klepetka
|
dobro jutro jaz seem pa danes spala super .Še na wc mi ni bilo treba iti. Me je pa včeraj zvečer tako zelo nekaj špikalo v nožnici ,da sem skoraj zvezde videla .SEm bila že malo pripravljen ana to ,da gremo rodit ,glede na to da je danes petek. Ampak ne ,dete ve ,da grem danes še na en čvek zvečer in je toliko uvidevno da bo počakalo.Še vsaj do nedelje pregledi pri pediatru;pri nas so pri starosti 1 meseca.Po navadi takrat že dobiš kartico ZZZS ,ker rojstni list pride kar hitro(pri tamalmu je hodil en dober teden) tako da lahko kar hitro urediš v zvezi s tem. naan35,danes sem te pustila v sanjah čist pri miru ,tak oda si imela mir pred mano malapikica ,si me sam orazkurila s tole lambad o in jutri jo bom tudi jaz naredila za eno praznovanje .Upam da uspe .Videt i je prav slastna.Kolk imata lepo sobico uštimano.Pa kolk lep trebušček ,tak nič neroden več citatov v enem postu;tega se pa jaz ne grem ,ker sem se komaj enega navadila citirat. Luša , da se punčica obrnila.naj Daša zdaj tako tudi ostane. nalin,mene pa vse mine ,ko kaj pečem in se m ivse ne izide po planu.Dobra si ,ko praviš da ti vsi medenjaki niso ratali,amapk si kar vztrajala klaja,pa saj 200g na teden je čist mormalno da je Hana pridobila na teži,nič premalo.Tako da tud tvoja princeska ne bo tako lahka .Sem pa prej gledala malo albume,in je Julija tak cuker,sploh pa na tisti sliki ,ko sedi na tisti oranžni vreči. Pa ne misli da so res kje na FTH mislil da se doma pretepate;po moje so tiel zdravstveni delavci vajeni vsega,sploh še otroški zobozdravniki sunymorning,a daj ,da boš ti že zdaj rodila.Pol pa res bo malo noseč ostalo za januar.Mogoče pa še ne boš v ponedeljek.Se mi zdi da sem jaz v prednosti pred tabo za rodit ene 3 tedne al nekaj takega ;saj veš ,petek pa to Tak oda kar čakaj lepo v vrsti. urssyy,naj si mislijo pri G kar hočejo ,če imaš težave ti kar pejt na pregled ,da boš bolj mirna.Pol pa še tole koleno glih zdaj;saj se bo porihtalo vse. Pa super za zibelko.Jaz jo moram še tud pripravit;sem zgodnaj ,a ne,glede na to da teče že tatretji petek ko naj bi rodila .Saj posteljica je pripravljen a,zibko bom imela pa v dnevni sobi za čez dan zdaj pa si grem en malinov čajček narest ,pol pa Piko nogavičko gledat,ker zdaj ko je tamali na bolniški ,je itak samo Pika na sporedu ,poleg vseh dvd-jev.Če se ta ne bo zdrgnila ,pol pa ne vem ,če se bo kater. lep dan