ribicau
|
Ojla bejbe! Naj še jaz naznanim, da Evi spet iz noska teče. Noč je bla katastrofa. Od 20ih do 21ih se je 2x zbudila, pa potem od polnoči od 1ih se je 4x zbudila, pa potem od 2h do 3h sploh ni spala, potem je pršla k men, da sem jo dala kr na tavelk poušter in je spala do 5.30, pol pa spet 10 min žurke, pol pa spanje do 6.30, pol pa mleko in spanje do 8.25! Jest sem čist out! Pa da ne boste misle, da je popoldne kej nadoknadla, naša frajla je spala od 13ih do 13.30, pol pa žurka. Sem misla, da jo bo potem ob 18ih pobral, ampak ne, spat je šla ob 20.20. Mislm, jest ne vem koko zdrži, ker jest prej dol padem! Pomojem tele bolezni pa nespanje....to je vse zarad moje službe, če mene vprašate. Bom čez 1 mesec povedala, če se motim. No drugače pa tud vidm, da je zunej fejst svetlo, a je luna? To tud marsikej obrazloži! Hej, a veste, da v Kranju na Primskovem odpirajo Kik diskont? Tam poleg Pikapolonice, pa Big banga, pa DM, pa Massa....kul a ne? Dons sem vidla, da so police že pol nafilane, kdaj točnose pa odpre, pa nič ni pisal. A katera ve? Dons sem bla dopoldne v Kranju, sem mogla ene čevlje za v službo še nabavt....sem dala 17 eur za "salonarčke", ker so bli še kao "razprodaja", tko da v ponedeljek bom nova od vratu navzdol, do pet . Glava pa, hja, čaka da jo bo mož pofarbou, pa obrvi si morm še jutri popult pa mal pobarvat....hm, pol pa zares. Zdej grem pa mal pred TV! Cao
|