|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
10.1.2008 19:54:37   
lejla007
Sonček - kakšna voda?!?! PIVO!!! Hočmo bit še boljše kokoške user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
10.1.2008 19:55:48   
DaisyE
Lejla, a se te je že malo prijel? user posted image user posted image user posted image

Rukni še enga, jaz častim.user posted image   Si bom šla še jaz enga iskat.

Ja mijavček, jovo na novo, samo face so iste. user posted image user posted image user posted image  Milič pa mene ne gane preveč. Jaz na take bolj utrujene ala Bruce Willis padam. user posted image user posted image user posted image

Dajčimajči, kar na hitro se me bo tokrat rešil ja. Očitno me noče predolgo gledat. user posted image user posted image user posted image  19 so bli menda dons veliki. Za icedek sem pa jaz tud isto razmišljala. Na levi strani mam zgleda en folikel nekje zadaj, me vedno tako žoka z uno palco. In pol mam neki izcedka takoj po UZ, pol pa neha. Je tud dons že nehal. Bomo vidli jutri.

Sokci, pir, brezkofeinski kufe in Karmen pa zaenkrat zgleda palijo. No ja v soboto bo vse jasno. Pluska pa meni še nikoli v životu ni uspelo zagledati. Se ga ne nadejam preveč. Pač obrambni mehanizem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
10.1.2008 19:57:34   
sonček33
Daisy - tokrat pa bo plusek

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
10.1.2008 19:58:33   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007

Punce, ČIN ČIN! user posted image

Za 400 procentov!!!!! Pa še ni zadnje rekla!!!! Pazi na tipkovnico!

Ja pija, vedno morjo neki težit. Kadar ga pa sami serjejo, so pa takoj užaljeni, če jim kaj rečeš. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
10.1.2008 19:58:54   
lejla007
Daisy - Ja, to je pa tko če prekoračiš priporočljivo dozo user posted image
IN MISLI POZITIVNO!!! Jaz ga bom kr še en deci ruknla na tvoj račun user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
10.1.2008 20:00:23   
Mijavček
Sonček pijemo, zato k je fajn v družbi še kej spit zraven, pa pivo baje foliklom pomaga.
Voda tut šteje... čin!

Arneja živjo.

Leljla, vse OK, prstki še funkionirajo? Motorične sposobnosti pa to? user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
10.1.2008 20:00:51   
lejla007
Zadnjo besedo?!? Nikakor ne!!! OOOO, moški, ah lari fari...
Joj morm utihnt, ker že slišm, da eden po stopnicah teče (verjetn prihaja prevert, komu se je zrolal user posted image )

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
10.1.2008 20:02:34   
DaisyE
Zdaj moram pa res še po en pir. Mater, vedno, ko se na netu pokažem, se ga folk napije. user posted image user posted image user posted image  Se moram malo zamislit nad sabo?

Sonček, pivo pijemo kar tako. Razlog naj bi bli folikli, ampak saj se itak vedno kaj najde. Za ledvice je menda tudi dober. Nimaš pol ledvičnih kamnov.

Misli pozitivno user posted image  Ja bom si spet malo pozitivnih misli zvečer zapisala, pa naj se po hitrem postopku v glavo prenesejo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
10.1.2008 20:03:52   
sonček33
Ja, glede na to, da sem imela pred par mesci hude ledvične kamne, bi ga pa res lahko tut jaz spila

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
10.1.2008 20:04:11   
DaisyE

Zadnjo besedo?!? Nikakor ne!!! OOOO, moški, ah lari fari...
Joj morm utihnt, ker že slišm, da eden po stopnicah teče (verjetn prihaja prevert, komu se je zrolal user posted image )

A se na glas zraven režiš? A na glas komentiraš? Kaj je reku? A je hud? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
10.1.2008 20:05:06   
lejla007
Daisy - točno tko!!! Najbolš da jih na strop napišeš nad posteljo, da bodo prva in zadnja stvar, ki jo boš zagledala v dnevu user posted image
Mijavček - počaki... Da probam lastovko nardit... Aha, zaenkrat še gre user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
10.1.2008 20:05:13   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ja, glede na to, da sem imela pred par mesci hude ledvične kamne, bi ga pa res lahko tut jaz spila

Že točim user posted image .

Na zdravje!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
10.1.2008 20:06:02   
DaisyE
Pa kje je zdaj arnejča?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
10.1.2008 20:06:15   
Mijavček
Utrujene, al utrjene Bruce Willise, Daisy ? user posted image user posted image    Ja ja, Bruce je ta prav desc, se strinjam

(Mene tut že mal prjemlje ...sem se začela interesirat za zanimive priemrke nasprotnga spola)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
10.1.2008 20:06:34   
lejla007
Ma ne Daisy... Z mano poje user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
10.1.2008 20:07:25   
DaisyE
Dajamaja, a če pijem pivo čez sok, s tem uničim vse vitalne sestavine? Kdaj moram z zeleno nehat? Po ET, al že po punkciji?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
10.1.2008 20:08:34   
Pija76
Lejla dobr ti gre, pa še gimnastika zraven user posted image user posted image .
Sonček mal bomo dan popestrile in ga mal sekale tle gor. Kr vodo pij pa kaj napiš.
Dejzi tvoja tale vsa kombinacija bo dobitna, pa pol na kalamare ne pozabi user posted image , a za kratkega te je Karmen prepričala al ne?

Arneja se boš kaj pridružila?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
10.1.2008 20:08:52   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Utrujene, al utrjene Bruce Willise, Daisy ? user posted image user posted image    Ja ja, Bruce je ta prav desc, se strinjam

Oboje! user posted image user posted image user posted image user posted image  Tud utrjeni se mi dopadejo. Samo ne smejo bit preveč utrjeni. Nisem za radiatorčke. U bistvu mora bit dedc malo zmahan, da se meni dopade. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
10.1.2008 20:09:48   
lejla007
Jah, nč punce, žal vas bom mogla zapustit, ker sva dobila obiske... Ma šit! Zdej pa ne bom mogla do konca piva spit user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
10.1.2008 20:11:12   
lejla007
Pridne bodte še naprej, NA ZDRAVJE vsem, pa si tipkamo jutr user posted image

Uživajte!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
10.1.2008 20:11:12   
Pija76

Zdej pa ne bom mogla do konca piva spit user posted image

Moj recept je da ga še obiskom ponudiš pa maš urže naprej!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
10.1.2008 20:11:18   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

a za kratkega te je Karmen prepričala al ne?

Sploh nisva do tja prišle. Mogoče mi že na faci piše, da živim asketsko življenje zadnjih par dni. user posted image user posted image user posted image  Ne bom ta kratkega.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
10.1.2008 20:12:24   
DaisyE
A z obiski pa nočeš pira delit lejla? Jejhata, jejhata...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
10.1.2008 20:12:39   
Pija76
Kakšni so pa to zmahani desci?
Men se dopadejo utrjeni...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
10.1.2008 20:12:55   
Mijavček
Ha ha lejla, zdej se boš mogla pa lepo obnašat.user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......