Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 18:47:36
|
|
|
|
_ancica_
|
hehe...jst tud zadnje case zgledam kot da bi bla noseca, pa nisem me je vcera ena vprasala ce sem noseca...mene je skor pobral. Je res da sem mela puhovko na sebi, ampak vseeno ja vceraj sva vidla se dva stanovanja, zdaj se morva pa odlocit katerega hoceva...bo kar tezko. zdaj pa grem perilo oprat...lepo se mejte drage moje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 18:48:22
|
|
|
|
tany83
|
Ti soncnica pa same dobrote jes... mmmm... jaz si pa kosilo zdej delam... ne bom prevec pucala, ne skrbi ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 18:49:05
|
|
|
|
sončnica24
|
No dobro da ne boš, ker potem ti bo jutri dolg čas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 18:51:46
|
|
|
|
tany83
|
Mas prav ves... saj zato bom pa mal za jutri pustila ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 19:04:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Klepetulje , upam da ste danes v redu. No, jst sem.... Ne vem. Bom jutri povedala če sem ok. Lepo to, da pridno klepetate, ker tako mi vsaj ni dolgčas _ancica_... Lahko da si že povedala, sam nisem pa vsega prebrala, kako je bilo včeraj. Sta našla z možekom kakšno super stanovanje?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 19:10:20
|
|
|
|
Anonimen
|
_ancica_zdej sem opazla, da je prav na tej strani nekaj, kar si napisala glede stanovanj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 19:12:07
|
|
|
|
_ancica_
|
si ze odprla mail???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 19:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,sm ti poslala ZS... ful fajn... HVALA!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 19:18:26
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Ja,sm ti poslala ZS... ful fajn... HVALA! ni za kej je blo bolj na hitro tole, ker sem danes tok zaposlena s pospravljanjem in pranjem cunj hehe
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 19:22:27
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: gantar Ja,sm ti poslala ZS... ful fajn... HVALA! ni za kej je blo bolj na hitro tole, ker sem danes tok zaposlena s pospravljanjem in pranjem cunj hehe Aha ti pa si potem nisi nič za jutri pustila. Boš jutri uživala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 19:24:16
|
|
|
|
_ancica_
|
ja bom jutri uzivala danes sem se pa odlocila it v akcijo! Ampak brez skrbi, se bo tudi za jutri se kaj naslo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 19:27:41
|
|
|
|
tany83
|
no jaz sem se najedla sedaj, zdaj grem pa v akcijo in veselo popspravljat...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 19:32:50
|
|
|
|
_ancica_
|
jst se bom tud za kratek cas poslovila...bodte pridne!!! se tipkamo kasneje!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 19:56:21
|
|
|
|
sončnica24
|
Kako ste vse priden , ste prav za pohvalit, kje pa se ostale čvekice skrivate?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 20:06:36
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja nič no me je moj dragi klical bo za kakšno uro doma potem pa še šibama na večerjo tako da grem jaz zdaj pot tuš, pa se še jutri kaj slišimo, upam da bom mela čas, če pa ne pa v ponedeljek 100%. Pridne bodite lepo klepetajte pa uživajte s svojimi dragimi.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 20:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla oktavija, kako si kaj? ti pa imaš del v službi, k te ni nič slišat. upam, da si zdrava in vesela
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 20:37:07
|
|
|
|
trinity22
|
halo pupike, vidim da pridno čvekate jaz imam pa eno vprašanje, pa ne bi nove teme odpirala iskat pa tud nimam časa, pa saj vem, da mi boste odgovorile, ker ste sam e fajne na tem forumu in rade pomagate kdaj po O mora prit M, jaz mislim, da sem nekje zasledila od 14 - 16 dni, pa me naj katera popravi če ni tako? Pa še tole naj vam zaupam, danes sem sanjala da sem delala test in je bil tak daje imel tam ko se more druga črtica pokazat okenček v obliki srčka Saj en tamk menda celo je, sam jaz ga še nikol nisem uporabljala ) in noter se je pokazala zelo močna rdeča črtica, ki je napovedala . Se kr nisem hotla zbudit tak je bilo lepo . Navijam za vse nas, dajmo, dajmo, dajmo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 20:51:10
|
|
|
|
_ancica_
|
trinity22...ja jst sm tud prebrala nekje da naj bi M nastopila tam okol 14 dneva po O. A ti ze zamuja??? Ce ti, upam da ti je ratal!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 21:01:06
|
|
|
|
trinity22
|
_ancica_ ne zaenkrat jo še čakam imela sem predviden datum 18. 1. ker pa sem imela O šele 7. oz. 8. pol pa mislim da jo NE čakam tam 24. No vsaj takrat nekje bom delala test. Zate pa navijam v februarju, boš vidla da bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 21:11:25
|
|
|
|
tany83
|
Jaz sem spet mal tle... trenutno jem cokoladno tortico, ki mi jo je moj dragi prnesu ... ja trinity meni se tud zdi, da naj bi O nastopila 14 dni pred predvideno menstruacijo... nekako tko je to... ceprav a ves je fuul odvisno, nekateri jo imajo takoj po ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 21:18:39
|
|
|
|
_ancica_
|
meni se je zgodilo isto prejsnji mesec...mi je zamujala 6 dni, potem sem pogruntala da je bila O pozna. Tako da ce ves da si imela O sele 7. oz 8. je pomoje najbolje pocakat do okoli 23 oz 24. kot si sama napisala. Jaz pa tudi ze par dni cutim rahlo spikanje in se mi zdi da je sluz tudi prisotna, tako da je mozno da bo O kmalu tu!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 21:20:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Jaz sem spet mal tle... trenutno jem cokoladno tortico, ki mi jo je moj dragi prnesu ... ja trinity meni se tud zdi, da naj bi O nastopila 14 dni pred predvideno menstruacijo... nekako tko je to... ceprav a ves je fuul odvisno, nekateri jo imajo takoj po .... mmmm...cokoladna tortica!!! men je moj tud zadnjic prinesel en kup cookie-jev in cokoladic...pa jih ni vec Imam pa nutello
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 17.1.2008 21:26:26
|
|
|
|
tany83
|
Jaz mam vedno cokolado v hladliniku, ker sem zasvojena s sladkim... ker pa moj ve, da sem mahnjena na sladko, mi je zdaj prnesu eno cokoladno eno sadno tortico ... je sam to prnesu mimo in sibal nazaj delat ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?