|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (301. nadaljevanje)
28.11.2007 19:04:36   
pika74
Evo me...user posted image  obljuba dela dolg...hehe.

Čeprav sem zadnje dni bolj brez besed... še ne dohajam svoje sreče user posted image .

Sem študirala, al bi odprla 301 al ne, ker je bla 300 precej srečna za več punc... ampak na konc sm se le odločla...user posted image

Kako ste kaj?

Jaz se spopadam z več al manj vsemi znaki user posted image ... mam pa dons ful dela na RR... en kup ene birokracije za poštimat (pod avatarjem, pa na en kup uradov se morm prfočkat kot novo bitjeuser posted image ....)
Ful enih stvari... sej sploh ne znam živet... kako zdej? Kako naprej? Tok enih vprašanj... in po drugi strani en kup strahov... a bo vse ok? Včer sem bla čist na tleh, k sm zvedla, da je prijateljica iz otroških let splavila v 10 tednu... , ko jima je po 10 letih ratal v 3. postopku IVF... res mi je hudo zanjo user posted image ... In v bistvu se sama pripravljam na uspeh in na morebitni neuspeh... vem, da je vse odprto in pred mano je še dolga pot do user posted image .

No, zdej grem pa birokracijo štimat user posted image .

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za nas (301. nadaljevanje)
28.11.2007 19:09:01   
emaa
No zdaj pa lahko nadaljujemo debato. 

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2007 19:11:57   
pika74
zdej navijamo za s.d. da bo srečno rodila pa za baguSko pa za citrončico pa za sulfinijo pa za anadejko...pa za tinkomiško pa za bibo77 pa za vse.. res vse, ki še čakajo na user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2007 19:41:14   
soncek.djukelica
Pika, a lahko tudi jaz mal posvinjamuser posted image  tole temo!user posted image
Ti na začetku, jaz na koncu!
Uživaj v user posted image , meni je tako hitro minila!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2007 19:56:21   
Anonimen
Tale Za nas nadaljevanja so pa res legendarna. user posted image Sicer jaz nisem od vsega začetku zraven, ampak res z velikim veseljem berem.
Pika, res včeraj sem cel dan razmišljala o tebi in tvoji pikici. Tako zelo sem vesela zate in za tvojega, naj bo nosečnost lepa, zdrava in mirna. user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2007 19:56:58   
pika74
s.d. to ni svinjanje - te bom za uha...

tuki se piše vse od a do ž in vse je dovoljeno

kako si mi kej?

a ti povem, kako sm jest... glava boli, zaspana, spod tišči vse... napihnjeno kot pri hiperstimulaciji, skoz lulam, ponoč ful slabo in nč ne spim, čez dan sm k zombi, hlače preozke, po kosilu bi rabla postlo, pol pa nekak glavo podpiram pa napol ležim za mizo...

ampak zdele sm si pa ful dobro solatko naredla. A ti povem sestavine. koruza, tuna, nariban korenček, narezana zelena paprika, nariban sir, narezan paradajz, mal heinzove česnove bele omakce, bučno olje, kis, mal soli, začimbe... njamiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2007 19:59:31   
pika74
hvala mucamaca... čeprou... ful cvikam, da ni ta nosečnost oz. tale zarodek vsidran kje na napačnem mestu , kot npr. v vrečkastem jajcevodu... uhhhh k bi le blo kje na varnem vsidrano to bitje...sej vem... boljš, da ne razmišljam... itak ne morm dost vplivat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2007 19:59:36   
emaa
s.d. zakaj ti bojo pa sprožili?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2007 20:00:13   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: pika74
ampak zdele sm si pa ful dobro solatko naredla. A ti povem sestavine. koruza, tuna, nariban korenček, narezana zelena paprika, nariban sir, narezan paradajz, mal heinzove česnove bele omakce, bučno olje, kis, mal soli, začimbe... njamiiiiiiiuser posted image

Njama. Dober tek, jst imam pa viski colo, na zdravje tvojega "črnčka" user posted image . Spet. Zaradi tebe bom še kronzl ratala.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2007 20:03:47   
ElaM
Pika74, jaz se bolj malo oglašam, ampak še enkrat bi ti rada čestitala.
Saj ne vem, če se me spomniš, sva se menili pod mojim drugim nikom, obe imeli težave s Papom.

V glavnem še enkrat full sem vesela zate.user posted image

:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2007 20:05:04   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image še tukaj pikica zlata user posted image  user posted image  user posted image
Zaradi tebe sem začela sodelovat na RR. user posted image
Želim ti čimmanj user posted image sitnosti...sicer pa boš videla, kako hitro mine.
Se mi zdi, da sem komaj zagledala user posted image , pa sem že na polovici!!! user posted image

Uživajjjjjjjjjjjjj, uživaj in samo uživaj...teh 8 mesecev bo
minilo s svetlobno hitrostjo!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2007 20:10:46   
Kalina
Vauuuuv pika, ful sm srecna zate!!! Res!! Iskrene cestitke se od naju z Kalincouser posted image user posted image user posted image Pa cim lepso nosecnost!!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2007 20:11:22   
pika74
ZARA ti kar pij user posted image user posted image user posted image  jaz sem ga tud mičkn cuknla... ampak res čist mičkn... za en požirk tist večer, ko sem zagledala +... sva odprla izbrani teran... in pržgala svečko... in sanjala naprej user posted image

ti, a pol sva zmenjene za tvojo hčer.... sam sej veš, sm te opozorila - obstaja možnost, da bo črnčk user posted image

ElaM valjda se te spomnem... sej sva si še dopisovale v službo, ane... k sva se tresle za tist PAP pa LEETZ al kva je že...user posted image

tosja... a ti si že na pol? Uh gre pa res hitr... jst zase še zmer mal dvomim, da niso samo sanje user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2007 20:15:04   
ZARA
ti, a pol sva zmenjene za tvojo hčer.... sam sej veš, sm te opozorila - obstaja možnost, da bo črnčk user posted image

Nou penik. Imamo že eno črnko v familiji in eno malo 8 mesečno mulatkico. A veš kako so to lepi otroci? Vsega navajena. HIK! user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2007 20:16:54   
pika74
a ti povem, kako sm jest... glava boli, zaspana, spod tišči vse... napihnjeno kot pri hiperstimulaciji, skoz lulam, ponoč ful slabo in nč ne spim, čez dan sm k zombi, hlače preozke, po kosilu bi rabla postlo, pol pa nekak glavo podpiram pa napol ležim za mizo... 

še na joške sm pa čist pozabla user posted image ... s temi mam še največ kapric... in stroškov (sm mogla 2 nova večja modrca kupt)user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2007 20:25:46   
Anitka
Ej PIkica user posted image Vidim, da tudi tebe matra nespečnost v začetku,a bo minilo, pa letanje po WC-ju tudi. Jaz sem vsa srečna, da ponoči ne hodim tolko lulat iz tople posteljeuser posted image A si si že izmerila obseg pasu, da boš primerjala do konca nosečnosti? Moj se je povečal že za 7 cmuser posted image user posted image , čeprav posamih kilcah pa še ni videti. Pa skoz opazujem in občudujem moj buši ob večerih, ko je še posebej izbočenuser posted image user posted image A si že klicala za prvi pregled, UZ? Skratka še enkrat naj ti zaželim nepozabno, mirno nosečnost in predvsem zdravega otročka.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.11.2007 20:27:35   
pika74
kalinči hvala user posted image

zara... pol pa ni panike user posted image

Ti sam kako je to ratal... jest ne morm verjet... v afriki je blo vse živo...
- mraz ponoč za popuser posted image .
- vročina podnev 40 stopinj
- divja vožnja po sipinah, kjer te meče in premetava kot v pralnem strojuuser posted image
- orng prehlad... porabla po 8 paketov paloma robcev na dan
- ful boleče grlo... jedla angal in neoangin... in coldrexuser posted image
- 24 urna vožnja z ladjo v eno smer in še 24ur nazaj... ful razburkano morje...
- za nazaj od Genove do doma... 5stopinj 4.11. in vožnja na motorju pri 190km/h!!! auč sm kr mižala od strahu
- umivanje zob z njihovo vodo (libija)... in drugi so vsi neki bruhal, pa so si zobe umival z vodo iz plastenke... jst pa nč bruhala user posted image  vsej neki...

tko nekak...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.11.2007 20:29:44   
ZARA
- umivanje zob z njihovo vodo (libija)... in drugi so vsi neki bruhal, pa so si zobe umival z vodo iz plastenke... jst pa nč bruhala user posted image   
Boš pa zdej malo več. user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.11.2007 20:34:30   
soncek.djukelica
Emamair, danes mi je primarij Cerar na UZ ugotovil, da je Bejček premajhen glede na drugega! Vendar me je pomiril, da z njim ni kaj drastično narobe!Kar tudi sama srčno upam! Plodovnice naj bi bilo dovolj!Sicer pa mi je že pred 14 dnevi govoril, da sem za rodit! Glede na tedne, nevem, sem kar daleč prišla!
Jutri sprejem v P, CTG mi obljubljajo, pa morda še kaj drugega...boš ti več vedela, pa tudi umetne mi je omenil.....

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.11.2007 20:38:46   
lana38
pika74, mene je bilo v tej user posted image  skoz nečesa strah, pa poglej sem vseeno prišla že do 35T in 4/7. Še en mesec pa imam PDP. Tako da bodi optimistična. Sem pa enako kot ti zelo težko prešaltala na drug forum. Še zdaj se mi zdi, da nekako bolj spadam sem, čeprav mi je uspelo postati user posted image  in bom kmalu na koncu.
LP

lana38

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.11.2007 20:41:39   
pika74
ja ZARA... ponoč sm čist na meji, da začnem bruhat user posted image ...

Ej s.d. ti si že čist pred tem, da jih rodiš...uhhh bom močno mislila nate in držala pesti, da bo vse OK!!!

lana38... ti verjamem, da skoz razmišljaš, če je kej narobe... take smo... nimamo kej... tok smo dale skoz, da smo pršle do te sreče... in zato se še bolj bojimo, da bi blo kej narobe...

P.S.
Kaj pomen PDP... sej vem, da je rok... sam kaj pomenjo te črke?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.11.2007 20:42:29   
Anitka
Lana jaz se tudi tu najboljše počutim, ker sem tule nekje od vsega začetka in smo punce nekako bolj povezane. Saj mi je med majčicami tudi lepo, da ne bo kake pomote, a se rada vračam sem v Za nas.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.11.2007 20:43:50   
pika74
Ja Anitka... mam že prvi pregled in to 10.12. jupiiiii

Ej, kaj se pa tam dogaja na prvem pregledu... sevede, če pridem do tam...user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.11.2007 20:44:22   
mamči

P.S.
Kaj pomen PDP... sej vem, da je rok... sam kaj pomenjo te črke?

Predviden Datum Poroda.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.11.2007 20:47:46   
lana38
PDP-predvideni datum poroda.
pika74, seveda boš prišla do pregleda 10.12. Če se ti bo zdelo karkoli sumljivo, boš šla pa takoj. Jaz sem imela namen iti na prvi pregled 7.5., ker pa se mi je 4.5. zjutraj pojavil rjav izcedek, sem šla pa takoj. Pač sem pristala na bolniški, pripravljena na vse žive scenarije. Je pa hvala Bogu vse OK do sedaj.
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Lubenička

Tristan ali Arian?

Tristan (64%)

Arian (36%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!