Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 19:54:37
|
|
|
|
lejla007
|
Sonček - kakšna voda?!?! PIVO!!! Hočmo bit še boljše kokoške
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 19:55:48
|
|
|
|
DaisyE
|
Lejla, a se te je že malo prijel? Rukni še enga, jaz častim. Si bom šla še jaz enga iskat. Ja mijavček, jovo na novo, samo face so iste. Milič pa mene ne gane preveč. Jaz na take bolj utrujene ala Bruce Willis padam. Dajčimajči, kar na hitro se me bo tokrat rešil ja. Očitno me noče predolgo gledat. 19 so bli menda dons veliki. Za icedek sem pa jaz tud isto razmišljala. Na levi strani mam zgleda en folikel nekje zadaj, me vedno tako žoka z uno palco. In pol mam neki izcedka takoj po UZ, pol pa neha. Je tud dons že nehal. Bomo vidli jutri. Sokci, pir, brezkofeinski kufe in Karmen pa zaenkrat zgleda palijo. No ja v soboto bo vse jasno. Pluska pa meni še nikoli v životu ni uspelo zagledati. Se ga ne nadejam preveč. Pač obrambni mehanizem.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 19:57:34
|
|
|
|
sonček33
|
Daisy - tokrat pa bo plusek
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 19:58:33
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007 Punce, ČIN ČIN! Za 400 procentov!!!!! Pa še ni zadnje rekla!!!! Pazi na tipkovnico! Ja pija, vedno morjo neki težit. Kadar ga pa sami serjejo, so pa takoj užaljeni, če jim kaj rečeš.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 19:58:54
|
|
|
|
lejla007
|
Daisy - Ja, to je pa tko če prekoračiš priporočljivo dozo IN MISLI POZITIVNO!!! Jaz ga bom kr še en deci ruknla na tvoj račun
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:00:23
|
|
|
|
Mijavček
|
Sonček pijemo, zato k je fajn v družbi še kej spit zraven, pa pivo baje foliklom pomaga. Voda tut šteje... čin! Arneja živjo. Leljla, vse OK, prstki še funkionirajo? Motorične sposobnosti pa to?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:00:51
|
|
|
|
lejla007
|
Zadnjo besedo?!? Nikakor ne!!! OOOO, moški, ah lari fari... Joj morm utihnt, ker že slišm, da eden po stopnicah teče (verjetn prihaja prevert, komu se je zrolal )
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:02:34
|
|
|
|
DaisyE
|
Zdaj moram pa res še po en pir. Mater, vedno, ko se na netu pokažem, se ga folk napije. Se moram malo zamislit nad sabo? Sonček, pivo pijemo kar tako. Razlog naj bi bli folikli, ampak saj se itak vedno kaj najde. Za ledvice je menda tudi dober. Nimaš pol ledvičnih kamnov. Misli pozitivno Ja bom si spet malo pozitivnih misli zvečer zapisala, pa naj se po hitrem postopku v glavo prenesejo.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:03:52
|
|
|
|
sonček33
|
Ja, glede na to, da sem imela pred par mesci hude ledvične kamne, bi ga pa res lahko tut jaz spila
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:04:11
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007 Zadnjo besedo?!? Nikakor ne!!! OOOO, moški, ah lari fari... Joj morm utihnt, ker že slišm, da eden po stopnicah teče (verjetn prihaja prevert, komu se je zrolal ) A se na glas zraven režiš? A na glas komentiraš? Kaj je reku? A je hud?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:05:06
|
|
|
|
lejla007
|
Daisy - točno tko!!! Najbolš da jih na strop napišeš nad posteljo, da bodo prva in zadnja stvar, ki jo boš zagledala v dnevu Mijavček - počaki... Da probam lastovko nardit... Aha, zaenkrat še gre
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:05:13
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ja, glede na to, da sem imela pred par mesci hude ledvične kamne, bi ga pa res lahko tut jaz spila Že točim . Na zdravje!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:06:02
|
|
|
|
DaisyE
|
Pa kje je zdaj arnejča?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:06:15
|
|
|
|
Mijavček
|
Utrujene, al utrjene Bruce Willise, Daisy ? Ja ja, Bruce je ta prav desc, se strinjam (Mene tut že mal prjemlje ...sem se začela interesirat za zanimive priemrke nasprotnga spola)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:06:34
|
|
|
|
lejla007
|
Ma ne Daisy... Z mano poje
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:07:25
|
|
|
|
DaisyE
|
Dajamaja, a če pijem pivo čez sok, s tem uničim vse vitalne sestavine? Kdaj moram z zeleno nehat? Po ET, al že po punkciji?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:08:34
|
|
|
|
Pija76
|
Lejla dobr ti gre, pa še gimnastika zraven . Sonček mal bomo dan popestrile in ga mal sekale tle gor. Kr vodo pij pa kaj napiš. Dejzi tvoja tale vsa kombinacija bo dobitna, pa pol na kalamare ne pozabi , a za kratkega te je Karmen prepričala al ne? Arneja se boš kaj pridružila?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:08:52
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Utrujene, al utrjene Bruce Willise, Daisy ? Ja ja, Bruce je ta prav desc, se strinjam Oboje! Tud utrjeni se mi dopadejo. Samo ne smejo bit preveč utrjeni. Nisem za radiatorčke. U bistvu mora bit dedc malo zmahan, da se meni dopade.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:09:48
|
|
|
|
lejla007
|
Jah, nč punce, žal vas bom mogla zapustit, ker sva dobila obiske... Ma šit! Zdej pa ne bom mogla do konca piva spit
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:11:12
|
|
|
|
lejla007
|
Pridne bodte še naprej, NA ZDRAVJE vsem, pa si tipkamo jutr Uživajte!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:11:12
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007 Zdej pa ne bom mogla do konca piva spit Moj recept je da ga še obiskom ponudiš pa maš urže naprej!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:11:18
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 a za kratkega te je Karmen prepričala al ne? Sploh nisva do tja prišle. Mogoče mi že na faci piše, da živim asketsko življenje zadnjih par dni. Ne bom ta kratkega.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:12:24
|
|
|
|
DaisyE
|
A z obiski pa nočeš pira delit lejla? Jejhata, jejhata...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:12:39
|
|
|
|
Pija76
|
Kakšni so pa to zmahani desci? Men se dopadejo utrjeni...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 20:12:55
|
|
|
|
Mijavček
|
Ha ha lejla, zdej se boš mogla pa lepo obnašat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......