Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:20:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Jaz pa se bom verjetno morala med februar preselit, je bila očitno angina premočna in je v času O vse zaustavila, ker sem zgleda dobila na obisk tako da grema v nove boje.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:21:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hvala tany...ceprav ne pijem kavice...ampak ker je ikonica ful lustna jo bom spila naj ti teken.. ikonica je lustna notri pa prava dominikanska kava...mmmmmmmmmmm..... ce je pa prava dominikanska kavica potem jo pa res morm probat zdaj si grem pa se zajtrk nastimat!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:22:49
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hvala tany...ceprav ne pijem kavice...ampak ker je ikonica ful lustna jo bom spila naj ti teken.. ikonica je lustna notri pa prava dominikanska kava...mmmmmmmmmmm..... ce je pa prava dominikanska kavica potem jo pa res morm probat zdaj si grem pa se zajtrk nastimat!!! ... jaz sem pa tud zajtrk ze pojedla... bo kmalu cas za kosilo ... pa dober tek...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:22:49
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...si me pa bombardirala z maili vceri...jih se vedno nisem uspela vseh pregeldat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:22:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Uuu, vidim, da nekaj pa le bo z rozikam januarja!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:25:27
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...si me pa bombardirala z maili vceri...jih se vedno nisem uspela vseh pregeldat ... to je da ti dolgcas ne bo
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:48:40
|
|
|
|
_ancica_
|
evo, mi je sele zdaj ratal vse maile pregledat tisti s podgano na lovu za coca colo je ful lustn!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:51:26
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ evo, mi je sele zdaj ratal vse maile pregledat tisti s podgano na lovu za coca colo je ful lustn! je dober ne??? jaz pa nisem se uspela. ker moram najprej ene nujne mejle vn odposlat... pa se lase si moram oprat....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:59:34
|
|
|
|
_ancica_
|
jst mam tud velik za narest danes...perilo oprat, kosilo skuhat, koledarje delat, se nekam poklicat...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:10:13
|
|
|
|
tany83
|
ja, jaz mam tud veliko dela.... perila sicer ne bom prala, vendar moram prah pobrisat... pomit tla, kosilo skuhat.. itd... posteljo narest, sobo pospravt, obe kopalnice... zdaj sem si lase oprala...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:13:12
|
|
|
|
_ancica_
|
pridna jaz sem pa gantar obljubila da ji bom nekaj v fotosopu naredila, tako da trenutno delam na temu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:14:35
|
|
|
|
sončnica24
|
Vidvi pa sta pridni, mene pa tako glava boli saj me ponavadi prvi dan , tako da se mi nič ne da pa še dež je začel it. Lahko še potem katera k meni pride ko bo gotova , kakšen prah za obrisat bi se že našel
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:15:35
|
|
|
|
tany83
|
jaz pa, da bom slike posredovala eni, tako da tud na tem delam ... vsega po malo... vmes se malo pospravim, tacas ko mi nalaga in forum pregledam
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:17:40
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Vidvi pa sta pridni, mene pa tako glava boli saj me ponavadi prvi dan , tako da se mi nič ne da pa še dež je začel it. Lahko še potem katera k meni pride ko bo gotova , kakšen prah za obrisat bi se že našel lahko jutri pridem, ker danes moram mal najino stanovanjce pospravit... ker pa ni lih majhno to traja en cas, se posebi ker se motim se s forumom ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:20:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz imam tudi ta photoshop že na računalniku samo se mi zdi da mi ne bo nič kaj ratalo naredit tam mi ni čisto nič jasno, se bom s tem ukvarjala ko bom in bom počivala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:21:16
|
|
|
|
murkica
|
Sončnica-žal mi je, da je prišla. Držim pesti, da je naslednji mesec ne bo.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:22:24
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...ni problema bova pridrveli k tebi v sekundi!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:24:38
|
|
|
|
murkica
|
Drugače pa vas vse lepo pozdravljam... sicer danes nimam časa klepetati, ker moram iti v trgovino, mi je zmanjkalo ceta in sedaj ne morem pomiti posode( zdej se bo pa vse zasušilo ), pa še dobim se v trgovini z mami in sestrico.. Bodite pridne in se beremo... LP Murkica
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:24:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Jaz imam tudi ta photoshop že na računalniku samo se mi zdi da mi ne bo nič kaj ratalo naredit tam mi ni čisto nič jasno, se bom s tem ukvarjala ko bom in bom počivala ja soncnica takrat bos mela fuuul casa in bos lahko vse te stvari pogruntala.....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:26:31
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Drugače pa vas vse lepo pozdravljam... sicer danes nimam časa klepetati, ker moram iti v trgovino, mi je zmanjkalo ceta in sedaj ne morem pomiti posode( zdej se bo pa vse zasušilo ), pa še dobim se v trgovini z mami in sestrico.. Bodite pridne in se beremo... LP Murkica lepo se imej murkica in upam, da se ti posoda ne zasusi...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:32:28
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Drugače pa vas vse lepo pozdravljam... sicer danes nimam časa klepetati, ker moram iti v trgovino, mi je zmanjkalo ceta in sedaj ne morem pomiti posode( zdej se bo pa vse zasušilo ), pa še dobim se v trgovini z mami in sestrico.. Bodite pridne in se beremo... LP Murkica upam, da ne bos mela prevec problemov s posodo...men gre to tud ful na zivce lepo se mej in se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
sončnica... ti so samo zate. Škoda da ni ratalo... bom navijala zate tudi v februarju in jst mislim, da takrat pa bo uspelo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:57:36
|
|
|
|
_ancica_
|
hej gantar...neki mam zate sicer ni nic kaj posebnega daj mi se malo casa da dokoncam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 17:57:49
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar sončnica... ti so samo zate. Škoda da ni ratalo... bom navijala zate tudi v februarju in jst mislim, da takrat pa bo uspelo. Hvala gantar, kako pa je s tabo, že veš kaj novega glede službe?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 18:39:51
|
|
|
|
sončnica24
|
Zdaj pa je zatišje, jaz sem spet sadno kupu jedla danes s sladoledom , zdaj pa bo treba začet telovadit če ne bom imela trebuh kot nosečnica - noseča pa ne bom . Če se slučajno več nič ne javim, greva baje z še nekam potem vam želim lep vikend če me slučajno jutri več ne bo doma, drugače se še vam seveda javim, ker ne moram brez vas. Pa upam da se pojavi kaj novih nosečnih. Tany in ancica vidve pa prosim ne delajta praveč , potem bodo stanovanja prečista. Ancica ti si včeraj kaj zrihtala?
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?