|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
29.12.2007 13:51:04   
Anonimen
hej punce, sem vas prišla mal pogledat. se vpišem pod vaše navijačice, ker bi blo fino da bi blo poooolno septembrskih mamic naslednje leto. stiskam pestke user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
29.12.2007 15:20:59   
Anonimen
Bejbe, a veste, da je že odprta tema septemberke 2008! Sam tko vas obveščam, da boste vedele kam pašemo, kam se bomo pofočkale in čakale na male piške.user posted image

December se že počasi izteka, ostaja mu še današnji dan + še 2 dneva, potem pa smo na vrsti me in naši testki! Sicer vidim - berem, da ene rade poležavajo čez vikend in zjutraj hopa-hop, ampak mi tega več ne počnemo odkar imamo  našega razgrajača, tako da si čas zase in za hopa-hop vzameva kadar malega zmanjka, no poležavamo pa nič več, ker je tko hudo bit v postelji, ko se enkrat zbudimo... pa kaj vam govorim, drugo leto septembra boste to v živo spoznale.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
29.12.2007 15:30:15   
Anonimen
Aja, pa cimro iščem za septembra... user posted image user posted image Se katera javi? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
29.12.2007 16:06:10   
Anonimen
živjo punce!

vidim, da danes tale tema na rr mal smavea in da je nekaj samogovorov, kamor spada tudi moj.  samo toliko, da se vam javim in vam zaželim lep dan še naprej. Pa seveda, da mal navijam za naše borke. user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
29.12.2007 17:37:36   
KAHLO
EVO ME EVO MEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  spet se mi je uspelo prklopit na netauser posted image user posted image user posted image

Madonca ste se razpisale včerajuser posted image user posted image user posted image
Herpes mažem sto na uro....sprobala vse recepte razen česnovega mazanja...bi bilo preveč zauser posted image user posted image
Drgače pa virolax dobiš samo na recept...no pol sem vzela eno mazilo na S...simplex ali nekaj takega res full pomaga....je že vse suho....sam se vseeno poznauser posted image user posted image

Drgače mam pa zdaj čist drug problem....moje user posted image  še ni na spregled....in zdaj me močno muči ....zakaj si daje čas....gantar...a misliš da si bo spet vzela 39 dni kot po abraziji ali kako je zdaj to?????? bl bogo zgleda da bi v 2008 povila kakšno user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
29.12.2007 18:17:28   
Anonimen
Kahlo, pa veš kdaj si imela O? Da bis i izračunala, kdaj bi morala priti. Če pa ne veš kdaj si jo imela, potem pa lahko da sta se slončkala pravi čas in... kdo ve.user posted image In ne govori, da zgleda, da bi v letu 2008 povila kaj, ker imaš še časa. Pozitivne misli - user posted image ?! Zmenjeno!user posted image

Pa lepo, da je herpes boljš.

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
29.12.2007 19:07:29   
ledenka
KAHLO, kako ves, da si imela O? Samo po datumih al tudi po BT ali testih ali sluzi? Ker ene 14-16 dni po tem bi morala prit M, ce je ta cas ze potekel, pa je precej velika verjetnost za user posted image  user posted image  sam da ti neki pomaga za herpes, da se bos lahko za silvestrovo lupckala user posted image

Enanobena, mislim, da bo kandidatk za cimre vec kot dovolj user posted image  najboljse, da naredis kar vprasalnik in izberes najboljso user posted image  

gantar, mislim, da nimas samogovora user posted image  vis, tisti caj sem pa pozabila it kupit, bom sla v ponedeljek user posted image  za po silvestrski vecerji bo ravno super user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
29.12.2007 20:11:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Enanobena, mislim, da bo kandidatk za cimre vec kot dovolj user posted image  najboljse, da naredis kar vprasalnik in izberes najboljso user posted image  

Eh, ne jst ne rabim vprašalnika - vzamem vsako, ki je dovolj pogumna, da bo moja cimra.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
29.12.2007 20:27:20   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Eh, ne jst ne rabim vprašalnika - vzamem vsako, ki je dovolj pogumna, da bo moja cimra.user posted image user posted image user posted image

pol pa napisi, kaj nudis user posted image  kekse, termovko kofeta, igras karte itd. user posted image  mal PRja nikoli ne skodi user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
29.12.2007 20:33:03   
naja2
Hojla, da se še jaz malo javim in vse lepo pozdravim. Več pa vas spremljam, ko lahko. Kok ste napisale user posted image  user posted image .

Kahlo verjetno maš sikapur, vsem zelo pomaga (takoj) . Jaz imam to srečo da nimam s tem poblemov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
29.12.2007 20:34:04   
Anonimen
Ledenka, nudim čipkaste spodnice (beri mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo), nočnih pogovorov (ker spali ne bomo, ker bodo mali non-stop prikopljeni na zize), delili si bova še s 4-imi en WC in en tuš, ki bo po uporabi rožnat (jah, ene zraven so bile packe na kubik), hrano kakršne še nisi videla - eksotika prve vrste (golaž ima samo en ogromn kos trdega mesa),...

A sem te že prepričala?user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1511
29.12.2007 21:16:00   
KAHLO
enanobena jaz ze prfočkam za cimrouser posted image

Jah po špikanju in šraufanju sodeč sem jo imela o 13, 14 dec.,,,ampak zelo dvomim da bi ratalo....zdaj me bl muči....da ne prideuser posted image  ta me res ornk zajebava.....če jutri ne pride se bomo pa mogli ornk pogovorituser posted image user posted image user posted image

naja2 res je sikapur se reče....res full pomaga lahko samo naprej priporočam!!!!!user posted image

Ledenka a si bla včeraj v mestuuser posted image user posted image

No midva z mojim picekom sva pa mogla najin skupni večer prestavit...namreč včeraj večer je njegov najbolši frend postal očka dveh punčkic.....in radost in praznovanju ni videti konca.....no jaz semu zelo vesela za njiju in jima želim vse naj naj, ampak sem raje ostala s svojimi ocvirki doma z rahlim grenkim priokusom.....kdaj bom v rokah držala jaz svoj čudež......če ga sploh bom...in evo abrazijski pesimizem je spet tukaj...in zdaj se v hudi borbi z njim da se ga znebimuser posted image user posted image user posted image  evo točno tako mora zdaj zgledat že ta pesimizemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
29.12.2007 22:57:28   
polaris
Kahlo, dobro da si svojemu pesimizmu že sama primazala eno na user posted image , ker če se bi ga me lotile, bi bili obe očki črni user posted image user posted image user posted image . Seveda boš povila, EnaNobena nas je že prijavila k septemberkam 2008 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
29.12.2007 23:00:16   
polaris
Oj Gantar, sva spet pr večerni debati?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
29.12.2007 23:09:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Herpes mažem sto na uro....sprobala vse recepte razen česnovega mazanja...bi bilo preveč zauser posted image user posted image
Drgače pa virolax dobiš samo na recept...no pol sem vzela eno mazilo na S...simplex ali nekaj takega res full pomaga....je že vse suho....sam se vseeno poznauser posted image user posted image

Drgače mam pa zdaj čist drug problem....moje user posted image  še ni na spregled....in zdaj me močno muči ....zakaj si daje čas....gantar...a misliš da si bo spet vzela 39 dni kot po abraziji ali kako je zdaj to?????? bl bogo zgleda da bi v 2008 povila kakšno user posted image user posted image

KAHLO... zgleda, da si bila v eni izmed tistih lekarn, ki želijo imeti recepte. Virolex dobiš v določenih lekarnah brez recepta. rabiš samo denar. V nekaterih pa z belim receptom, kjer spet rabiš samo denar. Ma kje user posted image  si ti našla lekarno, kjer rabijo recept za virolex... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   sam ne mi rečt, da si bila v lekarni v Logatcu. Tu so že eni taki loleki. Ups! user posted image  user posted image  user posted image  V Zasavju in Prekmurju in Primorskem, dobiš to brez recepta. zato pa sem ti svetovala to mazilo. Ampak nič zato. Bistvo, da ti pomaga tudi to mazilo, ki si ga potlej lahko dobila brez recepta. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Drugi problem pa je tvoja user posted image . user posted image  user posted image  user posted image   Mislim, da si srečka user posted image , sam priznati si še ne upaš. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

v glavnem punce... si pišemo jutri.

dr. Gantar  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1515
29.12.2007 23:10:34   
Anonimen
Oj polaris. Zgleda, da sva spet skup.user posted image  user posted image   Kak si kej?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1516
29.12.2007 23:11:31   
polaris
Drži. Kaj počneš lepega? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
29.12.2007 23:13:31   
polaris
Sem kar vredu. Moj user posted image že počiva, je prišel včeraj (oz. danes) zelo pozno domov, jaz pa se spet pripravljam na nočni študij (čez dan ne gre, sem preveč dekoncentrirana). In ti? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
29.12.2007 23:14:21   
Anonimen
Prat sem dala cunje, pa mal na RR-ju visim, pa user posted image  sem dala spat user posted image  user posted image  user posted image . sam čakam še, kdaj po zavpil, da naj grem še jst spat, da ga zebe user posted image  user posted image  user posted image

A ti si se kaj naučila včeraj?user posted image  user posted image

(odgovor članu polaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 1519
29.12.2007 23:15:00   
polaris
Ah poglej, še naša Kahlica se nama je pridružila. Kajo lepo... Me veseli, da si že bolje

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
29.12.2007 23:16:05   
polaris
O ja, sem bila pridna in potegnila do jutra, potem pa do 12 spala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
29.12.2007 23:16:48   
polaris
Sem pa zdaj spet budna kot sovica. In koliko je star tvoj mali mišek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
29.12.2007 23:17:29   
Anonimen
Dobra si, jst nebi zmogla se ponoč učit. Kaj pa študiraš?

Ja KAHLO, kje se skrivaš? user posted image

(odgovor članu polaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
29.12.2007 23:18:24   
Anonimen
polaris, jst še nimam nobenega user posted image . To je moj možek, k je kot user posted image . Včasih, včasih pa kot pravi dec... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
29.12.2007 23:18:36   
polaris
Psihologijo živali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.