DaisyE
|
Čer... Arneja sprašuješ za moj postopek. Takole je. Prvič sva bila samoplačniško, suprefact in menogon dolgi postopek. Drugič na koncesijo Diphereline in Menopur, dolgi postopek. Zdaj se je pa za tretjič odloču za kratkega, spet diphereline in menopur, zakaj, pa ne vem. Malo ga mam na sumu, da zato, ker se je bližal konec leta in ni upu reskirat, da bi mene prepozno sredi postopka imel. Ampak to jaz samo ugibam. V bistvu pri sebi ne vidim razlike med dolgim in kratkim. Bomo videli v soboto, ko bo dan resnice. Sva na koncesijskem, ampak nama ga je še pred novim letom predpisal, ko jih je mel še na zalogi. Zdaj pa pač ne more spreminjat, ker bi malo hecno izpadlo. Kako taktiko bo pa za naprej izbral, pa ne vem, pa tud vprašat ga nisem upala. Zdaj pa ne vem, mislim, da je lupita na novo pri njemu, pa bi blo verjetno njo pametno vprašat kaj sta se zmenila. Za nalgesin sem pač reskirala. V prvem postopku mi je reku isto kot tebi, da tole bom pa menda ja zdržala. Po punkciji mi je reku, da sem bila pridna, jaz sem si pa mislila, kaj mi to pomaga, če si mi pravkar življenje za pet let skrajšal. V drugo sem ga vprašala, če lahko vzamem ketonal, pa mi je dovolil, samo pozabil je omeniti, da za ketonal rabim recept. No pol so mi pa v lekarni dali nalgesin, kar je najmočnejša stvar, ki se jo dobi brez recepta, pa sem to vzela. Zdaj ga pa najprej sploh nisem mislila nič vprašat, pa mi ni dalo miru in sem ga vseeno, pa mi je dovolil. Mogoče zato, ker ve, da jaz vem, kako je na suho tam ležat. Al sem pa tako odločena zgledala, pa se mu ni dalo z mano pregovarjat. Čeprav tega ne verjamem glih, pri njemu sem prav pohlevna. Ribica, pa saj sem vedela. Čestitke še od mene. Pikovit, nisem se samo nasmehnila, rolam se. Hvala, prav paše. Ušula, prav pasalo je prebrati, kar si danes napisala. Sem bla že preveč tečna, zdaj bo pa boljše. A čmo katero rečt?