neni
|
Danes je pa bolj žalostno tukaj. Ob Betyini novici me je kar streslo. Meni so se grde stvari skoraj vedno zgodile decembra in sem bila na čiščenju že tudi za Miklavža in drugič spet na božični večer. Zato sem kar nekoliko vraževerna in nočem bit noseča decembra in letos, ko sem bila skoraj vse druge mesece se je dobro izteklo. Vem, da je to neumnost, ampak tako čutim. Za Bety pa nimam besed, ker vem kako je. Edino upam, da se bo lahko zmenila za kakšen dodaten pregled, kromosomov ali kaj takega. Nama so vzeli kri in to pregledali. Zarodek je po tolikem času pa odmrtju namreč neuporaben za pregled, ker se že fajn razkraja in se "staplja" s posteljico. Tako so meni rekli. Jaz sem z nekaj vezami dosegla, da so naju dali na genetske preiskave, čeprav ne vem, zakaj rabiš veze po 4-ih mrtvih pikicah. Safira in Sulfinija vidim, da se kar fajn držita, uživajta v stvareh, ki so vama dane in zagotovo pride tudi čas, ko bosta lahko "uživali" v otrokem joku. Naj povem, da sva midva plačača kar 3 postopke pri Rešu, ampak sploh ne pomislim več na tisti denar. Sva pa Lukca dobila "gratis", država časti. Postopek je bil namreč na ZZZS. Goya, mogoče bi pa kakšno abstraktno sliko, ki ti je všeč poskusila malo posnemat, da ti bo lažje. Drgač pa res Lino vprašaj za pomoč. Pa nisem rekla, da ne smeš našega Lukec klicat! Ker slabo poslušaš, te bom za ušesa. Al je to nosečniška pozabljivost?? Govorila sem o čisto nasprotnem! Nosečke -držite se, zdej je že tudi meni malo žal za mojim velikim trebuhom. Pika, naš mali veliko nosi tvoje copatke, ker ga non stop v zeleno rumeno oblačimo (tega imamo največ, ker nismo vedeli spola) in temu rečemo "brazilski dres" in tvoji copatki so "brazilske kopačke". Ni kej, fuzbal je pri nas ta prva stvar. Ko je tekma ga kar možu porinem in sta tako tiho, mož buli nepremično v televizijo, mali pa spi ko polh. Zdej pa ne vem, al ga tolk zanima al ga tolk ne zanima. Lep dan, moramo vse malo ven na sonček, da se razvedrimo neni
|