|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (301. nadaljevanje)
6.12.2007 15:06:50   
citrončica
punce, hvala za pestke...
...žal se je že kar prava user posted image pokazala,
tako da ja to to...............

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 176
6.12.2007 16:13:42   
GoYa
Citrončica, žal mi je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 177
6.12.2007 16:19:22   
pika74
user posted image user posted image user posted image ...žal mi je citrončica...user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 178
6.12.2007 18:20:59   
lana38
citrončica!user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 179
6.12.2007 20:45:03   
tinkamiška
citrončicauser posted image žal mi je

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 180
6.12.2007 20:58:30   
baguSka
bety, citroncina, pia... user posted image user posted image user posted image

mi gremo tud v nove boje... se je glihkar prikazala tista nezazeljena...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 181
7.12.2007 8:08:28   
Anitka
Pa kaj je to za enega decembra!!!! Citrončica in BaguAska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
7.12.2007 10:22:24   
Anonimen
Citrončica in Baguska, za obe koš user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
7.12.2007 11:08:43   
emaa
baguska, citrončica, sulfinija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
7.12.2007 11:12:03   
simonas
user posted image user posted image user posted image  za vse ki ga potrebujete... Sočutstvujem z vami in spodbujam usodo, naj se obrne na boljšo stran...

Bomo še pri nas doma fejst pestke držali, da bo tudi pri vas doma kmalu tako veselo, kot je pri nas! Res je, da nimam nič časa zase, da ne morem kar tako kam it, da pletem in kvačkam ponoči, ko že vse spi - a ko pogledam to malo nagajivko, ki pritisne nosek na moje lice in reče "mami, moja zlata mami", je takoj vse pozabljeno...

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
7.12.2007 11:23:16   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: simonas

user posted image user posted image user posted image  za vse ki ga potrebujete... Sočutstvujem z vami in spodbujam usodo, naj se obrne na boljšo stran...

Bomo še pri nas doma fejst pestke držali, da bo tudi pri vas doma kmalu tako veselo, kot je pri nas! Res je, da nimam nič časa zase, da ne morem kar tako kam it, da pletem in kvačkam ponoči, ko že vse spi - a ko pogledam to malo nagajivko, ki pritisne nosek na moje lice in reče "mami, moja zlata mami", je takoj vse pozabljeno...

simonas kok si lepo napisala user posted image

tud jaz pošiljam user posted image user posted image user posted image  baguski, anadejki, citrončici, bety, sulfiniji, safiri in vsem, ki še čakate na user posted image user posted image ... v teh decembrskih dneh, ko so vsepovsod lučke in se topline še bolj zavedamo... so včasih trenutki ob zavedanju dejstva, kako majhni in nemočni smo s svojimi željami po user posted image user posted image user posted image ... še toliko težji in boleči... user posted image user posted image user posted image  mislim na vas.

simonas a ti tud štrikaš? pridna user posted image ... kaj pa? dej mal povej...user posted image

lp
user posted image

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 186
7.12.2007 11:47:54   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: simonas

simonas kok si lepo napisala user posted image

tud jaz pošiljam user posted image user posted image user posted image  baguski, anadejki, citrončici, bety, sulfiniji, safiri in vsem, ki še čakate na user posted image user posted image ... v teh decembrskih dneh, ko so vsepovsod lučke in se topline še bolj zavedamo... so včasih trenutki ob zavedanju dejstva, kako majhni in nemočni smo s svojimi željami po user posted image user posted image user posted image ... še toliko težji in boleči... user posted image user posted image user posted image  mislim na vas.

lp
user posted image

brez besed.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.12.2007 12:40:49   
baguSka
brez besed.......

heeejj... sej bo pa leto 2008 samo nase... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 188
7.12.2007 12:55:37   
katka11
ma nc ni veseli tale december...user posted image
vsem, ki vam ne gre po planih, pa naj bo to user posted image se bolj pa za tiste, ki ste izgubile svoje pikiceuser posted image
pa drzte se!
jest se upat nimam na kej, ker moj noce se enega user posted image . sej mogoce ni fer de tuki jamram ker enega ze imamo, nekatere pa tako tezko cakate na prvega.
ka pa vem, dons sem tko zalostna...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.12.2007 16:22:52   
lana38
katka11, morda si tvoj še premisli, pa bosta spet veselo načrtovala in delala na user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.12.2007 18:50:02   
katka11
hvala lana38, sam bolj slabo mi kaze, sem za miklavza napisla pismo, da si zelim pikico, pa ga ni ocitno nic ganilo, kajti ko sva user posted image se je umaknil... user posted image

ne vem...
lep vikend punce, pa cimvec user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 191
9.12.2007 7:59:39   
Anonimen
Da nas prestavim malo bolj gor... user posted image

Upam, da se vse pridno stiskate s svojimi user posted image in uživate v vikendu.

(odgovor članu katka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
9.12.2007 8:55:49   
lana38
pika 74, jaz že stiskam pesti za jutrišnji UZ!user posted image user posted image  Glej, da boš takoj sporočila novičke.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
9.12.2007 9:29:36   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

pika 74, jaz že stiskam pesti za jutrišnji UZ!user posted image user posted image  Glej, da boš takoj sporočila novičke.
LP

tudi jaz....user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 194
9.12.2007 11:31:10   
Pia73
citrončica žal mi je, da ni uspelo,... user posted image

Tako, jaz pa jutri odhajam v bolnico. Kaka pestka mi bo verjetno prav prišla,.... Delali mi bodo full preiskav in ker sem se že nekako dokopala do drugega mnenja bom verjetno zatežila še za kakšno preiskavo,... so pa vse te preiskave izredno drage tako ,da upam, da me bodo uslišali. Za predstavo; za eno od teh preiskav sem po redni poti naročena že skoraj mesec dni in imam datum v sredini julija 2008,.....
Je pa to neka računica, če je fejst hudo itak prej umreš,.... user posted image

Držete se drage moje in naj me, ko pridem pričaka čim več lepih novičk! user posted image

Ja, ja,...

Neposredna povezava do sporočila: 195
9.12.2007 11:37:49   
GoYa
Draga Pia, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Veš da stiskamo pestke na vse pretege. Pa držim pesti, da ti opravijo tudi dodatne preiskave, za katere boš prosila. In ko prideš nazaj, mi čakamo s tvoje strani nejlepšo novičko. Drži se. Mislimo nate.

Pika, jutri me spet ne bo doma ceu dan. Kaj če bi ti meni sms poslala s pregleda, ker če ne se bom požrla do živega, ker ne bom mogla do neta user posted image . Tudi zate pestke tiščimo.

Pa še nekaj. Danes zjutraj sem se zbudila z velikim nasmeškom na ustih, ker me je moja spodnja pikica tako lepo brcala user posted image .

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 196
9.12.2007 12:06:31   
Anonimen
Pia73, zate cel kupček pestkuser posted image user posted image user posted image Drži se! user posted image

Pika74, tudi jaz nestrpno čakam tvoje jutrišnje poročilce iz pregleda. Dobro opravi. user posted image

Goya, tebi pa čestitke za 1.brcike! user posted image

Pa en lep pozdravček za vse skupaj tu gor!

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
9.12.2007 13:13:06   
Anitka
Dan!

Kako ste? Jaz sem kar precej utruuuujenauser posted image user posted image user posted image . Sem bila dva večera zapored na fešti, pa se še nisem naspala.user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa po kosilu hodim sem ter tja po hiši in se malodane premetavam.user posted image user posted image

Pia73 srce moje največje in najdebelejše pestke so samo zate. Želim ti, da v bolnici dobro opraviš, da te pošljejo na vse preiskave in da bodo izvidi najboljši. Punce smo s tabo in s tvojo družino, mislile bomo nate in verjele skupaj s tabo v tvoje zdravje in ozdravitev. Drži se in oglasi se kaj (sms, klic - karkoli)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ohoho Pika74 bo pa šla jutri pogledat user posted image Držim pestke, da nas tudi ti razveseliš z lepimi novičkami. Pa tudi jaz bi kak sms, ker me do večera ne bo doma in me bo sicer kar razgnalo od radovednostiuser posted image user posted image user posted image Mi zadnjič nisi odgovorila, če boš kaj štrikala še za nasuser posted image user posted image user posted image

Joj GoYa jaz že tudi komaj čakam brcike. Glede na to, da sem kak teden za tabo in da je to moja 1.user posted image bom verjetno morala še kak teden, dva ali tri počakati. Joj kako se vleče. Zate in vaše brcike pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image

Katka11 saj si bo tvoj premislil, boš videla, da nas boš tudi ti prav kmalu pozdravljala kot srečkauser posted image

BaguSka user posted image user posted image user posted image user posted image za pozitivizem, leto 2008 bo vsekakor vašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da BaguSka, Sulfinija, Citrončica, Safira, Anadejka, Bety... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
9.12.2007 13:24:01   
pika74
Ojla pupike user posted image ,

najprej Pia73 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka - bom štirkala bom... sem se zadnjič lotila... pa potem dala še malo na stran... me je kar mal strah.... sej bom... ta teden obljubim, da se lotim spet mal leva - desna...user posted image

GoYa - a že brca user posted image user posted image user posted image

citrončica... nate se tud velikrat spomnem... bodi močna!!!user posted image

MucaMaca in lana38 - bom jutri javila... čeprav bo pregled šele pozno popoldne... ma kar bo pa bo... vsekakor tud ta izkušnja, ki sem jo doživela do današnjega dne... je nepozabna... čeprav ne vem, kakšno je stanje not... sem hvaležna za + že to je velik napredek v moji zgodovini user posted image ....

No, vsem skup en lep sončen pozdravček... pa dobro izkoristite to nedeljo user posted image

Lp
user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
9.12.2007 13:46:27   
Anitka
O.k. Pika74, sem priporočam za kak štrikan izdelekuser posted image user posted image Za jutri pa še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image in prosim za smsuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.