Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 15:28:59
|
|
|
|
tany83
|
Hvala soncinca... sej vem, da bo hitro prislo, sej ponavadi, mi ni blo tako hudo cakat, ma zdaj pa mi je res... sem kar nekam cudna, zivcna... se mi kar zdi da se bo prikazala...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 15:33:46
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj se mi zdi da smo vse, jaz ko sem enkrat tako nekaj po netu gledala sem to stran našla pa sem malce brala me je zanimalo, pa mi je blo vse tako čudno kako punce čakajo pa si full želijo pa sem mislila ja pa saj pri meni ne bo tako ko bo bo že pa če v prvo ali čez pol leta, pa tudi to čakanje se mi ni zdelo dolgo se mi je vedno zdelo da je M komaj konec pa je že nova prišla. Zdaj ko pa sem sama v takšni situacijo pa še kako razumem vse te punce tako da očitno res živčki podzavestno delajo in ti dnevi po O so katastrofalno dolgi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 15:36:06
|
|
|
|
trinity22
|
haj jaz pa sem že iz službe ... zdaj pa grem hitro kosilo nardit, da ko pride moj da se lahko najeva, pol pa greva spet kaj delat. TeniRR držim pesti, da je ne bo. Sončnica24 tudi zate navijam, da ti test pokaže . Tany83 tebi pa želim, da se čimprej pozdraviš ... saj deset dni bo hitro okrog Jaz pa je ne pričakujem od jutri naprej. Jutri naj bi bil prvi datum, vendar vem, da sem imela O šele 7. oz. 8. 1. tako da bom test delala šele okoli 25. če je prej ne bo... Navijam za vse nas, da bo čimveč rozik, da mal dvignemo % ta mesec
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 15:42:14
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja zdaj je smo na vrsti me iz druge polovice upam da nas bo več kot je bilo prvo polovico
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 15:45:03
|
|
|
|
uršula83
|
Zdravo vsem skupaj! Imam eno zelo veliko dilemo, joj pa saj to ni res! Uglaunem, do danes sem naredila že mnogo, mnogo testov, pa sem rezultat vedno razumela - NIČ! Ampak danes, po 8. dnevu izostanka pa spet naredi test (tuk me je firbec, da se šla celo prej iz službe), pa ugotovim eno tako čist rahlo črtico poleg testne...sedaj pa res ne vem kaj bi to lahko bilo ali JA ali NE?!? Čist sm zmedena zdej, joj a ma kira kako izkušno al pa kej ve o tem....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 15:46:01
|
|
|
|
tany83
|
Ja, mislim da dokler nisi sam v tej sitaciji, si mislis, da je vse tako lahko in da bos lahko cakal in cakal in si na vse pripravljen, ko pa zacne delati na pa je drugace, vsaka te potre in ne mores kaj da ne bi bil razocaran...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 15:48:33
|
|
|
|
tany83
|
Trinity hvala... bom s pomocjo RR-ja lazje docakala ta 27... upam, da se nam vsem pokaze ... in kot je rekla soncnica, moramo popravit ta seznam in ga cim bolj v roza pobarvat
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 15:49:32
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83 Zdravo vsem skupaj! Imam eno zelo veliko dilemo, joj pa saj to ni res! Uglaunem, do danes sem naredila že mnogo, mnogo testov, pa sem rezultat vedno razumela - NIČ! Ampak danes, po 8. dnevu izostanka pa spet naredi test (tuk me je firbec, da se šla celo prej iz službe), pa ugotovim eno tako čist rahlo črtico poleg testne...sedaj pa res ne vem kaj bi to lahko bilo ali JA ali NE?!? Čist sm zmedena zdej, joj a ma kira kako izkušno al pa kej ve o tem.... Mislim da ti je uspelo ena moja kolegica je tudi delala tes popoldne pa je drugi dan ga naredila še zjutraj in je bila srečka nosečka, tako da bi jaz na tvojem mestu jutri naredila zjutraj še enega bo več hormona da boš bolj ziher. Drugače pa mislim da ti lahko čestitam in si srečka , super
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 15:49:39
|
|
|
|
buši82
|
uršula mislim,da ti po moji izkušnji lahko čestitam in zaželim lepih in mirnih ter eno lepo ! itak pa iz lastne izkušnje vem,da boš naredila še en test!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 15:55:41
|
|
|
|
uršula83
|
Ja sej se men tut zdi, da bi to bilo lahko to, sam mal me skrbi, k je čist čist rahla črtica...ne vem, seveda jutri še en test, definitivno, do takrat pa se še ne bom preveč veselila (če mi bo sploh uspel). Ja kaj pa če bo jutri spet taka črtica?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 15:55:44
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83 Zdravo vsem skupaj! Imam eno zelo veliko dilemo, joj pa saj to ni res! Uglaunem, do danes sem naredila že mnogo, mnogo testov, pa sem rezultat vedno razumela - NIČ! Ampak danes, po 8. dnevu izostanka pa spet naredi test (tuk me je firbec, da se šla celo prej iz službe), pa ugotovim eno tako čist rahlo črtico poleg testne...sedaj pa res ne vem kaj bi to lahko bilo ali JA ali NE?!? Čist sm zmedena zdej, joj a ma kira kako izkušno al pa kej ve o tem.... ursula mislim, da si srecka .... .... drugace bi pa jaz na tvojem mestu juri zjutraj se en test naredila...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:01:49
|
|
|
|
uršula83
|
Joj upam da mi ne zamerite, sam res sem čist iz sebe. Sploh ne vem kaj naj zdaj pričakujem, me je kr malo strah če pa slučajno ne bo nič. Pa tko res si želim otročka, pa me je vseeno strah, joj, kaj pa zdaj ko (recimo da sem res ) bo res otroček v meni.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:03:31
|
|
|
|
buši82
|
uršula, glej,če ne bi bila se ti tudi minimalna črtica ne bi pokazala! kar je ziher je ziher. meni se je zgodilo isto.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:05:40
|
|
|
|
uršula83
|
Ma sej vem, sej je logično...pa vendar takrat ko se ti to zgodi, iščeš najbul čudne scenarije, ker ti sploh ne gre v glavo! Vem da sem trapasta, pa si pomagat ne morm!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:05:48
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro /dober dan moje drage januarcice! Kako ste kaj? Jaz sem ravno vstala. sem imela problem zaspat vceraj zvecer, pa celo noc sem se zbujala, potem ko je pa moj odsel v sluzbo sem sele lahko zaspala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:06:05
|
|
|
|
tany83
|
Ursula te popolnoma razumem... sama se nisem imela te srece da bi ugledala +... ampak, si velikokrat postavljam vprasanje kako bo ko ga bom.... in moram priznati, da me je vcasih tudi strah ... ker se mi zdi, da kar ne bom mogla vrjeti, da sem res, dokler ne bom resnicno videla, da imam v sebi in slisala bitje njegovega srcka... ti se kar lepo pomiri in jutri naredi se en testek
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:07:26
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Dobro jutro /dober dan moje drage januarcice! Kako ste kaj? Jaz sem ravno vstala. sem imela problem zaspat vceraj zvecer, pa celo noc sem se zbujala, potem ko je pa moj odsel v sluzbo sem sele lahko zaspala. Dobro jutro ancica... tukaj imas eno , da se malo prebudis...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:07:41
|
|
|
|
_ancica_
|
ursula83...tudi jaz mislim da ti je uspelo. Sem nekje prebrala, da tudi ce je crtica komaj opazna, pomeni +, le da imas se premalo nosecniskega hormona v sebi, tako dabo jutri crtica bolj mocna Cestitam!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:09:22
|
|
|
|
_ancica_
|
hvala tany...ceprav ne pijem kavice...ampak ker je ikonica ful lustna jo bom spila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:10:02
|
|
|
|
uršula83
|
Ja točno tako je, kot si rekla - ne morem verjet, da po toliko enakih izidih testov sedaj nekaj novega. Vedno sem čisto rutinsko čakala na izid in sem že kar vnaprej vedela kaj bo. Tako je bilo tudi tokrat, a sem se uštela! Test je imel tisto rahlo črtico, in meni je obrnilo življenje na glavo Joj res ne morm verjet!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:12:55
|
|
|
|
uršula83
|
Pozdravljena Ančica! Hvala vsem za pomoč, lepe besede, razumevanje in čestitke.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:16:05
|
|
|
|
uršula83
|
Lepo se imejte, se slišimo jutri. Vsem vam želi, da čimprej ugledate !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:16:29
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hvala tany...ceprav ne pijem kavice...ampak ker je ikonica ful lustna jo bom spila naj ti teken.. ikonica je lustna notri pa prava dominikanska kava...mmmmmmmmmmm.....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:17:47
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz pa se bom verjetno morala med februar preselit, je bila očitno angina premočna in je v času O vse zaustavila, ker sem zgleda dobila na obisk tako da grema v nove boje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 16:20:06
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica24...oooohh ... bova pa v februarju skupi obarvale seznam na roza ane?
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?