Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:29:08
|
|
|
|
polaris
|
Pa poskus z lističi. Na prvega napiši: DRAGI, tvojo drago tako zebe, da je že vsa ledena. Na drugega: Nujno potrebuje vroč čajček (skodelice so na polici) in tople obložene kruhke (toaster najdeš na delovni površini, klobase in sirček so v hladilniku, ki je levo od toasterja) mene pa najdeš v najini topli postelji (ta je v spalnici najinega stanovanja)... Poskus, morda pa rata
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
včasih mi rata, da zjutraj. Včasih sva pa tud popoldan (čez vikend). Zdej se je pa ustavilo samo pri zvečer in ponoči.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:30:45
|
|
|
|
ledenka
|
men se vcasih kar ne da vstat pol pa do poldneva potegnem
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:31:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Pa poskus z lističi. Na prvega napiši: DRAGI, tvojo drago tako zebe, da je že vsa ledena. Na drugega: Nujno potrebuje vroč čajček (skodelice so na polici) in tople obložene kruhke (toaster najdeš na delovni površini, klobase in sirček so v hladilniku, ki je levo od toasterja) mene pa najdeš v najini topli postelji (ta je v spalnici najinega stanovanja)... Poskus, morda pa rata dobra idej... bom še jst probala...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:31:39
|
|
|
|
polaris
|
Blagor tebi, jaz moram že ob 6.30 iz postelje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ledenka... a si ti doma, al hodiš kaj v službo?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:33:56
|
|
|
|
ledenka
|
polaris, tole z listki je pa super ideja sej jaz tud potegnem sam ob nedeljah, da ne bo pomote delovno ljudstvo mora vstat sej vem, da ko bo bo vse drugace
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:34:11
|
|
|
|
polaris
|
Pa ti Gantar, nisi pred kratkim čakala na odgovor za službo? Je že kaj nvega?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:34:27
|
|
|
|
Anonimen
|
polaris, a čez vikend se ne da mal potegnit čet 6.30?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:35:53
|
|
|
|
polaris
|
JA, ko bo bo res vse drugače. Moj se že prav boji, pravi da sem že sedaj tokl razvajena, kaj bo šele potem, pa mu povem, da nič kaj drugače, le x2
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:36:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar ledenka... a si ti doma, al hodiš kaj v službo? sem v sluzbi, samo zdaj okoli praznikov sem vzela dopust in se pocutim kot razvajena zena
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:36:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Pa ti Gantar, nisi pred kratkim čakala na odgovor za službo? Je že kaj nvega? so imeli preveč dela, da bi se ukvarjali še z mano. tak da počakam do 16. januarja, če ne bo nobenega odgovora, jih bom poklicala in če rečejo ne, grem v akcijo za novim . Sploh ne bom pol več iskala službe. rada bi imela in to čim prej. Upam da rata.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:38:05
|
|
|
|
polaris
|
O ja, med vikendom si pa res privoščim. Sem običajno ves teden pozno v noč pokonci, pa potem med vikendom mal kompenziram
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:38:13
|
|
|
|
Anonimen
|
oj punce... sej možeki so prov fajn. kaj bi brez njih...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:38:55
|
|
|
|
ledenka
|
gantar, sej ne vem, za kaj naj bolj pesti drzim za stalno sluzbo, kjer porodniski ne bo ovira
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:39:58
|
|
|
|
ledenka
|
tu pa tam so celo fajn no, sej so, sam vcasih me moj razjezi, da sem ko
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:40:21
|
|
|
|
polaris
|
Gantar, seveda bo ratalo. In služba in . Iz katerega ¨faha¨ si, morda lahko kaj pomagam.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, upam, da se jutri kej pišemo... Čaj je začel delovati tudi name Se bom počasi odpravila proti spalnici. Upam, da se ne bom še kje vmes ustavila... Lepo sanjajte in nočko p.s. polaris... ti pa se pojdi še malo učit
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ekonomistov nas je vedno dosti... sicer pa iz smeri računovodstvo... to je taka neumesna, še pred spanjem Sicer pa navijate kar za oboje. Oboje bo super... služba in
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:43:41
|
|
|
|
ledenka
|
lahko noc, gantar! se jutri beremo
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:44:54
|
|
|
|
polaris
|
Ja imaš prav, škrateki nočejo namesto mene odgovarjat, bom mogla kar sama. Se slišimo jutr, jaz pa še veselo na delo . Nočka obema
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:45:03
|
|
|
|
ledenka
|
bomo kar za oboje drzali pesti!
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:46:33
|
|
|
|
ledenka
|
ti se pa pridno uci, polaris!
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:54:08
|
|
|
|
polaris
|
Hvala, pa pa (PS. upam, da jutr ne boš preverjala znanja ) GAntar, bom mal povprašala na tvojem koncu. Zdaj pa res dovolj. Bodita lepo, pa se slišimo jutr. Nočka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 28.12.2007 23:59:04
|
|
|
|
ledenka
|
lahko noc, grem jaz tudi malce dol
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.