mml
|
Dan, jaz sem pa končala s piškotarijo . Bom naredila popoldan eno skupinsko sliko piškotov, da jih boste videle. sicer sem že na prejšnji strani napisala, ampak očitn oste nekatere spregledale: sani in piškamiška sta včeraj zvečer gledali v P TV in sta razmeroma Ok in ne gresta domov, dokler ne bosta imeli vsake svojih štrućk v naročju suzana glava te lahko boli zaradi nizkega pritiska in po tem, ko se malo razmigaš, se prtisk dvigne in je počutje boljše klepetka lepo se naklepetaj danes . Florentinčki so pa piškoti...no niti niso piškoti, ker v njih ni moke...iz mandljevih lističev, kandiranega sadja in medu, spodaj so pa namazani s čokolado...niso pa prav prijazni za pečt, so pa zato doooooooooooooooooooobri meli zelo sem vesela zate, da si zdržala tako daleč, sedaj pa res lahko nehaš skrbeti in samo še odštevaš dneve, ki boš k sembi stisnila svoj zakaladek . Želim ti čim krajše dneve v P, boš videla, da bo hitro minilo še teh nekaj dni, po tem pa domov in razvajanje in crkljanje na kvadrat benika , lepo praznuj nussy lepo, da si se oglasila in si še v enem kosu, kot pravi klepetka, mogoče pa te boelčine res nakazujejo širjenje male medenice in boš po tem ekspresno rodila lusa super, da je Daša spet v pravem štartnem položaju, tako da domenvam, da je spet v igri porod v vodi . No me veseli, da boš tudi ti počakala na januar katee iz takšnih rzlogov pa jaz ne maram šivilj...je boljše kupiti narejeno zadevo in vsaj veš pri čem si...ampak včasih ne gre drugače...jaz sem že čisto bosa, če je treba zamenjati zadrgo...še dobro, da imam mamo, ki je bolj za take stvari karatina Manca tudi ni hotela sodelovati pri CTG v prejšnji nosečnosti in sem ležala tam, kot pozabljen dežnik, ker se je gospodična odločila, da bo v tistem trenutku sramežljiva in se bo delala da je ni . No po tem sem pa pogruntala, da jo hudo razjezim in pripravim do miganja, če stiskam globoke trebušne mišice (akr pomeni, da poskušaš popek čim bolj potegniti notek k hrbtenici), to sem ponvoila ene 3 do 5x in je veselo odrogovila svoje in smo bili po 15 minutah vsi srečni in zadovoljni...tako da lahko poskusiš, škoditi sigurno ne more . Sicer pa držim pesti, da bo vse OK Jaz pa danes ponoči spolh nisem šla na stranišče...komaj verjamem , je pa zato 2x prišla v spalnico Manca, prvič ob polnoči, drugič ob 6.15, po tem sem jo pa ob 8.30 komaj zbudila, da je šla k varuški... No jaz se spravljam pa danes še v službo na kozarec penine in šefov zaključni govor in seveda na čvek s kolegi