Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 6.12.2007 15:06:50
|
|
|
|
citrončica
|
punce, hvala za pestke... ...žal se je že kar prava pokazala, tako da ja to to...............
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 6.12.2007 16:13:42
|
|
|
|
GoYa
|
Citrončica, žal mi je
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 6.12.2007 16:19:22
|
|
|
|
pika74
|
...žal mi je citrončica...
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 6.12.2007 18:20:59
|
|
|
|
lana38
|
citrončica! LP
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 6.12.2007 20:45:03
|
|
|
|
tinkamiška
|
citrončica žal mi je
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 6.12.2007 20:58:30
|
|
|
|
baguSka
|
bety, citroncina, pia... mi gremo tud v nove boje... se je glihkar prikazala tista nezazeljena...
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 7.12.2007 8:08:28
|
|
|
|
Anitka
|
Pa kaj je to za enega decembra!!!! Citrončica in BaguAska
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 7.12.2007 10:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Citrončica in Baguska, za obe koš !
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 7.12.2007 11:08:43
|
|
|
|
emaa
|
baguska, citrončica, sulfinija
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 7.12.2007 11:12:03
|
|
|
|
simonas
|
za vse ki ga potrebujete... Sočutstvujem z vami in spodbujam usodo, naj se obrne na boljšo stran... Bomo še pri nas doma fejst pestke držali, da bo tudi pri vas doma kmalu tako veselo, kot je pri nas! Res je, da nimam nič časa zase, da ne morem kar tako kam it, da pletem in kvačkam ponoči, ko že vse spi - a ko pogledam to malo nagajivko, ki pritisne nosek na moje lice in reče "mami, moja zlata mami", je takoj vse pozabljeno...
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 7.12.2007 11:23:16
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonas za vse ki ga potrebujete... Sočutstvujem z vami in spodbujam usodo, naj se obrne na boljšo stran... Bomo še pri nas doma fejst pestke držali, da bo tudi pri vas doma kmalu tako veselo, kot je pri nas! Res je, da nimam nič časa zase, da ne morem kar tako kam it, da pletem in kvačkam ponoči, ko že vse spi - a ko pogledam to malo nagajivko, ki pritisne nosek na moje lice in reče "mami, moja zlata mami", je takoj vse pozabljeno... simonas kok si lepo napisala tud jaz pošiljam baguski, anadejki, citrončici, bety, sulfiniji, safiri in vsem, ki še čakate na ... v teh decembrskih dneh, ko so vsepovsod lučke in se topline še bolj zavedamo... so včasih trenutki ob zavedanju dejstva, kako majhni in nemočni smo s svojimi željami po ... še toliko težji in boleči... mislim na vas. simonas a ti tud štrikaš? pridna ... kaj pa? dej mal povej... lp
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 7.12.2007 11:47:54
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: simonas za vse ki ga potrebujete... Sočutstvujem z vami in spodbujam usodo, naj se obrne na boljšo stran... Bomo še pri nas doma fejst pestke držali, da bo tudi pri vas doma kmalu tako veselo, kot je pri nas! Res je, da nimam nič časa zase, da ne morem kar tako kam it, da pletem in kvačkam ponoči, ko že vse spi - a ko pogledam to malo nagajivko, ki pritisne nosek na moje lice in reče "mami, moja zlata mami", je takoj vse pozabljeno... simonas kok si lepo napisala tud jaz pošiljam baguski, anadejki, citrončici, bety, sulfiniji, safiri in vsem, ki še čakate na ... v teh decembrskih dneh, ko so vsepovsod lučke in se topline še bolj zavedamo... so včasih trenutki ob zavedanju dejstva, kako majhni in nemočni smo s svojimi željami po ... še toliko težji in boleči... mislim na vas. lp brez besed.......
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 7.12.2007 12:40:49
|
|
|
|
baguSka
|
brez besed....... heeejj... sej bo pa leto 2008 samo nase...
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 7.12.2007 12:55:37
|
|
|
|
katka11
|
ma nc ni veseli tale december... vsem, ki vam ne gre po planih, pa naj bo to se bolj pa za tiste, ki ste izgubile svoje pikice pa drzte se! jest se upat nimam na kej, ker moj noce se enega . sej mogoce ni fer de tuki jamram ker enega ze imamo, nekatere pa tako tezko cakate na prvega. ka pa vem, dons sem tko zalostna...
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 7.12.2007 16:22:52
|
|
|
|
lana38
|
katka11, morda si tvoj še premisli, pa bosta spet veselo načrtovala in delala na . LP
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 7.12.2007 18:50:02
|
|
|
|
katka11
|
hvala lana38, sam bolj slabo mi kaze, sem za miklavza napisla pismo, da si zelim pikico, pa ga ni ocitno nic ganilo, kajti ko sva se je umaknil... ne vem... lep vikend punce, pa cimvec
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 9.12.2007 7:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Da nas prestavim malo bolj gor... Upam, da se vse pridno stiskate s svojimi in uživate v vikendu.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 9.12.2007 8:55:49
|
|
|
|
lana38
|
pika 74, jaz že stiskam pesti za jutrišnji UZ! Glej, da boš takoj sporočila novičke. LP
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 9.12.2007 9:29:36
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 pika 74, jaz že stiskam pesti za jutrišnji UZ! Glej, da boš takoj sporočila novičke. LP tudi jaz....
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 9.12.2007 11:31:10
|
|
|
|
Pia73
|
citrončica žal mi je, da ni uspelo,... Tako, jaz pa jutri odhajam v bolnico. Kaka pestka mi bo verjetno prav prišla,.... Delali mi bodo full preiskav in ker sem se že nekako dokopala do drugega mnenja bom verjetno zatežila še za kakšno preiskavo,... so pa vse te preiskave izredno drage tako ,da upam, da me bodo uslišali. Za predstavo; za eno od teh preiskav sem po redni poti naročena že skoraj mesec dni in imam datum v sredini julija 2008,..... Je pa to neka računica, če je fejst hudo itak prej umreš,.... Držete se drage moje in naj me, ko pridem pričaka čim več lepih novičk!
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 9.12.2007 11:37:49
|
|
|
|
GoYa
|
Draga Pia, . Veš da stiskamo pestke na vse pretege. Pa držim pesti, da ti opravijo tudi dodatne preiskave, za katere boš prosila. In ko prideš nazaj, mi čakamo s tvoje strani nejlepšo novičko. Drži se. Mislimo nate. Pika, jutri me spet ne bo doma ceu dan. Kaj če bi ti meni sms poslala s pregleda, ker če ne se bom požrla do živega, ker ne bom mogla do neta . Tudi zate pestke tiščimo. Pa še nekaj. Danes zjutraj sem se zbudila z velikim nasmeškom na ustih, ker me je moja spodnja pikica tako lepo brcala .
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 9.12.2007 12:06:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pia73, zate cel kupček pestk! Drži se! Pika74, tudi jaz nestrpno čakam tvoje jutrišnje poročilce iz pregleda. Dobro opravi. Goya, tebi pa čestitke za 1.brcike! Pa en lep pozdravček za vse skupaj tu gor!
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 9.12.2007 13:13:06
|
|
|
|
Anitka
|
Dan! Kako ste? Jaz sem kar precej utruuuujena . Sem bila dva večera zapored na fešti, pa se še nisem naspala. Sedaj pa po kosilu hodim sem ter tja po hiši in se malodane premetavam. Pia73 srce moje največje in najdebelejše pestke so samo zate. Želim ti, da v bolnici dobro opraviš, da te pošljejo na vse preiskave in da bodo izvidi najboljši. Punce smo s tabo in s tvojo družino, mislile bomo nate in verjele skupaj s tabo v tvoje zdravje in ozdravitev. Drži se in oglasi se kaj (sms, klic - karkoli) Ohoho Pika74 bo pa šla jutri pogledat Držim pestke, da nas tudi ti razveseliš z lepimi novičkami. Pa tudi jaz bi kak sms, ker me do večera ne bo doma in me bo sicer kar razgnalo od radovednosti Mi zadnjič nisi odgovorila, če boš kaj štrikala še za nas Joj GoYa jaz že tudi komaj čakam brcike. Glede na to, da sem kak teden za tabo in da je to moja 1. bom verjetno morala še kak teden, dva ali tri počakati. Joj kako se vleče. Zate in vaše brcike pa seveda Katka11 saj si bo tvoj premislil, boš videla, da nas boš tudi ti prav kmalu pozdravljala kot srečka BaguSka za pozitivizem, leto 2008 bo vsekakor vaše Tako da BaguSka, Sulfinija, Citrončica, Safira, Anadejka, Bety...
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 9.12.2007 13:24:01
|
|
|
|
pika74
|
Ojla pupike , najprej Pia73 Anitka - bom štirkala bom... sem se zadnjič lotila... pa potem dala še malo na stran... me je kar mal strah.... sej bom... ta teden obljubim, da se lotim spet mal leva - desna... GoYa - a že brca citrončica... nate se tud velikrat spomnem... bodi močna!!! MucaMaca in lana38 - bom jutri javila... čeprav bo pregled šele pozno popoldne... ma kar bo pa bo... vsekakor tud ta izkušnja, ki sem jo doživela do današnjega dne... je nepozabna... čeprav ne vem, kakšno je stanje not... sem hvaležna za + že to je velik napredek v moji zgodovini .... No, vsem skup en lep sončen pozdravček... pa dobro izkoristite to nedeljo Lp
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 9.12.2007 13:46:27
|
|
|
|
Anitka
|
O.k. Pika74, sem priporočam za kak štrikan izdelek Za jutri pa še enkrat in prosim za sms
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.