Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 20:38:22
|
|
|
|
atena777
|
Helimaša čeastitke za dve zvezdici!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 20:47:38
|
|
|
|
atena777
|
Kaj ste tak tiho? Potem grem pa brat Cosmopolitan, rabim en šund, da si glavo spraznim
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 20:47:43
|
|
|
|
malecka_mateja
|
helimaša mogoče zdaj ko so pazniki dlje!res neupam ti rečt 100% atena res ne rabiš tistega za sušilca!pa vsi sušilci so ful lahki!pa sej nima centrifuge da bi kam odfrčal!če to tak nežno dela!probaj boš vidla da nebo nič! jaz sem za 28 ve pa se odločte!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 20:48:23
|
|
|
|
DeMer
|
aja Demer zapozneli odgovor: mi gremo v Strunjan za tamale praznike (22-26). Se vidimo potem! Tud mi bomo odsotni te dni. Kaj pa ste dobili v Strunjanu? Apratma, hotel, kakšna je bila cena? Mi gremo v Radence v petek do četrtka, ampak ne bom odsotna, ker majo net in bomo ziher mel vsaj en raćunalnik sabo, drgač ne gre.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 20:52:06
|
|
|
|
DeMer
|
Mateja, spekli piškote in so fulll dobri in lepi. Moj jih je oblikoval, jest sem jih pa pekla. Sva bla k Pekarna Mišmaš, k ponoči peče. Atena, zdej si bla 2 tedna čist odsotna, zdej pa galamiš tlele po RR. Dej mal štime naredi!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 21:01:09
|
|
|
|
malecka_mateja
|
super demer!lahko bi še kake slike dobli atena nisem te zatožla danes ma jih glih z kolumbo gledle v h&M so še vijolčne dobli! takoda hitr!sam drugače je cena nekje 14 evrov amapk so pri nas 30 % znižani!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 21:09:04
|
|
|
|
malecka_mateja
|
mater kje ste vse??? net mi dela ful počasi! ste se skrile???
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 21:24:50
|
|
|
|
DeMer
|
ledle v h&M so še vijolčne dobli! takoda hitr!sam drugače je cena nekje 14 evrov amapk so pri nas 30 % znižani! O, a tolk so. Hm. Jest sem jih zadnjič v Neži kupivala, pa nisem veliko kupila, pa sem 80 eur dala. Iz Hm-ja jih jest gor ne dobim. Pa vsi so podloženi.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 21:33:42
|
|
|
|
Darca_k
|
evo še mene na kratko. Maj spi. Danes je imel pri naju doma kar dvojno varstvo. Zjutraj je za eno uro prišel dedi (sem peljala avto na servis), popoldan pa še babi (gre v petek raje čagat, kot pa da bi vnuka pazila in je zamenjala dan). Tako da malemu ni bilo nič jasno (ponavadi ga namreč jaz peljem k dediju in babici)... Je pa meni pasalo, ker sva šla z mojim malo šopingirat. Helimaša naš že tudi dela korake od sedežne pa do kuhinje. Ful je hecen, ker je potem tako ponosen... Drugače pa sem bila danes malce bolj pridna in sem mu skuhala eno zelenjavno juhico, nato pa sem še ribice 'spekla' v foliji skupaj s korenčkom in paradižnikom, pa še malo pireja in je bil ful zadovoljen... Malecka_Mateja hvala za recepte - sem jih kar skopirala za kosilo čez vikend. Sicer ne zagovarjam piratstva, ampak ena je zadnjič iskala recepre za malecke... Jaz imam Veliko paparico in še eno knjigo v elektronski obliki, če bi katera imela naj mi javi e-mail naslov pa ji pošljem... Kolumbo HVALA za poslane obrazce. Pojma nisem imela, tako da res super, da si me obvestila... Še malo, pa bomo šle v službe, ne? Moram povedati, da me je šef presenetil z božičnico . Se pa po praznikih dobiva na sestanku, da vidimo kakše bodo moje odgovornosti ko se vrnem, pa saj ni frke, glavno da mi je odobril še malo dopusta... Jasna za odločitev glede nove . Tudi mene mika, da bi kmalu imela še enega. Pa moj pravi naj počakam do marca, da bomo videli kako bomo vse skupaj sfurali... Nič tudi jaz grem počasi v deželo sanj... Lepo se mejte in mirno noč vam želim!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 21:49:13
|
|
|
|
helimaša
|
Helimaša čeastitke za dve zvezdici! hvala, hvala darca poslala sm ti ZS....še enkrat se ti najlepše zahvaljujem....no evo lahko en čvek usekamo....jst sm prisotna....se mi je tamala zdele mal zbudla pa je ful jokala pol sm jo pa kr v dnevno prnesla pa sm ji mal zapela in je nazaj zaspala....tok da sm lahko pogledala do konca film....pol sm jo pa nazaj nesla.... kera Mehiška pa je to....v lublani....jst nism kej preveč za mehiške k mi hrana ne odgovarja najbolj pa kr drago majo....drgač sm pa takoj za....bom kr možu rekla naj me pelje da lahko kšn kozarček ruknem ...čeprav ne prenašam glih najbl alkohola.... no ajde na babe, čvek....
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 22:02:22
|
|
|
|
DeMer
|
kera Mehiška pa je to....v lublani....jst nism kej preveč za mehiške k mi hrana ne odgovarja najbolj pa kr drago majo....drgač sm pa takoj za.... Helimasa, pol se pa lahko v Kranju v slaščičarni dobimo. Dobre tortice, tople čajčke, ... Sam predlog.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 22:03:11
|
|
|
|
DeMer
|
Sicer ne zagovarjam piratstva, ampak ena je zadnjič iskala recepre za malecke... Jaz imam Veliko paparico in še eno knjigo v elektronski obliki, če bi katera imela naj mi javi e-mail naslov pa ji pošljem... U, ja to bi mela. Ti pošlem melj.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 22:08:01
|
|
|
|
DeMer
|
Nobene ni, men se zeha in grem.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 19.12.2007 22:13:58
|
|
|
|
helimaša
|
ja dej povej kje je ta Mehiška...a v lublan...bom pa pršla...rajš v lublano kot v kranj...
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 20.12.2007 7:58:54
|
|
|
|
helimaša
|
dobro jutro! kaj še vse spite....no jst že kavico pijem....smo do pol osmih spal...smo se enkrat zbudil pa popacal, potem pa nazaj zaspal....je blo kr v redu to noč....čeprav sm pa jst neki čudna....mi do pol enih ni ratal zaspat...sm se po pojstli premetavala...a je bla kšna luna .... nč....morm nehat....beba kliče....noče bit v stajci....jo morm popedenat.... papa
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 20.12.2007 10:59:10
|
|
|
|
Margit
|
Dobro jutro punce! Helimaša, jaz pijem že drugo kavcico . Skuhala sem pa že 3. Je taprva letela čez celo kunjo in vse po steni . To pa je tko, če je človek neprespan, zaspan, zmeden in nervozen, ker ne ve kako naj prvega otroka spravi v vrtec. Ko se ga ta ves zaspan oklepa in pravi: mami, nočem v vrtec.... No sam v inf., ko pa jo pridem iskat pa reče, mami še mal počak, jaz še ne grem domov Matic pa ... brez besed. Včeraj sem mu kupila mleko in to 7 vrst. Se je odločil da mleko ni več dobro. In ker mleko ni več dobro, se ponoči veselo zbujamo. Prvič ob 2 in potem ob 5. Katastrofa. Kot bi imela spet novorojenčka. Tako da sva trenutno oba neprespana. Samo jaz sedim za računalnikom in se filam s kavo. Matic pa spančka. Kakšna milina, tišina. Ko bi vsaj še spal. O prosim, prosim... No ravnokar so me z vrtca klicali, da se Maša skoz za ušes drži in da pravi da jo boli. Groza. Upam da ni spet novo bolezensko stanje na pohodu. Sva se z mami zmenile, da jo bo ona vzela k sebi. O hvala mami. da se vsaj malo k sebi spravim. Ej DeMer, včerajšnji šoping je Matica čist izmozgal. Najprej je spal v Qlandiji, potem še 1,5 pri moji mami in 2 uri še doma. Zvečer ga je pa ob osmih sam še poraziral v posteljo. Res vas je bilo lepo srečat. no sam Matica morm za drugič mal bolj vzgojit. mu moram povedat da se v družbi ne obnaša tako
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 20.12.2007 11:01:45
|
|
|
|
Margit
|
Atena dobro jutro! Stolček imaš pri meni v avtu. Lahko prideš mal k nam v hribe ali pa se kje na Zbiljah srečamo. V Ljubljano ne vem če bom letos še kaj hodila. Še za mehiško ne vem kako bo. Zdej k smo tle v hribih doma, pa moj VD je brez tašče, da bi otroke lohk gor poslal če bi kaj težili. No bomo videli.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 20.12.2007 11:03:05
|
|
|
|
Margit
|
Kolumbo kje si??? A greva jutri v Celje?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2007 11:15:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2007 11:17:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 20.12.2007 11:33:28
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KOlumbo je tle, kaj je jutr u Celju? Pojma nimam kaj se dogaja v Celju. Jest bi šla v Laško po eno regal za dnevno. Pa ga lahko sam v njihovi prodajalni dobim takoj, ker imajo zalogo. Pa greva lohk še v Celejo al kaj za neki majo v Celju. namreč nad Qlandijo oz. HM in CA sem bila včeraj čist razočarana. Drugje pa nisem niti tolk gledala.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 20.12.2007 11:42:27
|
|
|
|
ribicau
|
Živjo! Sem bla včerej na službeni fešti...nč posebnega, sem bla domol že mal pred polnočjo. Smo pa dobil darilo, za 40 eur bon vsak....matr, sej bojo bankrotiral! Dons sem pa imela zobarja...je reku včerej, prid mal pred 7 uro zjutrej...jest tam res čakam, un se pa prmaje mal čez 7. Sem bla že čist zmrznjena. No fora je pa v tem, da ne ve zakaj me zob boli, ga je odpru, pa baje nič posebnega. Mi je dal napotnico za RTG in ugante kaj, v Tržiču majo dopust do januarja in sem mogla letet u Kranj. Jest sploh ne vem kako si lahko prvošjo, da RTG ne dela, da je dopust. Za popizdt. U glavnem, jutr mam še enkrat zobarja, da pokažem slikco, pol se bo pa odloču kaj je narobe. Upam. Zdele si pa za jest delam, sem tko lačna.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2007 11:48:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 20.12.2007 11:55:46
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Se slišmo popoldne te magar pokličem......grem pa danes v Kranj z bratovo lady, ker greva kupt mikrovalovko za mojo mami za RD...a so kakšni predlogi za cca 100 ojro??? mi mamo bl pocen...je bla okol 60 ojro...za 100 pa že dobro dobiš....včasih je blo to ful drago, zdej je pa vse pocen ratal... naša tamala še zdej spi....že skor dve uri.... jst sm že južno dala kuhat....sm mislna da greve pol mal vn pa je mraz k ....bove šle pol mal kasnej...itak se mora še prej zbudit...upajmo na kej sončka... papa
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 20.12.2007 12:53:54
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Mateja, spekli piškote in so fulll dobri in lepi. Moj jih je oblikoval, jest sem jih pa pekla. Sva bla k Pekarna Mišmaš, k ponoči peče. Atena, zdej si bla 2 tedna čist odsotna, zdej pa galamiš tlele po RR. Dej mal štime naredi! RECEPT za piškote prosim
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?