|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
30.12.2007 0:09:44   
KAHLO
ah, moje soborke si zaslužijo vse želje tega planeta in še večuser posted image user posted image
če ti po resnici povem komaj čakam da se začne ta januar...da bo še tu večja akcija in bomo roza barvale te sezname, še bl bi bla pa vesela če bi se lahko skupaj selile na forum nosečkuser posted image user posted image
do kdaj se pa ti misliš danes učituser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
30.12.2007 0:16:40   
polaris
Ponavadi potegnem do svetlega, potem pa grem spančakt (kot vampirji). Čez dan se tako ne morem učit zarad službe, drugih obveznosti, pa slabšo koncentracijo imam podnevi, ponoč pa je tolk krasen mir. Skuham si kavico, narihtam muzko, pripravim pepelnik, potem pa preklopim na Deutsch (mojga študija še žal ni pr nas, le v Švici, Veliki Britaniji in USA).

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
30.12.2007 0:25:01   
KAHLO
uhhh pol pa te še čaka kar nekaj pestrih uricuser posted image
mogoče pa bi blo bolše da se jaz odpravim pančkat....da bom jutri lahko čimprej lulala........res bi bla vesela če bi si prilulala dve user posted image , če ne pa tako kot smo planirale v prve bojne črte v januarju...in pol sem najkasneje pr oktobrkahuser posted image  
ajd bejbika, ti pa pridno k knjigicam, da nam boš lahko jutri zvečer oz. meni v ponedeljek poročala kako je študij laufal.....user posted image

želim ti čim več kvalitetnih uricuser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
30.12.2007 0:34:23   
polaris
Enako Kahlo, hvala. Se slišimo jutr zvečer, ti pa zjutraj le poročaj. Močno držim pesti!!! (Upam, da zgodaj vstaneš, da ne izvem lepih novic spet med zadnjimi). Jaz sem že pri kavici, knjige so perajt, tako da ti želim pijazno nočko in lepe sanje (pa ne pozab na informatiko, bom jaz tud kdaj rabila kak nov programček user posted image )

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
30.12.2007 7:08:13   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

mogoče pa bi blo bolše da se jaz odpravim pančkat....da bom jutri lahko čimprej lulala........res bi bla vesela če bi si prilulala dve user posted image

Kahlo, še zmeri držim user posted image , da imam že vse členke bele. A te še nč ne tišči???

Oj dekleta, še vam želim eno prav prijetno dobro jutro. Danes sem se (za spremembo) jaz potrudila za dober jutranji čajček user posted image (žal ni Sončno jutro po nasvetu dr. Gantar, ker še nisem prišla do štarcune) in dobro turško kavico user posted image . Bodite lepo, ga user posted image v toplo pojstlico (pa ne prazno....user posted image user posted image user posted image ) pa se slišimo zvečer. Pa pa

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
30.12.2007 9:19:42   
KAHLO
polaris.....res sem zagledala magičniuser posted image , zdaj sem pa čist usrana......sem full prehlajena pa sem pila lekadol c praške......pa me je zdaj full strah da je to bila napača za mojga pikeca .....če je res tam  spodaj...saj ne moram verjet....grem še en testerček raje jutr kupituser posted image user posted image user posted image

babnce jaz sem zmedena, zbegana.....čist fuč....moj lubi pa z 38, 6 vročine v postelji.........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
30.12.2007 9:42:50   
lučka 25
KAHLO, čestitam za user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim pa, da ne bo take krize, če si jedla lekadol. Saj nekateri G rečejo, da če je med nosečnstjo hud prehlad, glavobol ali visoka vročina lekadol ne bo naredil škode, za katerop bi nas moralo skrbeti. Moja kolegica ima hude migrene in ji je G rekel, da naj ko je huda kriza vzame lekadol, namesto tablet, ki jih je do sedaj (ene zelo močne).
Vidva lepo uživajta, pozdravita se in naj vama vročina,... ne vzame veselja ob tako lepi novici.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
30.12.2007 9:45:08   
KAHLO
oh lučka25 hvala ti za odgovor.....me je res full skrbelo.....ampak če verjameš ali ne....jaz še kar ne moram čist verjet da sta user posted image ...me obdajajo vsa možna čustvauser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
30.12.2007 9:47:30   
lučka 25
Ti kar verejami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživaj v tem trenutku in vseh čustvih, ki jih doživljaš, ker kot pravijo so le-ta zelo lepa. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
30.12.2007 10:23:07   
naja2
Čestitke Kahlo user posted image  user posted image  user posted image  tole pa je dobra novica. 
Lepo user posted image  ti želim.

Kakšen testek si pa delala?.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
30.12.2007 10:27:21   
KAHLO
un first sign k se ga da dobit v dm-u, k mi je full všeč k je okence v obliki srčka in če si nosečka se ti v srčku naredi črtica....iiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image  pa hvala za čestitkeuser posted image

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
30.12.2007 10:42:59   
murkica
KAHLO- A sm ti rekla!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čestitke, razturata stara. Res sem ful vesela zate.....
Jst te bom še k decembrkam na rseznam vpisala.....
Zdele mi gre pa kar na jok, seveda od same sreče.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
30.12.2007 10:53:59   
KAHLO
veš murkica......ti moram rečt da me je kar precej strah in si res srčno želim da bo tokrat vse o.k, drgače pa a vam jaz nisem rekla da bomo vse septemberke.....!!!!!!!!sem ti rekla sem vam reklauser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
30.12.2007 10:58:25   
murkica
Itak, da bomo vse septebrke. Upam, da tudi jaz.  Pri meni M od nikoder, testek -.
No ne vem, joškice me spet po malem bolijo, ampak predvsem bradavičke. Lulat hodim toliko, kot če bi imela prehlajen mehur, lačna pa sem tudi ves čas. Tako, da v bistvu čakam, da če se ne ulije, bom znova naredila test čez nekaj dni in bomo videli.
Res sem srečna zate!!! JAz vem, da bo tokrat vse v redu, samo ne skrbi. user posted image
Saj veš kaj sva se zmenili, čim manj obremenjevanja in bo rezultat dojenček čez dobrih 8 M.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
30.12.2007 11:02:42   
KAHLO
ja res je.....jaz bom po moje najbl potolažena po prvem pregledu.....da vidim če je kaj v moji GV ali ne...saj veš stari strahovi....do takrat bom pa poskušala čim manj misliti na to....

Drgače pa veš mogoče si kasnej zanosila.....če ni une user posted image  pol je še vse mogoče.......najbolše da nardiš test še enkrat, drgače pa itak boš septemberka..... tu sploh ni debateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj pa šibam v štacuno po agrume, piščančka za juhico da lubija pozdravim.....pa se še pol oglasim...user posted image  čuvajte seuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
30.12.2007 11:15:06   
Anonimen
Kahlo, pa kdaj sem ti že jst rekla, da si noseča? Drugič me bolj poslušaj. Tale herpes ni bil kr tako...

Sicer pa Č E S T I T K E!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1566
30.12.2007 12:07:21   
METULJ1
KAHLO - še tukaj iskrene čestitke.

Vsem na forumu pa še enkrat želim zdravja, uspehov in lepih novic polno leto 08.

Lepo praznovanje.

Pozdravčki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
30.12.2007 12:07:27   
Orhideje
user posted image Kahlo! Sem čisto nova, pa vendar iskrene čestitke.  Uživaj  v user posted image , kolikor le moreš in se ne obremenjuj več. Sigurno siuser posted image . Tud testa ne delaj, saj si že naročena na pregled.

Še enkrat čestitke. to je najlepše darilo, ki si ga sploh lahko dobila za Novo leto. Uživaj in se veseli v nadaljnjem user posted image .

Bay user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
30.12.2007 12:19:13   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

polaris.....res sem zagledala magičniuser posted image , zdaj sem pa čist usrana......sem full prehlajena pa sem pila lekadol c praške......pa me je zdaj full strah da je to bila napača za mojga pikeca .....če je res tam  spodaj...saj ne moram verjet....grem še en testerček raje jutr kupituser posted image user posted image user posted image

babnce jaz sem zmedena, zbegana.....čist fuč....moj lubi pa z 38, 6 vročine v postelji.........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Bravo KAHLO, ISKRENE ČESTITKE in prekrasno user posted image ti želim. Za Lekadol je lani tud meni G rekel, da ni noben problem, ko sem zavrnila antibiotike pr pljučnici. Tako da se sploh nič ne obremenjuj, ti sam uživaj!!!!! Sem ti že včeraj povedala: ampak nekoč, pr teb morda že jutr, pa bo prišel ta magični + in potem se bodo sanje nadaljevale... 
Želim ti VSE lepo in vrjemi, tokrat bo VSE vredu. Tvoja mala devička prihaja in poleg čudovite mamice in očija je že danes dobila veliko veliko dobrih tet, ki bodo veliko mislile nanjo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image UŽIVAJ MAKSIMALNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ostale pa ti bomo brž sledile.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
30.12.2007 12:28:41   
KAHLO
thja, dejstvo je da se prav posebej veselit ne moram še vsaj do prvega pregleda ne.....in pol če bo vse tam vredu....se mi bo pa spelalo punce...in to od same srečeuser posted image user posted image user posted image

Polars(jasnovidka), enanobena, metulj in orhideje hvala vam za vse želje in srčno upam da se bodo uresničile....user posted image

enanobena...evo eno cimro že imaš (če bo vse posreči)user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
30.12.2007 12:29:56   
polaris
Torej dekleta, otvoritev januarja se je začela danes ob 09:19:42. Naj se roza val nadaljuje. Pridno  user posted image user posted image user posted image potem pa user posted image po poti naše Kahlice.

Erin, prvo januarko smo ti že poslale, do konca meseca pa pridemo še vse ostale (LuNca - velja tud zate!), zato prpravi dovolj prostora, nas ni malo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
30.12.2007 12:50:26   
KAHLO
evo zdaj grem pa lubijo skuhat kurjo čorbico....k je še bl bolan k jaz...upam da bo kak krožnik tud za mene pustiluser posted image user posted image user posted image user posted image  

Pa saj ne moram verjet.....grem še malo ta tester gledat, za vsak slučaj če je črtica izginilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
30.12.2007 12:52:01   
sonček33
KAHLO - jupi jupi jupi - kako lep začetek leta bo to in že konec, superca, dve črtici, pa to je čudovito.

Meni so včeraj vstavili dva zarodka, tako da trenutno grejem dve pikici. Držite tudi ve pesti zame in za moji pikici. Res si želim, da M ne bi bilo in da bi 14. 1. UZ pokazal, tisto, kar si želim videti že več kot tri leta.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
30.12.2007 12:59:11   
murkica
SONČEK33- Ti pa boš ves ča v mojih mislih. JAz sploh ne dvomim, da se bosta ti dve pikici pri tebi tako dobro počutili, da bosta tam ostali kar celih 9 mesecev.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še malo za srečo, ki jo v živlenju nikoli ni preveč.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
30.12.2007 13:04:17   
sonček33
murkica stokrat ti hvala...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.