arneja
|
Dejzi, ti kar razmišljaj o plusku, ker tokrat bo padel . Ti pridem zvečer strah pred punckijo s čvekom zbijat . Si res zapisuješ pozitivne misli? Ker jaz bom verjetno res to začela delat. Sem zadnjič na eni šalčki tako lepo videla napisano: Bog je ugotovil, da ne more biti vedno zraven, zato si je omislil babice . Komaj čakam, da bo moje detece babici takšno šalčko izročilo . Sonček33, jaz se s pol litra urzi čaja/večer nalivam. Pa je kar dober. Pa Dajamaja ga tudi pije. Od naštetih descev je meni samo Clooney všeč. Pa Hugh Grant mi je tudi cort, ampak ta je pa malo premajhen . Dobro, da mojega ni doma . Čarna, daj pridi kaj k nam klepetat . Če boš šla februarja po zamrznjenčke, bova mogoče spet na iste dneve k Rešu hodili . Mijavček, tvoj uživa, ko se zdravnike igrata ? Jaz sem pa svojega dražila, če mi bo pa tokrat vsaj eno špikico dal. Pa se je že skoraj strinjal, pa sem si jaz premislila: pismo, saj mu ne zaupam, si jo raje kar sama dam . Verjetno manj boli. Vidim, Dejzi, da enako razmišljaš . No, samo da se nisi zaskočila včeraj, ko si si stopko dajala . Dajamaja, a samo flaške moraš pri Reškotu odpret? Meni bo še to tečno, ker se mi je že zgodilo, da sem vrh flaške kar zdrobila z roko - kakšne bom slišala potem od strica Reša, če se mi pri njem enako zgodi ? Dejzi, sem tudi jaz pri njem brez enega čevlja s stola k tisti mizi za špikice letela, ker sem jih enkrat prej slišala: ja, kaj se pa obirate ?