|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
10.1.2008 20:15:33   
arneja
Punce, pa saj še ni petek, kaj se ga že nalivate user posted image ? Jaz imam pa telefon, pa bo trajalo nekaj časa user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
10.1.2008 20:16:26   
Pija76
No še pr nas obiski....čauči pa fajn kvakajte

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
10.1.2008 20:16:26   
Mijavček
Če mene vprašaš Pija, je ta prav desc, razen Bruca, še recimo Kevin Costner, pa Sean Connery, aja pa Clooneya da na pozabila,... pa v tem smisklu dalje.

Kateri se pa teb dopade?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
10.1.2008 20:16:35   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Kakšni so pa to zmahani desci?
Men se dopadejo utrjeni...

Se bom potrudila na tole odgovorit. Prvenstveno so zmatrani. Pa malo so neobriti, ker se seveda že tri dni borijo proti raznim kriminalcem. Na telesu in obrazu se jih pozna sled težkih bitk, pa plazenja po raznem grmovju, valjanja po prahu in mlakah,... Kljub temu, da so ravnokar rešili svet, pa seveda ohranjajo svoj smisel za humor, ki je navadno črni. user posted image user posted image user posted image user posted image

Takole. Nisem čisto zadela. Če se mi še kaka ideja utrne, jo bom pa seveda delila z vami.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
10.1.2008 20:18:49   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Dajamaja, a če pijem pivo čez sok, s tem uničim vse vitalne sestavine? Kdaj moram z zeleno nehat? Po ET, al že po punkciji?

A kje pa, sej ni žganje, to je tko, ko bi meso v marinado dala. Tko natančne defnicije punkcija/ET pater Ašič še ni obvladal oz. tud ne bi smel. Škoduje pa v nosečnosti - torej po ET verjetno dovolj dobro.

Jst bom tud pivo sam ursi čaj še zeksam.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
10.1.2008 20:18:54   
DaisyE
Sean Connery je OK, onadva sta pa navadno preveč spedenana. Kevin mi je malo preveč lep, Clooney bi se pa dal ponucat, če bi ga prej še malo porolali po kaki svinjariji. Ma prav prijazno faco. Mogoče bi moral biti malo bolj robusten.user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
10.1.2008 20:19:48   
Mijavček
Se bom potrudila na tole odgovorit. Prvenstveno so zmatrani. Pa malo so neobriti, ker se seveda že tri dni borijo proti raznim kriminalcem. Na telesu in obrazu se jih pozna sled težkih bitk, pa plazenja po raznem grmovju, valjanja po prahu in mlakah,... Kljub temu, da so ravnokar rešili svet, pa seveda ohranjajo svoj smisel za humor, ki je navadno črni.

Takole. Nisem čisto zadela. Če se mi še kaka ideja utrne, jo bom pa seveda delila z vami.

No sej, no sej...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
10.1.2008 20:20:43   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Jst bom tud pivo sam ursi čaj še zeksam.

Hitro zeksaj, bomo pol miome utapljali. user posted image user posted image user posted image  Voglerju sploh ne bo nič jasno, ko boš prišla do njega. Bo rekel, ja gospa, kaj bi pa vi radi?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
10.1.2008 20:23:00   
DaisyE
Nehite ga zdaj z dedci srat. Sicer nisem zdaj, kako bi rekel človek, neka nimfomanka, ampak preveč zakurit se pa tud ne smem. Naš se mora šparat do sobote, pol pa jaz ne bom mogla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
10.1.2008 20:23:30   
Crnitulipan
Joj punce,

po dolgem času vas grem malo brat in kar verjeti ne morem...

Pija76 - mi je tako žal zate... user posted image user posted image user posted image da se je tako končalo.
Še dobro, da so ti IMn kmalu ugotovili, sj se velikokrat zgodi, da ženske ostanejo celo brez jajcevodov po izvenmaternični nosečnosti. Po postih sodeči si močna punca in verjamem, da ti bo kmalu uspelo user posted image user posted image user posted image . Če je enkrat in to z zamrznjenčkom.. Pazi nase in optimistično naprej!!!
Mene čakajo trije eskimčki  februarja.

Joj Abra, drag moja.. user posted image user posted image user posted image ko sem videla tvoj post od predzadnjega UZja, me je kar stisnilo.... se tudi javila nisem, ker me je še kako spominjalo na mojo zgodbo v novembru. To je res tako kruto... se namučimo, da zanosimo; potem pa takle...
Tudi jaz sem šla takoj naslednji dan na urgenco - zjutraj nič ne jej, ker je treba biti na tešče.. in sem jokala kot dež.. veliko jih je čakalo pred menoj, pa jih sploh opazila nisem..šele ko so me ustavile, da vse čakajo na isto sem dojela, da je vsa ta vrsta za abrazije....  Meni je Reš rekel, da naj počakam  še kak dan, pa mi je bilo brez veze se še naprej mučim..
me je pa prav stisnilo zadnjo nedeljo v lanskem letu, saj sem na koledarju našla napisano 16 teden..

Ma, ta svet res ni pravičen.. Abra, drži se user posted image user posted image user posted image in če ti bo hudo kar jokaj..jaz sem ves čas in mi je bilo potem precej lažje. Kaj naj še rečem; saj ne vem kaj bi napisala, ker me je malo zvilo in mi solze lijejo -- življenje gre naprej in spet se veselim novih možnosti; kljub vsemu je en mali košček srca ostal zaklenjen za tiste trenutke; za kratke spomine....na dolge dneve in ure čakanja.... do tistega trenutka, ko sem zaslišala..Žal je nosečnost propadla.. 

Gold Fish tebi pa iskrene čestitke za plusekuser posted image user posted image user posted image in srečno!

Vsem trepetalkam mirne noči in veliko plusov, da bo tu še bolj veselo.

Lahko noč,
Čarna

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
10.1.2008 20:24:01   
dajamaja
Sicer sem mislila sam ledvice zdravit, pa tudi tko bo dobr.  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
10.1.2008 20:26:40   
DaisyE
Pivo je večnamenski lek.

Arneja klinc pa petek. V petek gremo pa v živo. user posted image user posted image user posted image  To zdaj je predigra.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
10.1.2008 20:28:08   
dajamaja
Ja v soboto bo tud treba, da tvojo bolečino utopimo in te pripravimo na ET (go home).

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
10.1.2008 20:30:15   
DaisyE
Stopko si moram pa v rit dat. Sploh ne vem, če še znam. Sem se na trebuh navadila.

Dajamaja, jaz sem tud na Menogon do zdaj najslabše reagirala. Sem bila najprej kar slabe volje, ker sem mislila, da bo tretji postopek spet menagonski. No pol se mi je pa sreča nasmehnila. Čeprav ni pravila. Menda.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
10.1.2008 20:31:35   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Ja v soboto bo tud treba, da tvojo bolečino utopimo in te pripravimo na ET (go home).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GRAND FINALE.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
10.1.2008 20:33:05   
Mijavček
No, Smajl je pri koncu... jest pa že zaaspaaanaa.

Lahko nočko. Pa na izi s tem pirom....user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
10.1.2008 20:33:26   
dajamaja
Nikol mi ni blo jasn, kak se lahk same v ta zadno špikate. Jst bi se verjetn zaskočla. Pa še moj tko uživa, ko se zdravnike igrava user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
10.1.2008 20:35:50   
dajamaja
Mijavček, ti si pa res ta prva maca - večer se začenja, ti pa spat. A si noseča?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
10.1.2008 20:36:19   
DaisyE
Naš se je pa dons neki zbudu in je predlagal, da mi da inekcijo. Sem se kar zgrozila. Pa saj se je po moje sam hecu, ampak čaki malo, za to so potrebna leta in leta prakse. user posted image user posted image user posted image  On bi pa kar. Najprej ga moram k rešu poslat da malo posluša.

Sicer se bom pa mogoče jaz tud zaskočila.

Lahko noč mijavček.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
10.1.2008 20:39:45   
dajamaja
Ampak po teoriji pa praktične vaje .. kr h katedru pridte pa odprite tele steklničke, no zdej pa ... a ste štorast al kaj? ... mmmm kako bi jim privoščila enkrat mal vaje pr atu

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
10.1.2008 20:41:09   
dajamaja
Vidim, da je Ribica prijavljena - čestitke mami!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
10.1.2008 20:44:51   
DaisyE
A ti si se mogla kdaj pri rešu sama piknit? No te sreče jaz še nisem mela. Očitno mu prepočasna zgledam...user posted image

Ampak sem pa zverzirana. Zadnjič na Uz, je on špiko pripravljal, jaz sem si šla pa čevlje obuvat. Ko sem si prvega obula, je imel on diphereline že na mestu, tako da sem z enim čevljem na nogi inekcijo dobila, potem sem pa takoj po drugega zalaufala in sem ga obula še preden je menopur namešal. Pa pazi, to ni navaden čevelj, to je bolj gojzar varjanta. Maš kar dela z vezalkami. user posted image user posted image user posted image  Mater sem važna. user posted image user posted image user posted image

Definitivno bi našmu privoščila malo prakse pri atetu.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
10.1.2008 20:47:53   
DaisyE
Zdaj pa grem.

user posted image

Mater mi je tale smajli carski.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
10.1.2008 20:48:30   
gold fish
Punce -prej sem bila preveč utrujena .... me je megla današnja čisto zdelala...

Vsem, ki ste držale peste najlepša hvala in hvala vsem za lepe želje.....

Me je prej kar zmanjkalo, sem spala do 19h....

Aja, sem pa danes cartala eno pupiko naše punce iz rr in je bil res fajn občutek..., čeprav takega malega baby-a še sploh nisem videla....

Da ne pozabim - ribica2 - če slučajno bereš, res mi je hudo zate.... Sem vesela, da sva se spoznali in upam, da se še kaj vidiva.  
Vsekakor ti pa želim, da prideš čimprej za mano - naj bo marec vajin mesec. Drži se in javi se kaj!

Pozdrav vsem.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
10.1.2008 20:48:42   
arneja
Se jutri pridužim. Je prejle moj klical, zdaj imam pa še sodelavko na drugi strani pa tudi kar noče nehati user posted image . Ve si pa kar danes že privoščite user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......