|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
21.12.2007 9:14:15   
Lunca1
Katee saj to moraš uredit po preteku DR, ne prej.

Klepetka mogoče bo pa tokrat v 1 uri. Držim pesti.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
21.12.2007 9:15:08   
Lunca1
No zdaj se pa spet malo poslavljam, grem danes spet v LJ.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
   Januarčice 08-2.del
21.12.2007 9:24:00   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Včerajšnji pregled je za mano, vse ok, razen pretoka - brezveze! Na teži je v enem tednu pridobila 200g, tako da ima sedaj 2485 g. Sem pa bila priklopljena na CTG 45 minut (Karatina ti je to kaj znano!?)

Ja, zelo znano. Jaz sem na vrsti danes ob 11-ih; tako sem vsaj naročena, kdaj bom pa na vrsti pa user posted image . Tak sem že nervozna... Če bo CTG spet slab, bomo šli najverjetneje rodit, kot je zadnjič rekel, saj naj bi ta umirjenost pomenila, da se ji ne godi več v redu v maternici in da posteljica najverjetneje ne deluje več kot bi morala.
Se vam javim. Če pridem domov seveda user posted image , če bomo rodili pa šele čez par dni. Nimam številke, da bi kateri javila prej.

Lep dan vsem skupaj... user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
21.12.2007 9:27:00   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

No zdaj se pa spet malo poslavljam, grem danes spet v LJ.user posted image
Aha, spet greš zapravljat!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
21.12.2007 9:35:39   
katee

Vam pošiljam eno lepo božično slikico za lepe prihajajoče praznike!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
21.12.2007 9:36:19   
katee
ups, mi ni uspelo user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
21.12.2007 10:00:55   
mala pikica
Punce, danes pa ste res bile že pridne... Moram na 66.strani začeti, ve pa ste že na 68. user posted image

lunca hvala za razlago user posted image Mene je ati vedno uveljavljal pri dohodnini, potem mu niso nič večje plače nakazovali v službi, če prav razumem user posted image

Mene tudi zanima, kako sta sani in piškamiška. Kaj nobena nič ne ve?

urssyy upam, da bolečine minejo user posted image In super za zibelko user posted image

klepetka ti še misliš peči, petek je, v P se spravi user posted image

nussy tebe pa smo res že pogrešali, malo večkrat pa se le oglasi, da nam ne delaš preveč skrbi user posted image

No, saj sem bila kar hitro skozi vaše klepete user posted image Hvala vsem za pohvale za trebušček, ki mimogrede zgleda zelo velik, obseg pa je 107 cm, pa tudi za pecivo. Splača se ga poskusit, ker je res zelooo dobro user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
21.12.2007 10:02:16   
meli23
Ojla!
Jaz sem še vedno v bolnici v enem kosu. Vse je vredu z mano in mojim trebuščkom. Na zadnjem uz v 34 tednu je moj otroček tehtal 2350g. Danes sem polnih 36.
Verjetno mi bodo v tednu po Novem letu odrezali stran cerkljažni šiv. Potem bomo pa videli ali bo še kaj samo na sebe držalo ali bomo kar po hitrem šli v porodno. Res sem že sita vsega. Saj ne da bi hotela ćimprej rodit, ampak jaz bi končno že šla domov .Tukaj sem že 3 mesece in10 dni in resnično mi gre že vse in vsi na jetra. Saj osebje je fanj in tudi s cimro se super razumem. Ona bo tudi tu do poroda in bova praznike preživele skupaj.
Če bi blo mogoče bi trebuh za ene 14 dni pustila tukaj in šla malo domov tako si porihtat stvari, se malo pocrtat z možem in potem bi pa prišla rodit.Škoda, ker to ni izvedljivo.
Čestitam vsem novim mamicam. Vsem želim lepe božično - novoletne praznike in obilo crtanja v vaših domačih gnezdecih.
PS. upam, da bom lahko po porodu sposobna prit do raćunalnika in vam javit najlepši dogodek mojega tako zakompliciranega življenja.
Lep pozdrav! meli 23

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
21.12.2007 10:09:54   
SuzanaKK
Dobro jutro babike!
Benika, vse najboljše še od mene. Lepo praznuj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes ful dobro spala, očitno sem bila včeraj preveč aktivna, tako da še Na kraju zločina nisem pogledala do konca. Ok, dva obiska wc-ja (ob 2:30 in 7:00), ampak vmes sem spala kot top. Zjutraj me je sicer mučil zelo hud glavobol, sem si skuhala kavico, ni bilo nič bolje, zdaj pa pijem čajček z medom in čutim, kako počasi popušča. A je to normalno, da me že ves teden mučijo glavoboli? Malo imam tudi zamašen nos, drugače pa glede bolezni nimam kakšnih hujših problemov. O nosečniških tegobah ne bom, ker potem lahko jamram pol ureuser posted image . Glede kolcanja otročka, meni je to čudno, ker ko se mojemu kolca (včasih tudi po 3 x dnevno), jaz to čutim v višini popka in sem prejšnji teden G. izrecno prosila, če mi pove, kako leži in je rekla, da je v glavični vstavi, tako da to očitno res ni neka orientacijska točka, da bi se lahko ravnal po tem.
Mala pikica, jaz sem si že včeraj ogledala tvoje slikice in imaš prav lep trebušček, benika pa sploh ne tako zelo velikega. Meni se moj tudi zdi velik, ostali se mi pa smejijouser posted image .
Kaj boste počele čez vikend? Jaz bom čisto sama doma v Velenju, ker starša gresta spet na koline, dragi bo pa intenzivno delal v stanovanju, čeprav dvomim, da bi bilo do božiča vse narejeno. Upam, da se bo našla kakšna klepetulja, ki bo čvekala z mano.
Glede sani in miškepiške še nič novega, ne?

< Sporočilo je popravil SuzanaKK -- 21.12.2007 10:11:24 >

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
21.12.2007 10:13:33   
SuzanaKK
meli23, drži se punca, smo januarke v mislih s teboj!!!!! Še malo, pa boš poplačana za vse piz ... za nazaj, ko boš v rokah stiskala najlepšega otročka.

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
21.12.2007 10:17:29   
mala pikica
meli punce tukaj mislimo nate user posted image user posted image user posted image Kolikor se le da, poskušaj praznike preživeti čim bolj lepo, po praznikih pa nam le čimprej sporoči veselo novico user posted image

benika vse najlepše!!!

user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
21.12.2007 10:17:33   
katee
kako me je sedaj šivilja razjezila user posted image !!! Že pred 4 tedni sem ji nesla eno dekico za user posted image , da mi samo rob našije gor, pa mi je najprej rekla, da bo čez par dni naredila, no in je še vedno nisem dobila. Sem ji sedaj telefonirala, pa sem ji rekla, če ne bo danes narejena, da jo pridem kar iskat pa drugam odnest. Mi je za 18 zvečer obljubila, da bo prišila tisti rob gor; me prav zanima, če ga bo res. Kok so ljudje nezanesljivi!!!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
21.12.2007 10:23:02   
Lusa

Tako ,pa sem prispela k računalniku.Sem že vse postelje preoblekla ,pospravila hiško ,zdaj pa me čaka še sesanjeuser posted image .Pregled pa imam tudi jaz zelo pozno 8.1.08.Mi je pa ta datum tako všeč ,da bi šla kar raje rodit ,kot na pregled.bomo videliuser posted image No današnji datum 21.12 ampak pred enim letom ,je pa zelo žalosten ,saj sem se morala poslovit od našega fantkauser posted image user posted image user posted image Me je že včeraj stiskalo ,ker sem lani 20.12 izvedela ,da mu več srček ne bije in potem ,ko sem šla h g. me je tako stiskalo in sem se bala ,kaj če bo spet ta datum kakšen preklet.

Limma-najini pikici pa naju 100/h zabavata.Kaj bo bo a ne?Moja pikica si še tud lahko premisli.
Nana-ja me že nestrpno čaka kad oz banauser posted image ah nikoli ne veš do zadnjega ,kaj še si bo vse Daša zmislila

mala pikica-to si tud jaz srčno želim ,da bi Daša bila po sestriciuser posted image Glede peciva pa ....nam moraš lušte delat?Joj kako fajn zgleda to pecivo.

klaja-joj oprosti ,ampak tega točno ne vem ,mislim ,pa da imaš prav.Mož niti pri dohodnini za pol leta(kar je živela v letu 2006) ni dal noter dodatne papirje ,da je otrok s pp.Tega sploh nisva vedela ,da lhko kaj uveljavljama.

sunny m.-oh jaz pa spim zadnje čase kot ubita ,samo kaj ,ko poleg mene spi razcartanka in se že par dni nekaj budi.Ji očitno nekaj ne pašeuser posted image

klepetka-pa mene je prejšnji dan tako špikalo ,pa sem šla na silo lulat in je bilo takoj ok.Očitno na mehur tako močno pritiska ,je pa res grozen občutek ,kot ,da bi te kdo počasi zbadal z nožem a ne?

benika -user posted image čestitkeuser posted image

meli-joj mora bit res hudo tako dolgo ležat v bolnici.Ampak na koncu dobiš nagradouser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
21.12.2007 10:38:28   
mml
Dan,

jaz sem pa končala s piškotarijo user posted image . Bom naredila popoldan eno skupinsko sliko piškotov, da jih boste videle.

sicer sem že na prejšnji strani napisala, ampak očitn oste nekatere spregledale: sani in piškamiška sta včeraj zvečer gledali v P TV in sta razmeroma Ok in ne gresta domov, dokler ne bosta imeli vsake svojih štrućk v naročju user posted image

suzana glava te lahko boli zaradi nizkega pritiska in po tem, ko se malo razmigaš, se prtisk dvigne in je počutje boljše user posted image

klepetka lepo se naklepetaj danes user posted image . Florentinčki so pa piškoti...no niti niso piškoti, ker v njih ni moke...iz mandljevih lističev, kandiranega sadja in medu, spodaj so pa namazani s čokolado...niso pa prav prijazni za pečt, so pa zato doooooooooooooooooooobri user posted image

meli zelo sem vesela zate, da si zdržala tako daleč, sedaj pa res lahko nehaš skrbeti in samo še odštevaš dneve, ki boš k sembi stisnila svoj zakaladek user posted image . Želim ti čim krajše dneve v P, boš videla, da bo hitro minilo še teh nekaj dni, po tem pa domov in razvajanje in crkljanje na kvadrat

benika user posted image , lepo praznuj

nussy lepo, da si se oglasila in si še v enem kosu, kot pravi klepetka, mogoče pa te boelčine res nakazujejo širjenje male medenice in boš po tem ekspresno rodila user posted image

lusa super, da je Daša spet v pravem štartnem položaju, tako da domenvam, da je spet v igri porod v vodi user posted image . No me veseli, da boš tudi ti počakala na januar user posted image

katee iz takšnih rzlogov pa jaz ne maram šivilj...je boljše kupiti narejeno zadevo in vsaj veš pri čem si...ampak včasih ne gre drugače...jaz sem že čisto bosa, če je treba zamenjati zadrgo...še dobro, da imam mamo, ki je bolj za take stvari user posted image

karatina Manca tudi ni hotela sodelovati pri CTG v prejšnji nosečnosti in sem ležala tam, kot pozabljen dežnik, ker se je gospodična odločila, da bo v tistem trenutku sramežljiva in se bo delala da je ni user posted image . No po tem sem pa pogruntala, da jo hudo razjezim in pripravim do miganja, če stiskam globoke trebušne mišice (akr pomeni, da poskušaš popek čim bolj potegniti notek k hrbtenici), to sem ponvoila ene 3 do 5x in je veselo odrogovila svoje in smo bili po 15 minutah vsi srečni in zadovoljni...tako da lahko poskusiš, škoditi sigurno ne more user posted image . Sicer pa držim pesti, da bo vse OK

Jaz pa danes ponoči spolh nisem šla na stranišče...komaj verjamem user posted image , je pa zato 2x prišla v spalnico Manca, prvič ob polnoči, drugič ob 6.15, po tem sem jo pa ob 8.30 komaj zbudila, da je šla k varuški...

No jaz se spravljam pa danes še v službo na kozarec penine in šefov zaključni govor in seveda na čvek s kolegi

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
21.12.2007 11:12:56   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Benika
se ne morem strinjat s tabo glede tega. Razlika je samo v tem ali olajšavo koristiš že med letom (plačaš mesečno manj dohodnine in dobiš večji neto) ali pa si na koncu leta otroka enemu vpisal in denar pobral v enem znesku. Do zdaj je bilo to vse mogoče, ne vem pa kako bo zdaj, ko bo davčna samo obračunala dohodnino na osnovi podatkov, ki jih bodo dobili iz službe in bomo domov dobili samo odločbe. Ne boš imela nobene možnosti dodatno vpisat otroka. Se bo treba glede tega še malo bolj temeljito pozanimat.

Se strinjam user posted image  Stvari se bodo spremenile in otroka boš moral prijaviti že med letom user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
21.12.2007 11:19:00   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mml

sicer sem že na prejšnji strani napisala, ampak očitn oste nekatere spregledale: sani in piškamiška sta včeraj zvečer gledali v P TV in sta razmeroma Ok in ne gresta domov, dokler ne bosta imeli vsake svojih štrućk v naročju user posted image

Pa nista nič povedali, kdaj mislita imeti svoje štrućke v rokah? Piškamiška je govorila, da v roku enega tedna sigurno. V glavnem, če ju katera kaj vidi ali sliši, ju naj lepo pozdravi user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
21.12.2007 11:20:27   
Katrin
Dobro jutro ali dober dan user posted image

No, včeraj je bilo na pregledu vse OK in bp: user posted image  je obrnjen z glavico dol, je pa še visoko, tako da nimam nekih hudih zgledov, da bi še letos šla v Rim user posted image  Bomo kar počakali do PDP-ja. Moj G vedno govori: bolje je roditi dan ali dva prej kot pa kasneje, da nisi potem živčen user posted image  Včeraj jih je moj G kar stresal in sva se ful nasmejala ...

Vsem, ki vas še čakajo pregledi danes, želi vse v najlepšem redu user posted image

Mala pikica: hvala za napotke glede dihanja; počasi se spominjam ...

Uživajte na sončku user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
21.12.2007 11:20:39   
puri
Ojla punce!

Jaz sem danes že celo stanovanje pospravila, sedaj sem pa čisto zanič in sem se prišla malo spočit pred računalnikuser posted image

Poniči sem spet zelo slabo spala. Vse me je tako bolelo, pa trebuh je bil pretežek, da bi se sploh obrnila v posteljiuser posted image ,...potem mi je pa še začel otrdevat in imela sem zraven neke krče, bolečine. Danes je vse vredu, razen trebuh še otrdeva.

Mi bomo pa jutri sestavili zibelko,...tamali se že zelo veselijo.

Karatina
,....srečno na CTG-ju,.....upam, da ti še ne bo treba rodit (čeprav nisem na tekočem kako daleč si že),.....če boš pa slučajno šla, ti pa želim lahek porod in zdravegauser posted image

Meli,...ti si pa res borka in se mi prav smiliš, da si že toliko časa v bolnici, mora biti res dolgčas,....ampak sedaj si že zmagalauser posted image , ...še malo, pa boš dobila v roke svoj zakladekuser posted image . Srečno še naprej!

Lusa, vem da je težko pozabiti na težke trenutke, ampak je že moralo tako biti,....dobila boš Dašo, ki je drugače ne bi nikoli imela, če bi se drugače izteklo. Veseli se lepih dogodkov, ki te še čakajouser posted image in čim manj misli na težke dni.

mml,....ti kar poslikaj tvoje dobrote, da se nam bodo mal sline cedileuser posted image

Benika,...vse najboljše!!!!user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
21.12.2007 11:32:08   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Uživajte na sončku user posted image

Kje pa ga naj najdem user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
21.12.2007 11:33:13   
mala pikica
Lusa user posted image user posted image user posted image Vem, da je težko, pa kljub temu ne preveč razmišljat, zdaj je Daša najbolj važna.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
21.12.2007 11:48:34   
SuzanaKK
mml, jaz imam pa itak že vso nosečnost nizek pritisk, tako da bo kar držalo, da me zato glava boli, čeprav včeraj sem ga imela celo 120/60, to je kar rekord zameuser posted image . Pa pravčakam na tvojo fotko vsega peciva oz. piškotov, ker si jih po moje napekla eno tono.
Sem pa pravkar dala čez projekt, dajmo se obriti tam spodaj in sem zdaj vsa ponosna, čeprav je trajalo ene pol ure. Sicer hodim na depilacijo z voskom, ampak zdaj, ko me že vse boli, ščipa, dol pritiska, si ne morem predstavljati, da bi še to mučenje dala čez, bom že po porodu šla. Sem se pa samo 5 x urezala, jupi. Puri, se mi zdi, da sva medve kar se otrdevanja trebuha tiče najbolj bogi, čeprav jaz se sedaj glede tega ne sekiram več, pri dopolnjenih 38. tednih lahko grem tudi roditi. Mi je pa zoprn občutek, ker me tako stisne, da se niti zravnati ne morem. Katee, šivilje so ful obupne, vsaj jaz moram mojo včasih prav grdo gledati, še sreča, da mi mama veliko sešije. Btw, si pogledala maila, ki sem ti jih včeraj poslala?
Nič mi niste odgovorile, kaj boste počenjale čez vikend. Se bo našla kaka klepetulja, da mi ne bo preveč dolgčas?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
21.12.2007 11:50:09   
SuzanaKK
Luša, en velik user posted image zate!!! Pa držim pesti za banjo!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
21.12.2007 12:00:07   
martinca
pozdravljene souser posted image !
jaz mam pa tak zašopan nos da komaj diham. se mi že kar moti od tega smrkanja. user posted image user posted image
ne vem kaj še naj vdihavam. sem si kupla neko razpršilo Nisita v lekarni pa nič ne pomaga, pol sem neke zeliščne kapljice vdihavala pa nič boljše. za pop..... je. pa da me zdaj zgrabi za rodit, saj še popadkov ne bom mogla predihatuser posted image user posted image me pa že trebuh boli dol spodaj od smrkanja. ah ma saj bo boljše, tak kot je prišlo tak bo šlo.

če ma pa katera kaki nasvet kaj še naj naredim pa je dobrodošel.

benika, user posted image user posted image vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mala pikica,
imaš prav. kje naj najdemo sonček na Štajerskem Katrin RR? jaz si še ven ne upam it ker tak mrzlo zgleda.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
21.12.2007 12:06:04   
SuzanaKK
Martinca, meni tudi ta fiziološka raztopina ne pomaga ravno, sem si včeraj v vsako nosnico 2 x vprihnila, ni bilo skoraj nič bolje. Meni najbolj pomaga Operil, pa kaj, ko težijo v lekarni, da ga nosečke ne smemo uporabljatiuser posted image . Pa da o mentoklar inhalatorju sploh ne zgubljam besed. Ful sem ti pomagala zdaj, neuser posted image .

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
21.12.2007 12:13:55   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Nič mi niste odgovorile, kaj boste počenjale čez vikend. Se bo našla kaka klepetulja, da mi ne bo preveč dolgčas?

Suzana, jaz še ne vem, kaj naj danes delam, ne da bi vedela za čez vikend user posted image Bom znorela, če ne bom šla skoraj rodit. Si pa lahko brez skrbi, da bomo klepetale s tabo, samo da nam ne bo preveč dolgčas.
Sicer pa kako je kaj v Velenju? Vi imate sonček?

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Meni najbolj pomaga Operil, pa kaj, ko težijo v lekarni, da ga nosečke ne smemo uporabljati .

Meni je G rekel, da ga lahko uporabljam, samo da naj ne pretiravam preveč. Jaz mislim, da če si ga daš dopoldan 1x in proti večeru še 1x, da ne bo škode.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?