ribicau
|
Helou drage moje! Ja, jutri gre pa zares. Matr koko je hitr minil. Obleke mam že na stolu prštimane, za tamalo je vse prpravlen,s amo še malico ji dam v torbo, pol pa gassssssa u službo. Alarm sem naštimala 6.15, pomojem se mi bo zmešal zjutrj, no če ga bom sploh slišala . Zdej pa sploh, ko tamala ponoč ne spi, bom čisti zombi zjutrej. Res ne vem, kaj jo daje, prehlajena je, luna je, v varstvo gre, jaz pa v službo, dvojkice ven tišita....pomojem vsega po malo! Danes sem tamalo spet peljala k gospe, ki jo bo pazila, drla se je dve uri skup , v petek nič, danes pa cel cajt. Jest ne vem kaj je to. Mogoče je tud to, da če jo moj pelje, da je boljš, kot če jo jest. Bomo vidl jutr. U glavnem, pomojem bom skoz nanjo mislila, jebeš službo. Atena 777, enkrat sem v drogeriji tuš nabavila barvo in hidrogen za barvanje obrvi in trepalnic. Zdej trepalnic še nisem in si jih ne upam, ker se bojim, da bi si kej v oči spravila. Obri pa skoz sama rihtam, najprej barvo in hidrogen zmešam, potem pa namažem in pustim ene 2 min. Pol pa z mokro vatko obrišem in je to to. Ko so pobarvane si jih pa še populim, ampak tuki bi pa rabla eno strokovno pomoč, da mi spet mal oblike naredi, pol bi blo pa za en cajt dobr in bi si jih brez problema lahko sama. Dons sem imela kr enga dela, ker sem bla čist zanemarjena, pomojem si jih že ene pol leta nisem potrgala! Pikecpokec welcome to the club! Srečno! Berem, da sta Nejc in Tjaška še tud mal prehlajena.... za oba. Malecka_mateja dobr preber pogodbo , Kolumbo, upam, da ti uspe kej zrihtat! Zdej pa grem, mogoče mojga naštimam še za . Poročam jutri iz službe kej, če bo cajt (sej cajt bo, samo če so mi že računalnik zrihtal)! Držte pesti, da bo moja miška pridna jutri v varstvu, da bom šla z lažjim srcem v službo! Lahko noč
|