|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
11.1.2008 14:58:07   
Anonimen
Gold fish, a sem ti sploh poslala zs? Si ga dobila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
11.1.2008 15:59:03   
kajsica
Ste pa res prave klepetulje, pa da ponovim vprašanje od včeraj in bi res vas prosila za recepte, namige, nasvete....

Marjetica, Dajamaja in ostale, vidim, da se o teh sokovih in vseh teh stvareh toliko pogovarjate, me zanima ali ima katera kaj od tega na računalniku in mi lahko pošlje, ker bi tud meni pasalo malo zdrave prehrane, sploh pa ker imam občutek, da od inekcij dalje da me ledvice bolijo in bi bilo pametno malo mi telo prečistiti, pa maternico naravno stimulirat, preden da grem po pingvinčke. Prosim, prosim za literaturo!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
11.1.2008 16:10:31   
gloria
Kostanj jaz se te tud spomnem...čim več foliklov juter na uz...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
11.1.2008 16:17:40   
Pija76
Kajsica poglej email!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
11.1.2008 16:23:26   
ledenka
punce, a mogoče katera ve, kdaj bo naslednje predavanje o OBMP na GK LJ? ta teden nisva mogla it user posted image  ne najdem pa nikjer na netu informacije, s klicanjem pa itak veste, kako je user posted image  

hvala vnaprej!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
11.1.2008 16:29:38   
Darja*
Pozdravljene punce,

meni je pa danes en mal hudo, pa moram tule neki natipkat, morda mi bo bolje,....in bom nehala bit user posted image
Danes sem z mojim user posted image   bila spet v ambulanti neplodnih v Mb. Kriza vam povem, ko to gledam tam, pare ki mrko gledajo v tla,..ko poslušaš v čakalnici raznorazne zgodbe me mine do vsega,..pa to bi še nekak preživela. Muči me to, bolj ko poslušam vse in razmišljam o tem manj imam volje do vsega,.......in manj razumem vse skupaj.
Danes je bil dr. Vlasaljevič, zlo dobre volje je bil,..lepo smo se pogvorili da štartam spet s IVF in špikanjem in vsem kar je potrebno, da dobim user posted image . Povedal mi je tudi, da imam policistične jajčnike, kar ne pomeni da imam polno cist in da kao to ni nič strašnega,...ampak je jajčnike treba samo pravilno stimulirat in da bom tokrat prej začela s špikanjem,..in bla bla,....ne vem no,..rekel je da tudi nimam svojih ovulacij,....in da jih imam verjetno samo 2 ali 3 na leto in da je zlo zlo težko trofit tisti dan,...halooo in to naj ne bi bilo nič takega,..grr besna sem na vse skupaj, res,..vprašala sem se že tudi kakšne možnosti imam sedaj da mi uspe, če mi 1 ni niti 2,..zdaj bom tretjič,...postopki gredo, čas beži, leta bežijo,....
res sem user posted image user posted image in najraje bi user posted image .

lepo bodite,..

Darja

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
11.1.2008 16:36:53   
Pija76
Darja jokaj če ti tako paše! Kar je za ven je za ven! Tolaži naj te misel, da je medicina napredovala in ni hudiča da ne bo dobitne kombinacije tudi zate! Pa sej v tretje gre rado a ne?
Zgodbic je pa polno, takšnih in drugačnih, srečnih in malomanj srečnih, vendar vidva sta le ena pikica v vsem tem, individualista, ne razmišljaj kaj se vse dogaja ostalim, misli pozitivno, pa menda je nekdo nekje, ki ti bo izpolnil verjetno največjo željo. Srečno!

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
11.1.2008 16:38:12   
Pija76
Ledenka a si padla? Slikco mislim user posted image . Pomagati ti pa žal ne znam, kliči sestre na IVF evo tel. je 01 232 30 48, mogoče ti bodo one lahk pomagale

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
11.1.2008 16:46:13   
Darja*
Hvala Pija, saj bo,..vem da bo,...

Zanima me , je tukaj katera punca s policističnimi jajčniki,....pa ji je uspelo zanosit?

Darja

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
11.1.2008 17:16:42   
DaisyE
O pupe moje, kaj ste face. Hvala, hvala vsem za lepe želje. Dons, ko je padu konc šihta me je taka nervoza pograbila, da sem še zdaj živčna. Mam čisto zategnjen želodec. Se mi zdi, da sem bolj živčna, kot kdaj prej. Kaj pa vem. Ali bodo celice, kakšne bodo, koliko jih bo, kako se bodo razvijale... Še pa še pa še. Saj bo hitro mimo. Jutri tak čas se bom že valjala po kavču. Dobre, al pa slabe volje, z novimi skrbmi. Ma klinc, saj če tako gledam, je pa dobro to, da jih sploh mam. Lahko pa še te možnosti ne bi mela.

Bolniško sem si zrihtala, je šlo brez zapletov, zelo prijazna sestra. Na šihtu so me odslovili in mi zaželeli srečo (trije, ki vedo), ostalim sem napletla, da se me neki loteva. Saj bo.

Darja, saj je šit vse skupaj, ampak vsaj šansa je. Saj večina punc s policističnimi jajčniki zanosi. Šit je, če sploh nimaš celic in jih tud s prehrano ne morš sproducirat. Takrat ti pač samo darovanje ostane. Ni razlogov za pesimizem, vem pa, da ni fajn.

Kajsica, jaz v sokovniku zmiksam eno steblo zelene, eno rdečo peso, korenček in kumaro. Dodala bi še malo ingverja, ampak ga žal še vedno nimam. Meni je sok ok, ampak preventivno lahko še vedno prej probaš tistega od frucala. user posted image user posted image user posted image  Kar se pa drugih stvari tiče, je pa šit cuker, bela moka in živila z visokim glikemičnim indeksom.

Malo sem zmedena, tako da pardon, če sem kaj sfalila. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
11.1.2008 17:22:41   
Pija76
Daisy se bo vse super steklo, zato pa imaš drugačen filing user posted image . Pa bolniško maš že punca do kdaj zdaj do 11.9., pol pa porodniška naprej a ne? Jaz bom tud mogoče imela danes sokovnik user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
11.1.2008 17:24:28   
sayuri
DaisyE, fajn opravi jutri. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
11.1.2008 17:27:59   
gold fish
Dakec - si mi poslala, samo sem malo oddremala vmes.... to se mi sedaj pogosto dogajauser posted image . Imaš odgovor....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
11.1.2008 17:32:20   
netka34
Gloria oj in ostale!!

Danes sem bila pri mojem G. tle v Šempetru in mi je dal napotnico za nov postopek!!                                                  user posted image user posted image user posted image Zaradi tega sem uau volje!! Mi je pa zaradi še vedno zelo povečanih in bolečih joškic storil, da naj naredim vseeno jutri CB. Ma ja, ok, sej ga bom, ampak bolj zato, ker se bojim, da bi fasala IMN. user posted image Koliko možnosti imam in kakšni so znaki, a ma katera kaj izkušenj? Pija se mi zdi, ane?? a test takrat pokaže user posted image ?? Po kolkem času od zanositve?

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
11.1.2008 17:38:27   
Pija76
Netka ja joškice so večje in napete, pa boleče tudi. Znak pri meni je bil izcedek in v ponedeljek hude hude bolečine v spodnjem delu trebuha. Upam, da se ne srečuješ s čim takim, test pa lahko narediš bi moral pokazati. Držim pesti, da ni nič narobe, a prav?

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
11.1.2008 17:44:36   
sonček33
Lepotičke, živjo.
Samo  pozdravit sem vas prišla...
Kako ste?
Danes je pa en tak čudn dan,a ne....mislim tole vreme...jaz sem nečaka čuvala in sta mi hiš ratzturila, tako da moram it zdaj v boj in pospraviti malo...

Aja, še to - dajte mi povedat - kako je s to krvomočnico??? A to je redeča smrdljička, no vem, da je smrdljičak, ampak v lekrani mi ni znala povedat, če je to rdeča ali ne...(?????). A jo katera pije? Jaz sem sicer pred meseci jo, potem se mi pa zdi, da mi je ena napisala, naj jo neham...razlog sem pa že bozabila. danes sem pa brala en čalnek in piše, da je to zelo fajn stvar in jo priporočajo. Torej - vaša mnenja.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
11.1.2008 17:45:04   
netka34
Oj, Pija, ja, joški so taki... 2x sm bla noseča in so bli lih taki!!!Sm pa 2 dni zelo krvavela (kosi, kukr d mi hodi maternica ven) pol pa kar mir....Ker ponavadi ko imam M, jo mam konkretno 1 teden.

Tudi js upam, d je vse to samo od hormonov (inekcij).

Hvala in lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
11.1.2008 17:46:56   
Pija76
Moje mnenje: ne pij je! PIj čaj iz malinovih listov! Kupiš v lekarni v city parku. Piješ do punkcije. Če je kaj drgač naj me katera popravi do kdaj ga piješ.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
11.1.2008 18:04:51   
kikaa
Čau mačke!

Jaz tudi vse bolj o teh zelenjavnjih in sadnih sokovih razmišljam, ene parkrat sem namreč kupila Frutalovega, ampak zdaj me pa čedalje bolj mika sokovnik...danes smo se tudi v službi o tem pogovarjali, sem malo različnih mnenj pridobila glede sokovnikov in sem kar navdušila in si bom tudi jaz enega kupila. Moram pa rečt, da lepo pridno pijem čaj malinovih listov... ravnokar...

Pija76 - a ti boš (si že?) kupila tistega iz Špara od Top shopa, ki je na tiste bone za popuste? Mene ta kar mika, upam da je dober, dej če boš sprobala, povej kaj glede tvojih izkušenj... pa če imaš mogoče kaj receptov, mi jih na zs pošlji, prooosim...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
11.1.2008 18:30:09   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mlinčka pa takole zgledauser posted image ,ko hodi na tekme in gleda Miliča pol pa na skrivaj dela toleuser posted image hi hi hi.

Tole si pa dobro Mlinčko zadela. user posted image user posted image user posted image

Arnejči, glih sama razmišljam, kdaj sem nalgesin vzela. Mislim, da ene pol ure prej, ker itak tako hitro prime. Jutri ga bom tud kaj takega. Bomo videli.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
11.1.2008 18:48:39   
gold fish
Jaz sem pa pila čaj iz preslice, pol pred punkcijo sem pa aje, da je tudi v redu, pa tudi pri menstruaciji, črevesnih  in drugih problemih pomaga - imajo pa ga v lekarni...

S sokovnikom pa čaram predvsem s korenčkom, jabolki, zeleno, ingverjem, pomarančami,... odvisno kaj imam doma...lahko tudi grozdje, kivi,.... Od zelenjave pa ne glih dosti... Enkrat sem dala še peteršilj, pa ga ni hotel nihče pit.... Imam pa enega Philipsovega ....

Darja - samo na kratko.... ne obupaj... vem, da ti bo uspelo.... sploh zdaj, ko vejo kje je vzrok... Drži se in se slišiva.

Sayuri - pregled / UZ imam 29.1

Punce, ki ste user posted image  in ste bile na GK... ste vse še pol dobile Utrogestan naprej do 1 UZ, pa Buscopan in potem po UZ Dabroston?

Pozdrav vsem....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
11.1.2008 18:50:48   
pf
Daisy fajn opravi jutri. Čimveč lepih in zdravih celic ti želim, popoldne pa en alkoholen pir, ne pa brezalkoholca.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
11.1.2008 19:00:24   
lara light
DaisyE, dobro opravi ju3user posted image !

Glede bolniške pa bi te vprašala koliko časa jo načrtuješ? Do prvega UZ po Et? Hvala za odgovor..sem začela z IVF in tudi mene to čaka v roku 1 mesca..drži se in seveda poročaj! Pa pa!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
11.1.2008 19:07:07   
DaisyE
Hvala še enkrat. Madona, tolk dobrih želja, da mi bo še nerodno.

Jaz vzamem bolniško samo do ETja, vključno z dnevom ET. Sem najprej mislila, da bom lahko šla kar po punkciji delat, ampak nisem bila sposobna. Se pa zdaj kar doma valjam po kavču. Prvič sem mela bolniške tri dni, drugič pa pet, ker je bil peti dan ET. Dons sem si jo zrihtala za ponedeljek, ker ETja prej pač ne bo (najhitreje drugi dan po punkciji), pol bomo pa videli, kaj bo Reško jutri rekel.

Če si na kliniki, mislim, da ti dajo bolniško še ene tri dni po ET, ampak večina punc do testa doma ostane. Ne vem, upam, da me bo katera druga dopolnila. Reško pa ne priporoča bolniške, razen, če hiperstimulacijo fašeš. Lahko bi se pa verjetno zmenila z osebnim. Jaz grem kar raje na šiht, če ne se bi mi samo zmešalo doma tiste dneve, ko se čaka na test ali na user posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
11.1.2008 19:08:53   
gold fish
DaisyE -  - držim pesti za jutri, pa dosti jajčk ti želim.... 

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......