ribicau
|
VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE VSEM V LETU 2008 želi tudi Ribicau! Živjo! Letošnji prazniki, niso bli glih meni namenjeni. Najprej s starim atom težave (k sreči gre na bolje, je pa še vedno v bolnici), moj mož je zbolel in leži z 38,5 vročine, Eva ima čisto zabasan nos, pa noče, da ji uho spucam, tko da se bojim, da jo tud uho boli. Bom jutri poklicala P, če jo lahko pripeljem pokazat! Aja, pa še jest smrkam in mam tako glavo, da mam občutek, da mi jo bo glihkar razneslo! Drugače smo pa super ! Evo počasi navajam na drug ritem. V ponedeljek jo začnem vozit k tisti gospe, ki jo bo pazila vsak drug teden po 4 ure/dnevno! Tko da zdej jo zbudim zjutraj ob 7.30, potem jo držim zbujeno dokler se da, danes nam je uspelo do 13h, potem je zaspala v sekundi in se po 40 min zbudila, pa sem jo mal pobožala in je spala še 40 min, potem pa sem jo še v mojo postlo preložila, pa sva še tam spale skupaj 40 min! No prejle je šla pa ob 19.30 spat in je tud samo padla! Samo se je do zdej že 2x zbudila, pomojem jo nekej matra. Pa tud zdele bo v kratkem še kakšen zob ven pokukal, ker slina v potoku teče iz nje. Velikokrat mislim, da je bruhala ker je po tleh vse mokro, pol pa vidim, da je le slina. Za silvestra smo bli pr enih kolegih, tko smo skupaj praznovale tri mlade družinice. Ful fletno smo se mel, tamalo sva pa potem ob 4ih zjutraj zavila v kouter, pa kapo sva ji dala na glavo in smo šli domov, tam pa je naprej spala. Pomoči se je ene parkrat zbudila za dudo, najhujšega pokanja pa tud slišala ni! Po slikicah sodeč, ste uživale v Mehiški. Me veseli. Zdej grem pa v postlo, ker imam občutek, da bom parkrat vstala ponoči! Lahko noč
|