|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
29.12.2007 23:19:33   
polaris
user posted image user posted image user posted image ta pa je dobra, ga pejd hitr pogret, bo še tebi toplo ratalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
29.12.2007 23:20:28   
Anonimen
zanimivo... imam občutek, da bi bilo bolje, da bi se še mal učila, da ne bom jst kriva za kakšen neuspeh pri izpitu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu polaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
29.12.2007 23:21:18   
KAHLO
pa ne mi rečt da mi je končno uspelo dobit sogovorniceuser posted image

Ne bila sem v lekarni v LJ, mah saj je bla neka mlada...se mi je kr zdelo mal čudno....k sem takoj pomislila na to da bi mi ti napisala da se dobi samo na recept!?!?!, mah sto čudi sto ljudi...no bom drugič na štajerju nabavla....tam bom dobila ziher brez recepta....k poznam unga strička za pultomuser posted image

res ne verjamem da bi lahko bilauser posted image , sem skoraj sto odstotno prepričana da se user posted image  z mano na veliko poigrava.......ta mi bo še v tem 2007 res zadne živce požrlauser posted image  moj tud pravi da dvomim da sem, no sva se dogovorila da počakamo s testkom do jutri zvečer....pol pa lulat na palčko...in če ne bo nič....grem takoj k bom lahko k g...da mi pregleda če so slučajno moji jajčniki mal zaspančkali ali kako.....bi jih človek kar našeškal.....ampak če razmišljam pol...se mi zdi čudno da bi spančkali ko pa me je 13, 14 dni po prejšnji user posted image  zvijalo in špikalo pr jajčnikih......a so tako smrčali ali kakooooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
29.12.2007 23:21:40   
polaris
Kar brez skrbi... Ja Kahlo pa nama je pobegnila, sva bili vrjetno mal prepozni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
29.12.2007 23:22:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

user posted image user posted image user posted image ta pa je dobra, ga pejd hitr pogret, bo še tebi toplo ratalo user posted image user posted image user posted image

Sej imaš prav. Peč se je ugasnila, mene pa zebe. Moj pa mi greje posteljo. Oj jej...user posted image  user posted image  user posted image  Mogoče pa ga bom pripravila in bo potlej akcija... da bo bolj toplo...user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu polaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
29.12.2007 23:23:58   
KAHLO
nikamor nisem pobegnila.....jaz sem tud zdaj sama ga moj še s frendom žura!!!! user posted image user posted image  ta pa ma res vesel december....sploh ne prideva skupaj, sva se že prav smejala....danes mu je kar naprej mobi zvonil.....je hujš k baba...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
29.12.2007 23:24:21   
polaris
veliko sreče user posted image user posted image user posted image .

Kahlo, zagotovo ne spijo (jajčniki mislim), saj veš, dokler je ni, JE NI!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
29.12.2007 23:24:35   
Anonimen
KAHLO... jst držim pesti in navijam, da bi bila že sedaj user posted image . Bi se ful veselila s tabo. Bi zgledalo tako, kot bi bila jst user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1533
29.12.2007 23:26:08   
polaris
Gantar user posted image user posted image user posted image , bomo vse prišle cartat. Kahlo, a ne bi naredila testka že danes?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
29.12.2007 23:26:14   
Anonimen
Zdej pa res grem k mojemu v posteljo, me preveč zebe... pa nebi rada spet zbolela. Še teh ospenov nisem do konca pojedla...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
29.12.2007 23:26:27   
KAHLO
mah....zdaj si bom še pa mogla ticker popravit.....una štorkla se bo kar zaletela v robuser posted image user posted image user posted image mah za drugič najbolše da nastavim kar na 40 dniuser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
29.12.2007 23:27:10   
polaris
Ja dr. Gantar, kovačeva kobila je običajno zmeri bosa. Hitr se pozdravi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
29.12.2007 23:28:19   
polaris
NA koliko dni pa si jo imela običajno?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
29.12.2007 23:28:40   
Anonimen
Punčice moje...
KAHLO... upam, da se bo tvoj hitro vrnil iz žura, da se boš lahko k njemu stisnila... Pa komaj čakam, da nam poveš, da si user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
polaris... ti pa se še pridno uči, proti jutru pa se kar stisni k svojmu dragemu... user posted image  user posted image  user posted image  Sam ne ga zbudit, razen če bo smrčal... potlej ga pa kar dej, da boš lahko zaspala. user posted image  user posted image  user posted image

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
29.12.2007 23:29:24   
KAHLO
polaris bom ga jutri zjutraj, če me slučajno danes pnoči preseneti....user posted image

Gantar......ti kr skoči pod rjuhce pa se ornk pogrej, še svojega lahko iz sladkih sanj prebudiš user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
29.12.2007 23:29:48   
polaris
Nočko Gantar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
29.12.2007 23:31:37   
polaris
Kahlo, potem pa takoj poročaj!!! Bom pogledala preden grem spat in upam da vidim same lepe novičke user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
29.12.2007 23:33:00   
KAHLO
polaris....ponavadi sem jo imela na 30 dni......pa full me je prej zvijalo, oz. noge so me bolele, križ....zdaj pa kr nič ...nič...nobenga mozolja nič...kot da bi pozabla prit, no sej če jutri slučajno ugledam črtice bo veselje nepopisno....ampak kar ne moram in nočem upati na to.....ker pol bo spet veliko razočaranje, pa še mal čudno bi blo....bi zgledalo skoraj tako kot da bi samo mimo svojga piceka šla pa bi se me prijelo (nosečnost mislim)user posted image

a ti se še pa misliš zdaj kaj učit ali kako??!?!?! vsaka ti čast,,,jaz imam 17 izpit in se nikakor ne moram zraven spravit.....že razmišljam da bom šla na kak drug rok...packa jazuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
29.12.2007 23:37:46   
polaris
VEš, razočaranje bi bilo v vskem primeru, če pride. Ima pa ta negotovost zagotovo svoj čar, v tem času lahko vsaj sanjaš in upaš,... ampak nekoč, pr teb morda že jutr, pa bo prišel ta magični + in potem se bodo sanje nadaljevale...

Kar se pa tiče študija, pa moram, sem že pošteno v zaostanku in imam zaradi tega zelo slabo vest. In kaj ti študiraš? Kaki izpit imaš 17.? 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
29.12.2007 23:39:59   
KAHLO
jaz mam 17. informacije sisteme na upravnem faksu....ta zaden izpit.....ta predmet mi gre prav na bruhanje....in prav jezna sem nase da sem si ga za konec pustila, ker se ga nikakor ne moram naučit.....nevem, raje bi se še kak drug predmet še enkrat naučila!!!!

Kaj pa ti študiraš,in kak izpit imašuser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
29.12.2007 23:43:43   
polaris
JAz študiram psihologijo živali in se pravkar ukvarjam z anatomijo, točneje z centralnim živčnim sistemom in genetiko. Informacijski sistemi? Saj ni tolk slaba tema, morda mal tečna ampak se najde kr nekaj zanimivga notr. Ti se kar spravi zraven, vsaj poskusi, pa še zadnji je (takrat običajno mal pogledajo skoz prste).

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
29.12.2007 23:50:01   
KAHLO
ma ja bi človek mislil da pogledajo skozi prste pa temu ni tako, mam spet to srečo da je en tak zaguljen profesor...in ni šans da ti skoz prte pogleda....kaj se pa tiče zanimivo pa thja....saj ni tako slabo...sam k moraš pol en kup grafof pa nekih modelov narisat in če pr eni aktivnosti zaserješ je vse narobe, pol se pa s tem risanjem živciram sto na urouser posted image  ampak bom mogla pa po praznikih res pljunit in ga spacat.....k bi se rada pol samo diplomi posvetilauser posted image

Ti imaš sigurno bl zanimivo temo, no k boš izpit opravla ti prpelam svojga mačka pa boš mi povedala kako je kaj z njegovo psiho....ga zadnje čase ornk, serje....zadnič me je sred noči k se je prišel muckat, poškrampal pod učom....pol, se je še polulal, k se ponavadi nikoli drugje ne polula k v svoj sekretek....ziher je depresivenuser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
30.12.2007 0:00:06   
polaris
user posted image user posted image user posted image ga sprejmem za prvega pacienta - in to GRATIS, takoj ko zaključim s specializacijo user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče zagulenga prfoksa, pa sploh ni tako. Jaz sem si pr prejšnjem faksu tud pustila statistiko za konec, zarad antipatične teme in najbolj zaguljenega profesorja, pa je izpit zgledal nekoliko tako: pisni del sem bila na slabi 6, na ustnem pa sem mu preprosto rekla, da nimam pojma, da sem cel faks pridno delala ampak statistika pa mi res ne leži najbolje in da ga prosim samo za potrditev te uboge šestice, pa mi je tip dal kar 7. Kolega pa si je za konec pustil angleščino, pa je šel na izpit z velikim šopkom rdečih vrtnic, priznal da ne razume niti besede in da je njegova usoda v njenih rokah,... pa je, da mu ne pokvari povprečja tud podarila 9. Se da, ti le poskus

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
30.12.2007 0:03:04   
KAHLO
jaz mislm da ne bo šlo tako pr meni, k mam pisno.....in pol nimam kaj praskat...pol k pa mi oceni pa je itak že prepozno, edino če bom mogla kdaj it na komisijskega (seveda upam da do tega ne bo prišlo) pol bom se lahko ustno z njim tud kaj pogovorilauser posted image user posted image

ma veš da mi je baterija crknila zdaj pri notesniku...in mrzlično iščem  kable zapriklop....aaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
30.12.2007 0:05:37   
polaris
Upam da si našla, da še lohk kako rečeva, peden se izklopim iz RR in vklopim slovarje. Ah ja, še enkrat hvala za novoletno voščilo.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.