|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
15.12.2007 12:32:42   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1

Mene pa zanima glede CTG-ja. A ti ne meri ta aparat srčne utripe user posted image  in morebitne gibe maternicež? Saj tudi če user posted image  spi bi se moral srčni utrip zaznat al ne?

Tinča, res je, CTG meri otrokove utripe in gibe maternice. Seveda zazna otrokov utrip med spanjem, mora pa se otrok gibat, to pa se vidi tako, da se utrip kar precej poveča, tudi do 30 utripov/ min, vsaj pri meni je tako. In če teh gibov ni, potem to ni najbolje.

Katee meni dela ginekolog CTG od 36.tedna dalje. Zaradi okoliščin 2x na teden, drugače pa je normalno 1x na teden. Sicer pa če ti posluša otrokov utrip, je to v redu. Pri G meni CTG dela samo to, meri otrokov utrip, približno 20 min. Ko pa grem v P, pa mi spremljajo še gibe maternice.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
15.12.2007 12:37:55   
vaney
dobro jutro.
ljubljana, čestitke za sinčkauser posted image user posted image user posted image user posted image  ja, počasi se nas ji bo še več pridružilo. tudi jaz počasi začnem dojemat, da zdaj pa res ni več tako dolgo do dneva D.

drugače pa mene telo več kot očitno pripravlja na življenje po rojstvu user posted image . ponoči grem 6-7x na wc. user posted image zdaj sem se že kar navadila, da spim 1,5-2 uri, pa na wc. klasika zadnjega tedna, pa sem brala, da je to čisto normalno. seveda potem porabim malo več za spanje, ampak to zdaj še ni problem. bomo pa videli, kako bo to zgledalo, ko pride user posted image

a ve se same vozite na preglede? jaz imam do G 55km in odkar sem prišla iz P, je moj user posted image  ratal ful skeptičen glede vožnje in pravi, da si bo dopust jemal za vsak pregled, da me bo vozil. meni se pa vožnja sploh še ne zdi tak problem in se mi zdi, da pretirava.

da vam povem še kaj je moj dragi novega pogruntal...včeraj sem imela napad smehauser posted image user posted image user posted image  in me je na vsak način probal pomirit in zresnit, ker tresem malega in se mu smiliuser posted image user posted image  in je delal zraven grozne face, da se bi nehala smejat, jaz pa še bolj v smeh. potem je pa božal trebuh in zraven govoril malemu, naj še malo potrpi, da se je mamici malo zmešalouser posted image user posted image user posted image  jaz sem skoraj umrla od smeha. a vaši user posted image  tudi kaj tako "pametnega" pogruntajo?

uživajte v zasneženi sobotiuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
   Januarčice 08-2.del
15.12.2007 13:00:57   
karatina
Hvala za tolažbo.

Se res ne bom več sekirala. Dokler imam 10 gibov dnevno in tistih xxx ponoči, mislim, da res ni razloga za paniko. Če bi rekli, da jih moram šteti od kaj vem treh popoldan do treh zjutraj, bi jih ob osmih že lahko nehala štet, ker bi jih bilo več kot dovolj še preden bi se tisti konkretni komaj začeli user posted image . Pa tudi srčni utrip je bil na obeh poskusih v redu. Je pač user posted image .
Če bi merili CTG že takrat, ko so bile naše mame noseče, bi imela moja mogoče isti problem, saj sem bila jaz tudi po porodu skoraj cela dva meseca ista kot sedaj moje dete še v nosečnosti. Dneve sem prespala, noči pa so bile moje. Se včasih nasmeji in pravi, da je najin dan trajal od šestih zvečer do šestih zjutraj.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
15.12.2007 13:02:21   
karmyka
hvala punce, ja za slikce pa takoj ko bo mogoče jih dam gor.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
15.12.2007 13:04:44   
klaja
Ljubljana čestitke še od mene!

Katee imaš pa res enega angelčka nad sabo!

Karatina tudi meni nikakor ne znajo CTG-ja naštimat, potem so pa take krivulje, da je kar groza. Če si prebrala moje prejšnje sproročilo, potem veš kako je bilo. Tudi meni piše, da je CTG še prepričljiv, ampak sem rekla, da se ne mislim več sekirat, ker je pa v porodnišnici pokazal čisto normalno. Glede gibov pa je glavno, da jih le čutiš, saj je vseeno kdaj, glavno da jih!
Drugič pa prosi, da če te lahko naroči popoldan, ker pač zjutraj ne moreš. Jaz hodim vedno popoldan, ker zjutraj že zaradi Julije ne morem.

Lusa ful lepe fotografije, to bote imeli lep spomin!

Se mi zdi, da sem še nekaj pozabla napisat, mogoče se še spomnim....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
15.12.2007 13:35:15   
puri
Ljubljana,....ČESTITAM ZA ZDRAVEGA FANTKAuser posted image user posted image user posted image

Karnyka,....super, da princeski lepo napredujetauser posted image user posted image ,...kar tako naprej, pa bosta kmalu domauser posted image

Lusa,.....res so lepe slikiceuser posted image ,...jaz pa kar doma malo poziramuser posted image , da bo za spominuser posted image

Karatina,
....a UZ ti pa niso šli delat? Upam, da bo v torek boljeuser posted image user posted image user posted image

Klepetka,..jaz sem šla zadnjič s tamalim, ko smo izdelovali lučke, pa sem tudi komaj zdržala,...bilo mi je tako slabo, komaj sem dihala, ker se mi je zdel tako slab zrak zaradi veliko ljudi, pa še trebuh mi je otrdeval, tako da mi je bilo kar žal da sem šla,....no ampak tamalmu je pa ogromno pomenilo.

Pri nas je tudi en sinček zbolel, ima vročino,....tako da bomo verjetno vsi na vrsti, tako kot vsak decemberuser posted image (to nam je prišlo že kar v navado),....ko vsaj jaz ne bi tokrat zbolela.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
15.12.2007 13:53:22   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Eno vprašanje imam. Od kdaj naprej vam G dela CTGje? Jaz sem prestopila v 38. teden, pa mi še nikoli ni naredila CTGja. V sredo imam spet pregled pa dvomim, da mi ga bo naredila. Meni sam otrokov utrip posluša in to je to. A ji naj rečem, da mi da napotnico, če mi je sama ne bo dala?

Meni je prejšnji teden naredila prvič CTG, ko sem dopolnila 36t. Ta ponedeljek imam spet pregled in ponovni CTG.
Jaz bi na tvojem mestu na naslednjem pregledu vprašala kako je s CTG-jem.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
15.12.2007 14:25:34   
nana35
klepetka,ne upoštevaj takih izjav,to samo govoričijo,ker so one verjetno take mame,da bi še iz bolnice verjetno šle,da ne bi izpadle slabe.user posted image user posted image Na svoje pretekle težave pa so že pozabile.Pa verjetno v taki situaciji niti niso bile,da bi mogle kam posebaj it.Nič se več ne sekiraj,ker samo živčke žre.Ti pa naredi tako,kakor tebi prija in kakor se ti zdi da lahko in zmoreš.Za drugič pa veš,da jim niti ne boš nič več omenila,pa je.

Karmyka,tudi mene veseli,da napredujete vsi skupaj in vam želim,da boste vsi kmalu skupaj in doma.Da bo sreča popolna.

Mene je kar strah ko bom v ponedeljek začela štet gibe,pa ko pišete,kako se mantrate,da jih naštejete.Upam,da mi ne bo treba se s tem obremenjevat in bo moj user posted image  bolj gibčen.Zaenkrat je in upam,da tako ostane.

Imam vprašanje oz.rada bi mnenje:se vam zdi normalno da se ginekolog lahko v današnjem času pri vsej tej moderni tehnologiji in vse teh UZ napravah,nuhalnih in morfologijah zmoti za kar mesec in pol??Mislim,to sem danes slišala da bi se naj zgodilo,kolikor je res bom še itak zvedela,ampak se mi zdi res malo pretirano.Sploh če je ženska delala na otročku,pa da še res potem ne bi vedela kdaj je imela zadnjo M.Če pa na user posted image  intenzivno delaš si seveda vse zapišeš ali zapomniš,je tako??

Lusa,a tako?Jaz sem pa mislila,da si sama pletla.No,jaz sicer znam štrikat,ampak dol jemat pa gor...ah,to mi sploh ni za razmišljat.Moja mama tudi zelo lepo plete,ampak me čudi da mi še ni nič napletla.Mojemu nečaku je veliko stvari naredila,ampak pred 12 leti!!Zdaj ko pa je v penziji,pa je jasno da nima več časa,stranke,pa slikarski krožek,ja kje pa bi še pletla??user posted image user posted image

katee,jaz grem v torek prvič na ctg,takrat bom user posted image  36t in 2dni.Najbolje da omeniš ginekologinji. Drugače pa bom hodila vsak torek,edino,če bom šla prej v P oz.če bodo kaki vidni popadki,pa verjetno bolj pogosto.

vaney imaš pa res pridnega user posted image da te bo vozil,pa saj je tudi prav,če imaš tako daleč.Jaz imam do ginekologa oz.porodnišnice od doma kakih 10 minut vožnje. Če imam odprte semaforje in ni gneče pa še manj,tako da se vozim sama.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
15.12.2007 15:12:24   
koala
Dan januarčice!

En dan me ni pa tooliko napišete, da sem samo preletela.

klepetka ti se nič ne oziraj na mnenja drugih, je že res da nosečnost ni bolezen, samo lepo prosim taki nastopi niso čisto kratki, v nekem mahjnem in natrpanem prostoru z slabm zrakom meni že prej ni bilo fajn, da bi se pa zdaj v nosečnosti spravila, pa ni šanse. Ti poslušaj sebe, nadomeščal te bo pa ati.

ljubljana čestitke za korenjaka, dosti cartanja in malo neprespanih noči.

lušaslike so pa fenomenalne.

Lunca1 ni napakeuser posted image v Pikapolonici sem kupila te tabletke, a jih imajo tudi v Arielu?Dobro da vem, ker sem dobila zadnje.

Na preglede jaz hodim sama, imam G blizu doma pa tudi počutim se fenomenalno, tako da ni potrebe, da bi moj dragi hodil zraven.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
15.12.2007 16:53:38   
Sunny Morning
Eno vprašanje, ki glih nima zveze z našim trenutnim stanjem.
Kako imate pri vas poštimano glede teh praznikov (Božič, Novo leto)?
Pri naju bo spet problem, ker je njegova mama že začela komplicirat in zdaj imajo spet izgovor, da je letos prvič, da ni očeta. Do zdaj so imeli tri leta izgovor, da je lahko zadnjič, ko bo oče. Jaz bi nekako rada prišla do tega, da se dogovorimo in, da smo recimo za Božič pri moji mami, za Novo leto pri njegovi, naslednje leto pa zamenjamo. Meni se to zdi fer, ne pa da sva bila lani za Božič vsak pri svoji mami. Jaz sem šla k moji čisto iz protesta, ker enostano ne more biti vedno tako kot bi hotela njegova mama. Z mojo user posted image se pa ni čisto nič spremenilo. Še vedno je njegova mama glavna in njena beseda vedno velja in njej revici je treba pomagat. Kaj pa jaz? Danes se je še moja mami jokala, ker se ne morem z njim zmenit glede tega. Čista štala.
Bolj se bliža PDP bolj sem živčna glede teh odnosov, ker se mi zdi, da se ne bo nič spremenilo in, da bo njegova mama še naprej izsiljevala s tem kako je sama. Mi gre kar na kozlanje.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
   Januarčice 08-2.del
15.12.2007 17:06:31   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Eno vprašanje, ki glih nima zveze z našim trenutnim stanjem.
Kako imate pri vas poštimano glede teh praznikov (Božič, Novo leto)?

Pri nas je že odkar sva skupaj tako, da sva na predbožični večer pri njegovih na večerji in si razdelimo darila,  božično jutro pa sva pri mojih starših.

Silvestrovo pa porihtava tako, da proti večeru greva do enih in drugih staršev, nato pa novo leto pričakava čisto spontano pri enih od njih ali doma ali s prijatelji. Kako pač nanese. Se nikoli ne fiksirava na nek plan, ker pomeni sam stres in tako navadno ne rata kot si zastaviš.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
15.12.2007 17:16:58   
koala
Sunny Morning pri nas je tako, da silvestrujeva ponavadi z prijateliji, se pa seveda zatakne pri predbožičnem večeru in veliki noči, no rešila sva tako, da sva za veliko noč pri enih, na predbožični večer pa pri drugih in poseldično sva na božičnem kosilu pri tistih kjer sva bila pač za veliko noč.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
15.12.2007 17:42:04   
vaney
Midva sva pa na božično jutro doma (sama) do kosila, po kosilu greva k moji mami (ki je najdlje stran)na božični narezek (klasika že več let), potem se oglasiva pri njegovih ali pa oni pri naju na kakšnem pecivu in sva zvečer spet doma pri naju. včasih pa obratno. celih dni oz. noči ne preživljava pri nikomer, pa čeprav se dobro razumemo z obemi.

za silvestrovo sva ponavadi z družbo (kje zunaj, na fešti, v toplicah...), lani sva priredila silvestrovanje za 8 ljudi kar pri naju doma in smo jo po polnoči nadaljevali na fešti v bližnjem gasilskem domu, letos sva pa planirala smučanje s prijatelji nekje v Srbiji ali Bosni, pa bova najbrž kar doma, ker jaz nisem več za nikamor in bi bila taka dolga pot preveč riskantna.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
15.12.2007 17:45:58   
klaja
Pri nama pa je tako, da smo na predbožični večer doma z mojimi starši (skupaj stanujemo), za božič pa gremo k njegovim staršem na kosilo. Za novo leto pa tudi gremo naslednji dan popoldan k njegovim staršem. Ima pa tudi moja mama tako navado, da ponavadi ob takih praznikih obišče svojo mamo, tako da se lahko brez problema zmenimo kako in kaj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
15.12.2007 18:07:15   
benika
Pri naju je tako, da sva na božični večer doma pri mojih starših, na Božič pa gremo k tašči na božično kosilo. Za Novo leto sva pa kar lepo sama doma in z domačimi nazdravimo šele naslednji dan. Je tako še najmanju krega in slabe volje.

Katee, pri nas G napiše napotnico za CTG šele na dan PDP-ja, če je seveda vse bp. Očitno je od G do G različno.

Lusa, slikice so....ma nimam besed, fenomenalne souser posted image . Luša je pa tak mali srčekuser posted image user posted image user posted image

Karmyka, super, da princeski tako lepo napredujeta. Še malo, pa boste lahko skupaj uživali v zavetju doma!

Karatina, moj pikec tudi celo dopoldne prespi, živahen postane bolj proti večeru. Mislim, da sploh ni nič narobe, če ga le ti vredu čutiš. Meni so razni UZ in CTG-ji požrli že toliko živcev, da se zanašam le še na svoje občutke.

Ina83, sorči, predvidevala sem, da si bila na ginekološkem oddelkuuser posted image A paraviš, da na porodnem sobe še vedno niso uštimane? Katastrofa. No ja, tiste 3 dni bova že preživeli, a neuser posted image

Ko takole berem te vaše poste, je res lepo videti, kako se med seboj spodbujamo in tolažimo. Moram pa povedat, da sem bila zadnjič kar malce žalostna, ko sem vam napisala, da sem bila na UZ in da mali lepo raste in da ni prišlo do zastoja ra<ste, kot so domnevali, pa nobena ni nič opazilauser posted image  Itak me dajejo hormoni in me vsaka stvar razžalosti, ampak res sem bila tako vesela da je vse ok in sem želela to dobro novičko deliti z vami, moje pikice. Brez vas bi bili dnevi precej bolj dolgočasni in nezanimivi, tako pa mi vsak dan polepšate teh nekaj trenutkov na RR-juuser posted image .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
15.12.2007 18:39:49   
limma
Pozdravljene,

jaz sem ravnokar s sprehoda, snežinke poplesujejo po zraku, z dragim in sestro smo bili v prijetni mali čajnici, pila sem odličen jasminov čaj, svečke so gorele in se odsevale od zamolklih rdečih sten.... popolno user posted image  dopoldan sem bila pridna in vse pospravila, oprala in zlikala, dragi je posesal in preoblekel postelje. zdaj preberem, kaj ste napisale, nato pa se lotim pisanja čestitk (home made by sestra user posted image ).

Lusa - kako sta lepi!!! ena lepša od druge user posted image  prekrasne fotke, polne ljubezni in topline user posted image  user posted image

Alfabeta, Lunca1, klepetka- glede las je pa res tako kot pravi nana35..prej sem si vedno mislila, če bi jih imela pol manj, bi bilo ravno prav.. zdej me pa stiska pri vsakem izpadlem šopu lasuser posted image  prej sem si s težavo naredila čop in elastiko ovila trikrat, zdaj to storim kot "keks"... ah, saj bo boljše.. bomo pa fejst proso jedle, pa bo user posted image
Ljubljana  - iskrene čestitke za Jakoba user posted image  user posted image   vsakega "našega" otročička sem neizmerno vesela user posted image
karmyka - super novičke user posted image user posted image  me veseli, da lepo napredujete in da boste kmalu doma user posted image

klepetka - jaz tudi ne bi šla na nastop, glavbo, da gre vsaj en starš. gužva bo, viroze razsajajo in ni dobro, če se po nepotrebnem izpostavljaš.. poleg vsega drugega, kar so ti že ostale napisale.

karatina - glede CTGja. naša user posted image  je bila pa tako živahna, da se je vsaka babica začudila, ko je prišla pogledat in so mi podlagali križ, da bi jo umirli... user posted image  so pač različni. ne skrbi, vse bo ok user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
15.12.2007 18:43:37   
nana35
Sunny m.,ena stvar je,da bosta počasi imela vidva svojo družino in nista nič kriva da je tašča sama,se mi zdi nesramno da za to izkorišča vaju,kot da če ne prideta povesi nos (kar bi po moje bilo tako!!).Jaz ti želim,da ko bosta dobila user posted image  bosta vsaj tukaj naredila križ.Npr.moj predlog je tak-zakaj pa se vsi ne dogovorite-tvoja mama,tašča,vidva...in ste vsi skupaj?Ne vem koliko vas je,če imaš še ti kakšnega brata,sestro...ne vem,ena rešitev je.
Pri nas je pa tako;primer je še bolj zapleten,vendar moji razumejo določene stvari in ne vesijo nosu,če ne gre ne gre...moja dva sta ločena,tašča in tast pa sta pod nama v hiši.In kaj naj naredima,raztrgat se pa tudi ne moreva.Hec je še v tem,da je moja mama sama,oče pa ima ženo že 22 let.Tako,da pri njima praznujemo Božični večer en dan prej,ker drugače ne gre.Drugi dan pa doma pri tašči in tastu,pa povabimo še mojo mamo,če želi sploh prit,ker je doma malo dalje.In to je to.Pa je volk sit in koza cela.user posted image  pa je če se nikakor ne moreš dogovorit in kolikor se spomnim,tvoja tašča ni ravno enostavna oseba.
Za novo leto pa se samo pokličemo,drugače ga z mojim praznujeva s prijatelji.

Joj,Benika,oprostiuser posted image !!Saj veš,kako včasih kakšno stvar spregledamo,polne smo svojih misli in tudi težav pa se zgodi tudi to.Saj tudi jaz kdaj postavim kako vprašanje,kot sem ga npr.danes in želim kako mnenje,pa ni odziva in kaj naj naredim??Seveda pa da popravim napako,zate in za vsako user posted image me veseli,ko vidim da se izkaže da je vse v najlepšem redu in seveda sem opazila tvojo novičko,pa se zgodi da včasih pozabiš kaj komentirati,veliko se tudi nabere stvari,če ne odgovarjaš pogosto,zato mi je žal...Upam,da nisi preveč žalostna. Tudi jaz sem včasih zato žalostna,pa nič ne rečem,počakam,da hormončki popustijo...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
15.12.2007 18:50:07   
nana35
Pa tri zvezdice imam!!!user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
15.12.2007 18:50:48   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Ko takole berem te vaše poste, je res lepo videti, kako se med seboj spodbujamo in tolažimo. Moram pa povedat, da sem bila zadnjič kar malce žalostna, ko sem vam napisala, da sem bila na UZ in da mali lepo raste in da ni prišlo do zastoja ra<ste, kot so domnevali, pa nobena ni nič opazilauser posted image   

benika, OPROSTI, mislim, da to lahko napišem kar v imenu vseh januarčic. jaz sem očitno spregledala, ker me vedno čaka par strani, da jih preberem in pokomentiram. trudim se, da bi na odgovorila, še posebej, če ni veliko odgovorov, ki bi se ponavljali, tako da nimaš napisat kaj novega. take novičke pa bi bila pa sploh vesela, tako da ti zdaj sporočam, da sem zelo vesela, da je vse ok in da user posted image  lepo raste user posted image
nakdano ti pošiljam VEEEELIIIIIK  user posted image , ne smeš bit žalostna! lep večer user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
15.12.2007 18:57:01   
benika
Joj ljubice, ne me narobe razumet, saj vem, da me teh 18 dni pred koncem tako hormoni dajejo, da je joj. Samo jokala bi in vsaka stvar me tako zelo prizadane, pa vem, da je nenamerno.
Tisti dan, ko sem imela UZ je bil že tako za mano en hud psihičen dan in komaj sem čakala, da vam povem krasno novičko.
Ste pa res preveč pridne in napišete toliko stvari, da se človek komajda prebije mimouser posted image

Nana, čestitke za 3 zvezdice. Sedaj pa hitro v lov za četrto.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
15.12.2007 19:00:13   
limma
Nana35 - sem šla prav nazaj gledat, kaj si vprašala, da ne boš še ti žalostna...  ne, meni se ne zdi normalno. veš, koliko je mesec in pol?!? po moje se ne more "zmotit" niti za 14 dni... pa saj ženske tudi same vemo, kak je naš menstr. ciklus, tako da si lahko vsaka vsaj približno izračuna, kdaj je prišlo do zanostive. jaz vem do dneva natančno in sploh ne razumem žensk, ki so "kar naenkrat 4 mesece noseče in tako zelo presenečene"

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
15.12.2007 19:00:51   
nana35
Ah,do četrte pa menda res ne pridem kaj kmalu,še slabih 500 postov!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
15.12.2007 19:04:43   
nana35
limma,tudi meni se to zdi nenormalno.Prvi rok naj bi imela 8.2.,zdaj pa kar 18.12.user posted image Jaz zase vem,kdaj sem zanosila,kdaj sem imela zadnjo M,vse vem.Če pa smo se zato odločili!Pa kolikor vem se je ona to tudi tako odločila.No,bomo videli,kaj bodo povedale nadaljnje novičke,koliko česa je sploh res.Mislim,pa da gin.niso tako nesposobni,da ne bi opazili na UZ.Edino,če se je tisti,ki je to povedal-zmotil,narobe razumel...
Ja,tudi meni je hecno,ko so ženske naenkrat ful presenečene,da so že toliko noseče.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
15.12.2007 19:11:20   
limma
Nana35 - kaj pa, če kaj "muti" in takrat, ko naj bi po prvem PDP zanosila njenega partnerja ni bilo doma? pa si je malo "zamaknila" rok.. zdaj se pa na G zgovarja.. ne vem, samo ugibam user posted image  vse sorte ljudje so.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
15.12.2007 19:14:13   
benika
Imam vprašanje oz.rada bi mnenje:se vam zdi normalno da se ginekolog lahko v današnjem času pri vsej tej moderni tehnologiji in vse teh UZ napravah,nuhalnih in morfologijah zmoti za kar mesec in pol??Mislim,to sem danes slišala da bi se naj zgodilo,kolikor je res bom še itak zvedela,ampak se mi zdi res malo pretirano.Sploh če je ženska delala na otročku,pa da še res potem ne bi vedela kdaj je imela zadnjo M.Če pa na intenzivno delaš si seveda vse zapišeš ali zapomniš,je tako??

Ne, ni mogoče. Sploh, če ima rok že februarja. Otrok ne more toliko prehitevati v rasti, da bi se G lahko na podlagi mer odločil za nov PDP. Ja dobro, za par dni ali pa kakšen teden, več pa v tako visoki nosečnosti sigurno ne. Kaj pa, če je tvoja prijateljica zamešala datum oz. ga je narobe razumela in ji je G prestavil datum na 18.2.?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?