|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
10.1.2008 20:48:50   
dajamaja
Piknat ne, me je pa povabu, da skupaj prpravma ... sem lahk stekleničke odpirala user posted image user posted image  gotov mu inteligentn delujem user posted image user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
10.1.2008 20:54:58   
konina
Najprej čestitke novi nosečki. Jupi! Srečno do konca in potem še naprej. Občutek je fantastičen, kajne?!

Abra, žal mi je. Tako sem tiščala pesti in upala, pa se konča takole. Besede sedaj nič ne pomagajo. Pravzaprav nič kaj veliko verjetno ne pomaga. Res pa je, da čas celi vse rane. Drži se, punca.

Lp, Nina

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
10.1.2008 21:05:41   
**NiNa**
Gold fish: ČESTITKE!!user posted image user posted image  Mirno user posted image , ter zdravega in pridnega user posted image  ti želim.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
10.1.2008 21:05:58   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

gotov mu inteligentn delujem user posted image user posted image  

Ja, bo že držalo. user posted image user posted image user posted image  
Čeprav, to sva pa tud midva enkrat skup počela.
Očitno se hoče prepričat, da vemo, kaj delamo.user posted image user posted image

Takole. Pika je padla, upam, da na pravi konc, ker mam dons boksarce gor. Vmes sem se še nad celulitom zgrozila (drugače se izogibam pogledom v ta konc), malo sem se zaštekala in to je to.

Zdaj bom pa še jaz padla. Hvala vsem za prijeten večer. Pa kdo sploh rabi Miliča!?

Lahko noč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
10.1.2008 21:15:11   
konina
pikovit, ja čisto možno, da so naši. Je menda naš mail cel svet objadral. Imamo pa sedaj samo še dva za oddat. Jupi! nekaj časa smo se bali, da ne bo šlo, sedaj pa se je kar obrnilo in jih ni več. No, še dva korenjaka, pa bo.
Bom jih spet mal v album dala.

Lp, Nina

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
10.1.2008 22:03:50   
netka34
Abra, ponujam ti tudi mojo ramo za user posted image . Čez tri dni bo lažje, veš!!!

Zlatafiška, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image A zna ta BHCG bit za dve piki visok??

Vsem ostalim topel pozdravček izza že napol zaprtih škur!!user posted image user posted image

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
10.1.2008 22:17:59   
kajsica
Danes pa sem se nasmejala zraven vsa čveke. Me je še moj gledo in mi rekel kaj me meče? Pa sem mu samo post prebrala, pa je samo rekel babe nore user posted image . Vsaka vam čast.

Ribica, uživaj in lepo počivaj in vse naj naj naj srečnica!!!!

Marjetica, Dajamaja in ostale, vidim, da se o teh sokovih in vseh teh stvareh toliko pogovarjate, me zanima ali ima katera kaj od tega na mailu in mi lahko pošlje, ker bi tud meni pasalo malo zdrave prehrane, splo pa ker imam občutek, da od inekcij dalje da me ledvice bolijo in bi bilo pametno malo mi telo prečistiti, pa maternico naravno stimulirat, preden da grem po pingvinčke. Prosi, prosim za literaturo!!!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
10.1.2008 22:49:43   
gold fish
Netka34 -jaz imam eno pikico ne dve, sem imela hiperstimulacijo, pa so mi samo eno vstavili....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
10.1.2008 23:02:24   
gloria
Netka 34 za dve pikici zna bit visok ali pa tud ne.Zadnjič ko sem imela uz je bla ena ko je imela bhcg 1245 pa je tud mislila da ma enega,je pa pršla iz garderobe ven čist paf pa kr na glas zakričala joj dva sta.Tak da je vse možno.Kak si mi pa ti kaj?Jaz grem zdej spat...Punce lahko noč.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
10.1.2008 23:33:52   
vijolica30
čao punce, mal sem pozna, vidm da že spite, drugač pa sm bolj mal aktivna na rr, berem pa vas vsak dan, tko je, 1. ivf brez transferja,1 nezrela celica, 30 let, lj, bokalova,...za nov postopek sem že prosila, evid št mam 649, tko da enkrat februarja kličem, ...
v glavnem čestitke novim srečkam, me ki čakamo v vrsti pa držim pesti... tok da se pofočkam

lp

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
11.1.2008 0:15:58   
mlinčka
Joj, bejbe, ste lušne, ste ga spet fajn srale. Sem se mogla kar mal oglasit, čeprav je ura pozna in ste že vse mrknile. Tekma je bla napeta, zgubil smo, ampak oči sem pa kvalitetno napasla. Mnjamsi user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Milič pa mene ne gane preveč. Jaz na take bolj utrujene ala Bruce Willis padam. user posted image user posted image user posted image

Ti, pupa, ne preveč čez državo govort user posted image , dec je fejst pa amen. Da ga mal približam tvojemu okusu - po tekmi deluje zelo utrujen (utrjen je itak) in precej zmahan user posted image . Po moje bi te tik pred tuširanjem znal spodnest, ha ha. Šala, ti se kar Willisa drž, Milič je moj! Ah, se vid, da sem se mal nakurla na tekmi, gremo raj spat.

Jutri želim vsem en krasen dan, zdajle pa čudovite sanje!

Nočko!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
11.1.2008 7:42:05   
Pija76
Dobro jutro damice,

kako ste danes? Petek je....no jaz sem doma pa mi je načeloma vseeno, ampak lepo je da je vikend in da bomo s svojimi dragimi skupaj a ne?
Imela sem prav čudne sanje, nekdo nama je na pragu pustil dojenčka fantka, in to malo bitjece sva dala v spalnico na posteljo spat in se je ves cas obračal in dol s postelje lezel ( no postavila sva ga kar na rob postelje user posted image ). Nisva imela nič za njega, ne obleke ne hrane, nisva vedela ali naj prijavila policiji ali kaj....mogla sem ustat in iti pit voo, glava me je pa bolela za en lekadoluser posted image . Kakšne sanje!
No zjutraj sem se pa namučila da se flajštre stran pobrala, hvala bogu za inteligenco mojega user posted image , da naj jih dol poberem med tuširanjem ko bodo mokri, pa veste da je šlo res lažje!
Toliko za enkrat.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
11.1.2008 8:11:18   
Pija76
Sayuri ko mi je Abra napisala, da se je tebi tudi poleti zgodilo nekaj groznega, se nisem mogla spomniti kaj točno je bilo. Ko sem prebrala tvoj post o moralni nosečnosti, sem se spomnila, da si to pisala takrat ko sem jaz prišla med vas. Zdaj se dobro spomnim, čeprav ne vem točno kakšna nosečnost je to. Takšna mala verjetnost pa se vseeno zgodi, res ne moreš verjeti da ravno tebi, a ne? To meni ne da miru. Vendar če je tako moralo biti, je tako nekako prav. Ni prav v pravem pomenu besede, vendar žal tako je bilo. Vidiš zdaj si zmagala, jaz bom pa spomladi. Važno je, da nas pozitivizem žene naprej. Kako se počutiš? Že kaj manj slabosti? To je cena za vso srečo a ne, samo dobr da se tle inflacija ne zvišuje user posted image . A si še v službi, ali doma? A Filip že komaj čaka dva mala korenjaka?

Abra v mislih sem s tabo, močno mislim nate! Današnji dan je najbolj grozen, vem, vendar jutri je nov dan, posijalo bo sonce tudi zate! Drži se punca naša!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
11.1.2008 8:15:36   
Bety upa
Pija76....user posted image user posted image user posted image  žal mi je....Pa ne obupaj...Soborka Sisy je imela podobno zgodbo in zdaj ziba punčko ...Mislim, da ji je ime Sara....

Ne obupaj....Uspeh, pa čeprav polovičen je znak, da tudi pravi Uspeh bo prišel....Drži se..

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
11.1.2008 8:17:28   
Bety upa
Abra....Mislim na tebe( in kot je ena rekla ) držim te za roko.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
11.1.2008 8:22:17   
Bety upa
Gold Fish......Po riti bi te..user posted image ...si prebrala moj post?!?! Sem ti rekla, da sploh ne bo fora, če samo poveš, da je hormon čez 1000....Ko zjutraj narediš test in poveš, da vidiš user posted image user posted image  je veselje večje....Da veš za drugič, ko boš čez nekaj let zopet prišla na to temo.....

Naj ti bo oproščeno na račun dobrega počutja vseh 9 mesecev.... in srečno!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
11.1.2008 8:58:42   
arneja
Jaz sem pa do pol 9-h ležala user posted image . Včeraj pa tudi čvekala in čvekala po telefonu user posted image .

Abra, v mislih smo s tabo user posted image .

Dejzi, glavno, da si si stopko lepo piknila v rito. Jaz si še zdaj ne predstavljam, da bi si jo v rito dala user posted image . In kako je gospodična spala?

Pija, ti pa kar o dojenčku sanjala user posted image ? Sem jaz tudi že kdaj user posted image . Si kupila tisti sokovnik? Jaz ga bom danes. Pa moram še recepte poiskat, da še pravo zelenjavo kupim. Pa dobiš svežo rdečo peso v tem letnem času??

Vijolica, kakšno terapijo si pa imela, da je bila le ena nezrela celica?? In koliko foliklov na UZ-ju?? In koliko so bili veliki pred stopko? To je pa res čudno, da je zadnje čase tako malo celic pri nekaterih puncah user posted image .

Zdaj grem pa še od včeraj vse brat in komentirat user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
11.1.2008 9:03:21   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 14.1.
mlinčka - UZ
gloria - TEST

Torek, 15.1.2008

Sreda, 16.1.

Četrtek, 17.1.

Petek, 18.1.
lejla007 -UZ

Sobota, 12.1.
DaisyE - punkcija
jadrnica - UZ

Nedelja,13.1.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

gloria greje user posted image user posted image  - TEST 14.1.
**NiNa** greje user posted image user posted image  - TEST 22.1.

user posted image Rmeli (LJ)user posted image
user posted image Mišolina (LJ)user posted image
user posted image sonček33 (LJ)user posted image
user posted image netka34user posted image
user posted image Abra (PO)user posted image
user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• gloria (27let)(2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact, 24.12. punkcija, ET 29.12.

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek februarja
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 4.2. razgovor
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) 8.1. pogovor
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) januarja po zamrznjenčka
  • tejka** (LJ) začetek konec januarja
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact,
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. začetek Suprefact, nato Gonal, punkcija 2.1., ET 7.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) punkcija 12.1
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ)januarja začetek Suprefact in GonalF
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj
  • *ajetam*(LJ) začetek januarja
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • Mijavček (32let),(3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka začetek januarja
  • Lupita
  • Shuka (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. začetek Diphereline 
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš)
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ)  21.3. razgovor
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) marca v nov boj
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image ,micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image ,Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image

user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image ,Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image KITTY pregled 28.12.
user posted image  gold fish (33let),(LJ) pregled ???

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
11.1.2008 9:09:02   
arneja
Pija, tudi mene te grozne zadeve čisto potrejo. Ko upaš z nekom, in potem se ti vse podre, ko ta nekdo sporoči, da ni uspelo. Kako se šele njemu svet podre. Se spomnijm, ko je Kajsica sporočila, kaj se ji je naredilo, sem prav postala jezna na cel svet in niti na forumu nisem hotela več čvekati nekaj časa. Ampak še bomo imele smejalne večere in solzice sreče v očeh, pa preselile se bomo na novo temo Nosečnost, ki bo samo za nas, IVF-jevke user posted image . In ti boš imela to čast in jo odprla, prav user posted image ?

Amelia, kaj pa vi trije počnete, da ste tako malo tu gor? Vas prav pogrešamo user posted image .

Kot pravi Bety upa, cilj je vedno bližje, naj nas to tolaži user posted image . Prej se meni niti sanjalo ni, da imam nezrele celice, evo, zdaj pa vse vem o sebi.

Ribica, naša nova nosečka, kako sta s pikico prespala prvo noč user posted image ?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
11.1.2008 9:12:54   
Linda25
Dobro jutro punce,

kakšno katastrofalno jutro, a je petkovo jutro. Jaz sem zelenjavni sok začela delati v soboto in ga pijeva. V ponedeljek ga sicer nisva, ker naju res cel dan ni bilo. Rdečo peso sem kupila na tržnici.

Abra, kar pogumno naprej. Vem, kako boli neuspeh. Ti si vsaj daleč prišla, jaz pa še do transferja ne.
Držim pesti, da bo naslednji postopek uspešen. Ti pa le počivaj in se okrepi tako fizično in fizično.

Lp

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
11.1.2008 9:13:16   
lejla007
Dobro jutro! (no skor je že dober dan, a? user posted image )

Kako smo kaj danes, punce? Spočite, naspane? Včeraj sm hotla sam povedat, da glede na to, da me vsi poznajo kot nealko, ne bom mogla z gosti skupaj piva do konca spit, ker jim ne bo nič jasno - sredi tedna zvečer pijem pivo?!? user posted image

Abra - drži se ...

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
11.1.2008 9:16:25   
sayuri
Jutro punce. JAz sem danes tko vesela. user posted image  Že odkar sem vstala, mi ni nič slabo - se pravi kake 2 urci. user posted image  Joj, sem že čist pozabila, kakšen filing je to. Sem dobila takoj nekaj energije user posted image . Zunaj je že tak lep sonček, tko da bom kmalu šla na en lep sprehod. user posted image  Vrečke bom sicer za vsak slučaj s seboj vzela. user posted image

Mislim na našo Abro. Sedaj je najbrž sprejeta v KC. Počakati bo morala tam do 12h enih...potem bo pa v trenutku vsega konec.... Abra, s teboj smo. Drži se user posted image
Pija76 počasi so tvoji posti zopet optimistični in veseli. Prav je tako. Močna punca si in gledaš naprej.user posted image  Ja, poleti sem dajala skozi to molarno nosečnost. Na kratko-do mole pride, ko eno žensko celico oplodita 2 spermija. Gre za podvojena število kromosomov in ni združljivo z življenjem. Ti povem, da me je bilo groza. Ni mi bilo jasno, kako je to možno pri ICSI metodi. Potem sem pa zbrskala....in je logično...z možem sva imela spolne odnose in ker ima nekaj plavalčkov, ni vrag, da je ravno tisti čas en plavalček oplodil že oplojeno celico. user posted image  Vidiš, kaj vse se dogaja. AMpak gledam naprej - tko kot ti, tko kot vse punce tukile gor. Smo borke in z glavo rinemo naprej. Spomladi bo vse ok in drugo leto tak čas boš zibala malo bebico user posted image . Aja - Filip pa nima zaenkrat nič kaj preveč zamar mojo nosečnost. Stalno me sprašuje, če mi je še slabo in pogreša me. MIdva sva prej bila dobesedno nerazdružljiva...sedaj pa marsičesa zaradi slabosti z njim ne morem počet. AMpak bo kmalu bolje. user posted image

Dobrodošle vse novinke user posted image user posted image user posted image

gold fish čestitke za potrjeno nosečnost. JAz sem itak vedela, da si nosečka user posted image .
Punce, lepo se špikajte. Ne pozabite, da ste na igli, ki obeta. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
11.1.2008 9:22:19   
arneja
Majc, spregledali so ti policistične jajčnike?? Pa kaj niso oni ravno zato tam, da to vidijo user posted image ? Lepo prvo špikico Gonala ti želim user posted image .

Pikovit, kakšne slikce pa ti Dejzi limaš user posted image user posted image user posted image ? Kdaj zdaj začneš s postopkom?

Gloria, ti boš pa v nedeljo do stropa skočila, ne user posted image ?

Lara Light, naj bo že tvoj 1. IVF uspešen user posted image .

Dejzi, upam, da bo kratek postopek dobitna kombinacija user posted image . Jutrišnji dan resnice naj prinese zelo lepe novice user posted image . Pa tudi mene Reško ne bo več prepričal, da grem na suho na punkcijo. Prvič pač proba in pri večini punc mu uspe user posted image . Da si ti pohlevna? Težko verjamem user posted image .

Mijavček, dobro zaštartaj s Suprefaktrom user posted image . Se spomnim tudi svoje evforije, ko sem prvo špikico dobila user posted image . Sem prav ponosno zapuščala Reškovo ordinacijo user posted image . Nas je pa res ogromno. Jih pa seveda še vedno veliko čisto naravno zanosi. Verjetno predvsem tiste, ki si ne želijo še prav zelo mame biti user posted image . Narava se očitno rada igra z nami. 

Lupita, je dal Reško še kaj na koncesijo ali ne?

Lejla, enim je kriza punkcija, drugim pa prav nič. Čisto možno, da boš med drugimi user posted image .

In potem se je včeraj začelo pijančevanje ... user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu majc)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
11.1.2008 9:23:31   
lejla007
Punce, lepo se špikajte. Ne pozabite, da ste na igli, ki obeta.

Ja Sayuri, tole si pa dobro napisala... Res moramo imeti to v mislih!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
11.1.2008 9:35:11   
pf
Sayuri jaz bi te pa nekaj vprašala, če lahko. Povej mi prosim kakšne fizične aktivnosti so dovoljene pri začetni nosečnosti (6 tednov 5 dni)? S tem ne mislim na telovadbo, ampak tako težko je dobiti bebico, da me je že sesalec strah dvigniti in sesati. Mogoče sem preveč zaščitniška, ampak ne bi rada da se kaj zalomi.  Sorry, ker te gnjavim, samo nisem še nobenemu povedala, ginekologa imam komaj 22.1.2008, tak da ne vem koga naj kaj vprašam. A veš mogoče kako je z user posted image ?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......