|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (301. nadaljevanje)
5.12.2007 13:55:34   
koala
Bety, saj ne vem kaj naj rečem. Mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 151
5.12.2007 14:09:06   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

Jaz grem jutri na čiščenje, ker je srček nehal biti in otročiček je velik za 8t., torej je že 15 dni mrtev.

Imejte se lepo in vse naj naj vam želim.

Bety, zal mi je...user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 152
5.12.2007 14:40:34   
sayuri
Bety zelo sem žalostna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 153
5.12.2007 20:08:15   
Pia73
Sama žalost,..... Bety, Sulfinija, Safira,.... user posted image  Sočustvujem z vami,....user posted image user posted image user posted image

Jaz pa spet nisem bila sprejeta v bolnico,.... kaj češ,..., dokler ne umreš je še itak čas,,...

Hvala vam vsem,ki me spodbujate tukaj pa tudi prek zs in sms-ov. Hvala vsem,....

Sicer pa danes "spet" ni moj dan,.... Sem tečna, ko user posted image  Počutje ni pravo, gneča povsod,... Eh,....

Ja, ja,...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 154
5.12.2007 20:14:26   
pika74
Pia73 moja... upam, da te kmalu sprejmejo in naredijo, kar že morajo...user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa naj še Miklavž malo naredi, da se že nehajo te slabe novičke no...user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 155
5.12.2007 20:21:13   
Anonimen
user posted image user posted image Bety user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
5.12.2007 20:22:54   
GoYa
Bety,  user posted image user posted image user posted image . Pa to ni res user posted image .

Pia73, tudi tebi en objemček user posted image . Pa kaj je s to bolnico? Kako nimajo mesta user posted image . Upam, da te čimprej sprejmejo.

Ma res same slabe novičke user posted image . Namesto, da bi bilo veselo - mesecu primerno.

No, Pika74, jst se bom pa lotila slikanja na platno. Me je neki prešinilo. Sem nabavila platna, oljnate barve, čopiče in celo stojalo. Zdej bo pa treba kaj spackat skupaj. Nekaj za novo hišo. Sam nisem še nikoli slikala in nimam talenta, ampak za kako abstraktno packo pa mislim, da že bom user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 157
5.12.2007 20:29:48   
pika74
Oj Goya, mislim, da se je anadejka nekaj s tem ukvarjala... upam, da se kaj oglasi... vem, da je nekaj pisala o tem...user posted image .

P.S.
pa dej pol kej v album napopej, da bomo vidl user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 158
5.12.2007 20:32:01   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: pika74
pa dej pol kej v album napopej, da bomo vidl user posted image

bom, sam nč ne obljubim kdaj. se lotim, ko bo čas. nisem še nič v roke prijela. zdej mam lino doma (spet vneto uho user posted image ). ma enkrat do spomladi bom že narisala, pol me bosta pa že user posted image user posted image  ujela. pa še preselila bi se prej rada.

Anadejka, kak nasvet bo pa dobrodošel user posted image . Npr. kakšen mali slikarski trik.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 159
5.12.2007 20:33:51   
pika74
Ej, sej če bo bolj umetniško, ti lahko še otroc mal pomagajo pri packanju user posted image user posted image user posted image ...

pa nej se Lina čimprej pocajta user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 160
5.12.2007 20:36:57   
GoYa
Ja, ni slaba ideja. Nisem niti pomislila na to.

Pa hvala za lepe želje za Lino. Je hudič, ker noče sirupa pit. Imamo take muke.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 161
5.12.2007 21:41:18   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kaj je to letos za nega decembra?!?! Kje so dobri možje?? Bety zelo mi je žal in kar ne morem verjeti tej novički. Pa zakaj nam to nekdo počne!!! DRži se draga moja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PIka74 če bo kaj viška kar boš štrikala se priporočam z zakladkomuser posted image user posted image user posted image

Pia73 drži se in kar optimistično naprej. S tabo smo in s tabo bomo ostale.user posted image user posted image

Citrončica upamo na tvoje dobre novičke še naprej. IN kdaj bo čas za kakšen test?

Ja jaz sem tudi čist notr padla v te voščilnice. V vrtcu sem jih naredila že cel kup, pa še zase jih moram delat in jutri grem na en seminar oz. delavnico na temo novoletne voščilnice. Uffff sem se že tega rezlanja in elpljenja kar malce naveličalauser posted image user posted image

GoYa če dobro vem delajop morfologijo nekje med 20.in 24. tednom. Če sem ga kiksnila me hitro popravite.user posted image

Simonas ti se nam kar pridruži ko utegneš.

Punce lepo bodite in od sedaj naprej se nadejamo le še dobrih novic. NI več prostora za slabe. A slišite dobri možje!!!!!????

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 162
5.12.2007 22:30:00   
citrončica
user posted image user posted image user posted image betyuser posted image user posted image user posted image ,
saj ne morem verjet, no!!
drži seuser posted image ,

Pia,
upam, da čimprej zrihtaš tole, nouser posted image ,

o, Anitka, jaz moram jutr voščilnice naredit, dons sm se tolk časa pripravljala, da je časa zmanjkaluser posted image user posted image ,

test je v torek, a se je tud meni prejle tak čuden rjavkast izcedek pokazal....bomo vidli zjurtraj.....

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 163
6.12.2007 7:43:54   
Anitka
Citrončica saj veš - upanje umre zadnje. Ne vem koliko poznaš moje stalne izcedke, ki so mi grenili življenje kar nekaj let. IN tudi v mesecu, ko sem zanosila je bilo popolnoma enako. Nato pa... je bil en lep prekrasen plusek. DRžim pestke, da se zgodba ponovi tudi pri tebi.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 164
6.12.2007 7:57:16   
Špela100
Bety upa res mi je žal, takooo sem žalostna, da nimam besed. user posted image user posted image user posted image
Ti pošiljam en velik user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 165
6.12.2007 8:45:08   
tinkamiška
Tako pupice, mene je namesto Miklavža obiskala Franca..z malo zamude, toliko, da sem upala poupat, ampak vredu, naj bo tako. Ta mesec ne bom mislila na nč drugega kot na peko keksov, kuhanje dobrih kosil, izdelovanja čestitk, okraševanje hiške, cartanja mojih dveh ljubčkov, si privoščila tatarca, spila kakšno pivo, in si rekla dost mam za to leto!

Bom pa tukaj, navijala za vsako od vas, se veselila z novimi in zdejšnjimi user posted image !

Pupice drage, naj vam bojo podarjeni samo lep trenutki, dost je bilo grdih!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 166
6.12.2007 8:45:30   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Citrončica saj veš - upanje umre zadnje. Ne vem koliko poznaš moje stalne izcedke, ki so mi grenili življenje kar nekaj let. IN tudi v mesecu, ko sem zanosila je bilo popolnoma enako. Nato pa... je bil en lep prekrasen plusek. DRžim pestke, da se zgodba ponovi tudi pri tebi.

Ja, hvala,
a izgleda, da se je user posted image  vseeno odloćila počasi prit,ni še čista kri, se pa lepo nakazuje.....
pravi Miklavž, da še nisem jaz na vrstiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
6.12.2007 8:54:28   
pika74
tinkamiška... user posted image ... žal mi je...user posted image
citrončica - mogoče je še kaj šans... stiskam pesti, da si user posted image  premisli user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 168
6.12.2007 9:00:06   
SAFIRA
Jutro!

Bety, Sulfinija in ostale, ki ste v istem "dreku" kot jaz user posted image user posted image user posted image .  Ampak obupale pa ne bomo, a ne? user posted image  Vse, ki smo to in ono dale skozi, vemo, da je hudo.... user posted image  ........ 

Jaz sem še vedno malo žalostna in skoraj vsak dan obujam spomine iz preteklosti. Nič druga mi ne preostane, kot da grem v nov boj user posted image user posted image user posted image .
Odločila sem se, da bom od 15 do 21 decembra si vzela dopust, ker imam takrat plodne dneve. Ostala bom doma in tako hudo seksala, da se bosta na koncu kar 2 prijelauser posted image user posted image user posted image . Poln kufer imam teh bolnic, pa dohterov - čerpav so nekateri prav simpatični user posted image . V tej bolnici, kamor hodim jaz že ohoho let menda ni zdravnika in zdravnice, ki ne bi pogledal/a v mojo "luknjo" user posted image . Res mi že gre vse skupaj na živce.

Kako pa kaj ostale? Anitka, Pika, Koala,...... bemti, počasi boste že vse fosilke user posted image , jaz pa sem še čisto na začetku. Kdaj boste imele spet kakšno srečanje?

Neposredna povezava do sporočila: 169
6.12.2007 9:14:48   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: SAFIRA

Odločila sem se, da bom od 15 do 21 decembra si vzela dopust, ker imam takrat plodne dneve. Ostala bom doma in tako hudo seksala, da se bosta na koncu kar 2 prijelauser posted image user posted image user posted image .

Tako se govori SAFIRA user posted image user posted image user posted image  in prepričana sem, da bosta uspešna user posted image user posted image user posted image

Lp
user posted image

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 170
6.12.2007 9:26:14   
tinkamiška
ahaha Safira, zakon si!user posted image user posted image user posted image user posted image ma se bo cela slovenija tresla od 15. -21.user posted image  user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 171
6.12.2007 9:27:15   
Sulfinija
Joj,Safira in Bety upa ne moem verjeti no.Safira,ko sem zdajle brala tvoj post sem skoraj iz stola padla o dopustu ej punca user posted image user posted image user posted image user posted image  ne damo se.

Moj bojni plan:neznasnko bom uživala na silvestrovanju z svojim možekom uživala,uživala bi najraje že dans kufer spakirala in šla nekam he,he le kje je še 31.12 ko boma za res šla.
Pol 28.2 bom obiskala dr.Zorna in se oreng zmenila za naprej mogoče za kako laparoskopijo ali kaj takega bomo videli.Ko bom pripravljena bom pa šla v 4.IVF ki je zandji zame na ZSSS.Če pa spomladi dobim ole službo,ki se mi oeta pa ga bom preložila na ne vem kdaj.Če po 4.IVF ne rata bom pa tuidi jaz mojemu rekla,da si vzame v času O dopust in bomo ko nori no mam dobre šanse,kajti tudi nama je naravno ratalo.Če bom samoplačnik pa dve leti ali tri nič,nič in nama bo že ratalo pa bom imela tele eure v žepu z glavo skozi zid pa več zaenkrat ne bom hodila mi je bilo dovolj teh igric najlepša leta so mi šla v tele iVF joj kok sem bila dobsedno neumna.Tudi parom,ki nimajo user posted image  nič ne manjka in tudi nama ne bi bi potovala uživala skratka fino bi se imela,in ko nato sploh ne bi več mislila bi vam sporočila da sem tudi jaz user posted image .Ja čudeži se dogajajo se je zgodil Anitki in Piki in še marsikomu in se bo tudi meni smao ne vem kdaj spet.

Sedaj pa šibam nekaj narst dans nisem za nobeno rabo le študiram kako bom se fino imela na dopustu.

Tinkamiška tudi zate en velik user posted image .

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 172
6.12.2007 10:04:46   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
GoYa če dobro vem delajop morfologijo nekje med 20.in 24. tednom. Če sem ga kiksnila me hitro popravite.user posted image

Mislim, da imaš kar prav. Verjetno bo šele naslednji pregled morfologija. Torej januar.

Citrončica, ne še obupat. Tudi jaz sem imela vmes med čakanjem dva dni rjav izcedek. Upam, da se ne nakazuje prava user posted image . Držim pesti še naprej.

Tinkamiška, med vso to peko in pisanjem voščilnic vseeno ne pozabi na kakšen seksič. Mogoče te januarja kaj preseneti user posted image .

SAFIRA, dobra stara SAFIRA. Me veseli, da kljub vsemu ohranjaš svoj smisel za humor user posted image user posted image user posted image . Jaz kar ne morem pozabiti vseh tistih tvojih zgodbic pred časom. Vedno sem se narežala do solz. Vi dva kar user posted image do onemoglosti user posted image user posted image . Sem na sosednji temi prebrala, da sta ena dva tudi po 5x na dan. Ampak sta pa zagledala user posted image . Mi bomo pa pripravljeni na potrese user posted image user posted image

Sulfinija, lepo se imejta na dopustu in se prepustita užitkom.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 173
6.12.2007 10:58:18   
lana38
citrončica, dokler se user posted image  ne pojavi v vsej svoji veličini je še vedno upanje. jaz sem v tej user posted image  imela od začetka kar naprej neke izcedke, pa imam zdaj samo še 23 dni do PDP. Ne obupaj!user posted image
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 174
6.12.2007 11:17:39   
neni
Danes je pa bolj žalostno tukaj. Ob Betyini novici me je kar streslo. Meni so se grde stvari skoraj vedno zgodile decembra in sem bila na čiščenju že tudi za Miklavža in drugič spet na božični večer. Zato sem kar nekoliko vraževerna in nočem bit noseča decembra in letos, ko sem bila skoraj vse druge mesece se je dobro izteklo. Vem, da je to neumnost, ampak tako čutim.
Za Bety pa nimam besed, ker vem kako je. Edino upam, da se bo lahko zmenila za kakšen dodaten pregled, kromosomov ali kaj takega. Nama so vzeli kri in to pregledali. Zarodek je po tolikem času pa odmrtju namreč neuporaben za pregled, ker se že fajn razkraja in se "staplja" s posteljico. Tako so meni rekli.
Jaz sem z nekaj vezami dosegla, da so naju dali na genetske preiskave, čeprav ne vem, zakaj rabiš veze po 4-ih mrtvih pikicah.

Safira in Sulfinija vidim, da se kar fajn držita, uživajta v stvareh, ki so vama dane in zagotovo pride tudi čas, ko bosta lahko "uživali" v otrokem joku.
Naj povem, da sva midva plačača kar 3 postopke pri Rešu, ampak sploh ne pomislim več na tisti denar. Sva pa Lukca dobila "gratis", država časti. Postopek je bil namreč na ZZZS.

Goya, mogoče bi pa kakšno abstraktno sliko, ki ti je všeč poskusila malo posnemat, da ti bo lažje. Drgač pa res Lino vprašaj za pomoč. Pa nisem rekla, da ne smeš našega Lukec klicat! Ker slabo poslušaš, te bom za ušesa. Al je to nosečniška pozabljivost?? Govorila sem o čisto nasprotnem!

Nosečke -držite se, zdej je že tudi meni malo žal za mojim velikim trebuhom.

Pika, naš mali veliko nosi tvoje copatke, ker ga non stop v zeleno rumeno oblačimo (tega imamo največ, ker nismo vedeli spola) in temu rečemo "brazilski dres" in tvoji copatki so "brazilske kopačke". Ni kej, fuzbal je pri nas ta prva stvar. Ko je tekma ga kar možu porinem in sta tako tiho, mož buli nepremično v televizijo, mali pa spi ko polh. Zdej pa ne vem, al ga tolk zanima al ga tolk ne zanima.

Lep dan, moramo vse malo ven na sonček, da se razvedrimo

neni

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.