mml
|
Živjo, a se samo meni zdi a so vse štajerske nosčeke v teh prazničnih dneh nekam izginile? Pa ne da so šle že vse rodit...Samo klajo in luso zasledim v teh dneh tukaj lusa me veseli, da je boljše z otekanjem in da je tudi tvoje počutje boljše vaney vse najboljše za RD ...kar se pa tvojih let tiče...jaz se že skoraj ne spomnim, da sem bila kdaj toliko stara . Bolečine v spodnejm delu trebuha so pa bolj posledica raztegnjenih in napetih vezi, ki sicer držijo maternico. Izcedek, ki ga navajaš je pa bolj verjetno samo izcedek iz nožnice, ki je pri nosečnicah pogost, kot pa da bi šlo za odtekanje plodovnice sunny nikar ne obupuj, še par dni, pa boš tudi ti brez trebuha in s štručko v naročju mala pikica kar se tiče mleka se nikar ne obremenjuj, veliko pij, počivaj, pomaga tudi sezam (lahko ga samo prepražiš v teflonski ponvi in poješ) kot ti je napisala že lunca, predvsem pa ne obupuj. Mleka je lahko manj tudi zato, ker te boli, ker bolečina negativno deluje na nastajanje mleka, tako da če te zelo boli rajši vzemi kakšen Naklofen duo (mene so svinjsko boleli šivi in sem v P vprašala Pušenjaka in je rekel, da 2 do 3 Naklofene miren duše vzamem, enako je po tem rekla tudi patronažna, ki je prišla na obisk...meni je Naklofen zelo pomagal) . Je pa kakšen dan, ko so naši otročki večji požeruški in kakšen dan, ko so večji zaspančki, tako da kar veselo in pogumno artikl jaz čutim kolcanje po celem trebuhu, se mi zdi, da mi kar cel trebuh poskakuje , ampak kolca pa tole dete manj kot prvo ali pa imam jaz manj časa za opazovanje dogajanja v trebuhu puri a tvoji fantiči so trenutno zdravi? Manca je danes čez dan čsito OK, skoraj nič ne kašlja, nahod tudi ni problem, samo se mi zdi ,da ponoči bo pa spet kakšna ura kašljanja...bom spet zvlekla na dan sirup iz smrekovih vršičkov in Claritine...prejšnjič je pomagalo Mi smo bili danes dopoldan an Gorenjskem na sončku in je prav pasalo , bil je tak dan za smučanje...sem razmišljala, da že od januarja 2005 nisem pošteno smučala, lani sem en da smučala februarja in to je bilo to, to sezono spet ne bo nič...sem razmišljala, da bi danes prav z užitkom malo zavijugala po smučišču, samo sem ugotovila, da bi si bilo zelo težko obuti in zapreti pancarje s temle trebuhom