Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 19:09:01
|
|
|
|
emaa
|
No zdaj pa lahko nadaljujemo debato.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 19:11:57
|
|
|
|
pika74
|
zdej navijamo za s.d. da bo srečno rodila pa za baguSko pa za citrončico pa za sulfinijo pa za anadejko...pa za tinkomiško pa za bibo77 pa za vse.. res vse, ki še čakajo na
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 19:41:14
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Pika, a lahko tudi jaz mal posvinjam tole temo! Ti na začetku, jaz na koncu! Uživaj v , meni je tako hitro minila!
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 19:56:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale Za nas nadaljevanja so pa res legendarna. Sicer jaz nisem od vsega začetku zraven, ampak res z velikim veseljem berem. Pika, res včeraj sem cel dan razmišljala o tebi in tvoji pikici. Tako zelo sem vesela zate in za tvojega, naj bo nosečnost lepa, zdrava in mirna.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 19:56:58
|
|
|
|
pika74
|
s.d. to ni svinjanje - te bom za uha... tuki se piše vse od a do ž in vse je dovoljeno kako si mi kej? a ti povem, kako sm jest... glava boli, zaspana, spod tišči vse... napihnjeno kot pri hiperstimulaciji, skoz lulam, ponoč ful slabo in nč ne spim, čez dan sm k zombi, hlače preozke, po kosilu bi rabla postlo, pol pa nekak glavo podpiram pa napol ležim za mizo... ampak zdele sm si pa ful dobro solatko naredla. A ti povem sestavine. koruza, tuna, nariban korenček, narezana zelena paprika, nariban sir, narezan paradajz, mal heinzove česnove bele omakce, bučno olje, kis, mal soli, začimbe... njamiiiiiii
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 19:59:31
|
|
|
|
pika74
|
hvala mucamaca... čeprou... ful cvikam, da ni ta nosečnost oz. tale zarodek vsidran kje na napačnem mestu , kot npr. v vrečkastem jajcevodu... uhhhh k bi le blo kje na varnem vsidrano to bitje...sej vem... boljš, da ne razmišljam... itak ne morm dost vplivat
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 19:59:36
|
|
|
|
emaa
|
s.d. zakaj ti bojo pa sprožili?
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:00:13
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ampak zdele sm si pa ful dobro solatko naredla. A ti povem sestavine. koruza, tuna, nariban korenček, narezana zelena paprika, nariban sir, narezan paradajz, mal heinzove česnove bele omakce, bučno olje, kis, mal soli, začimbe... njamiiiiiii Njama. Dober tek, jst imam pa viski colo, na zdravje tvojega "črnčka" . Spet. Zaradi tebe bom še kronzl ratala.
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:03:47
|
|
|
|
ElaM
|
Pika74, jaz se bolj malo oglašam, ampak še enkrat bi ti rada čestitala. Saj ne vem, če se me spomniš, sva se menili pod mojim drugim nikom, obe imeli težave s Papom. V glavnem še enkrat full sem vesela zate.
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:05:04
|
|
|
|
tosja
|
še tukaj pikica zlata Zaradi tebe sem začela sodelovat na RR. Želim ti čimmanj sitnosti...sicer pa boš videla, kako hitro mine. Se mi zdi, da sem komaj zagledala , pa sem že na polovici!!! Uživajjjjjjjjjjjjj, uživaj in samo uživaj...teh 8 mesecev bo minilo s svetlobno hitrostjo!
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:10:46
|
|
|
|
Kalina
|
Vauuuuv pika, ful sm srecna zate!!! Res!! Iskrene cestitke se od naju z Kalinco Pa cim lepso nosecnost!!
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:11:22
|
|
|
|
pika74
|
ZARA ti kar pij jaz sem ga tud mičkn cuknla... ampak res čist mičkn... za en požirk tist večer, ko sem zagledala +... sva odprla izbrani teran... in pržgala svečko... in sanjala naprej ti, a pol sva zmenjene za tvojo hčer.... sam sej veš, sm te opozorila - obstaja možnost, da bo črnčk ElaM valjda se te spomnem... sej sva si še dopisovale v službo, ane... k sva se tresle za tist PAP pa LEETZ al kva je že... tosja... a ti si že na pol? Uh gre pa res hitr... jst zase še zmer mal dvomim, da niso samo sanje
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:15:04
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ti, a pol sva zmenjene za tvojo hčer.... sam sej veš, sm te opozorila - obstaja možnost, da bo črnčk Nou penik. Imamo že eno črnko v familiji in eno malo 8 mesečno mulatkico. A veš kako so to lepi otroci? Vsega navajena. HIK!
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:16:54
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 a ti povem, kako sm jest... glava boli, zaspana, spod tišči vse... napihnjeno kot pri hiperstimulaciji, skoz lulam, ponoč ful slabo in nč ne spim, čez dan sm k zombi, hlače preozke, po kosilu bi rabla postlo, pol pa nekak glavo podpiram pa napol ležim za mizo... še na joške sm pa čist pozabla ... s temi mam še največ kapric... in stroškov (sm mogla 2 nova večja modrca kupt)
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:25:46
|
|
|
|
Anitka
|
Ej PIkica Vidim, da tudi tebe matra nespečnost v začetku,a bo minilo, pa letanje po WC-ju tudi. Jaz sem vsa srečna, da ponoči ne hodim tolko lulat iz tople postelje A si si že izmerila obseg pasu, da boš primerjala do konca nosečnosti? Moj se je povečal že za 7 cm , čeprav posamih kilcah pa še ni videti. Pa skoz opazujem in občudujem moj buši ob večerih, ko je še posebej izbočen A si že klicala za prvi pregled, UZ? Skratka še enkrat naj ti zaželim nepozabno, mirno nosečnost in predvsem zdravega otročka.
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:27:35
|
|
|
|
pika74
|
kalinči hvala zara... pol pa ni panike Ti sam kako je to ratal... jest ne morm verjet... v afriki je blo vse živo... - mraz ponoč za pop . - vročina podnev 40 stopinj - divja vožnja po sipinah, kjer te meče in premetava kot v pralnem stroju - orng prehlad... porabla po 8 paketov paloma robcev na dan - ful boleče grlo... jedla angal in neoangin... in coldrex - 24 urna vožnja z ladjo v eno smer in še 24ur nazaj... ful razburkano morje... - za nazaj od Genove do doma... 5stopinj 4.11. in vožnja na motorju pri 190km/h!!! auč sm kr mižala od strahu - umivanje zob z njihovo vodo (libija)... in drugi so vsi neki bruhal, pa so si zobe umival z vodo iz plastenke... jst pa nč bruhala vsej neki... tko nekak...
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:29:44
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 - umivanje zob z njihovo vodo (libija)... in drugi so vsi neki bruhal, pa so si zobe umival z vodo iz plastenke... jst pa nč bruhala Boš pa zdej malo več.
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:34:30
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Emamair, danes mi je primarij Cerar na UZ ugotovil, da je Bejček premajhen glede na drugega! Vendar me je pomiril, da z njim ni kaj drastično narobe!Kar tudi sama srčno upam! Plodovnice naj bi bilo dovolj!Sicer pa mi je že pred 14 dnevi govoril, da sem za rodit! Glede na tedne, nevem, sem kar daleč prišla! Jutri sprejem v P, CTG mi obljubljajo, pa morda še kaj drugega...boš ti več vedela, pa tudi umetne mi je omenil.....
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:38:46
|
|
|
|
lana38
|
pika74, mene je bilo v tej skoz nečesa strah, pa poglej sem vseeno prišla že do 35T in 4/7. Še en mesec pa imam PDP. Tako da bodi optimistična. Sem pa enako kot ti zelo težko prešaltala na drug forum. Še zdaj se mi zdi, da nekako bolj spadam sem, čeprav mi je uspelo postati in bom kmalu na koncu. LP
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:41:39
|
|
|
|
pika74
|
ja ZARA... ponoč sm čist na meji, da začnem bruhat ... Ej s.d. ti si že čist pred tem, da jih rodiš...uhhh bom močno mislila nate in držala pesti, da bo vse OK!!! lana38... ti verjamem, da skoz razmišljaš, če je kej narobe... take smo... nimamo kej... tok smo dale skoz, da smo pršle do te sreče... in zato se še bolj bojimo, da bi blo kej narobe... P.S. Kaj pomen PDP... sej vem, da je rok... sam kaj pomenjo te črke?
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:42:29
|
|
|
|
Anitka
|
Lana jaz se tudi tu najboljše počutim, ker sem tule nekje od vsega začetka in smo punce nekako bolj povezane. Saj mi je med majčicami tudi lepo, da ne bo kake pomote, a se rada vračam sem v Za nas.
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:43:50
|
|
|
|
pika74
|
Ja Anitka... mam že prvi pregled in to 10.12. jupiiiii Ej, kaj se pa tam dogaja na prvem pregledu... sevede, če pridem do tam...
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:44:22
|
|
|
|
mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 P.S. Kaj pomen PDP... sej vem, da je rok... sam kaj pomenjo te črke? Predviden Datum Poroda.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 28.11.2007 20:47:46
|
|
|
|
lana38
|
PDP-predvideni datum poroda. pika74, seveda boš prišla do pregleda 10.12. Če se ti bo zdelo karkoli sumljivo, boš šla pa takoj. Jaz sem imela namen iti na prvi pregled 7.5., ker pa se mi je 4.5. zjutraj pojavil rjav izcedek, sem šla pa takoj. Pač sem pristala na bolniški, pripravljena na vse žive scenarije. Je pa hvala Bogu vse OK do sedaj. LP
|
LubeničkaTristan ali Arian?Tristan (
64%)
Arian (
36%)
Število vseh glasov: 397Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!