atena777
|
Druga žurerka na broju! Ejej, itak ko je mali začel kikirikat ob 7.50 je vstala mami, foter ma še pouštr čez glavo. To naj bi bilo rojstnednevno darilo . No skratka danes praznujem groznih 33 let. Pri nas je vsako leto odkar sem z mojim skup tako, da praznujem silvester skupaj z novim letom, čeprav imam šele ob 6:10 roj. dan. Brezveze. No ampak praznovanje je včeraj na ful uspelo. Moj me ni ubogal in je kupil zmirznjene škampe, neke ful gromozanske, ki so bili tako dobri, da skoraj ne pomnim. No in seveda to zna samo moj pripraviti. Jih je tako pripravil, da sva vse s kruhom pomazala. Zalila pa z zlato penino. Zlata penina krasno paše k škampom, sedaj vem zakaj je zlata dražja , ker vedno sem navijala za srebrno, da je boljša. Skratka tile škampi so bili iz Skandinavije, natančneje iz Danske in ribar je zagotovil, da bodo 1.klasa, super truper, bomba. No in res so bili! Torej če kupujete škampe, vedno kupiti v ribarnici. Nič hudega, če so zmrznjeni, samo po mojem osebnem mnenju je pomembno, da jih date kr zmrznjene direkt v pečico (no moj je še neki let dol praskal prej). Mnjaaaaami. Kolumbo ampak sem vseeno mislila nate, ko sem jedla, in upala, da si že na tartarcu... Drugače si je pa tudi moj naredil lepo praznovanje,nabavil mi je eno rdečo kratko oblekico v kateri sem morala cel večer skakljati, pa še visoke petke sem morala nadeti...No vsaj plesati mi ni bilo trba v njih.. No ampak to je bilo šele po tistem, ko sem imela celo poplavo v kuhinji, ker sem skrinjo odmrznila in je že kazalo, da bo pokvarjen večer, pa da ne govorim, da je bil moj zaklenjen v avto 45 minut (ko se je vrnil s škampi), dokler ga ni foter rešil z rezervnimi ključi, ki jih pametnjaković pušča v službi....ker si je frajer pametni zaklenil ključe v prtljažnik, BMW pa ima prtljažnik tako naštelan, da lahko samo z original ključi odpreš. No ampak vse ovire so bile premagane in potem je bil žuuuur. Aja in David kako je prestal? Otroške uspavanke sva dala na ful, da ni slišal pedart in drugih atomskih bomb in je šlo! Se vidimo, pa-pa
< Sporočilo je popravil atena777 -- 1.1.2008 9:40:31 >
|