Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 20:05:50
|
|
|
|
tany83
|
brrrrrr.. ne, ne... bom kar toplo uporabla...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 20:26:53
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 brrrrrr.. ne, ne... bom kar toplo uporabla... Samo potem boš pa še bolj zaspana
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 20:31:24
|
|
|
|
tany83
|
ma ne, ne bom... pomaga tud s toplo...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 20:36:22
|
|
|
|
*talcy*
|
tany83....pozdravljena....jaz sem sicer med februarskimi borkami ma vas vseeno prebiram...sem videla da imaš poročne slike sam so pod kodo pa ful jih bi rada videla...sem se tud jaz pred kratkim poročila in full rada vidim take slikce.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 20:38:52
|
|
|
|
sončnica24
|
Zdaj pa ne vem ta krvavitev se mi pojavi samo zvečer in to samo na wc papirju danes je že malce več kot včeraj tako da me zdaj res zanima kaj bo iz tega upam da ne , če pa že pa upamo da je potem februarja ne bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 20:47:35
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* tany83....pozdravljena....jaz sem sicer med februarskimi borkami ma vas vseeno prebiram...sem videla da imaš poročne slike sam so pod kodo pa ful jih bi rada videla...sem se tud jaz pred kratkim poročila in full rada vidim take slikce..... .... ti jih odklenem....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 20:52:32
|
|
|
|
*talcy*
|
ok
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 20:54:50
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Zdaj pa ne vem ta krvavitev se mi pojavi samo zvečer in to samo na wc papirju danes je že malce več kot včeraj tako da me zdaj res zanima kaj bo iz tega upam da ne , če pa že pa upamo da je potem februarja ne bo hm... sam to je cudno, da se sam tko zvecer neki pokaze....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 20:57:11
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* ok sem ze... lahko pogledas
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 20:59:56
|
|
|
|
*talcy*
|
tany83....pa kje si se to poročila? zakonnnn res lepo.......ma drugače si slovenka al kako ?k nisem sledila forumu? kaj pa album poleg tega? res lepe slikce vse pohvale sončica24....zate pa močno upam da tisto ni in da se ne pridružiš nam februarkam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 21:02:44
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* sončica24....zate pa močno upam da tisto ni in da se ne pridružiš nam februarkam Bomo vidli, ker zanimivo je da je samo zvečer drugače pa nič, bomo vidli, saj sva komaj prvič probala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 21:06:04
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* tany83....pa kje si se to poročila? zakonnnn res lepo.......ma drugače si slovenka al kako ?k nisem sledila forumu? kaj pa album poleg tega? res lepe slikce vse pohvale hvala.... porocila sem se v Dominikanski... ja drugace sem slovenka... album poleg tega pa je en otok....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 21:16:49
|
|
|
|
sončnica24
|
Punce lepo spite sanjajte kaj lepega predvsem pa upam da boste vse nezaspanke lepo spale.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 22:22:37
|
|
|
|
Kate26
|
Hvala, sončnica, tudi ti lepo spi in ne sekiraj se preveč zaradi izcedka - mogoče pa vama je uspelo - nikoli se ne ve?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 22:25:40
|
|
|
|
Kate26
|
gantar, vidim, da si še tu - a te lahko še jaz prosim, da odkleneš poročni album - tudi jaz bi si želela videt slikce, prosim.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 22:28:45
|
|
|
|
trinity22
|
majcica30 iskrene čestitke tany83, gantar jaz bi si tudi pogledala vajin album ...ste mi take lušte naredile ... pa še kaka idej bo, ko se junija poročiva. Sam Dominikanska bo samo na slikah - do tja zih ne bova mogla, zato bi si vsaj slikice pogledala Sončnica24 držim pesti da je vgnezditvena, saj ta lahko traja več dni po malo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 22:40:34
|
|
|
|
tany83
|
grem odpret album, da si lahko pogledas
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 22:41:40
|
|
|
|
trinity22
|
hvala, super si
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 22:53:29
|
|
|
|
stunfek
|
ej, nakladačice! koliko šleperjev je že odpeljalo danes k tok nakladate? Kaj pa kaj seznam? A je kej več rozik ali ne?!? No, najprej sem vas morala malo pozdravit potem pa grem pogledat vse kar ste naklofale za nazaj. Jaz sem tudi videla poročne fotke tany83 - zelo lepo. Jaz sem tudi poročila "brownija" ko mu včasih ljubkovalno rečem...hihihihi. V albumu lahko pogledaš kakšno hčerko imava :) Moj mož je indijec. Zdaj pa res...pogledat na seznam če je kaj novega....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 22:59:35
|
|
|
|
tany83
|
stunfek sem pogledla... .. lepa je vajina hcerkica...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 23:00:26
|
|
|
|
trinity22
|
vaaaaauuuuuu, res ful dobro tany, pa ful sta luškana nič babike jaz grem spančkat je jutri služba bodite lepo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 23:02:20
|
|
|
|
stunfek
|
hvala :) eh, otroci iz mešanih zakonov so itak zakon....hočem rečt najlepši :) ja, sem prebrala o težavah s papirji za vpis v poročno knjigo....o madonca, se sploh ne elim spominjati! heheheh
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 23:06:30
|
|
|
|
tany83
|
Hvala trinity.. stunfek v kateri drzavi pa sta se vidva porocila... ???? ja, papirji pa da ne govorimo... za zivce zgubit..
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 23:09:26
|
|
|
|
stunfek
|
midva sva se poročila v Indiji, kjer sva tudi živela skoraj 3 leta...tam sem rodila hčerkico. Zdaj smo sicer v Slo ampak, ko bom spet nosečka bom šla spet tja rodit in najbrž se bomo tudi preselili tja za dalj časa. Pač malo tu malo tam :)
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 23:11:09
|
|
|
|
stunfek
|
zdaj moram pa res spat...jutri je nov delovni dan...škoda k ni petek, no, ampak saj udi petek ni daleč. lahko nočko! se beremo jutri!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?