murkica
|
Teni RR še je čas, ne se sekirat. Bo pa čez dva dni +. No glede na to, da vam še nobena ni skuhala kavice, bom pa jaz danes pristavila lonček . No za sve nosečke pa seveda čajček. Jaz sem zdele spila že skoraj cel škaf kave pa nič ne pomaga, še vedno sem tako zaspana, da bom po mojem kr skupi padla tuki za računalnikom. Tako, da komaj čakam, da bo ura dve, da šibam domov, naredim kosilo, tačas pride dragi domov, ga pojeva, posodo zložim v umivalnik(je ne bom pomivala) in smukneva za dve do tri urce v posteljo še mal zadremat, ker potem spet delam... No ja, danes bo pač malo bolj natrpan urnik. Sej ne vem zakaj me ne izuči. Vedno kadar delam zjutri sem potem tako polomlena, ker ustanem ob 6.30, zaspim pa ob ene 2. zjutraj. Vedno se zagledam v neke neumne nadaljevanke al pa dava kakšen film gor, namesto, da bi vse ugasnila, se obrnila stran in zaspala. Potem me pa valda zmanjka, čez dan, ker mi manjkaju ure. No bom pa jutri nadoknadila, ko lahko spim do 11-ih . Se moram pa pohvaliti, da sem si včeraj kupila nov stol... Drugače sem delala kar v kuhinji, ker imam laptopa in sem si ga pač prinesla, sedaj pa sem si iz svojega starega stanovanja končno pripeljala pisarniško mizo, stol sem imela pa en čisto zjahan in me je potem ful bolel križ. Tako, da sem si kupila novega, super udobnega in danes je moja hrbtenica brez bolečin, kot če bi nisola kozmodisk. No grem malo še narediti stvari, pa se potem zopet beremo... LP Murkica