|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
30.12.2007 11:35:37   
DeMer
Mmmmmmmm, ste mi lušt naredile s kitajsko. Pade 1.1. ali 2.1. sigurno!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 701
30.12.2007 11:39:21   
DeMer
Punce pa dejte se no nehat sekirat, ker grete delat. Pa to je tak užitek, ko daš otroka v varstvo in greš v službo in si mal sam s sabo in uživaš tistih nekaj uric. Sej na začetku je mal problem, ker me mame mislimo, da nas bo otroček pogrešal in kako bo vse skup...ampak sploh ni res. Otrok nas nič ne pogreša, ko se privadi na okolico in nove ljudi....še pomaha prav veselo in ajde mami pejt že enkrat...jaaa tako je to. Jaz komi čakam, da ga fliknem u vtrec, pa da bom že enkrat par ur na dan imela za sebe.

Hja, Visnjaaa, mogoče se bom s tem strinjala, ko bom imela tretjega. Pri prvem se pa definitivno ne. Pa verejtno je odvisno od službe, ki jo imaš. Če pa greš od enega k 300 je pa verejtno vpračanje, kje se boj spočiješ. user posted image
Jest sem prepričana, da me bo  Mark pogrešal in tudi jaz njega.  Je pa prav, da gre v svet in spozna še druge.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 702
30.12.2007 11:46:10   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

user posted image user posted image user posted image za Miheca in Višnjooo!

Ja škoda no, ker te ni bilo, ziher bi ti alko pomagal, samo mora biti žganje. Jaz sem se enkrat tako rešila na smučariji, šla ful bolana, prišla nazaj zdrava, po dveh dneh so znaki izginili...Samo ni dovolj da piješ en večer. Moraš kar piti ene par dni zapored (vsaj dva).

Ha ha ha ha Atena....ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image  do solz sem se nasmejala....kake ven strelaš.....sej to je res, da alko vse ubije.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Atena777 hujšanje pa počasi napreduje....smo hujšam samo tako, ko se držim diete po krvnih skupinah. Tisto drži ko pribito. Hvala ti za to. Tako, da zdej imam 67 kg, sej ni neki vav, ampak je takih 67 trdnih. Tud če neki časa jem, se ne zredim. Ene hlače že dobim gor, ki sem jih imela pred nosečnostjo. jee

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 703
30.12.2007 11:47:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

In kje je Jasna81?

Tuki sem, s podočnjaki do kolen... user posted image Ampak hvala, da se spomnite na mene! user posted image

No, zdaj pa zares - lepo pozdravljene moje februarke in  user posted image !

Mi še kr nič ne spimo, Alen je že veliko boljši, kar se tiče nahoda, ampak spi pa niiiič!!!! (oz. kako bi Atena temu rekla - nić user posted image )

Zbudi se ene 15 krat, spi pa od 21-22h pa do 7h zjutraj. Vmes pa take borbe, da te kap. Smo se že par dni morali vstat okol 3h pol pa nič spat do kakih 5h - 6h. user posted image user posted image user posted image MEEEŠA SE MI!!!!!

Ma punce vam povem, da bi ga zdej najraje dala nekam v varstvo in zginla z vidika za kak dan, al pa vsaj par ur. Sem včeri uletela na RR in sem pogledala slike. PRAV FOUŠ SEM VAM! Sem mojmu kazala slike in je reku ja zakaj pa nisi šla, sej sem ti reku da pejd... Mislim user posted image user posted image user posted image A ko pa se mali zbudi sred noči mi reče vsaka ti čast, da zdržiš tak tempo, js ne morem in se obrne na drugo stran iz zaspi! Ma da bi ga user posted image user posted image user posted image user posted image Ufff...

V glavnem punce lepe ste ble, uživale ste itak, upam, da ste nas manjkajoče pogrešale. Pa upam, da bo kmalu še kako srečanje. Tolk rabim en tak Ladys night out! user posted image Pa mateja se je tako potrudila, da bi prišle one po mene... MALECKA HVALA!user posted image Pa prste si že zna fajn priščipnat ob omarice ipd... Pa faaaajn šoukne, ko mu kosilo ni všeč. Mater, hrana leti kr po stenah... user posted image user posted image Pravi vragec je ratal!

Mi gremo tudi danes mal ven, ker se nam že meša. smo že par dni noter.

Aja - v kuhni mam toplo vodo!!! Mater, ko kamena doba user posted image user posted image user posted image Sem pa pomivalca z velikim veseljem zabrisala ven. Punce - če si boste kupovale pomivalca, kupte onga taširokega, ker v ozkega ne spraviš nobenega večjega piskra. Sem v njemu prala same brezvezne stvari, tisto najtežje je pa ostalo na roke seveda user posted image Tako, da ga zdaj nimamo, mamo pa en element več - sem ga huuuudo potrebovala.

No da se ne razpišem, Alen že kriči... SEe slišimo kasneje!

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
30.12.2007 12:00:07   
Anonimen
Evo . se že igra! user posted image

Tista ko je psraševala za novo bundo - v Turbo limaču v Mercator centru jih imajo - smo bili pred časom v LJ, ampak Kolumbo ima drugo tel. št. user posted image   Imajo ful znižanje . midva sma Alenu kupla plašček iz žameta, ful lepi za 15 evrov. Bil pa je 22 evra. Majo ful fajn!

Je pa dobu ful igrač za božička in dedka mraza. Novi stolček za hranjenje, bundo, par novih cotk, neki igrač za učenje, zlaganje ipd. motor na akumulator - res carski, sta ga kupla tast in tašča. Sicer je primeren za otroke od 3 let naprej, ampak ok no...

Ja, pa še to  - tudi mene veseli, da je Matic bolje!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
30.12.2007 12:09:01   
DeMer
v Turbo limaču v Mercator centru

Pa kje je ta Turbo limač? A je to pr nas kje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 706
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 12:29:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 12:30:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
30.12.2007 12:31:05   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

V Mercator centru v Lj. Šiški

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 709
30.12.2007 12:35:16   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

da greva z Majem na Ambroža (pod Krvavec oz 2 štuka višje kot blok od Margituser posted image )...tko da Margit, morda se srečamo, če boste iskali sonce....pa dons si bom prvoščila enga prkurt, če ne bo mojega najljubšega težaka zraven...

Mi smo šli enk krog tukaj spodaj pod Krvavcem. Smo šli konje gledat. Je pa mraz kot pri norcih, sončka ni user posted image . Matic je šel spat, jaz pa dokončam kosilo. Po kosilu pa gremo do Lj. Sem Maš obljubila da gremo gledat lučke v center.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 710
30.12.2007 12:36:20   
Margit
Kva ste se načvekale dopoldan. Jaz pa vse zamudila.

user posted image Za Mihca. In vso family da se kaj ne nalezejo.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 711
30.12.2007 12:52:39   
DeMer
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

V Mercator centru v Lj. Šiški

In, kaj vse imajo v tej trgovini?

Kolumbo, lahko se pa prideš v preddvor drsat, je led na jezeru.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 712
30.12.2007 13:56:21   
visnjaaa
Kje so slike? Katera jih ima...jaz bi vas tud rada vidla....naj mi ena pove, ker nima časa nazaj brat.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 713
30.12.2007 15:58:17   
Anonimen
Višnjaaa slikce ima kolumbo, geslo je Prešeren. Si boš fajn skomine naredla, tak kot js. So se mele res fajn. Se jim boma ,orale naslednjič pridružit! user posted image

Ja v turbolimaču na šiški,. imajo pa ful stvari, tako kot BC ali Ariel, edino kar je, imajo ful drugačne igrače in cote, ker js sem se že ful nasitila teh BC, H&M ipd... Sej imajo lepe stvari, sam pol pa vidiš, da ma opl celja iste kapeuser posted image Pa igrače so tudi drugačne. Men se je kr dopadlo.

Naši obiski so se glih odpravili domov, kuhna je u razsulu, dragi je koooončnoooooo vse zrihtu, zdej sam čakam da se tale smrdeči silikon posuši, da lahka opererm za triglav posode user posted image

punce kje bote za silvestrovo????user posted image

pičim, ker alen protestirauser posted image

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
30.12.2007 18:37:15   
malecka_mateja
oj!

atena ne brat ga vozi"!Moj dela v firmi ki delajo podvozja za avtodvigala za liebcher...
al kako se že napiše!

mi smo bili na pici!njami je bila dobra!
ata gre zdaj spat mala pa čez kako urco!
jaz pa malo gledam kak bo moj novi avto!
kje ste???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 715
30.12.2007 19:49:31   
malecka_mateja
jasna ni za kajuser posted image user posted image tudi nasljednič pridem ko bo ladys night brez problema potebe!naslednjič jaz vozim tako da bosta z darco lahko pile in se veselile!

no vidiš kolumbo da malemu prav paše brez mameuser posted image

zdaj pa če verjamete ali ne grem spat!moj že itakl spi!mala tudi in grem spat!ker jutri bop naporen danuser posted image user posted image

mi bomo za novo leto pri moji priči sami 4 veretno in otroci!bomo eli večerjo...nič posebnega!

no lep večer!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 716
30.12.2007 19:58:44   
DeMer
O, Mateja že greš!? ne še. Aja, ti se pripravljaš za jutri. Mi smo tako spidiiiiiii, da se še zmenit ne moremo, kaj bomo jutri počeli. Skoz neki okoli šibamo, pa obiske imamo, tako da, ni časa. Jutri gremo v Lj. A katera ve, a so trgovine ala Maxi in Nama normalno odprte?

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 717
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 20:28:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
30.12.2007 20:32:49   
helimaša

O, Mateja že greš!? ne še. Aja, ti se pripravljaš za jutri. Mi smo tako spidiiiiiii, da se še zmenit ne moremo, kaj bomo jutri počeli. Skoz neki okoli šibamo, pa obiske imamo, tako da, ni časa. Jutri gremo v Lj. A katera ve, a so trgovine ala Maxi in Nama normalno odprte?

po mojem da so odprte vsaj do petih....mi bomo pr nama doma pa še prjatli....kam pa češ it z mejhnim otrokom.....ena je prej spraševala kje je Turbo Limač....en je v emporiumu spodaj....ful velik....sm zadnič tamali kupla tam ful lepo pižamco....v bistvu sta ble dve v kompletu za 13 ojru.....se mi zdi ful pocen...so bombažne....kvalitetne....
mi pa še jutr v šoping....k bo največja gužva....gremo tja k je ne bo tok....pa še vezeuser posted image user posted image ...kao....
nč grem še mal pospravlat...
papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 719
30.12.2007 20:44:30   
DeMer
Drage kolegice!

V 2008 vam želim obilo sreče, zdravja, veselja, radosti, dela, uspehov, mirnih noči,
poznega vstajanja, oblinih in zdravih zajtrkov, tople kopalnice, nežnosti,
razumevajočega  partnerja, dobrega šefa, marljivih sodelavcev, mičnih
sodelavk, denarja, avtov, parcel, hiš, garsonjer, vikend hišic, jadrnic,
bajlajnerjev, poležavanja na plaži, smučanja v tujini, obiskov interšparja,
obiskov kulandije, obiskov ikeje, nakupovanja pri najboljšem sosedu, pri
drugem najboljšem sosedu, obiskov kar tako, potrpljenja, potrpežljivosti,
preračunljivosti, nasvetov, stiskov rok, dobrih želja, zastonj parkirnih
mest, rekreacije, dobrih živcev, vibracij, robčkov, tipkovnic, noutbukov,
printerjev, optičnih čitalcev kartic, digitalnih fotoaparatov, diapozitivov,
kovčkov samsonite, pistacij, kave barkafe, slik, paštet, sira, plesnivega in
navadnega, makaronov, tune calvo, v rastlinskem olju, vina iz Brežic in
Portorika, preplezanih smeri, perujskih avtocest, brazilskih navijačic,
obiskov Amsterdama, Olimpijinih zmag, Mariborovih zmag, kolendarjev, skuoša,
tenisa, mini golfa, rokmeta, malega fuzbala, športnega plezanja, alpinizma,
lednega plezanja, pohodništva, trekingov, osvajanja vrhov, osvajanja sotesk,
raftinga, ribolova, sci člankov, člankov kar tako, prostega časa, prostega
kavča, polnih postelj, pokošene trave, opletih vrtov, pobarvane ograje,
položenih tlakovcev, opravljenih izpitov, igranja z otroci, igranja z
živalmi ter igranja kar tako. In jasno, želim ti čim manj slabih dni, joka,
stoka, nerganja, slabe volje, še slabše volje, poškodb, nesreč, minusov na
tekočih računih, neplačanih računov, nezgod, počenih živcev, živčnih zlomov,
razbitih avtov, potopljenih bajlarnejev, ukradenih skuterjev, neosvojenih
vrhov, počenih arkad, zvitih gležnjev, zarošenih šip, zmrznjenih ključavnic,
razbitih šip, pokakanih otrokov, pokakanih živali, prometnih nesreč,
izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo, napihanih balončkov, vožnje po
krožnih križiščih, tovornjakov pred tabo, jeznih šefov, bledih tajnic,
postane kave, dva tedna starih zoknov, mastnih las, gužve v interšparu,
gužve v kulandiji, gužve pri najboljšem sosedu, gužve pri drugem najboljšem
sosedu, gužve kar tako, nepotrpežljivosti, nepreračunljivosti, porazov
Olimpije, porazov Maribora, izgubljenih kompletov, razpok na asfaltu,
neulovljenih rib, zlomljenih loparjev, zasedenih kavčev, neopletih vrtov,
hurikanov, tornadov, zemeljskih plazov v Logu pod Mangrtom, orkanov Katrina,
afriške suže, saharskega peska v tvojih laseh, pokvarjenih računalnikov,
praznih baterij v mobitelu, zmedenih satelitov ki vodijo tvoj gps, praznih
abc kartic in praznih škatelj z robčki in kondomi user posted image .

Vaša DeMer user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 720
30.12.2007 20:44:47   
Darca_k
Ojla punce in user posted image !
Ste razturale zadnja dva dni na RR, sem komaj uspela prebrati... Mi2 z Majem sva bila sama in sva kar pri babici ostala. Je bilo v petek vse OK, ko je prvič spal pri babici, samo zjutraj je potreboval kakšno minuto, preden se je 'vrgel' name...
Ful mi je bilo dobro, da smo se srečale user posted image . user posted image user posted image user posted image  Atena, da si rezervirala. Res sem vesela, da sem vas spoznala Atena, Kolumbo, DeMer in Margit. Sicer, da ste fejst punce, je bilo razbrati že iz RR, samo da pa ste tako v redu pa lahko le v živo vidiš hahahauser posted image user posted image ... Pa hvala za darilca. Malecka mi dve sva pa tako čvekale po poti, da je ful hitro minilo, ne?
Sicer mi je uspelo nekaj slik, ki jih bom naslednjič naložila, danes mi mali že spi in mam računalnik v istem prostoru....
Drugače pa je tudi pri nas v znamenju silvestrovega. Danes sva šla še nekaj nakupiti, saj bomo 1. odšli k njegovim. Jutri pa bova kar doma pričakala novo leto. Sva dobila za darilo fondue za čokolado in ga bova prvič sprobala. Bo pasalo si vzeti malo časa le za naju dva...

Margit upam, da je Matic že v redu. Čeprav z zamudo, pa vseeno iz srca mu pošiljam user posted image user posted image user posted image . Visnjaaa upam, da boste vi tudi kmalu zdravi user posted image user posted image ...

Skratka ne morem verjeti, da se leto počasi poslavlja. Verjamem, da je tudi vam tako hitro minilo. Še posebej zaradi teh naših malih user posted image .

In kot se ob novem letu spodobi: Ful sem vesela, da sem preživela zadnjih nekaj mesecev z vami in da sem vas 'našla'. Velikokrat ste mi pomagale in velikokrat je prav 'pasalo', ko sem se našla v kakših vaših izjavah...
Če se jutri kaj ne javim, vam želim ČUDOVITO PRAZNOVANJE prvega silvestra ob vaših malčkih, v novem letu pa čim manj težav ob uvajanju malčkov v varstvo in ob povratkih na vaša delovna mesta... Pa da si bomo znale najti čas za debate na RR, ter za kakšna občasna srečanja.

IMEJTE SE LEPO in LEPO PRAZNUJTE!
user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 721
30.12.2007 20:47:01   
Darca_k
Kolumbo zakaj ne morem videti slik?user posted image user posted image user posted image
Kje me vpraša po geslu? Ker je fora, da ko kliknem na album mi samo javi, da nisem vpisala gesla, oziroma da je nepravilno. Samo če pa ne vem kje ga naj vpišem...

Please HELP!user posted image  user posted image

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 722
30.12.2007 20:50:23   
DeMer
preživela zadnjih nekaj mesecev z vami in da sem vas 'našla'. Velikokrat ste mi pomagale in velikokrat je prav 'pasalo', ko sem se našla v kakših vaših izjavah...
Če se jutri kaj ne javim, vam želim ČUDOVITO PRAZNOVANJE prvega silvestra ob vaših malčkih, v novem letu pa čim manj težav ob uvajanju malčkov v varstvo in ob povratkih na vaša delovna mesta... Pa da si bomo znale najti čas za debate na RR, ter za kakšna občasna srečanja.

IMEJTE SE LEPO in LEPO PRAZNUJTE!

Ganljivo!

user posted image

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 723
30.12.2007 20:51:22   
DeMer
Geslo je Prešeren. pazi na velike male črke

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 724
30.12.2007 20:52:18   
DeMer
Darca je šlo?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?