|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
31.12.2007 18:07:33   
Anonimen
Lubce moje drage!

Pri nas je že veselo, upam, da pri vas tudi!

Želim vam zdravja in sreče,  veliko lepih spominov, uspehov, naj vam stene pokajo v spalnicah, naj vam možje, VD-ji in ostali pomagajo pri vsakdanjih opravilih, naj bojo otroci zdravi in dobrovoljčki, da se še ogromno presmejimo na našem forumu, da se še velikokrat vidimo, in seveda lep začetek služb in vrtcev.

Rada vas imam vse po vrsti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SREČNO 2008!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
31.12.2007 19:33:35   
DaniNeli
Ejla!
Počasi se tudi mi pripravljamo na silvestrovanje...meni se že malo spi,ampak bom spila en Shark,pa bom kot rožica.
Neli je živa kot poper,divja po stanovanju s sestrično Ajdo,ki ima 2 leti in pol.Ob 21h jo nesem v sobico,ker zdaj ni še na volji za ninat,čeprav je zdaj ura od spanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 752
   [Brisano sporočilo]
31.12.2007 19:47:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
31.12.2007 20:13:06   
DeMer
A MI LOH KERA NA MELJ POŠLJE KOMAD OD ALFIJA: SILVESTRSKI POLJUB RABM NUJNO RESNO!

Ha ha, jest sem si pa tole na gmailu mal drgač razlagala. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 754
31.12.2007 20:49:33   
DeMer
MI smo zdejle od enih obiskov prilezli.

Tatko daje Marka spat, jest sem pa mal prebrala vače prečudovite in ganljive želje za leto 2008. Atena, bila si izvirna! user posted image

Skratka, sej ne vem kaj vam naj rečem. Je bilo že toliko lepega zaželjeno. No, ja pa če rečem na kratko ZDRAVO, SREČNO, MIRNO, LJUBEZNI IN IGRIVOSTI POLNO 2008!

TEČEM JESTTTTTTTTT!

dobr praznujte!

papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 755
31.12.2007 21:30:52   
Anonimen
Drage februarčice, tudi midve z Elo vam želiva

user posted image

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
31.12.2007 22:28:34   
Darca_k
Tudi mi dva sva se že 'nabasala' s tatarskim... Maj pa kot da bi vedel noče zaspati. Mu sedaj moj poje: Ostani z nami, ostani z nami do jutra user posted image user posted image user posted image .

Atena najlepša hvala za posebno voščilo, pa tudi vsem drugim hvala za lepe želje....

Kolumbo sporočam ti, da imaš uresničeno novoletno željo na mailu...

Tako sedaj pa grem pripravljati čokoladni fondue, vidim, da je mojemu uspelo....

Lepo praznujte...

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 757
1.1.2008 8:40:53   
Margit
Dobro jutro punce!

Upam da ste lepo silvestrovale. Mi smo bili pri tašči na kosilu, ki se je potem razvekel še v zgodnjo večerjo. Nikakor nas niso domov spustili. Dobili smo en kup daril. Pa še mal raket in podobnih zadev smo v zrak spustil. Potem pa smo mal čez osem krenili v "našo rezidencouser posted image "-kot pravi atena. Kolumbo je imela celo hišo razsvetljeno in osvetljeno. Se jim je očitno že dogajal. Tamalima se je ful dogajal. Sta norela kot zmešana. Tako da sem Matica ob desetih kar popokala spat. Je še premajhen za silvestrovanje. Maša pa je kar z nama počakala.  Imeli smo lepe ognjemete iz vseh strani. Poslušali smo silvesterski poljub, tako kot pri Kolumbo in zraven obvezno plesali. Ni trte mrte, Maša vse pokonc sprav, ker ona bo plesalka user posted image  in mora že zdej vadit.

Skratka  user posted image za lepe želje.

Drage moje
v nebo poglejte in zase zvezdice preštejte. Za vas naj 2008 zvezdic zažari in v vašem domu naj mir, ljubezen in srečo naseli!

Želim vam vse najlepše v letu 2008, čim lažje privajanje na službo in vašim user posted image  v vrtec, čim več preživetih dni z družinico, še veliko user posted image , še več RR srečanj, veliko zdravja, sreče in ljubezni.

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 758
1.1.2008 9:27:37   
atena777
Druga žurerka na broju!

Ejej, itak ko je mali začel kikirikat ob 7.50 je vstala mami, foter ma še pouštr čez glavo. To naj bi bilo rojstnednevno darilo user posted image .

No skratka danes praznujem groznih 33 let. Pri nas je vsako leto odkar sem z mojim skup tako, da praznujem silvester skupaj z novim letom, čeprav imam šele ob 6:10 roj. dan. Brezveze.
No ampak praznovanje je včeraj na ful uspelo. Moj me ni ubogal in je kupil zmirznjene škampe, neke ful gromozanske, ki so bili tako dobri, da skoraj ne pomnim. No in seveda to zna samo moj pripraviti. Jih je tako pripravil, da sva vse s kruhom pomazala. Zalila pa z zlato penino. Zlata penina krasno paše k škampom, sedaj vem zakaj je zlata dražja user posted image , ker vedno sem navijala za srebrno, da je boljša. Skratka tile škampi so bili iz Skandinavije, natančneje iz Danske in ribar je zagotovil, da bodo 1.klasa, super truper, bomba. No in res so bili! Torej če kupujete škampe, vedno kupiti v ribarnici. Nič hudega, če so zmrznjeni, samo po mojem osebnem mnenju je pomembno, da jih date kr zmrznjene direkt v pečico (no moj je še neki let dol praskal prej). Mnjaaaaami.
Kolumbo ampak sem vseeno mislila nate, ko sem jedla, in upala, da si že na tartarcu...
Drugače si je pa tudi moj naredil lepo praznovanje,nabavil mi je eno rdečo kratko oblekico v kateri sem morala cel večer skakljati, pa še visoke petke sem morala nadeti...No vsaj plesati mi ni bilo trba v njih..
No ampak to je bilo šele po tistem, ko sem imela celo poplavo v kuhinji, ker sem skrinjo odmrznila in je že kazalo, da bo pokvarjen večer, pa da ne govorim, da je bil moj zaklenjen v avto 45 minut (ko se je vrnil s škampi), dokler ga ni foter rešil z rezervnimi ključi, ki jih pametnjaković pušča v službi....ker si je frajer pametni zaklenil ključe v prtljažnik, BMW pa ima prtljažnik tako naštelan, da lahko samo z original ključi odpreš. No ampak vse ovire so bile premagane in potem je bil žuuuur.
Aja in David kako je prestal? Otroške uspavanke sva dala na ful, da ni slišal pedart in drugih atomskih bomb in je šlo!

Se vidimo,

pa-pa

< Sporočilo je popravil atena777 -- 1.1.2008 9:40:31 >

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 759
1.1.2008 11:30:38   
Margit
Draga Atena,

vse najboljše ob tvojem prazniku.

user posted image

4 M

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 760
   [Brisano sporočilo]
1.1.2008 12:49:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 761
1.1.2008 16:23:24   
DeMer
Atena,
user posted image .

Lepo praznuj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 762
1.1.2008 16:32:39   
Bubilu
user posted image

Mal z zamudo, pa vseeno... Srečno v novem letu 2008. Ker nisem tako spretna v besedah kot Darca, ki je res lepo napisala in se podpišem pod njen post, bom raje citirala T. Pavčka:

"Na svetu si, da gledaš sonce.
Na svetu si, da greš za soncem.
Na svetu si, da sam si sonce
in da s sveta odganjaš - sence."

Tebi Atena pa vse najboljše za rojstni dan, lepo praznuj.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 763
1.1.2008 16:45:28   
malecka_mateja
ojla!

najprej hvala a lepe želje!

naše leto 2007 je bilo prečudovito saj je vaska dobila svojega sončka. Upam da bodo ti sončki v letu 2008 zdravi,pridni,ubogljivi in da dobijo kakšno sestrico ali bartca!skupaj smo že kr dolga časa in sploh si ne znam prdsatvljat kdo bi me podpiral tako vztrajno ko sem to potrebovala kdo bi našel tiste taprave besede kot ste jih ve in kdo bi se vedno tako iskreno veselil z mano in mojo družino!želim si veliko takih trenutkov za leto 2008.in nikoli ne pozabite RADA VAS IMAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se oprvičujem da včeraj nisem javila!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 764
1.1.2008 16:49:38   
malecka_mateja
no pa še moje opravičilo!res včeraj ni bilo več časa!danes pa je zame najbolj grozen dan!
čaga je uspela v nulo!niti malo nisem poskusila alkohola amapk danes ves dan že bruham in driskam..počutje je grozno!tudi če po člički pijem bruhnem!vse me že boli!nimam moči in volje za nič!
ma sej bo komaj se je novo leto začelo pa že jamram sej nebom več!

ATENA VSE NAJ NAJuser posted image user posted image user posted image user posted image

in tudi moja lubica se naj naj za 10 ko!še malo pa bo eno leto!

zdaj pa se res poslavljam ker še komaj tipkam!
papa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 765
1.1.2008 17:01:29   
DeMer
se oprvičujem da včeraj nisem javila!

Ti Ti mateja! user posted image

No ja,  ti oprostimo, k je bil dlih ponedeljek!

Neposredna povezava do sporočila: 766
1.1.2008 18:29:39   
malecka_mateja
hvala demeruser posted image user posted image

mater se slaba!jaz še kr obiskujem wc pogostno!zdaj me trbuh že ob bruhanja boli in zraven še grlouser posted image počutim se kot nosečnica ampak nisem!

kje ste vse??'se treznite?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 767
1.1.2008 21:36:26   
DeMer
MAteja, si kaj takega pojedla al te je kaj drugega zvilo? Upam, da se čim prej pozdraviš!

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 768
2.1.2008 8:19:58   
Margit
Mateja, da se nis ti od našga Matica kej nalezla. Simptome mata iste.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 769
2.1.2008 8:27:53   
Margit
Dobro jutro!

Kako ste? Nekam redkobesedne ste. Mi smo včerajšnji dan kar prespali. Tako na obroke sicer. Ampak naspali pa smo se. No vsaj malo.
Matic ima malo zmešan bioritem, ampak do konca tedna ga že v red spravimo. Neki je začel štrajkat in ob dvanajstih noče zaspat. Smo šli zdele parkrat pred spanjem na sprehod, potem sem mu dala juhico in spat. Ampak on spat ne. Se meče po postli, vstaja, skače,... da ne govorim. Ko ga dam v dnevno. On veselo nori. Tako da gre potem šele po kosilu spat. To pa je kar pozno. Ah. Saj bo. Trenutno še vsi drnjohajo. Jaz pa pijem kavico in upam da bodo še dolgo spali.
Tam zadaj za Krvavcem se nekaj sonček kaže. user posted image user posted image  Danes bomo verjetno šibali do Dovjega, potem bomo pa še v Mojstrano na snegca skočili, pa slap Peričnik bomo šli pogledat. Baje je zdele ful lepo, je zaledenel.
Grem zdaj kavico popit, pa ruzake pripravt, da potem sam še zajtrk pojemo in gremo.

Malečka pozdravi se. Želim ti čim manj obiskov WC-ja.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 770
2.1.2008 8:29:36   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

No skratka danes praznujem groznih 33 let.

Pa saj ni tako grozno, ali pač? Sej se ti tud jest in ostale približujemo. Še mal pa bom mogla 32 svečk kupt. 

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 771
2.1.2008 9:34:10   
malecka_mateja
jutro!

evo ene bolnika!demer n od hrane po mojem imam ta virus al pa kako trebušno gripo ker mam ful krče v trbuhu!ponoči sem se ful zašvicala ven pol pa tuš in sveža pižama tak da vsaj vročine ni več!bruham ne več no zdaj že od večera nisem sem pa še redna obiskovalka wc-ja zarad driske!pa šmrkava pa kašljam pa glava me boli!mater kaki prazniki!
pa se tolažim da slab začeter dober konec!bomo videli!
če mi nebo bolje bom šla malo pogledat k zdravniku!
pol pa še pika na i je mala začela enih 11 ful kričat in je nismo potolažlijaz sem tak daleč od nje da se kaj ne naleze in jo je mama vzela v posteljo si amapk še vednno ni bilo okje še ene tri krat ful jokala in kričala!vročine nima in sumim uhico!amapk noska nima polnega zunaj pa zdaj 2 dni že ni bila!nevem če bo dobla malo vročine jo bom takoj peljala!ker sedaj je normalno živahna ni tečna ali kaj podobnega čist normalno kot vsak dan!upam da bo vse ok inh da jeimela samo grozne sanje!sam to so bili grozni kriki kot bo jo iz kože dajali!user posted image user posted image bomo videli!

hvala vsem da mislite name!bo sigurno pomagalo!
margit je verjetno mi je amtic malo po pošti poslaluser posted image user posted image sam on je vsaj živahen jaz pa se komaj premikam!user posted image dovolj jamranja!

no zdaj pa grem me wc kliče!
čao

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 772
2.1.2008 18:13:46   
atena777
Vsem iskrena hvala za čestitke! user posted image user posted image
Moram reči, da sem imela kar lepo praznovanje, sicer letos ni bilo torte, ker mi je zmanjkalo energije, tako da smo zjutraj 1.1. samo na kremšnito dali tisto dišečo svečko darce_k (darca_k hvala! je prav prišla! user posted image ), ker je ravno gor pasala in je mami skupaj z Davidom upihnila.

Mateja_Malecka upam, da cimprej ozdravis! user posted image user posted image user posted image  Ali imas tudi ti fieber, ker se sluzba priblizuje?

Danes smo preziveli cisto druzinsko, zabusantsko ( po okusu mojega dragega) in je prav pasalo, sam malo k sebi prisla.

Jutri pa počasi privajanje na bližajoči se vrtec (čez pet dni mamamia). Treba iti po zdravniško potrdilo, pa klicat v vrtec, pa še kaj se bo našlo!

Lepo se imejte in ne pozabiti na novoletne zaobljube. Jaz jih moram še napisati!

Neposredna povezava do sporočila: 773
2.1.2008 18:14:50   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Draga Atena,

vse najboljše ob tvojem prazniku.

user posted image

4 M

Moj najljubši lik! Medvedek Pu user posted image

Hvala 4x user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 774
2.1.2008 18:34:32   
Anonimen
Zdravo vsem!

Vidim, da večina še lenari. Sej je prav! Se mormo skup sestavit!

Najprej hvala vse za čestitke in lepe želje. Atena je bila še posebej izvirna - naj ti povem, da je dragi danes prevzel dežurstvo za Alena, pa še kavica me je čakla, ko sem se umila. user posted image   Pa specialy hvala za želje o user posted image ali user posted image (dvojčke sicer iammo v družini, ampak js jih glih nebi imela. Ampak sploh ni važno konec koncev. Ko se rodi, naj se rodi zdravo! user posted image )

Mi smo se imeli fenomenalno. Res super, edino kar je, smo pogrešali našo aprilčico in njene starše. Zgleda ji ni bilo za zaspat pri nas, ker ni njene posteljice in je bila nemirna. So šli domov ob 22h. user posted image Marčevka in Alen sta pa okoli 22h dol padla in prespala vse pokanje, naše režanje, petje in še vse ostalo. Alen se je zbudil ob 8.15h Ne morem verjeti! user posted image user posted image user posted image No, danes ga je že sračkal, ampak js sem se naspala! user posted image

Danes nam je pa dan pokvaril Alen user posted image No, ne on, njegova bolezen. Fuuul kašlja in šmrka, jokca... user posted image Morm ga juter peljat k zdravniku. Upam, da ni kaj hujšega. Sam kašlja tako težko, da se mi ful smili... user posted image

Vam bom kasneje enkrat nalčožila slikice praznovanja. Upam, da ve naredite isto!

ATENA, TEBI PA ŽELIM VSE NAJBOLJŠE OB TVOJEM PRAZNIKU! user posted image

lEPO SE IMEJTE, SE SLIŠIMO!

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?