Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney včeraj sva šla pogledat od kolegice , je star 3 tedne. kako je to mickeno pri meni je zaspal v naročju, moj dragi si ga pa ni upal prijet v roke, ker se je bal, da ga bo polomil. Pa sem ga hecala, da ima še dobre 3 tedne, da premaga strah, pa je rekel, da bo to potem drugače, ker tisto bo njegov baby in si bo več upal. zanimiva logika. he he saj mu ga bodo tako ali tako kar v roke porinili, sploh ne bo imel izbire, hočeš nočeš moraš - drži Kar se dihanja tiče, če se še spomnim , je bilo rečeno, da najprej globoko vdihuješ in izdihuješ s celimi pljuči, na koncu pa dihaš plitvo hitro skozi usta čez jezik kot kuža. Bo treba na inštrukcije k našemu psu. Ta obvlada. Midva imava Pino prijavljeno na mojega moža, ker ima boljšo plačo, jaz se pa tako ali tako skoz ubadam z zaposlitvami za določen čas. Načeloma se bolj splača tistemu, ki ima višjo plačo. Zavarovanje pa mislim da nima veze. V bistvu je fora pri olajšavi za dohodnino. Zdaj si me pa mal zmedla. Mala pikica kar prijavljanja tiče. Eden od staršev mora otroka prijavit zaradi zavarovanja, drugo je pa za dohodnino, kdo ga bo uveljavljal kot olajšavo. Lahko že en pove v službi in zato že sproti dobiva na račun tega višji dohodek, lahko pa sta ga, vsaj prej, uveljavljala vsak za nekaj mesecev. Vem da so pa zdaj neke spremembe v zvezi s tem, da se je treba prej odločit ali nekaj takega.??? Pa lušten trebušček imaš že. Raja zmenjeno, če te ne bom prehitela. Drugače bom pa mml posredovala. Benika dobro skrivaš tele centimetre. Več citatov pa lahko narediš na dva načina, lahko skopiraš iz teksta in dodaš oglate oklepaje in quote, kot ti drugače napiše, ali pa pritisneš citiraj in iz drugega okna skopiraš v prvo okno. nana35 namesto copy stisni Ctrl + c, za vnos pa Ctrl+v ali Shift + Insert. Klepetka, še dobro da ne sanjaš mačka Silvestra kako rojeva. A si ga predstavljate kako hitro predihava popadke. Luša super, da se je tamala že obrnila spet na glavo. Nalin bo treba hitro en mini motor nabavit.
|