|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
2.1.2008 18:39:57   
gold fish
evo še mene ....

Gloria in Mišolina - lepo, da se spomnita tudi name.....

Zaenkrat je še vse pod kontrolo..., danes je 7 dan po ET - to je tisti dan, ki mi je poleti pripeljal tečko....
Tudi dane me nekaj ful boli križ in neke take čudne bolečine imam, sem že mislila.... ah, nič črnih misli.....  Prsi me še vedno bolijo, ful me zebe - pravzaprav mrazi, pa nonstop letam lulat..., seveda ful nestrpno pol še wc papir čekiram.....

Soncek33 - kako to, da nisi dobila Utrogestana? Mislim, da ga vse punce dobijo, razen tistih, ki imajo spontani postopek (jaz ga pri zamrznjenčku tudi nisem dobila)....

Ko se mi pojavi ta bolečina spodaj, me že kar zagrabi, da bi šla delat test..., pa si pol premislim....
Pravijo pa, da test pokaže pravilno  14 dni po stopki - ker se kao v 14 dneh izloči bhcg, ki ga vsebuje stopka.....

Kdaj ste/boste delale test? Na kateri dan po ET?

Abra, Pija in ostale nosečke - kaj ste imele kake bolečine spodaj kot M pred testom.... Malo napišite prosim.....

Pozdrav.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
2.1.2008 18:46:01   
Pija76
Dajčimajči si pogledala na plano? Kakšni so plani zdaj za dohtarje? Jutri bom pa štacuno izropala al kaj? Pri nama se je pa sladkega nabralo kar kupujeva, jaz itak ne pojem velik sladkega, moj pa pravi da je mero dobil, ker se jaz skoz pritožujem, če ima sploh kaj mere, ker tolk cukra poje....jaz ko ga gledam kolk on tega lahko poje mi je slab......že prej mi je bilo, kako bo zdaj bomo pa videli user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
2.1.2008 18:50:48   
Pija76
Gold fish ja jaz sem imela mal bolečine kot da bo user posted image  prišla, edino kar tokrat ni bilo je bilo to, da mi ni postalo vroče spodaj. Jaz dan ali dva pred user posted image  začutim full toploto v maternici in vem da pride, tako je bilo tudi pri prejšnjima dvema ET-a. Pa napenjalo me je tokrat tudi full in pukece sem imela, vse enako kot pred M. Pa mozoljčke, edino prsa me niso bolela, so bila pa povečana in drugačne oblike kot pred M. Pa mozoljčki so se tud pojavili. Skratka vse enako, razen mal razlikic. Test pa delaj od 10 dne po ET dalje,prej ne bo pokazal in se boš samo sekirala če bo -.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
2.1.2008 18:57:18   
maja24
Pozdravljene,

Gold fish tut jest sm mela podobne bolečine kokr ti pa je biu +,tok da mal še počakaj pol pa pade test pa čim manj se obremenjuj znaki.Boš vidla da ti bo ratalo.user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
2.1.2008 19:02:27   
*ajetam*
punce, ki čakate na este držim pesti za vas

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
2.1.2008 19:29:11   
Abra
Dajamaja, če se je med prazniki kaj nabralo, bo tko kot je šlo gor, šlo tudi dol user posted image pa hvala za pesti, jih prav nabiram user posted image

Pija sami dobri znaki user posted image verjamem, da je slabost grozna, je pa dober pokazatelj nosečnosti user posted image upam, da ne boš tko boga kot Sayuri, se ti je res že zgodaj začelo.

Gold fish mene je špikalo, se pa ne spomnim več dobro, kako user posted image meni se je tko zdelo, da ne bo nič. Še dan pred testom nisem bla ravno optimistična. Pa je bil debel plus.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
2.1.2008 19:51:57   
pf
Lotty jaz tudi mislim, da bi se plodek oziroma plodka že morala videti načeloma, za srček pa ne vem še. Tudi se razvije nekje v šestem, sedmem mesecu.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
2.1.2008 19:54:48   
pf
Pomotoma sem napisala mesecu, mislila sem tednu. Se opravičujem.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
2.1.2008 19:55:08   
sonček33
pf -šestem, sedmem tednu...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
2.1.2008 19:56:19   
maja24
Lotty srček boš loh že v petek vidla ali pa tudi ne ampak ne se vstrašit če ga še ne boš ga boš pa sigurno vidla v 8t (drugi UZ).To se je pr men naredl pa je blo pol vse OK.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
2.1.2008 20:14:47   
DaisyE
Drage moje, tale aranžma s ta staro kišto pri meni ne deluje tako kot bi moral. Je nimam v dnevni, pol se pa zelo osamljeno počutim tako daleč stran od bivalnega prostora. Pa pir je tud daleč. user posted image  Čeprav ga mam zdaj še za par dni dovolj, se novoletni še ni izločil.

Sem pa malo važna. Božiček mi je prinesel sokovnik in zdaj sem v akciji. V Mercatorju sem kupila tolk sadja, da ne vem kam z njim, zdaj morjo pa vsi bogi gosti pit, kar jim namiksam. Sebi pa naredim takega zelenjavnega, rdeča pesa, zelena in korenček. In odkar ga pijem je moja prebava redna kot jutranja kronika na valu 202. user posted image user posted image user posted image  In pa še to, da vam povem, tale sok sploh ni tolk slab. Unga od Fructala pa nikoli več ne bom vase vlivala, tisto ni pa za nikamor. Tam se ti pa res dvigne.

Dajamaja, hja kaj pa vem. Tale zmaga se idealno sliši, amapk jaz sem zdaj postala tak zbiratelj postopkov. Prvi, drugi, tretji in sem v tem trenutku najbolj vesela, da bom četrtega stisnila pred letnim dopustom. Ker tolk ****, da bi mi padu glih na poletje, me pa tud moja user posted image  ne more. To, da bi bila pa kdaj lahko noseča, se mi zdi pa čista znanstvena fantastika.user posted image user posted image  Sem mojmu dons zjutraj rekla, ko sem bila še tečna, naj se čimprej sprijazni, da ne bo nič, ker meni itak nič ne rata in da najboljš, da grema na CSD. Pa ni čisto točno vedel, kaj hočem. A sem žleht, a ne?

Zdaj grem pa že počasi v horizontalo, če ne bom jutri čisto hin, ko bo treba za na šiht vstat.

Abra, stiskam pesti. Ima da je vse ok. In tudi bo ok.

Arnejči, spet si pravi borec. Kar tako naprej. Samo soka od Fructala ne pit. Po moje ni ekonomske računice. Tolk trpiš zraven, da vse kortisti izniči.

Lahko noč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
2.1.2008 20:46:18   
gloria
Gold fish jaz sem imela iste znake kot ti pa se mi je 12 dan od transferja pokazal plusek.Zdej pa tud študiram da ga bom delala na 12-13 dan.
Sonček 33 zakaj pa ti nisi dobila utrogestana?A si mogoče dobila injekcijo na dan transferja?
Mišolina ti si nova user posted image ...V soboto bo debel++++Držim pesti.
Abra držim pesti za juter,vse bo ok boš vidla.
Lotty v šestem tednu se je pri men videl plod 9 mm.in srček,ni pa rečen da se pri vsaki vidi v tem tednu.Pri enim se na drugem uz.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
2.1.2008 20:53:56   
sonček33
gloria - ja dobila sem inekcijo...
kako si?
kje si se potepala?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
2.1.2008 20:59:26   
netka34
Gloria- oj!! Smo ble skupi v soboto gor, ane!! Tudi js nism dobila utrogestana, ampak inekcijo. Pa po čem oni vejo, komu dat tbl, komu pa inekcijo....se mi zdi d majo prow sistem eni tko, drugi tko, eni tbl, drugi inj... in tko naprej.
Sej ni noben nč povedal kaj in kako!! In zakaj tako...user posted image user posted image user posted image

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
2.1.2008 21:02:43   
sonček33
netka, ma nama ne upajo dat tablet k zgledava bl čudne, pa da jih ne  bi v napačne namene uporabili :)

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
2.1.2008 21:04:23   
sonček33
gold fish - a si fajn? ma ti si že tok pred nami...kmalu bo za tabo ta mučni čas
čeprav, a veste, da jaz pa zelo mal razmišljam o tem...tudi ni kej velike panike ...razen tega da sem spet zaprta
jutri bodo spet slive za kosilo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
2.1.2008 21:17:03   
netka34
Ma dej sonček, sej mi je prow smešno k se tko režim v računalnik, k take streljaš!!!
user posted image user posted image user posted image

A ti kaj veš okoli teh tablet, kako pa kaj?
Js tut jem folic že cel čas postopka, pa še Q10 sm si privoščila!user posted image
Sej veš... za user posted image user posted image vse!!

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
2.1.2008 21:20:41   
sonček33
Ma jaz ne vem kaj veliko, čeprav sem farmacevtka po ss izobrazbi, matr sem že vse pozabla...Jaz mam elevit doma, sam je prej Abra napisala, da menda zapirajo...jaz sem pa že itak zaprta...mislm, no, res, pač take težava mam, nimam kej olepševat...pa včasih sem na Čvekanju v tri dni še kakšno tako prebrala, da me je s... prijelo, zdaj pa še tega niuser posted image Hec.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 2.1.2008 21:23:17 >

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
2.1.2008 21:29:12   
gloria
Sonček 33 kaj praviš da se potepam jaz pa neuser posted image .A me nisi zjutraj zasledila gor.Še teb sem odgovorila za tiste tablete...Kr mal nazaj pojdi boš vidla da sem mislila na te...Hiter poglejuser posted image
Netka 34 jaz tud ne vem zakaj enim dajo tablete enim injekcije.Vem da je še tista z velik celic dobila tablete tko kot jaz ve tri ste pa dobile injekcijo.Sam nekaj glih študiram da sem že nekje zasledila da je istega pomena.Tabletke si dajem trikrat na dan po dve v vagino,tak da mam kr delauser posted image user posted image .Ve ste na boljšem frajerke,mogoče ma pa sonček res prauuser posted image ...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
2.1.2008 21:34:54   
sonček33
Gloria vidla vidla, že takoj zjutraj sem vidla tvoj post, ampak a nisi napisla da nekam greš? sem firbčna a ne?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
2.1.2008 21:55:20   
gloria
Ja mal sva bila pri mojim...Jaz pa še kr kašljam in kiham,razneslo me bouser posted image .Prejle sem dobila post od punce s katero smo bile tako kot me zdej.Vse smo imele isti dan, še PDP 9.2.2008.Povedala mi je da pričakuje punčko ter kolk sta vesela da je zanosila v prvem postopku.Ful me podpira v tem postopku.Velikokrat si pišemo...in hočem povedat to da kolk je lepo kaj se tuki gor najdemo punce z istimi težavami,željami katere samo me zastopmo.Men velik pomeni da se te recimo ena oseba s katero si čakala na tist čarobni +,opazovala spremembe še spomne in se ti javi sam da te vpraša kako si...Zdej smo pa spet prava ekipa ko se podpiramo in vem da se ne bomo pozable.Joj kr mal me je v user posted image  ranla...Ful sem vesela za njo in za vsako ko ji uspe...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
2.1.2008 21:57:19   
arneja
Sem film do zdajle gledala. Se to bolj redko pri meni zgodi, ampak danes mi je pa pasalo.

Dajamaja, sem novopečena pozitivka user posted image . Še včeraj sem bila negativka user posted image . Pismo, jaz sem tudi kakšno kilo gor dobila user posted image .

Pija in Abra, jutri ob pol 12-h bodo pestke stisnjene posebej za vaju dve: leva za eno, desna za drugo user posted image . Pija, saj res, ti si še rumček cuknila user posted image . Mislim, da bo zdaj postal rutinska zadeva pred ET-jem user posted image . Sem ravno zadnjič brala, da je dosti večja uspešnost pri neplodnosti z jasnim vzrokom kot pri nepojasnjeni, tako da dobro, če res najdejo neko napako, ne?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
2.1.2008 22:07:21   
pikovit
Čer,

evo mene sem se malo spočilauser posted image in prilezla izpod odeje.Mi pa še vedno primanjkuje spanca.
Arneja v Kranjski je bilo ful snega in vreme kot iz pravljice 2 dni sončno brez oblačkov.Pa tudi noči so bile zelo prijetne -10 stopinjuser posted image .Nebo pa polnouser posted image  kot poleti.Res je bilo pravljično.Prava zimska idila,ki je v Lj. ne doživiš.

Abra za jutri držim pesti.Žurerka sem, ja, tudi po duši sem bolj vesel človek.Ampak kaj pa ko potem rabim celo večnost,da se k sebi spravimuser posted image

Dalamaja kot vedno sem te ful vesela.Kako kaj tvoja situacija?Kdaj si kaj naročena.Da malo osvežim spomin.user posted image

Pija ja upam,da mi o letos uspelouser posted image  in dabom tako kot tiuser posted image

O naša Dejzi se je vrnila.Dobrodošla zopetuser posted image .Se mi zdi,da si si kar mal predolg dopust vzela.Smo te že pogrešale.Te je lepo zopet brat.A ti nekaj povem?Tudi meni je Božičelk prinesel sokovnik.Sva tako zagnanauser posted image Naš sam melje in dela sokove.Čist je navdušen.Za jutri imam nalogo,da nabavim tono sadja in zelenjave.Rabila bom pa kakšne recepte ker jaz jih imam bolj malo.Dejzi bi te prosila,če si dobila kaj zraven.

Tudi jaz sem se začela počasi ogrevat za nov postopek.M sem dobila 30.12. tako da moram mal Reškota poklicat.

Lahko noč punce

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
2.1.2008 22:11:53   
arneja
Ribica, danes ti pa sedmi dan ni pripeljal tečke, tako da user posted image ne bosta izostali user posted image . Moja prijateljica je zanosila ravno tisti mesec, ko je bila čisto bolna, prej pa skoraj eno leto ne. Testka pa nič še delat, ne, ne!

Maja, sem zdajle tvoje slikce z UZ-ja pogledala, pa so mi kar solzice v učke prišle, ko sem tisto tvojo pikico videla user posted image . Je sploh lahko kaj lepšega na svetu kot videti svojega micenega otročička user posted image ?

Dejzi, novoletni pir je še kar v tebi user posted image ? Bo treba v kakšno savno it, da se izloči user posted image . Pa prebava redna kot Jutranja kronika user posted image ? Sem vedela, da se ti bomo spet narežale user posted image . Jaz tudi razmišljam, da bi sokovnik nabavila. A Fructalov sok pa da je tako zanič? Jaz sem ga samo kupila, korenčkovega, odprla pa še ne. Dejzi, si pa takšna tečka kot jaz, moj mora tudi podobne zadeve poslušati user posted image . Grem včasih že sama sebi na jetra. Pardon, sem si šla, zdaj ne bo več tečnobe user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
3.1.2008 7:55:22   
Bety upa
Danes ima ena naša punca pregled pri dr.Reš-u.....In zagledala bo user posted image user posted image , ki veselo utripata...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......