|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
2.1.2008 9:53:08   
Abra
Arneja, kako fino, da si spet boljše volje. Novo leto, novo upanje, kajne? To z ultrazvokom sem jaz včeri isto user posted image rekla, da bi ga najraje kar doma imela in vsak dan čekirala, kaj se dogaja. Aja, saj sanjala sem enkrat že, da sem si ga sama nardila z mojim supertruper računalnikom user posted image
Pa raje kako ribico več pojej, kot da se z mesom siliš.

sonček33 tvoj izcedek je najbrž od progesterona, če si ga vstavljaš vaginalno. Jaz mam tudi skoz dnevne vložke, še pred "tapravim" izcedkom, sem jih zaradi tega nujno rabla. Tablete elevit pa kar takoj začni jemat. Nevralna cev se zapira v petem tednu, zato je zelo pomembno, da takrat uživaš folno kislino. Jaz sem že od začetka postopka jemala tifol, kmalu po testu pa mi ga je zmanjkalo in sem si kupla centramed mami. Je tko nagravžen user posted image elevita nisem hotla, ker vsebuje ful železa in me je skrbelo zaprtje. Imam skoraj od testa dalje tudi s tem že malo težav. Zadnje dneve grem samo vsak drug dan in prav boli. To je še edini nosečniški znak, ki ga imam user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
2.1.2008 9:53:17   
sonček33
Abra - držim pesti, do zadnjega. Verjamem, da je grozen ta občutek, a ne predaj se še.  Objem zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
2.1.2008 11:07:58   
gloria
Sonček 33 a ni ena omenjala da je tukaj prijavljena pod delfinčekuser posted image al sem jaz narobe razumela.Jaz jemljem tifol že tretji mesec,in če bom zanosla ga priporočajo do 3 mesca nosečnosti.Ti kr začni jemat ker še ni prepozno.Jaz sem v prvem postopku začela pri špikanju jemat,prej sploh nisem vedla za to če ne bi na rr zvedla.Izcedek mam tud jaz.To je od utrogestana(brez dnevniga vloška sploh ne morem).Na pedesetletnici je bilo super ker je bila še moja šefica(ona edina ve za lj)pol smo pa ceu večer regljle o tem.Ful me potpira,res je krasna ženska.Lahk rečem da mi je enim delom nadomestila mamo.No tako zdej grem pa na potepanje.Zvečer se oglasim.A veš da smo že 4 danuser posted image ,še mal...
Gold fish kako se počutiš?Ti si pa že na pol poti do ++++

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
2.1.2008 12:18:28   
Abra
Hvala Sonček. user posted image Moje počutje je res vsakih pet minut drugačno. Sploh se nočem predati, po drugi strani pa si želim bit pripravljena na vse ... mi že dragi skoz govori, da takoj najslabši scenarij ven potegnem ... ma tkooo si želim, da bi jutri bil vsaj en srček, pa kaj, ko na to nimam prav nobenega vpliva ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
2.1.2008 12:26:28   
sonček33
Abra, vpliva res nimaš, nobena od nas ga nima in vse se trudimo in upamo na najboljše. Vedi pa, da držim pesti in ti iz srca privoščim, da bi bilo jutri vse kot mora biti. Glavo pokonci, pa pozabi na črne misli. 

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
2.1.2008 12:50:07   
*ajetam*
oj punce.srečnega in zdravega in polnega pluskov...
ste tako hitre s pisanjem da vas ne dohajam več....
jaz sem trenutno na dabrostonu pote pa čakam da pride M poem pa šibam po inekcijo....
komaj že čakam ker me zanima, če bo uspelo user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
2.1.2008 14:04:37   
Pija76
Čau,

Abra jutri bo najin dan, ti povem! Nimaš vpliva na to, nobena ga nima, zato upamo!!! Pozitivno glej na vse, je pa res da če veš da obstaja več močnosti, potem lažje prenesemo poraz. Držim pesti!!!

Arneja punca ne gre pri meni tako hitro, jutri imam šele test krvi v LJ. Pikice bom pa čez kak teden videla. Komaj čakam! Lepo da si pozitivna, pa da si se odločila da malo spremeniš prehrano, meso lahko nadomestijo tudi ribe, pa baje negojene. Če hočes mi na ZS pošlji mail, pa ti pošljem o prehrani od Mišek 13, je za celice predvsem.

Sonček izcedek je od Ustrogestana, vem kako je to zoprn filling ko teče ven, pa tečeš ti na WC user posted image . Kako se počutiš?

No meni je pa po kavici prejle pošteno slabo ratalo....user posted image , zgleda da bom to crkljanje mogla opustiti, no pa saj ni panike, itak imam najrajš če jo dragi skuha al pa sama, ostale mi niso tolk dobre, pa še to samo po kosilu malo šalčko....

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
2.1.2008 14:09:25   
kikaa
Pija76 - sem v redu, čakam M., ampak mislim da bom šla v postopek šele drug mesec...bom še eno M. počakala, ne vem zakaj...mam tak feeling.
Vesela pa sem zate!  Čestitke! Srečno vnaprej, jutri pa le pridno poročaj vesele novičke!

sonček33 - ja, jaz imam astmo, na žalost pa še brez nosečnosti...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
2.1.2008 14:15:56   
Pija76
Kikaa čau, če imaš tak občutek da greš naslednji mesec, pojdi takrat. Jaz sem full čutla da moram iti decembra zato sem tud tolk forsirala in zaradi službe tudi, pa me zdaj poglejuser posted image user posted image user posted image , bom navijala zate februarjauser posted image user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
2.1.2008 14:17:19   
sonček33
Punce, ampak jaz nisem dobila ustrogestana za domov po ETju. jaz nič ne jemljem, izcedek pa je.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
2.1.2008 14:35:31   
DaisyE
Ola bejbe....

Srečno 2008!

Pijaaaaaa čeeeestiiitaaaam!!!!

Hotel mama se je zame zaprl nekje 26. 12. lanskega leta, amapk se je mojmu kompjuterju tako dopadlo pri njej, da se je odločil, da bo malo potegnil in se rehabilitiral (na servisu je). No potem smo pa z veliko pomoči prijateljev (beri mlinčkinga user posted image ) usposobili tastaro kišto (sicer se kar neki ugaša) ampak upam, da bo vsaj tale post zdržala). Moja user posted image  je prišla en večer prezgodaj, ampak mi je reško milostno dovolil, da pridem kljub temu do njega. Ampak jaz spet kompliciram... kaj pa če to ni ok, kaj pa če, kaj pa če,... moj me ma že poln kufer. Ampak kar milostno prenaša vse moje napade in izpade.

To je na kratko to. Grem zdaj kosilo pripravljat, pa se še kasneje kaj javim. Bodite pridne, jaz sem hepi.

Aja, pa ful sem vas pogrešala.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
2.1.2008 15:17:12   
Mišolina
Pozdravljene punce v novem letu. Naj bo srečno, zdravo, uspešno in predvsem plodno!

Pija, čestitke za user posted image user posted image . Prav lepo je pogledat na forum in prebrat tako lepo in veselo novico.

Abra, tudi jaz mislim nate in držim pesti za tvoje user posted image user posted image . Vse dobro.

Gold fish, glorija in sonček 33, kako gre so-trepetalke? Upam, da tudi nas doleti sreča in zagledamo user posted image .

No, pri meni danes teče 11 dan po ET-ju. Zaenkrat še vse OK. Edino včeraj je bil malo bolj napet dan, saj sem ves čas čutila nek pritisk v križu in sem že bila prepričana, da bo prišla  user posted image . Pa je na srečo ni bilo. Upam, da ostane tako. Test pa bom najverjetneje delala v soboto. Se še kaj javim.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
2.1.2008 16:31:19   
pf
Abra držim pesti za tebe jutri. Boš videla, da bo vse dobro. Lepo se sprosti, pozitivno razmišljaj, jutri pa le poročaj, ko boš imela čas. Punce, a ni imela Lotty prvega ultrazvoka 31.12.2007, al sem jaz kaj zamešala? Nič več ne piše, pa ne vemo kako je kaj.

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
2.1.2008 17:14:08   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, ampak jaz nisem dobila ustrogestana za domov po ETju. jaz nič ne jemljem, izcedek pa je.

Pol je pa izcedek od progesterona, ki ga telo proizvaja samoinciativno. A nobena ni dobila Ustrogestana al kako?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
2.1.2008 17:16:03   
arneja
Evo, bejbike, pa sem tu user posted image . Sva šla ob enih na sprehod, pa sva skoraj zmrznila in prejle eno uro spala user posted image . No, da vidim, kaj je novega danes.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
2.1.2008 17:25:24   
Lotty
pf,
ne nisem se imela 1. UZ. Imam ga v petek 4.1.2008.
A katera ve kaj se lahko vidi pri 6 t 2 d ?
Po mojem bo za srcek se prezgodaj.

No upam, da bo vse ok.

Nisem se pa nic javila, ker sem bila 5 dni v Beli Krajini na "pocitnicah" smo sli s kolegi na silvestrovanje.

Ameli,
kako si kaj? Kdaj pa imas ti pregled? Kako se kaj pocutis? Meni je bio vceraj prvic slabo. Pa danes mi je tudi tako nekako cudno v zelodcu.

Vsem skupaj zelim nepozabno leto 2008.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
2.1.2008 17:25:32   
arneja
Sonček33, saj tudi jaz ne vem, če sem za kakšne diete. Mi je uspelo le kakšen mesec po tistem, ko sem knjigo prebrala, Montignaca se držati, ampak se bom pa zdaj spet potrudila, da bom vsaj čimmanj grešila. Riževa Milka je definitvno črtana z jedilnika.

Abra moja, kaj je zdaj to?? Ampak en srček pa jutri sigurno bo user posted image . Kdaj imaš Uz, da pestke zate stisnem? Na nosečniški forum pa jaz tudi ne bom hodila, če je gor le negativna energija od teh žalostnih zgodbic user posted image . Abra, a dava vsaka pol za UZ user posted image ? Zakaj ti je pa Cetramed nagravžen? Saj ga ja popiješ dol, ne? Sem tudi jaz Elevit za Centramed zamenjala. Aja, pa tiste antistres kapsule od Medexa sem začela jesti, pa imam zdaj full neke pikice po hrbtu in trebuhu pa ne vem ali je od tega ali ne? Je katera jedla te kapsule?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
2.1.2008 17:31:07   
arneja
Pija, sorry, sem malo pomešala - jutri imaš uradni testek user posted image . Od Mišek prehrano pa že imam, hvala vseeno za ponudbo user posted image . In slabost po kavici, pohvalno, prav lep znakec nosečnosti user posted image .

Dejzi, dobrodošla user posted image . To bo spet smeha tukaj gor user posted image .

Mišolina, naj se ti v soboto prikažeta user posted image .

Lotty, bravo tudi za tvoje nosečniške slabosti user posted image . V petek pa že prvi UZ - kako čas leti user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
2.1.2008 17:37:40   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pija, sorry, sem malo pomešala - jutri imaš uradni testek user posted image . Od Mišek prehrano pa že imam, hvala vseeno za ponudbo user posted image . In slabost po kavici, pohvalno, prav lep znakec nosečnosti user posted image .

Malenkost....smrk ko bi se samo slabost nadaljevala user posted image , jaz sem že na WC dežurala.....upam, da sem samo preveč sladkega pojedla.......

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
2.1.2008 17:44:45   
arneja
Pija, jaz pa upam, da si tako zelo noseča, da zato bruhaš user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
2.1.2008 18:00:40   
Pija76
Arneja hvala. Veš kaj sem se jaz danes spomnila: v 2.IVF sem spoznala eno punci, ki je bila enako v 2.IVF. V prvem je imela punkcijo in je imela mislim da 4 jajčka in se nobeden ni oplodil, v drugem je imela 4 in je imela 3 blastociste, 2 so ji vstavili ( žal se ni prijelo) in ima še enega pingvina. Tako da vidiš, da tak primer kot je bil tvoj obstaja in je šlo v druge boljše. Pozitivno punca se pripravi na nov boj!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
2.1.2008 18:08:26   
arneja
Pija, ti si imela pa pri obeh postopkih veliko celic? Kaj potem pri vama sploh ne štima? Mi lahko tudi na ZS napišeš.

No, upam, da se tudi meni v drugem postopku kakšna celica oplodi pa pravilno razvije user posted image . Bom pozitivka, saj moram biti user posted image . So me pa tile prazniki prav ubijali, tako da sem vesela, da grem jutri v službo.

Zdajle pa še veselo likalnik v roke user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
2.1.2008 18:09:35   
Abra
Še jaz po popoldanskem spancu ...

Pija, kaj se ti dogaja? Kaj smrkaš? Dežuranje na wcju je pa nosečniška služba. Jaz porabim pol role papirja na dan, ko se spodaj skoz neki brišem in pregledujem ... kave pa že en čas tudi ne pijem več, se mi kar obrne, čeprav ne bruham.
Jutri pa BO najin dan, sem jaz tudi že tko odločla! user posted image

Daisy, tudi me smo te pogrešale. Kaj greš pol jutri navsezgodaj že k Rešu, ali sta se že danes kaj zmenla user posted image

Mišolina, ti si nova user posted image če jutri narediš test, bo že čist prav pokazal user posted image

Lotty večini se pri 6t že vidi srček. Pri meni sta bili zadnjič le vrečki, ena večja ena manjša, plodu pa še ni bilo. Zato imam jutri spet UZ. Jutri se bo moralo kaj več videt, drugače ne bo nič user posted image

Arneja vidiš, kolk stvari me zafrkava, kot da tisti pogled na uz ni bil dovolj ... vsak dan je kaj. Jutri pa ob 11.30 naprej ... imajo tako gužvo, da mi je sestra rekla naj čimprej pridem.
Centramed je meni nagravžen že ko ga dam v usta, pa še prej zavoham tisti smrad. Možno, da imam zdaj tudi malo bolj občutljiv nos, jagodni sok mi fuul smrdi, okus mi je pa ok user posted image
Tisto z UZ pa ne bi blo slabo user posted image samo kako bi se zmenle, katera bi ga imela doma user posted image pa še vsem ostalim bi v takih frkah rekle - ej, prid k men na ultrazvok user posted image user posted image
Antistres kapsul pa nisem nikoli jemala, pravzaprav še nobene podobne stvari ne. Sem tko antitablete user posted image še s požiranjem imam težave user posted image nehaj jemat, pa boš kmalu vidla, al si na to alergična.

< Sporočilo je popravil Abra -- 2.1.2008 18:23:58 >

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
2.1.2008 18:31:46   
dajamaja
Ooo, vidim, da ste se razživele po novoletnem rajanju.
Abra, držim močne pesti za jutri!!!!
Pija, tebi je itak že pokazalo + , zdej že bruhaš, ni kej skrbet za uradni termin testa - lepa novica bo.  
Marjetka, a že začneš novo rundo? Knok out in zmaga brez dvoma!!!
Sayuri, tebe pa nosečnost res zdeluje. Se mi pa ne smiliš, ker je vzrok še vedn tako lep!!! 
Pikovit, je Krajnska še cela al ste preveč lumpal?  
Arneja, dobro da greš na pozitivno stran, ker je pričakovan rezultat tudi +.
Mi smo skoraj vse že pojedli tko, da sreča za jutrišni delovni dan ... bodo trgovine spet odprte user posted image . Nisem se čisto posvetila le nažiranju, sva z mojim tudi precej pridno hodila naokoli. Se je pa kej gotovo nabralo. Jutri bo lep dan dekleta!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
2.1.2008 18:38:40   
Pija76
Abra smrkam, ker sem v WC spustila vse kar sem danes vase dala. No sej zdaj imam spet 2 toasta v sebi, pa krožnik sadjam malcam že. A veš kolk je šlo še dodatno papirja za pucanje in čistilnih robčkov user posted image user posted image user posted image , mislim da bom zdaj pa 2x dnevno pucala na wc-ju. Papir zaradi čekiranja pa pr nas tud gre za šalo user posted image user posted image .  Za jutri si se pa dobro odločila, obe bova okrog 11.30 izvedele kaj je a ne? Želim nama, da bova po tem čist zmedeni zaradi lepe novice! Jaz ne vem kako bom naprej delala user posted image

Mišolina ti kar jutri test naredi, kaj bi soboto čakala! Kdaj pa imaš uradni test?

Arneja jaz sem imela v 1.IVF 5 celic - 5 oplojenih, 2 vstavljeni, ostale ne za zamrznit, pa se ni prijelo. 2.IVF 6 celic, 1 nezrela, 1 neoplojena, 4 oplojene, 2 vstavljena ( neprijeta), 2 pingvina ( prijeta user posted image  - upam). Jaz sem skoz sumila neprekrvavljenost maternice, ker sem lenuhar po naravi, zato sem se za Karmen tud odločila in zgleda pomaga. No pa ruma ni treba omenjat a neuser posted image user posted image ? Tko s celicami rečem da nisem imela problemov, samo glede na to da je bil 2.IVF dolgi postopek pa ni bistvene razlike v številu a ne? No zdaj ko sem pa hodila v rednem ciklusu sem imela pa full visok hormon za rumena telsca..... Ej punčka moja ti se kar fajn pripravi pa bo!!! Aja pri nama vzrok so moji neprehodni jajcevodi.

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 2.1.2008 18:39:21 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......