Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:11:43
|
|
|
|
DeMer
|
Čau! Za nami so težki dnevi in še težje noči. Sem čist zmatrana. Mark neki smrka in ponoči se ful zbuja oz kukr joka, pol pa pridem tja, pa spi. Mah ne vem, kaj mu je, mogoči so tud zobki na pohodu. Pa tud je bolj malo čez dan. Skratka nič ne spim že 2 noči. No, danes je pa za povrhu še s pojstlice padu. Kako mu je to uspelo ne vem. Sem šla samo po vodo za rito umit iskat, njega sme pa v postlici postila in sem sam slišala BUM! Me je tako stisnilo, da se mi je kr kri iz nosa ulila. Mark se je po moje samo ustrašil, ker nima nikjer nobene buške. Uglavnem, je živi naspidiranček, beseda NEEEEEEEEE ne pomeni nič. Kriza! Se pa odločam al grem v službo 14 al ne. Mogoče bi mela še kakšen teden bolniške. Kwa pa vem. Kje pa ste vse? Kolumbo, kako kej diploma? Atena, kdaj bo poroka? Mateja, kako kej Tjaša? A ste se ostali februarči kej pozdravili? A ste opazile, da naši zbolevajo grupno? No, zdej bi bilo fino če bi bili grupno zdravi! Pridte kej povedat, ker če ne grem spat!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:15:49
|
|
|
|
DeMer
|
Hej Ribicau, tudi Eva boleha? Ma so bogi s telimi nosi. Men je v lekarni rekla, da če je hudo prehlajen, da mu dam lahgko kakšno žličko calpola. Aja, pa še neki. Ribicau, mojga zanima, če mate pr vas kakžne smukaške smučke odveč oz če se jih da kje dobit? A gresta vidve na plavanje? Midva ne, ker je men to preveč.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:16:26
|
|
|
|
DeMer
|
Februarček, pokaži pasuš!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:23:08
|
|
|
|
atena777
|
Praznovanj kar ni konec. David Danes praznuje 11 mesecev! Še mesec dni pa bo 1. svečka na . Hitro leti čas!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:25:09
|
|
|
|
DeMer
|
David Danes praznuje 11 mesecev! David, čestitke! Ane, kako gre hitro čas.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:25:40
|
|
|
|
DeMer
|
Atena, a si ti nevidna postala?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:29:04
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Hej Ribicau, tudi Eva boleha? Ma so bogi s telimi nosi. Men je v lekarni rekla, da če je hudo prehlajen, da mu dam lahgko kakšno žličko calpola. Aja, pa še neki. Ribicau, mojga zanima, če mate pr vas kakžne smukaške smučke odveč oz če se jih da kje dobit? A gresta vidve na plavanje? Midva ne, ker je men to preveč. A jih za kakšno stvar rabi, al za smučat? Jest bi mogoče v kleti še našla kaj starega, če rabi kej za žagat , iz lanske sezone pa mislim da nič, vprašat bi mogla!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:30:58
|
|
|
|
ribicau
|
Moj pravi, da ni smučk. Samo jest pa mislim, da mam v mojem "starem" domu v kleti še ene dvoje smuk dile, pa če jih tvoj rabi jih lahko dobi. Pogledat bi mogla. Zakaj sprašujem, če jih rabi za zažgat? Ogromno folka dela kakšne home made sanke, pa potem smuk smučke prežagajo na pol in nalimajo spodej! Plavat pa tud midve ne greva. Men je že too much Evo štimat cel dan, ker je čist hiperaktivna. Zdej pa še hodi, morm pa itak skoz za njo stat, da si kje glave ne odbije!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:32:09
|
|
|
|
DeMer
|
A jih za kakšno stvar rabi, al za smučat? Jest bi mogoče v kleti še našla kaj starega, če rabi kej za žagat , iz lanske sezone pa mislim da nič, vprašat bi mogla! Rabi jih za smučat za 1x ali 2x na leto. Zelo ne mara teh novih zavitih. Ima še vedno Elan Compreks.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:33:26
|
|
|
|
DeMer
|
No, če boš dlih pospravljala kej po kleti jih ne vrži. Jih bo zelooo vesel.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:33:57
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer A jih za kakšno stvar rabi, al za smučat? Jest bi mogoče v kleti še našla kaj starega, če rabi kej za žagat , iz lanske sezone pa mislim da nič, vprašat bi mogla! Rabi jih za smučat za 1x ali 2x na leto. Zelo ne mara teh novih zavitih. Ima še vedno Elan Compreks. Bom jutri šla k mojim pogledat, če so še v kleti (če ni fotr že kej pospravlou)! Če so, so dolge 214 cm - tolk mislim, da sem imela smuk dile dolge!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:35:00
|
|
|
|
DeMer
|
Ogromno folka dela kakšne home made sanke, pa potem smuk smučke prežagajo na pol in nalimajo spodej! Za take stvari so že prestali in še malo premladi.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:36:40
|
|
|
|
DeMer
|
Če so, so dolge 214 cm - tolk mislim, da sem imela smuk dile dolge! Uuuuuuuuuu, a tolk dolge! Sej s takimi se bo pa ubil. To so pa čist predolge. In ti si s takimi smučala?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 21:52:30
|
|
|
|
helimaša
|
David.....jah še mal pa bo let naokol....se spomnin lansko leto takle cajt....takle cajt sm bla pa res že naveličana same sebe....jst sm mela ogrooomen trebuh....tko da še moja G ni mogla vrjet....je rekla da kej tazga še ni vidla odkar je ona G....pol veste da je bil res ogromen....zato se pa še vedno ne znebim trebuha....ja sej vem da bi mogla delat trebušnjake sam čist po pravic povem zvečer nimam več energije za telivadbo....mal še pospravim pol pa tuš in mal TV....JAH KATASTROFA....BI MOGLA MET OSEBNGA TRENERJA ....kva bi zažgal....pa sej se ne bi glih sekirala če bi bla navajena na trebuh....sam sm bla prej bl suha pa je kr glupo in pol še folk k me zdej vid....oh stara ti si se pa ugojila....ja **** sej sm rodila....šit sej ne mormo bit vse manekenke....al pa tista....a si spet noseča.....hahaha.....ja valda..... v glavnem spet sm se za dve kili zredila....mateja poprav seznam
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 22:08:08
|
|
|
|
Nenny
|
Ojla! Čas res hitro beži in naši tamičkeni bodo zdej zdej stari 1 leto. Pa za v vrtec in službo se bo treba začet prvajat. Jaz ne vem, kaj je zdej s temi našimi bolančki, pa še sploh v vrtcu niso. Ali pa nas hočjo že mal pripravt na naslednje mesece. Saj itak vem, da bomo dostkrat doma noska brisal, ne pa v službo hodil. Ja, to bo kar nekaj novega za vse nas. Drug teden se bom pa mogla mal v šoping vrečt, ker mora "mami očarat " v službi. Ne pa kot kaka stara mama pridet. Samo še naspat i se mogla, to pa nam ne gre in ne gre. A ste jih že vse strenirale, da sami zaspijo? Meni to ne gre.. A spijo že v svoji sobici? Ker naš Matiček še kar pr nama drnjoha. Pa pozdravte se vse
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 22:17:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 22:22:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 22:22:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 22:24:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 22:24:32
|
|
|
|
Darca_k
|
Res mi je hudo, ko berem o vaših bubanih malčkih. Res vsem želim, da se hitro pocartajo.... Davidu pa vse za 11 mesecev. Mine čas, ne? Ja drugi mesec bomo pa pihali prve svečke... Nenny tudi jaz se jutri odpravljam v šoping. Z mojim greva v Avstrijo malo pogledat po razprodajah. Si moram update-at mojo garderobo, pa še za malega nakupit nekaj cotik. Je namreč prerastel številko in je treba nabavit nove zaloge, pa še pripravljam počasi škatlo za varstvo... Joj, včeraj me je klicala kolegica katere mali je bil včeraj prvič v rednem varstvu (to pomeni 8 ur) in ji je bila ful kriza. Oba sta se baje ful jokala zjutraj... Pa še potem ko je prišla po njega. Je pa res, da sta bila ful navajena drug na drugega. Ko smo bili pri njej na obisku je mali kljub temu da je bil tam Maj in še drugi ful zahteval mamico... Tako da upam, da bo nam lažje, ko bo februarja šlo 'zares'. Ja pa še eno dobro novico imam danes. Naš malček je naredil svoje prve samostojne korake izven stanovanja. Ja, v copatkih sem ga spustila na hodnik in je bil FUL ponosen, ko je prišel na konec hodnika v bloku (kakih 11 metrov) - no vmes sem ga malo za rokico prijela, pa opiral se je včasih malo za steno... Sedaj pa tudi jaz odhajam spat, saj včeraj ponoči ponovno ni bilo miru...
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 22:26:38
|
|
|
|
Darca_k
|
Kolumbo a si dobila mail? Upam, da ti bo prišlo prav...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 22:29:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 22:31:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.1.2008 23:04:21
|
|
|
|
Margit
|
David čestitke za 11.mesecev
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 8:14:41
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! noč je bla kr ok!mala ponoči ni mela vročine sem jo skoz merkala!zdaj sva se glih najedle!jaz sem tudi že kr ok!mi še z nosa teče pa kašljam! upam da bo mala danes že čisto brez vročine! tastar še spi! čestitke david za 11-ko¨!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?