Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 30.12.2007 20:52:35
|
|
|
|
Darca_k
|
THANKS. Mi je ratalo. Ampak finta je bila v tem, da mi ni prikazalo okna za vnos gesla. Upam, da nisem fasala kakega virusa .
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 30.12.2007 21:03:22
|
|
|
|
DeMer
|
Smo lepe, a ne?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 30.12.2007 21:15:30
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k In kot se ob novem letu spodobi: Ful sem vesela, da sem preživela zadnjih nekaj mesecev z vami in da sem vas 'našla'. Velikokrat ste mi pomagale in velikokrat je prav 'pasalo', ko sem se našla v kakših vaših izjavah... Če se jutri kaj ne javim, vam želim ČUDOVITO PRAZNOVANJE prvega silvestra ob vaših malčkih, v novem letu pa čim manj težav ob uvajanju malčkov v varstvo in ob povratkih na vaša delovna mesta... Pa da si bomo znale najti čas za debate na RR, ter za kakšna občasna srečanja. IMEJTE SE LEPO in LEPO PRAZNUJTE! Kako lepo.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 30.12.2007 21:40:45
|
|
|
|
Margit
|
Kje pa ste danes vse? Sam Kolumb in Malečka sta se opravičili. Kaj pa ostale? Kje se nahajate? Že spite ali ste v pripravah za jutrišnji večer.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 30.12.2007 21:41:11
|
|
|
|
Margit
|
potem pa kar grem
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 6:16:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutrooooo!!!!! A še kr spite!? Mi že veselo murija poslušamo... mislim tale naš alen je pa res super... budni smo že od 4,40 in neeeee in neeee spat, pa sem probala tudi ignorirat ga, ko se ustanema pa itak sam leži u dnevni, brez igrač, brez usega, ampak ni blema, on se kr z nogicami igra in vridska tolk, da bo sosede zbudu. Me kr zanima kako bo danes ponoči! Sej naš ata itak spi Se je neki ponuju, da bo on dežuru, pol pa se sam na drugo stran obrne. Po novmu letu bo pa on na vrsti, sej se more strenirat za službo! Mi bomo za silvestrovo kr doma, s tem da prideta 2 mladi družinici k nam, bomo imeli 3 bebije na kupu, naš februarček, ena marčevka in ena aprilčica Js vam ne bom zdej nč čestitala, ker nimam inspiriracije , se bom potrudla kasneje. Čeprav ne vem, kako naj vse naloge, ki jih imam opravim danes prav cajt. Še u trgovino mormo Mah, bom že, grem spat, guzonja junior glih omahuje. Je tolk hecn v temu stolčku... Glavica gre mal desno, pol levo... ampak njega ne moti, učke še čiiiisto majhne... Nč, ga nesem v kinderpet, se slišimo kasneje. Upam, da mi zdej uspe zaspat!"
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 8:49:37
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! evo mal prej vsi vstali še mal aje spala do 8! ful je pasalo sem res spočita in naspana za danes smo že pozajterkovalai zdaj pa počasi kosilo bo kr malo kislega zelja in pire ker bo večerja obilna! danes ima moj ati roj.dan in grem še na grobeka mu svečko prižgat!pa še god ima! ma malo mi je kriza vedno na njegov roj.dan amapk bom že preživela!letos se mi zdi da bo lažje ker je moj sonček že z mano! torej čaka me še kr nekaj opravkov! jaz pa vam bom voščila mal kasneje sem še jutranja in nimam navdiha! lep dan!papa
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 8:59:53
|
|
|
|
DeMer
|
Hej punce, pa ne da vas je emšo izdal! Danes je cel dan žur! No, pa nazdravimo!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 9:38:32
|
|
|
|
malecka_mateja
|
hehe demer!sej ni tako hudo! mi gremo počasi v trgovino pol pa kuhat! a je katera tu?
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 9:43:17
|
|
|
|
helimaša
|
dobro jutro ali že dan mi smo tud dons po ćudežu spal do osmih....očitno ve da se bo dons na ful dogajal....da bo lahko žurala ....sm že skor pocivo nrdila, pol pa hitr še v šoping....pol pa kej kuhat.... evo moj dec že gliha z mano.....za ****....sej vem da me bo pol pa on živčno delal....čist brezveze....ga bom kr zadavla....že včer je zgihu da ne bi šu on v šoping....in da bo mel tamalo....zdej bi že drgač....kr naenkrat ma polno dela....uf, bom popizdila.....jst lahko pa vse.... nč grem skončat pecivo pa se še pol kej tipkamo papa
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 10:20:14
|
|
|
|
atena777
|
Dobro jutro veseljačke! Danes je malo bolje kot včeraj pri nas! Mami ni žurala s fotoalbumom do 1h zjutraj, ampak je šla z Davidom 'alias' s kurami s spat. Bolje. Mehur bolje. Brusnice zakon! Jasna81 zanimivo, ves čas razmišljam o tvoji izjavi, da si pomivalni stroj ven dala, jaz sem ga ravno dobila in to taozkega in je zakon. Brez njega ne morem živeti. Sem ga mnogo bolj pogrešala kot sušilni. Posoda pa gre ena noter, ravno toliko kot rabim. Če bi jih imela več imam program samo za pranje posod...Hmmm ne ve, različni okusi izgleda! DeMer daj se pomir, saj bomo sfolgali tole migracijo služba , vrtec, boš videla! BTW mi gremo že čez en teden v vrtec. Smo hitri ne? Jah kaj češ, če pa niso podaljšali, v vrctcu pa sem se tako zmenila, da pride 7.1. in sedaj se tega držimo. Kolumbo ti si pa res na tekočem s štacunami v Ljubljani! Kar se tiče mehurja imaš pa verjetno prav. Mateja_Malecka ti pa res uživaš! A sploh kej doma kuhaš za praznike? Čestitke pridejo zvečer, ko bo ognjemet imam večjo inspiracijo
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 10:22:02
|
|
|
|
atena777
|
Jasna81 vi imate pa dobro idejo kako praznovati novo leto. Saj drugače sploh ni možno z malim otrokom. A pa bodo pri vas prespali seveda? DObri ste, da najdete plac! pa-pa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.12.2007 10:41:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 12:30:28
|
|
|
|
malecka_mateja
|
sevda atena sem kuhala med prazniki za božička..sam jaz sem bla pred prazniki tako pridna da zdaj mi pa drugi kuahjo!oz tudi danes bom za večerjo pomagal akuhat!sej se nemorem francoza naret pa sam jest prit! zdaj gremo malo spat dat ker očitno voha da bo čaga danes in sploh ni zaspana še drugače ob 11.30 že spi ko top! bomo videli kako bo! no se slišimo še kaj!papa
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 13:59:50
|
|
|
|
DeMer
|
Dejmo bejbe, mal atmosfere narest!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 14:59:24
|
|
|
|
helimaša
|
bravo DeMer .....ti si zakon....jst sm vse nabavla zdej pa grem lahko spet vse od začetka....pospravlat kuhat pa spet pospravlat.....sm pedenat kr naprej....dobr da zdele ni tamale.....lahko vsaj v miru fasngo pospravm....matr je gužžva po lublan....vsi sam zapravlamo....in to zadn dan.....kakšna potuha....ti ti ti..... babe se še tipkamo....ne se ga preveč napit....počakte do večera....jst sm že mal..... hahahaha
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 15:05:25
|
|
|
|
pikecpokec
|
Evo, da vam zaželim srečno novo leto! Mi zdele šibamo k enim prijateljem na silvestrovanje! Tatarski biftek bo! Pa francoska solata! Matr, spet bom žrla do onemoglosti. eh, se bomo že pol prečiščevali. Torej, še enkrat: lepo se mejte dans, pa fulll lepo leto 2008 vam želim!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 15:27:07
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k THANKS. Mi je ratalo. Ampak finta je bila v tem, da mi ni prikazalo okna za vnos gesla. Upam, da nisem fasala kakega virusa . nič nisi fasala. TO je samo "prenovnea podoba rr" Res ne vem kaj so ga tako usekali s tem, da so spregledali "nepraktičnost".
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 15:36:02
|
|
|
|
atena777
|
Pogreša se Ribicau. Nazadnje, kar je napisala se spomnim, da so ruzak kupili. Bravo Ribicau! Ravno me je klical moj iz ribarnice, da nimajo škampov, našo tradicionalno novoletno jed. Imajo samo zmrznjene, kar pa se ne upam vzeti, ker sva lani take v Šparu dobila malo odmrzjene in sva kozala kot vidri. Jaz pa še noseča! Izgleda bomo jedli lignje...Smrk, smrk...Če bi vsaj dobil morsko žabo! To je pa tko, ko gre vedno zadnji momemnt po nakupih . Jaz pa trem orehe. Danes je za kosilo babi prinesla konjski golaž. Mnjaski. Smo vsi ful jedli! Danineli mislim, da nobena izmed nas več ne kuha posebej za . Jaz mu dajem že navadno mleko včasih (Planika ali Bohinjsko), pa tudi mandarinice je, pa govejo juho, pa golaž, aja pa v Strunjaju je jedel Škampe in lignje s plošče...Kok se je oblizoval. In kako je fehtal za Orado!!! Kar nek ukazovalni sindrom je dobil tistikrat . Sicer pa tudi naš David že ful stopiclja! V Strunjanu je shodil, kar pomeni naredi 5-7 korakov pa čof na rito. Zelo hitro bo šel PA-Pa, bo treba ful merkat
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 16:16:06
|
|
|
|
atena777
|
Drage rojakinje mamice, prijateljice! V letu 2007 sem neizmerno uživala v vaši družbi! Lepo mi je bilo brati vaše prigode in razgaljati vam svoje intimne težave, kot svojim sestram! V novem letu vam želim, da najdete kljub službi čimveč časa za sebe, za svoje drage in svoje najdražje ! Da vam nikoli ne zmanjka poguma tudi, ko pride bolezen in utrujenost in ko vas možovi pojezijo in šefi preobremenijo... Naj bo to vaše leto in naj vam izpolni vse želje! Želim nam tudi, da najdemo čas za RR in se poveselimo v naši družbi! Želim nam, da zorganiziramo še kakšno srečanje kljub službam, ki bodo nastopile. DAnes pa lepo praznujte s svojimi dragimi:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.12.2007 16:20:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 16:21:02
|
|
|
|
atena777
|
Še osebni seznam želja : Kolumbo tebi želim, da dobiš pencmontl! Želim ti tudi, da odpreš svoj vrtec ali pa dobiš kako fino službo! Želim ti tudi avto in ostale malenkosti s seznama dedka mraza! Aha in da bi tvoj diplomiral in te pri tem do 15-ega nič ne moril Malecka_Mateja tebi želim, da se čimprej preselite v novo hišico! Mateja tudi tebi želim, da odpreš privat vrtec, ki bo slovel daleč po VOjvodini kranjski! Jasna81 tebi želim, da se ti kmalu posvetita dve ali , ali pa kar obe (saj se ne bi branila dvojčkov?). Poleg tega ti želim, da bi te tvoj možek ubogal in prevzel nočna dežurstva za . Želim ti tudi čimveč nočnih izhodov v ženski družbi! DeMer tebi želim, da bi te mularija v šoli ful ubogala in da čimprej izvemo veselo novico o . Poleg tega tebi in ostalim RR želim, da nas še naprej tako zabavaš s svojimi duhovitimi posti in smajliji. Margit tebi želim predvsem, da si čimprej odpočiješ in da boste v letu 2008 neskončno zdravi!Želim ti tudi čimdaljše medene tedne v novi rezidenci! Ribicau tebi želim veliko izletov v naravo, predvsem z rukzakom in na smučeh! Pa da te tašča ne bi preveč sekirala! Pikecpokec tebi želim, da diplomiraš in postaneš ena super geodetka!Poleg tega ti želim nepozabne medene tedne! Darca_k tebi želim, da ostaneš zvesta RR-jevka in da si čimveč v naši družbi ter da brez težav uvedeš v vrtec! Pa čimmanj tihih dnevov ! Visnjaaa tebi zelim, da bi te otroci ubogali in da bi zdrzala tempo ter prisla na kakšno srečanje z mamicami! Pa , da bi bili tvoji sončki zdravi, ker vidim, da je to obratno sorazmerno s številom ! DeMer popravi mojo matematično definicijo, če je netočna! Danineli upam, da dobite varstvo, če ne vrtec pa kako drugo še boljšo rešitev ! LULU veliko zdravja in da bi bila več na RR , spet tako kot v starih časih ! Helimaša, Bubilu, Hothien in vse ostale, ki vas nisem poimensko imenovala želim vam vse dobro kot vsem ostalim ter zvrhan koš ljubezni do dragih in bližnjih! Rada vas ma mama atena
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 16:27:25
|
|
|
|
atena777
|
Kolumbo žal mi je za kosilo pri tašči, bom sočustvovala letos s teboj ko bom lignje žvečila
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 31.12.2007 16:55:51
|
|
|
|
visnjaaa
|
Ojla punce! Jaz sem tud začela padat v silvestrsko vzdušje.....pijem že veselo, tak da upam, da bom še letos pjana....ker časa res nimam več veliko Želim vam vse najlepše v letu ki prihaja in upam, da bomo še naprej tako lepo čvekale na RR, kot smo dosedaj....ja pa želim si tudi, da bi vas vse spoznala, ker ste res super punce.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?