|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (301. nadaljevanje)
9.12.2007 16:08:25   
lana38
Pia73, seveda tudi tebi držimo pestke.user posted image

Goya, bravo za prve brcike.user posted image

Anitka, v 16T je res še malo prezgodaj za brcike v prvi user posted image . Bodo pa kar hitro prišle, saj se tedni kar hitro obračajo. Morda boš pa ravno za novo leto začutila svojega user posted image . V prvi user posted image  je to okrog 20T.
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
9.12.2007 16:42:22   
koala
Pia najprej tebi, močno močno stikam pesti, da bo vse kot mora biti oz da porihtajo kar pač imajo za porihtat, sicer pa vrjamem vate in tvojo zmago, da si borka si že dokazala in borke se ne damo, mar ne? Pa objemčke tvojima fantoma.

Pika a jutri pa greš srčka gledat, boš videla nepozaben in nepopisen trenutek, ko vidiš tisto malo pikico ki miga na uz zaslonu. Uživaj in pomahaj sončku jutri še v mojem imenu, pa seveda čakamo novičke!!!!!

Anitka, ti vrjamem da težko čakaš brcike, glede na to da si suhica, jih boš pomoje kar hitro čutila, ampak kak teden ali dva bo pa še treba počakati.

Citrončica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal.

baguSka, sulfinija in SAFIRA tudi vam tolpe objemčke,a mpak punce leta prašiča še ni konec.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 202
9.12.2007 19:36:24   
tinkamiška
Pia, v mislih, bom s tabo in močno stiskala pesti!

Pika, ti pa jutri uživaj ob gledanjuuser posted image in poslušanju

Vsem pa en pozdravček!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 203
9.12.2007 21:28:51   
Anitka
Čer!

Ja Lana saj vem, da je za brcike še čas, a jaz sem takooooooooooooooo nestrpnauser posted image user posted image user posted image user posted image In sicer kako si? Odštevaš dneve?

Koala pa ti z bušijem? Kako kaj? BI te že prav rada videla pa ne vem, če mi bo uspelo kaj v tem norem decembru. Ta teden nikakor ne, potem bomo pa še videli. SE pustimo presenetiti.

Pia73 IN PIka74 za vaju pa jutri še posebne pestke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In Pia, kot je zapisala že Koala me smo borke in zmagovalke in to bomo ostale za vedno. Vsekakor si bila že zmagovalka in tudi tokrat boš. Verjamem vate in v tvojo zamago.

Zdaj pa lepo nočko vsem skupaj.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 204
10.12.2007 8:23:33   
GoYa
Anitka, jaz sem v prvi nosečnosti čutila prve brcike oz. metuljčke šele v 20. tednu.Pa sem tudi bolj suhe sorte. Tako, da boš morala še mal počakat. Saj bo kmalu. Tedni se noro vrtijo okoli.

Pika, jst ne bi bila nič presenečena, če bi nam ti danes sporočila, da sta videla user posted image user posted image  user posted image . In ta tvoj pesimizem glede nosečnosti proč, a je prov.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 205
10.12.2007 9:04:59   
lana38
Ja, dneve pa res že odštevam. Jih je že manj kot 20.user posted image  Neverjetno hitro gredo zdaj v zadnjem mesecu. Sem pa tudi vedno bolj zanič in utrujena. Če pa k temu dodamo še mojo lenobo, potem pa tako veste, kako sem.user posted image  Včeraj sem popoldan spala, pa sem potem komaj prišla k sebi, ko da bi me "cuk" povozil.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 206
10.12.2007 9:41:34   
tia
Pika74 držim pestke, da se nagledaš svojega user posted image  na prvem UZ- ju.

Punce vsem en lep pozdrav.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 207
10.12.2007 9:43:30   
pika74
Hvala punce user posted image user posted image user posted image user posted image

Pia73 zate pa močne pesti, da vse se uredi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 208
10.12.2007 10:45:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa
Pika, jst ne bi bila nič presenečena, če bi nam ti danes sporočila, da sta videla user posted image user posted image  user posted image .

Tudi jaz imam tak občutek. user posted image

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
10.12.2007 11:05:34   
simonas
jaz sem kar na tesnem s časom pa samo en lep pozdravček user posted image

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
10.12.2007 14:29:38   
koala
Anitka buši raste, čeprav vsi pravijo da ni velik, jaz sem prav ponosna nanj. Bi bilo pa res fajn, če bi ti zenslo se kaj oglasit v MB. Jaz bi tudi vidla tvojega bušija.

Pika, mislim nate, komaj čakam javljanja.

Pia, ti si pa itak že cel dan v mojih mislih.

Nisem vedela

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 211
10.12.2007 18:11:16   
Anonimen
Še nič novičk od Pike74? user posted image

Jaz kar naprej čekiram, če je že kaj napisano. user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
10.12.2007 18:24:59   
lana38
Tudi jaz čakam novičke od pike 74.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
10.12.2007 18:57:08   
ElaM
Pika74, hitro se nam javi. Držim pesti.user posted image

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 214
10.12.2007 19:20:17   
pika74
Evo mene... sem bla na prvem pregledu in UZ ni bil nič kaj obetaven. Gestacijska vrečka je bila... velika sicer 18mm (najdaljši premer). Rumenjak se je tudi videl. Drugače pa prazno user posted image .

Obstajata 2 možni razlagi:
- do zanositve je prišlo kasneje in je plod zato še premajhen...
- vrečka je prazna, ker je plod odmrl

Čez 1 teden imam ponovno pregled. Takrat bomo videli, pri čem smo.

Lp
user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 215
10.12.2007 19:24:02   
Kinokija
Ooooo, kako si želim, da bi bila prva varianta. Držimo pesti!! 

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 216
10.12.2007 19:27:06   
Anonimen
Ojej, pa sej mora bit vse uredu, mora bit. Držim super duper močne pestke, da bo naslednji pregled jasno pokazal malo pikico, ki raste in živi v tebi. user posted image user posted image user posted image Pikica, rasti, rasti, pridno rasti.

user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
10.12.2007 19:40:01   
emaa
Saj pri 7 tednih velikokrat ni utripa, zato moja G naroča pri 9 tednih prvič. Drži se. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
10.12.2007 19:50:04   
pika74
Hvala punce...

bomo vidl, kaj bo čas prinesel... mogoče se nama vseeno nasmehne sreča... če pa ne, pa kaj nej rečem... dedek mraz mi je danes prinesel še en rabljen board (od user posted image ) in nove bootse... se bom pa letošnjo zimo naučila še bordat, neki bo že... sej vem, da je to bolj slaba tolažba.... in sploh ni za primerjat... ampak kaj čmo, člouk rab kšno neumnost...user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 219
10.12.2007 20:37:10   
Anitka
Pika74 jaz verjamem in upam v prvo varianto. Saj veš - upanje umre zadnje. Ni vrag, da se ti sedaj po tolikšni prehojeni poti ne bo nasmehnila sreča v vsej svoji veličini. Plodek ti pa le pridno rasti, da bo naša Pika74 v ponedeljek vriskala od veselja.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 220
10.12.2007 20:42:58   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pika74 jaz verjamem in upam v prvo varianto. Saj veš - upanje umre zadnje. Ni vrag, da se ti sedaj po tolikšni prehojeni poti ne bo nasmehnila sreča v vsej svoji veličini. Plodek ti pa le pridno rasti, da bo naša Pika74 v ponedeljek vriskala od veselja.

pika, bordat se boš že še naučila....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pikica pa naj raste....držim pesti!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 221
10.12.2007 21:05:03   
koala
Ne, ne Pika, nič ne bo z letošnjim učenjem bordanja, ker jaz vem da mali zakladek pridno raste in je zdaj samo premajhen, da bi se utrip videl. Mislim nate!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 222
10.12.2007 21:18:29   
tinkamiška
Pika, tudi jst mam dober občutek, da vama je ratalo pač malo kasneje, kot sta si preračunala in pikica raste, mora rast!user posted image Bordat boš pa še mene naučila...čez par let, ker bom jst še tudi vmes nosečauser posted image

Pozdravček vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 223
10.12.2007 21:30:53   
Eviii
jst pa sem sigurna, da bo naša pika drugi teden vidla bit srček svoje pikice user posted image .
ti povem, da je blo tudi pri meni tako. naročena sem bila sicer v 8. tednu. in ko sm odšla iz ordinacije, vprašam svojega g, če dobim materinsko in mi ta odvrne, da naslednjič, ko se bo vidu srček utripat. jst pa skori v jok user posted image . in kaj se je potem zgodilo? čez 4 tedne spet kontrola, srček utripal čisto normalno, dobila materinsko knižico in zdej mam doma enga lušnega fantiča starega 21 mesecev user posted image . se je pa dejan rodil 6 dni čez rok, ker je bil pač očitno spočet malo kasneje... in še neki ti zaupam. sigurno je fantek user posted image . tej nas ženske spravlajo v obup že od samega začetka user posted image . ti pa kr poročaj drugi teden, kako srček bije user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 224
11.12.2007 9:34:53   
tia
Pika držim pesti ,da je prišlo do zanositve malce kasneje in da bo za teden dni viden že srček.

Pia mislim nate.

lp

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.