DaisyE
|
Drage moje, tale aranžma s ta staro kišto pri meni ne deluje tako kot bi moral. Je nimam v dnevni, pol se pa zelo osamljeno počutim tako daleč stran od bivalnega prostora. Pa pir je tud daleč. Čeprav ga mam zdaj še za par dni dovolj, se novoletni še ni izločil. Sem pa malo važna. Božiček mi je prinesel sokovnik in zdaj sem v akciji. V Mercatorju sem kupila tolk sadja, da ne vem kam z njim, zdaj morjo pa vsi bogi gosti pit, kar jim namiksam. Sebi pa naredim takega zelenjavnega, rdeča pesa, zelena in korenček. In odkar ga pijem je moja prebava redna kot jutranja kronika na valu 202. In pa še to, da vam povem, tale sok sploh ni tolk slab. Unga od Fructala pa nikoli več ne bom vase vlivala, tisto ni pa za nikamor. Tam se ti pa res dvigne. Dajamaja, hja kaj pa vem. Tale zmaga se idealno sliši, amapk jaz sem zdaj postala tak zbiratelj postopkov. Prvi, drugi, tretji in sem v tem trenutku najbolj vesela, da bom četrtega stisnila pred letnim dopustom. Ker tolk ****, da bi mi padu glih na poletje, me pa tud moja ne more. To, da bi bila pa kdaj lahko noseča, se mi zdi pa čista znanstvena fantastika. Sem mojmu dons zjutraj rekla, ko sem bila še tečna, naj se čimprej sprijazni, da ne bo nič, ker meni itak nič ne rata in da najboljš, da grema na CSD. Pa ni čisto točno vedel, kaj hočem. A sem žleht, a ne? Zdaj grem pa že počasi v horizontalo, če ne bom jutri čisto hin, ko bo treba za na šiht vstat. Abra, stiskam pesti. Ima da je vse ok. In tudi bo ok. Arnejči, spet si pravi borec. Kar tako naprej. Samo soka od Fructala ne pit. Po moje ni ekonomske računice. Tolk trpiš zraven, da vse kortisti izniči. Lahko noč.