nana35
|
Klepetka,tudi meni je glede tega,da bi se G toliko zmotil čudno,no,bomo videlo,če bo ta punca zares zdaj kmalu rodila.Ja,tvoj nick je pravi,si postala res klepetka,čestitke!! sunny m.,še to.Ali tvoja tašča vedno pazi kaj tebi reče oz.ji ni vseeno??Meni se ne dozdeva tako,če vedno uveljavlja svojo voljo.Zato ti tudi ne rabiš biti tako fina,kar reči ji kar ti leži na duši,sicer ne pregrdo,je vseeno od tvojega mama in jo ima rad,ampak če ona ne pazi,zakaj bi pa ti??Pokaži ji,da ti ni za it tako,da enostavno ne greš,tvoj dragi pa naj se sam izgovarja zakaj te ni zraven ali pa naj pove po resnici.In če ti je lažje se kar potoži,saj smo zato tudi tukaj,ne!? Imata pa lep pogled iz stanovanja na reko,sploh ko je tako zasneženo,je kot na razglednici!!Čestitke klepetulja za 3 zvezdice!! Lunca Qulandija je na Ptuju pa v Mariboru.Za drugo ne vem,mogoče še kje. Limma,od kod pa si ti doma?? martinca,upam da bodo kaj splužili pri vas,upam da niste v bregovih doma, ampak bolj spodaj.Saj boš povedala,se bova slišale po telefonu.Saj bo to proti večeru šele.Upam,da ne bo prepozno. ulla,saj jaz tudi nisem verna in nihče od mojih domačih ni,moj oče je celo iz Bosne,tako da ni iste vere,pa vseeno praznujemo Božič,že zaradi tega ker je tako lepo...Pa na vse se oziramo,saj nekaterim to več pomeni.Ni nam težko se prilagoditi.Tudi obdarujemo se za Božič.Njegovi (od ) pa so kar verni,no, mama je,vem,ker kdaj hodi k maši,ampak ne komplicira nihče glede Božiča ali novega leta.Jaz tudi k verouku nisem hodila,moj pa je.Za vsakega nekaj. mml,naj se Manca čimprej pozdravi ,puri,tvoji doma pa prav tako. Joj,spet sem načvekala pol strani!!Se poslavljam zaenkrat.