Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 10:02:31
|
|
|
|
pika74
|
O hvala punce... čeprav danes samo jokam in jokam... ... včeraj je bilo tako grozno na pregledu... tako dolgo sva čakala na ta prvi pregled... saj vem, da ene imajo še kasneje prvi pregled, ampak oba sva bila polna pričakovanj... in potem smo šli skupaj z ginekologom na UZ pogledat, kaj je not... in se je začelo... najprej je rekel, aha... vidim,da je se je plod ugnezdil v maternici. Pa sem takoj komentirala, u to je že dober znak (ful me je blo namreč strah, da se je ugnezdilo v jajcevodu, ker imam take čudne vrečkaste... sem to pričakovala). Potem je pa gledal ginekolog... in nič rekel... pa mi je blo takoj čudno... kaj zdaj nič ne reče... in je rekel, samo vrečka je, ploda pa ni noter... nič ne vidim noter... no, poglejte še vi... in pogledam na tisti ekran... in... nič... in sesul se nama je svet... ... čist tiho sva bila... brez besed... Ginekolog pa je rekel, sedaj obstajata dve razlagi - ali je premajhen (ker ste zanosili kasneje) ali pa je odmrl. Poglejmo čez kak teden še enkrat. Sedaj sem v solzah... pa še danes me vsi nekaj kličejo in sprašujejo, kako je bilo... in pričakujejo, da bom vriskala od veselja... pa ne morem... Se mi zdi, da od nosečnosti ni ostalo nič več, razen norih hormonov... Pa vse me boli... še najbolj pa srce.... . ...in že zdaj me je strah te abrazije... spodaj pa kot zanalašč nobenega izcedka, nič krvi, nič rjavega... vse bp. nič... nekak bova morala preživet ta teden, karkoli že bo čez en teden na UZ... Lp
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 10:14:25
|
|
|
|
cmokec
|
O kriza. Okleni se upanja, da je sonček še premajhen, da bi ti pomahal. Kot praviš, spodaj je vse BP. Naj tako tudi ostane. Upaj, božaj trebušček, pa bo vse v redu. Mora biti.
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 10:14:55
|
|
|
|
lana38
|
pika 74, bodi pozitivna. Vem, da je to zdaj težko, ampak moraš upati, da čez en teden zagledaš . Ne jokaj preveč, potem je tudi žalosten. To, da ni nobenega izcedka, je dober znak. Mi vsi pa držimo pesti, da boš drug teden poročala vesele novice in skakala od veselja. LP
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 10:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Se pridružujem Lani in vsem ostalim puncam pri držanju pesti. Pa še enga velikega zraven, Pika74.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 10:58:02
|
|
|
|
tinkamiška
|
O Pikica, draga, vem, da je zdejle težko mislit pozitivno, ampak zakaj bi morala bit slabša varianta, zakaj pa ne bi mogel bit pikec še premajhen za na oko videt...in ti ne veš kako stiskam pesti za vas...maj ti ta teden hitro mine...in jst imam še vedno dober občutek... Pikica, mora bit vse vredu! Tinka
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 11:53:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, zdaj bi bilo najbolje, da sem tiho, pa te samo objamem. Močno objamem. Pika, verjamem, da se bo izšlo, tako kot si vsi želimo. Počakaj še ta teden, bodi močna.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 12:09:21
|
|
|
|
ZARA
|
Joj, Pika. Naj ti čimprej mine ta teden. Držim pesti tudi za ostale pupe, srečno vsem!!
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 12:31:19
|
|
|
|
bebi
|
Boga pika74, vem kako se zdaj počutiš, ni hujšega kot še 1 teden čakati... jst sem zanosila (skoraj) v istem času dve leti nazaj, pa se tudi še ni videl utrip srčka, pa še rjav izcedek sem imela ...čez 14 dni, pa se je srček lepo videl. Tako da, ni za obupat, ti kar pozitivno razmišljaj in veliko počivaj. Boš vidla, da se bo vse dobro izteklo.
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 12:57:50
|
|
|
|
koala
|
PIka , jaz še vedno moččno vrjamem v tvojega sončka. Mislim nate!!!!!!
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 13:14:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika, tako močno bom stiskala pesti za vaju in za malo pikico, kolikor lahko. Drži se! Pa res poskušaj čim bolj pozitivno razmišljati, čeprav vem da je težko.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 13:28:31
|
|
|
|
baguSka
|
Joj pika. Drzi se!!! V mislih sem in bom s tabo in da se ti mala pika cez en teden pokaze v vsej svoji velikosti.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 13:36:54
|
|
|
|
baguSka
|
baguSka, sulfinija in SAFIRA tudi vam tolpe objemčke,a mpak punce leta prašiča še ni konec ja.. se ta mesec je na vojo.. in ce uspe, bo spocet kot pujsi in rojen kot devica.. me ze zdej glava boli, ko pomislim, da bi bli vsi trije device.. :)
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 14:26:05
|
|
|
|
pika74
|
Hvala vam... sm pa čist fuč... prejle sem mela še eno fajn drisko... kako nej si zdej še to razlagam .
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 15:10:50
|
|
|
|
SAFIRA
|
..............tralalalallal...... trlallalalal ......... smučat je res lepo, sam če neb blo tok mrzlo, sam če ne bi tok pihal, dejmo zdržet sam še mal........wiiiiiiiiiii čakam, pa čakam, pa še kr čakam ............. NA SNEG......... potem pa gasaaaaaaaaaa na smučke Mimo grede, ta vikend se pripravljam na seks turnejo od 15 pa tam nekje do 21 - plodni dnevi, januarja na smučanju pa bom tak muvala, da se bo nekaj ziher primlo . Vse, ki ste v istem zosu kot jaz , ne obupat - škoda živcev! Pa še malo sprostitve: POZNATE RAZLIKO MED VRTCEM IN JANEZOM JANŠO? v VRTCU JE ŽIV ŽAV, JANŠA PA JE ŽAV ŽIV. Tega niste slišale od mene, ok? Ajde, zdaj pa bežim naprej delat! Lp SAFIRA
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 15:30:05
|
|
|
|
pika74
|
Safira tale vic je pa dober .
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 15:34:04
|
|
|
|
baguSka
|
pika ce je driska je cist ok..
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 15:35:23
|
|
|
|
cmokec
|
Drisko je ponavadi zaradi živčnosti in sekiranja pogosta. Kar optimistično naprej.
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 15:42:01
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, mi smo od vceraj doma, in smo veseli! Dojimo se, punci počasi rasteta, taka drobižka sta(celih 2 kg imata) ampak bosta že zrasli! Važno je,da sta zdravi in tudi ob rojstvu nista potrebovali inkubatorja! Se javim, ko bom lahko! Pika, želim ti,da bi drug teden slišala srčka!
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 15:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica ojla, mi smo od vceraj doma, in smo veseli! Dojimo se, punci počasi rasteta, taka drobižka sta(celih 2 kg imata) ampak bosta že zrasli! Važno je,da sta zdravi in tudi ob rojstvu nista potrebovali inkubatorja! Se javim, ko bom lahko! Pika, želim ti,da bi drug teden slišala srčka! VelikoOOOOOOOOOOoo cartanja.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 15:45:45
|
|
|
|
Pija76
|
Čau SD full lepo da ste doma, ste bile pa hitre ve punce!! Lepo se rihtajte, pa kmalu pojdite ven z ta nobel vožičkom. Uživajte, pa kaj na našo temo pridi, sej veš kam, te pogrešamo!
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 15:55:33
|
|
|
|
Špelka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec O kriza. Okleni se upanja, da je sonček še premajhen, da bi ti pomahal. Kot praviš, spodaj je vse BP. Naj tako tudi ostane. Upaj, božaj trebušček, pa bo vse v redu. Mora biti. To je tako lepo napisano, da se podpišem. In vam držim največje pesti na svetu, da bo čez 1 teden sonček mahal z obema rokicama!
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 16:17:55
|
|
|
|
pika74
|
O s.d. dobrodošla. jest sm pa spet letela na wc... pa so šli knedlni ... kaj čmo... zdej pa ne dam druzga v usta kot prepečenc pa vodo... hvala punce
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 17:07:29
|
|
|
|
koala
|
PIka, jaz sem imela prva dav tedna po testu tudi težave z drisko, tako da je to po moje dober znak. SAFIRA zdaj se bo pa treslo ne? Vidva samo uživajta. Sonček.djukelica, ne boš vrjela, samo sem ravno danes mislila na vas3.Lepo da ste že doma zdaj pa veliiiiiko cartanja in malo neprespanih noči. Malima princeskama pa sporočam da naj pridno papata in rasteta. Sta pa pridna da se dojite.
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 18:21:14
|
|
|
|
lana38
|
s.d., super, da se lepo polno dojite. LP
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 11.12.2007 18:39:17
|
|
|
|
Anonimen
|
S.d., lepo je brat tvoje javljanje. Pokaži nam kako fotko od tvojih dveh princesk, prosim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.