|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
19.1.2008 19:48:27   
Bubilu
user posted image , hvala, je reku Maj. Več pa ne morem napisat, k sm hin, sm tri ure po Europarku bluzla, pa nč kupla, k mi niso nobene hlače ble pravuser posted image user posted image .

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
19.1.2008 19:54:49   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu

user posted image , hvala, je reku Maj. Več pa ne morem napisat, k sm hin, sm tri ure po Europarku bluzla, pa nč kupla, k mi niso nobene hlače ble pravuser posted image user posted image .

ČESTITKE MAJ!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
19.1.2008 19:55:09   
atena777
OOOO FRAU DEMER VIDNAAAA!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
19.1.2008 19:57:13   
DeMer

Status: prisoten OOOO FRAU DEMER VIDNAAAA!

Da se Atena boljše počuti! user posted image

Kako kej David?
Veš, tud Mark je imel izpuščaje od materine dušice.

KJe ste, se cartate? Al ga žurate?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
19.1.2008 20:04:05   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Status: prisoten OOOO FRAU DEMER VIDNAAAA!

Da se Atena boljše počuti! user posted image

Kako kej David?
Veš, tud Mark je imel izpuščaje od materine dušice.

KJe ste, se cartate? Al ga žurate?

hI, DAVID IMA ŠE VEDNO 5 CM DOLGE 1CM ŠIROKE LIŠAJE. ZGLEDA GROZNO.

Drugače pa spi.

Pikecpokec mislimo nate, midva sva shuhala svatovske rezance...vsaj neki!user posted image

Grem se stiskat.
čao!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
19.1.2008 21:38:59   
ribicau
Ojla bejbe!

Naj še jaz naznanim, da Evi spet iz noska teče. Noč je bla katastrofa. Od 20ih do 21ih se je 2x zbudila, pa potem od polnoči od 1ih se je 4x zbudila, pa potem od 2h do 3h sploh ni spala, potem je pršla k men, da sem jo dala kr na tavelk poušter in je spala do 5.30, pol pa spet 10 min žurke, pol pa spanje do 6.30, pol pa mleko in spanje do 8.25! Jest sem čist out! Pa da ne boste misle, da je popoldne kej nadoknadla, naša frajla je spala od 13ih do 13.30, pol pa žurka. Sem misla, da jo bo potem ob 18ih pobral, ampak ne, spat je šla ob 20.20. Mislm, jest ne vem koko zdrži, ker jest prej dol padem! Pomojem tele bolezni pa nespanje....to je vse zarad moje službe, če mene vprašate. Bom čez 1 mesec povedala, če se motim.

No drugače pa tud vidm, da je zunej fejst svetlo, a je luna? To tud marsikej obrazloži!

Hej, a veste, da v Kranju na Primskovem odpirajo Kik diskont? Tam poleg Pikapolonice, pa Big banga, pa DM, pa Massa....kul a ne? Dons sem vidla, da so police že pol nafilane, kdaj točnose pa odpre, pa nič ni pisal. A katera ve?

Dons sem bla dopoldne v Kranju, sem mogla ene čevlje za v službo še nabavt....sem dala 17 eur za "salonarčke", ker so bli še kao "razprodaja", tko da v ponedeljek bom nova od vratu navzdol, do pet user posted image . Glava pa, hja, čaka da jo bo mož pofarbou, pa obrvi si morm še jutri popult pa mal pobarvat....hm, pol pa zares.

Zdej grem pa mal pred TV!

Cao

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
19.1.2008 21:51:30   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu

ČESTITKE MAJ!user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
19.1.2008 22:08:42   
Nenny
Dober večer po dolgem času

Sva bla z Maticev ful na terenu zadnje dni in ni blo nič casa za RR.

Atena, tole z ljubljanskimi vrti je pa res en user posted image . Tale jankovič je res same zdrahe začel delat. Mene pa zanima, kolk je znesek za plačat v tavečjem razredu? Ma saj vem , da kje piše, sam nimam več energije to čekirat. Itak sem komaj ta vrtec dobila, pol pa zvem, da v naši občini ni nič olajšave za kredite, pa še menda se itak več plača, če si z druge občine, za povrh bodo z marcem pa še podražal. JA ČUDOVITO Pol naj pa še mamo otroke.. Saj ne bom več težila......

Sva bla pa z Maticem v petek mal na razgovoru z vzgojiteljico v vrtcu in moram reč, da mi zaenkrat kot ok zgleda. Pa tud mali se je kar lepo začel igrat. Igrač majo pa kar velik "home made". Plastenke in podobne fore. Je pa ful bolnih, res. Od 14 komadov jih je blo sam 6. Upam da nisva kakšen virus domov prnesla in da bova lahko še zadnja 2 tedna izkoristila.

Uživajte

http://customglitters.com/cust/119676336983927.gif

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
19.1.2008 23:02:22   
Anonimen
Čao!

Spet na hitrco eno javljanje, preden dol padem. Mi smo dans meli turnejo (obislaki abbice in dedke) in sem čist hin. Alen spi že od 20, js sm pa gledla TV in skor zaspala.

Pikecpokec veeeliiiiko sreče, evrčkov, kot je napisala kolumbo in seveda užitkov v zakonskem življenju. Pa še kakšnega user posted image Komi čakam slikce in poročilo!

Maj (Bubilu) user posted image user posted image user posted image Čestitke tudi z naše strani!

IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

A mogoče še katera doji?  Atena777?, Jasna81?

Višnja pri nas je ziza zakon! Sploh zdej, ko si je gor pršu, kje je ziza in kako priti do nje. Mi kr začne majco dvigovat, pa dekolte raztegovat user posted image user posted image Pa če mu ne dam, se začne tako pačit zraven, kao da bo joku, a na pol se smeji. Hinavc mali, res je za oskarja! user posted image

Drugače pri nas nič novega, smo zdravi - hitro trkam! Se potepamo odkar je sonček zunaj. Mi je ful žal, ker se porodniška bliža koncu. Sej vem, da nimam šihta, boste rekle kaj težim. Sam to ma tud nek simbolni pomen - dojenček - otrok... Kaaaam gre čas? user posted image

Eh...spet bluzim. Grem raje spat, itak se moja matineja "de la sinko" začne kmalu, in pol traja in trajaa...

Lahko noč vsem!

(odgovor članu Nenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1559
19.1.2008 23:06:24   
Anonimen
P.S.: A vedno js zaključim dan pri februarčkih? user posted image Včasih je bla tu še Kolumbo, ampak zdej ma madam boljše delo, a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1560
20.1.2008 7:46:45   
malecka_mateja
jutro!

mi mamo žurko že od 5!user posted image ona bi kr neki norela po postelji!se ji ne vidi da je bolana!imelii smo žurko tudi do polnoči!sej bo bolje!sej hitro zrastejo!
jaz mam že psihične priprave za jutri!user posted image user posted image me črviči!

grem malo nafojtrat!
sem online!kje ste a spite?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
20.1.2008 8:39:06   
pikecpokec
Živjo!
Evo me, poročeeeenaaaaa sem! user posted image
Samo na hitro: blo je ful lepo, super, krasno... sam mal me je zeblo v cerkvi.
Zdaj grema počasi po Gala (je spal pri moji mami), na kavo, pol pa spakirat za hanimun!

Se kaj javim ko pridemo z morja.

Čau!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
20.1.2008 13:44:05   
visnjaaa
In pikecpokec kak se danes počutiš, ko si poročena?user posted image user posted image user posted image
Bravouser posted image

Nejc je še kr bolan in tečen do konca. Samo pri meni hoče bit, jaz pa ga mam že piočasi dost..

Želim , da bo čim prej zdrav in da bo konec teh viroz.

lp

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
   [Brisano sporočilo]
20.1.2008 16:57:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
20.1.2008 17:01:20   
DeMer
Ojla!

Mi smo se zdejle martinčkal, je prou pasal nal sončka. Zdej smo pa spet v megli. user posted image
Tale vreme je res gnil. Kdaj bo sonce?

Pikecpokec, tale tvoja poroka je zvenela tako enostavno, da si mi lušt naredila. user posted image
Uživajte na medenih tednih!

Grem neki sladkega pojest!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1565
20.1.2008 18:28:23   
malecka_mateja
pikecpokecuser posted image čestitke!

mi smo meli ful sončka!smo bili malo zunaj 15 min!sej nima vročine!(trkam)in je ni imela tako da mislim da ni bilo nič narobe!je pa kr drugačna postala!nos pridno sesamo!tako da upam da bo kmalu bolje!
za jutri še nevem če gre v vrteca!se bom še odločla!ker jaz mam zjutraj razgovor oz popisat grem pogodbo....tako das ej bom videla!

zdaj pa gremo čofo čofo pol pa se še javim kaj!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
20.1.2008 18:37:02   
Nenny
Pikecpokec tudi od mene čestitke.

Končno je mal topel sonček posijal, da smo lahko šli na sprehodek. Ampak nas nekaj napada. Ne vem, al sva že v vrtcu kej dobila, al kje. Ponoči je Matic 2x ful bruhal, potem pa še mel dopoldan drisko. Je bil sam za pod tuš. Jaz sem pa cel dan prala. Njegovo posteljino, najino v veliki postelji in še vsa oblačila. A je potem to ta zloglasni rotavirus? No še počakamo do jutri zjutraj, pol pa ukrepamo.

Čao

http://customglitters.com/cust/119676336983927.gif

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
20.1.2008 20:00:57   
Anonimen
Čao punce!

Mi smo danes tudi izkoristili dan maximalno. Pri nas je od jutra do večera sijalo sonce, tako da je bilo veselje na sprehodi. Sploh pa zato, ker je bil zraven naš ati - se ga Alen zadnje cajte tolk razveseli, da kr pleše ko ga vidiuser posted image

Pikecpokec user posted image user posted image user posted image Uživajte na hani munu! user posted image

Sem mal čekirala RR. Mislim, na kaj vse naletiš na temle forumu....user posted image user posted image user posted image Oooooo moj bog.... Nekatere osebe bi res bilo treba brisat s seznama uporabnikov RR! Shit!

Moja dva se zdejle igrata v dnevni in zraven tolk kričita, da bom morala mal mir naredit user posted image user posted image Itak so pa najbolj zanimive špage in mobiteli, pa baloni... user posted image user posted image user posted image

Alen obvlada še par stvari več - če ga vprašaš koliko je Alen velik, dvigne rokice nad glavo user posted image Pa oponaša muco, če mu rečeš (mno, na nek svoj način, ampak podobno pa jeuser posted image ) Kok bi blo fajn da bi spal še do jutra, ko bi mu rekla... To pa ne razume user posted image

No, skratka pri nas nič novega, ati gre juter spet delat...

Oooo kok vriskata! Se javim mal kasneje!

(odgovor članu Nenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
20.1.2008 20:34:11   
visnjaaa
Končno sem jih pošlihtala. Spet sem sama, moj dela in pol preden vse skopam, in pošlihtam ....ja pa rabim kr eno uro. Pol pa še večerja, pa preden je pol mir kr traja. Trenutno so vsi tiho in je tak mir, ojoooj kako paše...

Nejc je še vedno brez glasu in kašlja, ampak dere se pa še vedno lahko. Matr ga je tastar razvadu z nošenjem na rokah in zdej misli, da bo lahko izseljeval.
O mene ne....sej ga nosim, samo nek je pa tud mera. Sem ga dala v posteljco spat, se je začel tako svinsk dret, sej sem kr sama pri seb rekla, še dobr da nimaš štime, te vsaj ne slišim toliko....kr gospodič bi rad vidu, da bi na rokah zaspal, pol šele v posteljo....grozaaaa

Jasna 81 pri nas je tud ziza zakon. Tud men začne kr majco gor vlečt in se zraven dret, češ dej mi jošk. Pol  mi začne kr svojo rokco v dekolte rint....ojojjj
Pol pa mu dam zizo, je pa tako srečen....kr smeji se....jošk mu je ko droga.
Čist je prenovljen ko dobi zizk....iz tečnobe se prelevi v dobrovoljčka.
Moj kr včasih reče: Pa dej mu zizo, lej kok je tečenuser posted image

Ja tako je pri nas. Jutri če ne bo boljš z kašljanjem ga grem k P pokazat, da mu posluša pljučke. No sej gre počasi na bolje tak da mislim, da ne bo treba, ker se tud bojim, da ne bi pa tam spet kaj novega fasal, ker full razsajajo rota virusi in drugače viroze.

No tolk za dons, matr sem kr mal zatežila.user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
   [Brisano sporočilo]
20.1.2008 21:19:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
20.1.2008 21:33:16   
atena777
Hej, a veste, da v Kranju na Primskovem odpirajo Kik diskont? Tam poleg Pikapolonice, pa Big banga, pa DM, pa Massa....kul a ne? Dons sem vidla, da so police že pol nafilane, kdaj točnose pa odpre, pa nič ni pisal. A katera ve?

Ooo to smo čakal! Zdej pa hitr eno srečanje, ko se odpre :)

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
20.1.2008 21:34:12   
atena777
pa obrvi si morm še jutri popult pa mal pobarvat....

ej kako pa si pobarvaš obrvi, s čim?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
20.1.2008 21:44:58   
atena777
Demer in Atena hitr v vrsto za rinko!!!!

Mene je dosn moj nakuru, da kaj sm tko pod vplivom zunanjih norm. A pismu, kake zun anje norme, to je čist moj dekliški sen. Zdej bo pa nočna mora ratala počas user posted image .

Ne ne, mal ga morem hecat, ker kr tko sodobna pa spet nisem, da bi padla pod new age tokove...

Neposredna povezava do sporočila: 1573
20.1.2008 21:45:42   
atena777
TABALI VAS leeepoooo pozdravlja

Pozdrave Tabali nazaj!
Ali lahko pride v Kik v Kranj?

Neposredna povezava do sporočila: 1574
20.1.2008 21:49:13   
atena777
Mene pa zanima, kolk je znesek za plačat v tavečjem razredu?

Ti nimam še točnega podatka, ampak gibljejo se nekje takole (odštej 5,4%), ker je to že podatek s podražitvami:

Za prvo starostno obdobje bo cena tako znašala 474 evrov, za drugo starostno obdobje pa 335 evrov, za kombinirane oddelke 368 evrov, za razvojne oddelke pa 926 evrov.

Imaš pa tudi nekje na RR link, kjer ti za posamezen vrtec izračuna koliko boš plačal, glede na tvojo osnovo (vpišeš bruto plačo)...

Upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image , ampak ne v večji jezi user posted image user posted image

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?