|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
17.1.2008 15:28:59   
tany83
Hvala soncinca... sej vem, da bo hitro prislo, sej ponavadi, mi ni blo tako hudo cakat, ma zdaj pa mi je res... sem kar nekam cudna, zivcna... se mi kar zdi da se bo user posted image  prikazala... user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
17.1.2008 15:33:46   
sončnica24
Saj se mi zdi da smo vse, jaz ko sem enkrat tako nekaj po netu gledala sem to stran našla pa sem malce brala me je zanimalo, pa mi je blo vse tako čudno kako punce čakajo pa si full želijo pa sem mislila ja pa saj pri meni ne bo tako ko bo bo že pa če v prvo ali čez pol leta, pa tudi to čakanje se mi ni zdelo dolgo se mi je vedno zdelo da je M komaj konec pa je že nova prišla.

Zdaj ko pa sem sama v takšni situacijo pa še kako razumem vse te punceuser posted image tako da očitno res živčki podzavestno delajo in ti dnevi po O so katastrofalno dolgi

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
17.1.2008 15:36:06   
trinity22
haj
jaz pa sem že iz službe ... zdaj pa grem hitro kosilo nardit, da ko pride mojuser posted image  da se lahko najeva, pol pa greva spet kaj delat.

TeniRR držim pesti, da je ne bo. Sončnica24 tudi zate navijam, da ti test pokažeuser posted image . Tany83 tebi pa želim, da se čimprej pozdraviš ... saj deset dni bo hitro okroguser posted image

Jaz pa je ne pričakujem od jutri naprej. Jutri naj bi bil prvi datum, vendar vem, da sem imela O šele 7. oz. 8. 1. tako da bom test delala šele okoli 25. če je prej ne bo...

Navijam za vse nas, da bo čimveč rozik, da mal dvignemo % ta mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
17.1.2008 15:42:14   
sončnica24
Ja zdaj je smo na vrsti me iz druge polovice upam da nas bo več kot je bilo prvo polovico user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
17.1.2008 15:45:03   
uršula83
Zdravo vsem skupaj!

Imam eno zelo veliko dilemo, joj pa saj to ni res! Uglaunem, do danes sem naredila že mnogo, mnogo testov, pa sem rezultat vedno razumela - NIČ! Ampak danes, po 8. dnevu izostanka user posted image pa spet naredi test (tuk me je firbec, da se šla celo prej iz službe), pa ugotovim eno tako čist rahlo črtico poleg testne...sedaj pa res ne vem kaj bi to lahko bilo ali JA ali NE?!? Čist sm zmedena zdej, joj a ma kira kako izkušno al pa kej ve o tem....

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
17.1.2008 15:46:01   
tany83
Ja, mislim da dokler nisi sam v tej sitaciji, si mislis, da je vse tako lahko in da bos lahko cakal in cakal in si na vse pripravljen, ko pa zacne delati na user posted image  pa je drugace, vsaka user posted image  te potre in ne mores kaj da ne bi bil razocaran...

Neposredna povezava do sporočila: 3881
17.1.2008 15:48:33   
tany83
Trinity hvala... bom s pomocjo RR-ja lazje docakala ta 27... upam, da se nam vsem pokaze user posted image ... in kot je rekla soncnica, moramo popravit ta seznam in ga cim bolj v roza pobarvat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
17.1.2008 15:49:32   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Zdravo vsem skupaj!

Imam eno zelo veliko dilemo, joj pa saj to ni res! Uglaunem, do danes sem naredila že mnogo, mnogo testov, pa sem rezultat vedno razumela - NIČ! Ampak danes, po 8. dnevu izostanka user posted image pa spet naredi test (tuk me je firbec, da se šla celo prej iz službe), pa ugotovim eno tako čist rahlo črtico poleg testne...sedaj pa res ne vem kaj bi to lahko bilo ali JA ali NE?!? Čist sm zmedena zdej, joj a ma kira kako izkušno al pa kej ve o tem....

Mislim da ti je uspelo ena moja kolegica je tudi delala tes popoldne pa je drugi dan ga naredila še zjutraj in je bila srečka nosečka, tako da bi jaz na tvojem mestu jutri naredila zjutraj še enega bo več hormona da boš bolj ziher.

Drugače pa mislim da ti lahko čestitam in si srečka user posted image , super user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
17.1.2008 15:49:39   
buši82
uršula mislim,da ti po moji izkušnji lahko čestitam in zaželim lepih in mirnih user posted image  ter eno lepo user posted image ! itak pa iz lastne izkušnje vem,da boš naredila še en test!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
17.1.2008 15:55:41   
uršula83
Ja sej se men tut zdi, da bi to bilo lahko to, sam mal me skrbi, k je čist čist rahla črtica...ne vem, seveda jutri še en test, definitivno, do takrat pa se še ne bom preveč veselila (če mi bo sploh uspel).
Ja kaj pa če bo jutri spet taka črtica?

(odgovor članu buši82)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
17.1.2008 15:55:44   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Zdravo vsem skupaj!

ursula mislim, da si srecka  user posted image ....user posted image user posted image user posted image .... drugace bi pa jaz na tvojem mestu juri zjutraj se en test naredila...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
17.1.2008 16:01:49   
uršula83
Joj upam da mi ne zamerite, sam res sem čist iz sebe. Sploh ne vem kaj naj zdaj pričakujem, me je kr malo strah če pa slučajno ne bo nič. Pa tko res si želim otročka, pa me je vseeno strah, joj, kaj pa zdaj ko (recimo da sem res user posted image ) bo res otroček v meni.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
17.1.2008 16:03:31   
buši82
uršula, glej,če ne bi bila user posted image  se ti tudi minimalna črtica ne bi pokazala! kar je ziher je ziher. meni se je zgodilo isto.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
17.1.2008 16:05:40   
uršula83
Ma sej vem, sej je logično...pa vendar takrat ko se ti to zgodi, iščeš najbul čudne scenarije, ker ti sploh ne gre v glavo! Vem da sem trapasta, pa si pomagat ne morm!

(odgovor članu buši82)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
17.1.2008 16:05:48   
_ancica_
Dobro jutro /dober dan moje drage januarcice! user posted image Kako ste kaj? Jaz sem ravno vstala. sem imela problem zaspat vceraj zvecer, pa celo noc sem se zbujala, potem ko je pa moj odsel v sluzbo sem sele lahko zaspala.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
17.1.2008 16:06:05   
tany83
Ursula te popolnoma razumem... sama se nisem imela te srece da bi ugledala +... ampak, si velikokrat postavljam vprasanje kako bo ko ga bom.... in moram priznati, da me je vcasih tudi strah user posted image ... ker se mi zdi, da kar ne bom mogla vrjeti, da sem res, dokler ne bom  resnicno videla, da imam v sebi user posted image  in slisala bitje njegovega srcka...
ti se kar lepo pomiri in jutri naredi se en testekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
17.1.2008 16:07:26   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Dobro jutro /dober dan moje drage januarcice! user posted image Kako ste kaj? Jaz sem ravno vstala. sem imela problem zaspat vceraj zvecer, pa celo noc sem se zbujala, potem ko je pa moj odsel v sluzbo sem sele lahko zaspala.

Dobro jutro ancica... tukaj imas eno user posted image , da se malo prebudis...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
17.1.2008 16:07:41   
_ancica_
ursula83...tudi jaz mislim da ti je uspelo. Sem nekje prebrala, da tudi ce je crtica komaj opazna, pomeni +, le da imas se premalo nosecniskega hormona v sebi, tako dabo jutri crtica bolj mocna user posted image user posted image user posted image Cestitam!!! user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
17.1.2008 16:09:22   
_ancica_
hvala tany...ceprav ne pijem kavice...ampak ker je ikonica ful lustna jo bom spila user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
17.1.2008 16:10:02   
uršula83
Ja točno tako je, kot si rekla - ne morem verjet, da po toliko enakih izidih testov sedaj nekaj novega. Vedno sem čisto rutinsko čakala na izid in sem že kar vnaprej vedela kaj bo. Tako je bilo tudi tokrat, a sem se uštela! Test je imel tisto rahlo črtico, in meni je obrnilo življenje na glavo Joj res ne morm verjet!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
17.1.2008 16:12:55   
uršula83
Pozdravljena Ančica!
Hvala vsem za pomoč, lepe besede, razumevanje in čestitke.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
17.1.2008 16:16:05   
uršula83
Lepo se imejte, se slišimo jutri. Vsem vam želi, da čimprej ugledate user posted image user posted image !

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
17.1.2008 16:16:29   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

hvala tany...ceprav ne pijem kavice...ampak ker je ikonica ful lustna jo bom spila user posted image

naj ti teken.. ikonica je lustna notri pa prava dominikanska kava...mmmmmmmmmmm.....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
17.1.2008 16:17:47   
sončnica24
Jaz pa se bom verjetno morala med februar preselit, je bila očitno angina premočna in je v času O vse user posted image zaustavila, ker sem zgleda dobila user posted image na obisk tako da grema v nove boje.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
17.1.2008 16:20:06   
_ancica_
soncnica24...oooohh user posted image ...user posted image user posted image user posted image bova pa v februarju skupi obarvale seznam na roza ane? 

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?