boš poklicala k Reškotovim sestram. A boš čakala menstro? Jaz se že tolk veselim zate in za tvojga prešerna/prešernico, da komi čakam, da nam datum naslednjega razgovora sporočiš.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
13.1.2008 21:20:54   
DaisyE
Lahko noč lara, fajn zrihtaj, pol pa poročaj. Da ti prišepnem, UZ bo v nedeljo 20. januarja. To mi deli!

Ja čez brigade jih ni! Vse zrihtajo.

Neposredna povezava do sporočila: 3658
13.1.2008 21:26:20   
blanč
Joj, joj, joj, ČVEKEEEEEEEEEEEE!
Pa sej jaz sem že skoraj vesela, da sem na OBMP, ker drugače ploh nebi vedla kako veselo druščino na tej temi zamujam.
Lepo spite
lara dobr zrihti jutri pri ata REŠU.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
13.1.2008 21:26:37   
arneja
Lara, dober občutek, ko tale M pride v vsej svoji veličini, ko jo potrebujemo, ne user posted image ? Se spomnim, kako sem je bila vesela, ko je prišla, da sem šla potem lahko zjutraj k stricu Rešu. Boš poročala, kakšne volje kaj je zadnje čase user posted image . Če ga je Dejzi zadnjič kaj razjezila user posted image .

Bom Dajomajo vprašala, ko bo naslednjič gor. Sploh ne vem, zakaj imam v glavi, da bi morala kao na tešče pit user posted image . Sestre pokličem takoj, ko M dobim. Sem mislila, da bo to mogoče že včeraj, ko je bil 27. dan, kot prejšnjič. Pa bo tokrat očitno prišla nekoliko kasneje. Mogoče že jutri. Hvala, da se veseliš zame user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3660
13.1.2008 21:27:47   
arneja
Blanči, pojdi februarja z mano v postopek user posted image . Pokliči jutri sestre, daj no user posted image .

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
13.1.2008 21:29:46   
gold fish
Darja* - vidim te..user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
13.1.2008 21:35:48   
*ajetam*
ker na iui ne klepetamo velik mi prosim ve povejte koliko foliklov morem pridelat, da bo bovolj dobro za oploditev ?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
13.1.2008 21:41:40   
spelka12
daisyE sedim pred rač.in se smejem tvoji pivski sagi. Matr skorej sem se polulala, tolk sta me s tvojim nasmejala. Da si ti drzne po vseh tvojih psihičnih pripravah spiti pivo. user posted image
lara, če greš jutri k reškotu, pa sej veš, da mislim na tebe in ti želim vso srečo a ne? user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
13.1.2008 21:43:51   
DaisyE
Ma arnejči, če ti našo blanč prepričaš, da gre v postopek, si pa res carica. No sicer maš pa tud pri reškotu dobre uspehe. user posted image  Po moje je fino, če sok zjutraj spiješ, ampak meni se res ni dalo.

Mateja, mislim, da jih mora bit na IUI tja do ene 4. Če je več, jih je po moje že strah kakih trojčkov. Ena dva, trije so pa verjetno glih idealka. Ampak dejansko nimam pojma, nisem bla nikol v IUI.

Mlinčka, kaj je s srajcami? A jih je cel kup? Tale tvoj mlinček je pa iz tega vidika kar zahteven. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
13.1.2008 21:44:48   
spelka12
ajetam že eden je dosti, če je ta lep, pa debel, pa zdrav.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
13.1.2008 21:46:02   
*ajetam*
a tako. ok hvala....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
13.1.2008 21:59:16   
DaisyE
No, takole bejbe moje, to naj bo to. Bom jaz za danes zaključila mojo pivsko sago (prav fajn ideja špelka user posted image ).

Hvala, za še en nepozaben večer. Tolk sem se narežala, da me spodaj spet vse boli, torej res skrajni čas, da neham.

Gloria, jutri ti želim čim višji beta HCG, pa lepo nosečnost do konca, brez žalostnih zapletov.

Lara, ti pozdravi Reškota, od vseh nas, ki ga imamo tako rade, pa za Blanči ga enkrat globoko v oči poglej.

Mlinčka, draga moja, ti pa lepo opravi na UZ in saj veš, ne morem si pomagat, jaz ti želim čimprejšnjo stopko. Drži se, mene pa ne predolgo v negotovosti držat.

Torej lahko noč. Upam, da vam cuker ni preveč celic uničil. Med nami, tud jaz sem vmes ta film gledala. user posted image user posted image user posted image

Naš je doma, ga nisem kregala, ampak sem mu širokosrčno en pir prepustila. Da se ne bote preveč sekirale zarad njega. Ker v resnici ni tolk bogi, kolikor se dela.

Lahko noč.

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
13.1.2008 21:59:44   
gold fish
Gloria - držim pesti za jutri..., pa javi se ko prideš domov....

Pozdrav, Ribica

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
13.1.2008 22:00:26   
mlinčka
Dejzi, sem po hitrem postopku zaključila user posted image , tolk da ma za čez teden. Srajc k sreči ne nosi prav dost, sej veš, se pa preoblači huj ko baba, se mi zdi da je takoj stroj poln praktično samo njegovih cunj. 
In, vidim da vam pomalem že pohajajo moči. Pira zmanjkal? Ajde, še jaz častim rundo user posted image ! Veselo, veselo!

Tvojga najbrž še ni domov, ne? Si nagruntala kak povračilni ukrep user posted image ? Dej začni še pri piru uporabljat tako strategijo, kot pri sladkarijah - skrij ga user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
13.1.2008 22:01:09   
arneja
Dejzi, bom delala na prepričevanju Blančice, prav user posted image ? Ma, Reškota pa nisem nič na svojo roko dobila, sicer bi mi ziher vsaj eno dobro celico spunktiral user posted image .

Dekline, jaz moram spat, da bom jutri lahko malo prej vstala in si sokec naredila. Se slišimo user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
13.1.2008 22:02:42   
mlinčka
Vidim, da si me prehitela. Lepo, da si svojga milostno sprejela v svoj objem user posted image . Fajn panči, se jutri slišva!

Gloria, jutri pa tisto, kar že vse vemo - user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
13.1.2008 22:18:20   
pikovit
Dajamaja TIGER.Do 5:30 smo ga žurali in jasno preveč v kozarec pogledali.Spat sem šla ob 6huser posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
13.1.2008 22:45:16   
gloria
Punce vsem hvala za spodbudne besede...juter javim čim pridem.Lahko noč.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
14.1.2008 7:21:15   
Pija76
Dobro jutro punce,

vidim da je bila veselica včeraj, ob pivuz, likanju in cukru. Jah nič, film je bil fajn, naš me pa na računalnik ni spustu user posted image . Ga je sam okupiral.
No jaz likam vsakih 14 dni in takrat kolikor tolikor v nulo. Če kaj ustane, se pa tud ne sekiram user posted image , pa mal kombiniramo.
Daisy dobr da i tvojega pobožala, kaj češ ga kregat, naslednjič mu vrni, ti ga spij...no časa ni več veliko, danes pa jutri še lahk, pol pa abstinenca, da ne bodo otroc mislili, da so k mami AA pršli.  O dečva sej ti si pa doma danes, tko da imam družbo! Imam sicer že pildek kaj vse moram narest, ampak bom pa tud s tabo, če boš hotla bit ti z mano user posted image . Kaj pa mata to s štromarji? Zgleda zaželjena klasa!
Gloria ne puščaj nas dolgo v nevednosti.
Arneja jaz glih pese, kumare in korenja ne bi lupila, veš kolk je še to dela, ampak pomaranče in mandarine - teh olupkov pa ne pijem, torej lupim. A pol maš rajš službo kot likanje? No prav, bom pa sama.
Q: Kakšna je stebelna zelena: a to je samo perje od zelene?
Lara dobr zrihtaj, no saj zdaj si že, pa javi kaj pravijo. Ja tud jaz bi si eno pucfrau rada omislila, sam še ne vem kdaj bom to lohk realizirala, včasih pride tole too much za narest.user posted image
Pikovit ti žurerka do pol šestih? Dobra kondicija user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......