|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
3.1.2008 8:20:50   
Abra
O Bety user posted image zdaj so mi prav solze stopile v oči. Da pri vsej kalvariji, ki jo doživljaš, še name misliš. Hvala. user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
3.1.2008 8:36:49   
pf
Abra tudi jaz ti držim pesti, da bo danes vse vredu.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
3.1.2008 8:50:33   
sayuri
Abra, samo zate sem se zvlekla za računalnik..... Mislim nate .....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
3.1.2008 8:58:50   
Abra
Hvala punce, ker toliko mislite name. user posted image Sem kar živčna, še spala sem zelo slabo. Upam pa na najboljše. Še par uric ...

Sayuri, upam, da se ti bojo te slabosti počasi umirile in boš končno lahko začela uživat nosečnost.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
3.1.2008 9:05:48   
arneja
Abra, verjamem, da nisi mogla spati. Ampak bo čez dve urci vse ok na tistem stolu resnice, boš videla user posted image . Toliko pozitivne energije, ki ti je vse punce pošiljamo, pa ja mora pomagati. Pa še naša Pija bo okoli tiste ure vsa nasmejana iz ordinacije prišla user posted image .

Pikovit, kako fino, da ste bili v Kranjski na sončku, v LJ je bila ves čas nizka oblačnost in je bilo prav žalostno. Pa ne vsega sadja danes pokupit, da bo še kaj za nas ostalo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
3.1.2008 9:21:22   
Amelia
Abra mislimo nate, ne pozabi, da nisi sama, drži se...user posted image

Pija76 ja jaz nimam več izcedka, sem ga imela 8 in 9 dan po ET, pa potem 1 dan pred testom malo na WC papirju in 1 teden po testu spet malo na WC papirju, sedaj ga pa ni več in upam, da ga ne vidim nadaljnjih 8 mesecev!!!

Arneja, evo tele navijačice so zate za februar: user posted image user posted image user posted image , a niso lušne?

Hej Lotty moja mušketirka, ja pa kje si se potepala? Midve bova skupaj avgusta v porodnišnici ležale, a ne?user posted image  Jaz imam pregled v ponedeljek, 7.1., takrat se bo končal moj 7. teden, upam, da bo vse OK in da se bo videl plodek in mogoče že srček, me že mal skrbi. Sem sanjala že svašta, vam rajši ne bom napisala, ker sem imela tako trapasto-grozljive sanje. Nosečniški znaki so pa boleče prsi in pa ful dobr voham, recimo parfume zaznam na kilometer!! Včeraj sem bila zvečer v mestu in srečam prijateljico in mi je njen parfum ful sekal, sem ji rekla Joj, ti si se pa močno našpricala danes? Pa mi reče, da že zjutraj čisto malo, da ne more verjet, da se še voha,...pol sem bila pa rajši tiho, ha, ha...A ti imaš pa že jutri UZ, držim pesti!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
3.1.2008 9:24:48   
Crnitulipan
Pija76, najprej tebi iskrene čestitke za darilo vseh daril v 2008 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da bi le bilo še več takih pluskov v prihajajočem letu.

Zadnjih nekaj dni sem malo več na RR; sem rabila kar nekaj časa, da sem se prebila čez vaše poste.

Srečno Abra!!!! Spomini na moje UZje so ob tem prebiranju še kako živi... sem vsa otrpla ob misli.

Še enkrat Abra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja !!!
Fajn stiskam pesti, da bo vse OK.

Vsem trepetalkam SREČNO!
Čarna

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
3.1.2008 9:52:15   
Anonimen
Pija76, srčica, nisem pozabila nate. Hvala za tvojo skrb. Moje bolečine so izginile. Hvala bogu. No pa sedaj jaz nisem pomembna, pomembna si ti........ čestitam iz srca za tvoj lepi plusek. Sem tko vesela zate. user posted image

Abra moja draga. Držim pesti za tvoja dva srčka.

Vse nove, želim vam dobrodošlico in da se boste prijetno počutile med nami.

(odgovor članu Crnitulipan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
3.1.2008 9:53:00   
Rmeli
Živjo, po dolgem času spet od mene. Jaz trenutno ležim in čakam, kaj bo, ker sem imela 23.12. transfer. Prvi teden sem bila tako napeta, da sem mislila, da me bo razneslo, prsi so me bolele, v želodcu me je kar naprej tiščalo,lulat sem kar naprej hodila, zdaj me pa samo malo tišči v želodcu, prsi me ne bolijo več, napeta tudi nisem...Ne vem ali bo tardeča pršla? Me je vsakič groza iti na wc. Ko sem pred 5 leti zanosila, mi je bilo že 7. dan slabo, bruhala sem po vsaki hrani, 14. dan ko sem šla na krvni test, sem bila pa tako napeta, kot bi bila v 9. mescu. Še hodila sem tako. Zdaj pa nič. Verjetno bo tardeča...user posted image

Si pa tud jaz devam hormon.tablete v nožnico in se mi seveda malo sceja in je še bolj zoprn občutek...user posted image

Za vse držim pesti in z vsemi se veselim, uživajte nosečnost, ker je nekaj posebnega. Tudi ostalim se bo enkrat nasmehnila sreča, boste vidle...

Lep popraznični dan vam želim, Rmeliuser posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
3.1.2008 9:58:54   
Anonimen
Rmeli, seveda tudi zate držim pesti, da ti bo uspelo. Nič o znakih misliti. Vsaka nosečnost je drugačna.

(odgovor članu Rmeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 2535
3.1.2008 10:21:21   
Bety upa
Sayuri.....Rupurut!!!!! In boš presenečena, kako slabosti izginejo....

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
3.1.2008 10:24:46   
lejla007
Rmeli - tudi jaz navijam zatem da zagledaš user posted image !

Abra in Pija - za vaju pa prav tako držim pesti, da bo danes vse TIPI TOPI!

Arneja - tebi pa čestitam, ker si svoje misli preusmerila na pozitivno stran user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
3.1.2008 10:30:05   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 7.1.
user posted image Amelia - UZ

Torek, 8.1.2008
user posted image pf - UZ

Sreda, 9.1.

Četrtek, 3.1.
pija76 - TEST
user posted image Abra - pregled

Petek, 4.1.
user posted image Lotty - pregled

Sobota, 5.1.

Nedelja, 6.1.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mišolina greje user posted image user posted image  - TEST 7.1.
gold fish greje user posted image  - TEST 11.1.
gloria greje user posted image user posted image  - TEST 14.1.
sonček33 greje user posted image user posted image  - TEST 14.1.
netka34 greje user posted image  aliuser posted image user posted image  ???- TEST 14.1.
Rmeli greje user posted image  ali user posted image user posted image ??? - TEST ???

user posted image tassi1 (MB)user posted image
user posted image konina(LJ)user posted image
user posted image mami26user posted image
user posted image kajsica (LJ)user posted image
user posted image kind lady (Praga)user posted image
user posted image sonček75 (LJ)user posted image
user posted image macka27(PO) user posted image
user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• gloria (27let)(2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact, 24.12. punkcija, ET 29.12.
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, 8.12. Menopur, 21.12. punkcija,ET 26.12.
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. 6.12. začetek Menopur, punkcija 17.12., ET 22.12.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact,ET 23.12.

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (28let),(1.IVF;LJ) 3.12. razgovor, 12.12. začetek Menopur, nato Cetrotide, 24.12. punkcija, ET 29.12.
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) januarja po zamrznjenčka
  • tejka** (LJ) začetek konec januarja
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. začetek Suprefact, nato Gonal, punkcija 2.1. 
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ)januarja začetek Suprefact in GonalF
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj
  • *ajetam*(LJ) začetek januarja
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • Mijavček (32let),(3.IVF;LJ) začetek januarja
  • Shuka začetek januarja
  • Lupita
  • netka34 (35let),(1.ICSI;?,?)

• user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image ,micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image ,Sulfinija, Pamela, blanč, konina, Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB)

user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image  

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image ABRA (PO) pregled 3.1.
user posted image KITTY pregled 28.12.
user posted image AMELIA (31let),(PO) pregled 7.1.
user posted image LOTTY (PO), pregled 4.1.
user posted image  PF (PO) , pregled 8.1.
user posted image PIJA76 (LJ), pregled ???
user posted image MAYBEBEBY (MB), pregled ???
Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
3.1.2008 10:31:04   
gold fish
Abra - mislim nate in stiskam pestke....user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
3.1.2008 10:34:16   
gold fish
Pija76- tudi tebi pestke.....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
3.1.2008 11:04:06   
tita13
Punce pozdravljene,

po več kot 14 dnevih sem spet malo pogledala sem gor  - joj kolk sem vesela, ko gledam seznam novih ''uspehov''. Bravo punce - vsak dan mislim na vas. Mislim, da je bilo, ko sem jaz začela prebirati to temo, uspehov manj, ampak vseeno dovolj, da so meni dajali veliko upanje. Pa če to ni najboljša vzpodbuda, da bo prav vsem enkrat uspelo. Ta forum je največ, kar lahko imaš, ko si v postopku... pa še potem.

Držite se, in naj bo to leto naše leto!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
3.1.2008 11:19:43   
netka34
Oj sayuri...

Ja, sorry, se še privajam na tle gor, ampak hvala bogu, sam d sm vas najdla!!

Js sm pa mela menopur od 13.12. dalje, citrotide nič, punkcijo 24., ET 29.12, dve
user posted image user posted image , samo inekcija, brez utrogestana, test kot rečeno 14.1.  Ampak prav gotovo bom delala BHCG 11.1., ko imam prav po slučaju datum za redni pregled pri svojem Gin . v Šempetru. ( GO )user posted image
Upam, da bo tui on firbčen, če je kaj ratalo, pa da me bo sam poslal, drugače si bom pač plačala. A slučajno kira ve, za kolk  $$  me bojo ?

Abra in Pija obema user posted image user posted image in user posted image user posted image .

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
3.1.2008 11:19:56   
pikovit
Čakam na novičkeuser posted image

Pija kakšen je bhcg?
Abra ?

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
3.1.2008 11:20:18   
Anonimen
Sayuri, ti imaš pa vedno pripravljene lepe slikice, ko dopolnjuješ seznam. Lepo si ga uredila in polepšala z medvedki.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2544
3.1.2008 11:38:12   
lejla007
Res je, Sayuri user posted image za seznam! No, jaz imam v sredo, 9.1. prvi UZ... Držte pesti!

Pija in Abra - še vedno držim pesti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
3.1.2008 12:06:18   
*ajetam*
še enkrat držim pesti za vas, ki delate teste in  za vse ki grejete user posted image
vidim da e kar veliko novih nosečk. imate izkušnje dobre z inekcijam ? bolj mislim na te, ki imate iui (to ni direktna oploditev ne ) me malo zanima kakšen je procent uspešnosti, ker jaz imam kar precej upanja...

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
3.1.2008 12:25:05   
Pija76
Evo mene: uradno potrjeno, bHCG je 1132!

Hvala vsem za pestke in lepe želje.

Abra kako je s tabo? Stiskam pesti!!

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
3.1.2008 12:26:53   
*ajetam*
pija jaz nimam pojma kaj te kratice pomenijo. a si nosečka ? 

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
3.1.2008 12:28:28   
Pija76
Ajetam sem!

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
3.1.2008 12:30:39   
*ajetam*
waw user posted image
o ogromneeeee čestitke!!!!
kako dolgo p sta se že trudila ?
objemček zate. juhuuuuuuu

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......