|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
10.1.2008 17:05:13   
Anonimen
Gold fish, čestitam bodoča mami. Veliko veselja in radosti ti želim, pa ne se sekirat če bo kaj preveč kilc. Pa kaj pol, saj si srečka nosečka.user posted image

(odgovor članu gold fish)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
10.1.2008 17:09:57   
Sulfinija
Gold fish,user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image .Želim ti lepo in mirno nosečnost.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 3202
10.1.2008 17:10:08   
Darja*
Glod fish,

tudi iz moje strani še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa pazi nase ker si user posted image  in ne oziraj se na druge, zdaj je tvoj čas. Uživaj v nosečnosti. user posted image

Darja

Neposredna povezava do sporočila: 3203
10.1.2008 17:15:23   
majc
Hoj.
Jaz sem cisto konc danes....
Najprej je bilo že včeraj vprašanje kako sem vedela, koliko vode sem imel v trebuhu...no, zgledala sem kot v 8 mesecu in zredila sem se v 2 dnevih za 8 kg....
Danes sem bila n aprvem UZ po 14 dnevih Suprefakta in mi je mimo grede Zorn prijavil, da so spregeledal policstične jajčnike in da bo treba na op.... Pa sem imela laparo (Tomaževič), ki je bila bp., pa moj G je rekel, da sem bp. No, hvala bogu potem uleti Tomažeč in grem v soboto naprej z Gonalom. Rekel je, da je Gonal in Menopur isto (tud vprašanje od včeraj).
Ampak poanta je v tem, da se večina ljudi tam sploh ne zaveda kako občutljiva tema je to in, da ne moreš kar nekaj v tri krasne govorit. In potem sem Zorna direkt vprašala, če naj neham s terapijo in grem na op...no, pol se pa ni znal odločit...
Skratka, moram se malo spucat... Pa spet sem sestram porabila en paket robcev...pa kaj češ.
Tko, da punce, če je karkoli iščite drugo mnenje, ker vsi niso enaki. Saj ne rečem, da bo ratal, ampak občutek če ti nekdo vsaj razloži in pove kakšen je plan, pa so definitivno drugačni.
Držte se...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
10.1.2008 17:18:18   
sonček33
Abra - besede so tako odvečne v tej  grozni bolečini. Zelo zelo mi je žal. Objem zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3205
10.1.2008 17:22:59   
pikovit
Draga Abra user posted image  takole zgledam.Najprej Pija,zdej ti.Pa kdaj se bo to nehalo?Samo ne obupat punce.

Gold fish user posted image .Po mojem danes zgledaš tako a ne?Poskočno.Čestitke.

Dejzi  da te v boljšo voljo spravim user posted image  ali pauser posted image Upam,da si se vsaj malo nasmehnila.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
10.1.2008 17:25:00   
pikovit
se popolnoma strinjam z Majcem!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
10.1.2008 17:25:30   
gloria
Ribica še tuki čestitke...ful sem vesela za te da ti je tokrat uspelo...ostalo maš na zs...zdej bi pa še jaz skočla do plafona pa nazaj tko kot pravi Sonček(bom prestavla za 9 mesecov ta skokuser posted image )...res ti privoščim user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
10.1.2008 17:33:17   
sonček33
Gloria a si ti dobro? Tokrat bo uspelo. čisto zares. Vesela sem za vaju.

Gold fish - kričiš? vpiješ? skačeš? noriš? vse ti je dovoljeno, le na dete pazi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
10.1.2008 17:35:19   
gloria
Sonček 33 ne smem nič jamratuser posted image ...če so vse te bolečine in slabosti znak nosečnosti sem ih še kako vesela.Kak si mi pa ti kaj?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
10.1.2008 17:35:49   
kikaa
ušula - hvala za te besede, dobro si napisala, kakorkoli je že to kar preživljamo hudo, globoko v sebi verjamem, da je za nekaj pa sigurno dobro...in to si ti lepo napisala.

Abra - user posted image

Sulfinija - potni str. pripadajo, ampak če greš samo 1x na mesec v Lj se ne splača oddajat, ker ti ZZS odšteje tvoj mesečni prispevek, ki je ravno toliko, kot je cena tiste enkratne poti v Lj. Tako da, jaz oddam to samo, če grem večkrat v LJ, ko hodim na UZ-je... je sploh škoda hodit splošnemu zdr. po list za potne stroške...

gold fish - čestitke!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
10.1.2008 17:36:22   
lara light
Abra, žal mi jeuser posted image

Z.ribica, čestitke!user posted image  Lepo nosečnost in še lepšega user posted image  želim!

Danes sem začela s (1.IVF) postopkom in dobila prvo špikico. Tudi midva zdaj upava na ugoden razplet in da se nama uresniči dolgoletna želja.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
10.1.2008 18:01:59   
Pija76
Ribica čestitke še od mene!

Lara Light dobro se špikaj in srečno!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
10.1.2008 18:39:47   
pf
Gold fish superca. Čestitke. Želim ti lepo in čimbolj mirno nosečnost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
10.1.2008 18:51:26   
lejla007
Gold fish - ČESTITAM še z moje strani! Želim ti čimbolj mirnih 9 mesecev user posted image user posted image user posted image
Majc - to je to... Na GK LJ je po mojih pojmih minus to, da vsakič, ko prideš na UZ dela drug G. In te sprašuje, zakaj si tu? Mene je včeraj prav tako G. vprašala in ko je na UZ videla moje ciste, sem dobila občutek da si je mislila:"Ja kaj pa ti s takimi cistami tukaj delaš?!?". A zaupam svojemu G, ki me je tudi laparo. operiral in verjamem, da bo... Nekaj že... user posted image
Gloria - zdej si pa ti na vrsti!
Draga Lara light - JUPI!!!!!!!! Si danes že začela, to je pa super! Povej mi, a nisi ti v MB? Potem se žal ne bova srečali na kakšnem UZ-u user posted image No, pridno se špikaj, pa obveščaj me, kako ti gre (boš vidla, da sploh ni panike user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
10.1.2008 18:57:09   
DaisyE
Čer...

Arneja sprašuješ za moj postopek. Takole je. Prvič sva bila samoplačniško, suprefact in menogon dolgi postopek. Drugič na koncesijo Diphereline in Menopur, dolgi postopek. Zdaj se je pa za tretjič odloču za kratkega, spet diphereline in menopur, zakaj, pa ne vem. Malo ga mam na sumu, da zato, ker se je bližal konec leta in ni upu reskirat, da bi mene prepozno sredi postopka imel. Ampak to jaz samo ugibam. V bistvu pri sebi ne vidim razlike med dolgim in kratkim. Bomo videli v soboto, ko bo dan resnice. Sva na koncesijskem, ampak nama ga je še pred novim letom predpisal, ko jih je mel še na zalogi. Zdaj pa pač ne more spreminjat, ker bi malo hecno izpadlo.user posted image  Kako taktiko bo pa za naprej izbral, pa ne vem, pa tud vprašat ga nisem upala. Zdaj pa ne vem, mislim, da je lupita na novo pri njemu, pa bi blo verjetno njo pametno vprašat kaj sta se zmenila.

Za nalgesin sem pač reskirala. V prvem postopku mi je reku isto kot tebi, da tole bom pa menda ja zdržala. Po punkciji mi je reku, da sem bila pridna, jaz sem si pa mislila, kaj mi to pomaga, če si mi pravkar življenje za pet let skrajšal. V drugo sem ga vprašala, če lahko vzamem ketonal, pa mi je dovolil, samo pozabil je omeniti, da za ketonal rabim recept. No pol so mi pa v lekarni dali nalgesin, kar je najmočnejša stvar, ki se jo dobi brez recepta, pa sem to vzela. Zdaj ga pa najprej sploh nisem mislila nič vprašat, pa mi ni dalo miru in sem ga vseeno, pa mi je dovolil. Mogoče zato, ker ve, da jaz vem, kako je na suho tam ležat. Al sem pa tako odločena zgledala, pa se mu ni dalo z mano pregovarjat.user posted image user posted image user posted image  Čeprav tega ne verjamem glih, pri njemu sem prav pohlevna.

Ribica, pa saj sem vedela. Čestitke še od mene.

Pikovit, nisem se samo nasmehnila, rolam se. user posted image Hvala, prav paše.

Ušula, prav pasalo je prebrati, kar si danes napisala. Sem bla že preveč tečna, zdaj bo pa boljše.

A čmo katero rečt?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
10.1.2008 18:58:32   
Mijavček
Hej čveke! Haloo dva dni me ni gor pa že tok strani ste načvekale, da nisem mogla vsega prebrat, sem pa vidla, da mamo novo srečko user posted image  gold fish, user posted image čestitam user posted image . Pa gloria? a si že delala test?

Vidla sem tud nekej slabih novic.. žal mi je, res.

Pa novinka Ušula ...Tako lepo  si napisla, da so mi kar solzice stopile v oči.

majc, midve sva se pa mogoče danes vidle, jaz sem bila sicer med ta zadnjimi, sem pa čakala za sestro Blanko. Dobila sem namreč špike in jutri zjutraj štart s Suprefactom, 25.01 pa prvi UZ. (Spelka E zmagovalka, evo, k si me prej na uni temi spraševala kdaj začnem)

Pa laro moram pozdravt, k sva v približno istem timingu. Sej maš dolg postopek aneuser posted image  Vse sem že zmešala, tok nas je, pa to je res neverjetno. Ko tole berem se vprašam, a sploh še katera normalno zanosi, pa donosi iz taprve? No sej vem, da so tud user posted image , sam vseen... a včasih ni blo tok takih primerov, al se ni tok govoril, al pa jaz nisem bla pozorna, ker še nismo bli na tem? Verjetno vsega po malem.

Kar mal sem evforična, ker se je vse skupaj začelo, pa mal me je strah kako bom reagirala na Suprefact. Nazadnje mi je blo ful slabo karnaprej user posted image , pa vsa zaspana user posted image sem hodila okol, kot v počasnem posnetku.

Vsem vam in tudi vsem ostalim en lep pozdravček iz barjanske megle!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
10.1.2008 19:05:29   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

A čmo katero rečt?

A čmo? Dej kje ste akterke?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
10.1.2008 19:06:47   
Mijavček
Še to moram dodat... men gre tud na GK na jetra, da je vsakič nekdo drug... potem se sploh ne posvetijo pacientu kot celoti ampak te obravnavajo samo kot dva jajčnika z maternico.
Mislim, po eni strani je vredu, ker več glav več ve, sam vseeen minus prevlada.
Sem pa danes vidla, da so uvedli indiviualno svetovanje, vsak dan je en od dohtarjev eno uro na razpolago za IVF vprašanja. Bravo user posted image , to pa je napredek. Zdaj lahko celo zdravnika sred postopka nekaj vprašam, če me zanima.user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
10.1.2008 19:07:01   
lejla007
Daisy in Mijavček - čauli obema!

Daisy, dobr si tole rekla, kaj ti pomaga, da si bla pridna, če ti je pa pet let življenja vzel user posted image Sama še nisem dala čez punkcije, ampak kakor slišim, je kr kriza - sploh če imaš bl nizek prag bolečine (kot jaz recimouser posted image ).

Mijavček - zate pa prav tako kot za laro - BRAVO!!! Obe se mi bosta pridružili med drogerašicami! In res ima Lara timing dan pred tabo. Upam, da ti tokrat ne bo slabo po Suprefactu - jaz niti vem ne, da se kaj dogaja user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
10.1.2008 19:07:52   
DaisyE
No Pija, a maš kak pir? Jaz spet brezalkoholnega nažigam.user posted image

Predpiprava na zelenjavni sok. user posted image user posted image user posted image  
Mater se mi bo še zadopadu.
Že na tihem razmišljam, če bi še enga. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
10.1.2008 19:09:42   
lejla007
No Pija, dons se pa jaz s pivom nalivam zraven računalnika user posted image In to v ilegali, saj me noben ne sme videt user posted image Sem drugač čisto nealko, tko da bi zdej res lahko kdo mislil, da sem iz lune padla user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
10.1.2008 19:10:26   
DaisyE
Lejla, kolka špika je dons padla?

Saj punkcija je ok. Če ti je ne delajo na živo.user posted image  Pri meni je že nalgesin primu, je samo na koncu malo bolelo, na kliniki vam pa itak ketonal dajo, kar pa še bolj prime, tako da kar mirne živce.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
10.1.2008 19:11:58   
zarja1
Abra.........................user posted image user posted image user posted image
Sploh ne morem verjet.......

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
10.1.2008 19:13:34   
lara light
Pija76user posted image , hvala!

Punce jaz sem pri dr Rešu, prav žal mi je, da nisem v MB, da bi vas lahko spoznala in delila tudi v živo izkušnjo. Sicer sem pa vesela, da vas imam in da tu dobim vse prepotrebne info in spodbude.

Vesela sem, da me ni poslal še 1x na laparo, saj je cista skoraj 5 cm...in z Mijavčkov tečeva prav blizu ta najin pomemben krog! Upava na zmago in delitev prvega mesta!user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......