atena777
|
Evo mene, zadnji rep razprodaj sem ujela. Sem šla v Baby center po dolgem času (drugače sem zaprisežena antipristašica BC kar se cunj tiče), me je kolegica informirala, da je fuuul pocen, ker je kao 70% znižanje, sicer da sem malo pozna, ampak da bi se znalo še kaj najti. Da je ona dobila trenitko, pa hlače p ane vem kaj še za 6 EUr in to od Kanza. Jaz pa sem bila ful zadovoljna s KANZ oblačili, ki sem jih tudi enkrat na razprodaji v Hali A kupla in sem letela tja in sem že ob 100 EUR! Imajo take hude stvrai. Samo v tisti naglici mi je prodajalka prodala jeans jakno za fante, na kateri v podlogi piše Princess League! Jah mal roza šivčkov ima, sicer je pa kombinirano z vojaško zeleno, ne vem od kdaj bejbe nosjo vojašjo zeleno. No skratka David ima retro jakno za 3 leta. Seveda sem vse kupovala za 2 ali 3 leta, ker za sedaj vse ima, ne rabi nič. Je pa prodajalka pozabla en ful lep oranžen pulover računat in priložit, tko, da morem jutr nazaj! Jao! Kolumbo kej skomin? No drugače pa sem zaseletos kupila ene take modne hlače (kao imitacija jeans, samo da so kao neke srebrne variante noter - ful so mi kulske, pa eno modno krilo, pa en pulover, ki ga nosiš s pasom in žabami - torej kot oblekico, pa en športni puloverček za free time, sam je tok fenci, da ga mam lahk tud za v službo (neki svetlečega spet notri), pa en ful hud črn pas sem si kupila. Vse je bilo čisto splanirano letos. Sem vzela revijo, pogledala kaj je in, kaj mi manjka v garedoribi in sem iskala. In tko se bom zdej vedno lotila. Tudi za Davida sem približno tko. Najbolj nosljive so kakšne srajčke, ki se dajo zavihat in na gumbek pripet, pa za v vrtec so optimalne kavbojke, po možnosti iz elastana, tko, da sem mu kupila vglavnem to; dve srajčki za pripet, pa troje kavbojke (86, 92 številka) in to bo drgnil da bo kaj. Vse ostalo se mi ne zdi tok uporabno. Je pa tud res, da v vrtcu ne nosijo notri nobenih puloverčkov, pa porhnjikov, kar sem prej kupovala, samo body in to je to. Spodi pa po možnosti kakšne lepe hlače al pa trenirko, čeprav če ga v trenirko oblečem pol vedno pride ves popackan, ne vem zakaj, ko da ga ne pazijo toliko, če je v trenirkici. Če pa ga lepo oblečem, pride vedno lepo nepopackan domov? Nauk basni? Ne vem same odločte . No zdej sem pa reeeees naložila.
|