limma
|
SuzanaKK - najprej čestitke sicer pa nismo dvomile v tvoj uspeh, a ne, punce? za urejanje očetovstva si že odgovorila, da je na CSD, hvala. Jooj, koliko ste napisale v enem dnevu, jaz bom kar malo po spominu odgovarjala.... najprej en velik in za vse s težavami... res je jamranje nov šport januarčic, kot je rekla sunny morning... in ko vas berem, si mislim, da sem še dobra.. včasih težko diham, ponoči me občasno peče zgaga, kak dan sem čisto boga in počivam, ker imam trd trebuh, če sem preveč leteča, mi zatečejo gležnji,... ampak si mislim, da to pač spada zraven. tako, da se ne smemo pustit! res pa pomaga, če se upočasniš, jaz sem zdaj 100% bolj na izi tudi jaz mojega ves čas kregam, kam tako hiti, naj me vednar počaka, saj sem ... ampak se še ni navadil, ker prej me nikoli ni dohajal porodni načrt (koala) - kako to izgleda, si ne predstavljam najbolj? a kar napišeš želje na list papirja in ga tam babici oddaš al kako? rojevanje v vodi je super nam so v MŠ šoli rekli, da je to zdaj v MS možno in se je večini zdelo zelo zelo fajn.. pri nas v SGju so samo žoge.. drugače pa klasika. no EA je možna vseh 24 ur, ampak se najbrž na bom odločila. prispevek za bodoče očke znaša 15 € in poudarili so, da ne rabita ne oče ne mamica potrdila o obiskovanju MŠ!! to velja za celo Slo, saj je bilo v Ur. listu določeno (ne da se mi iskat, kdaj), da si lahko porodnica izbere nekoga, ki bo z njo (mamo, sestro, katerokoli polnoletno osebo, ampak samo eno!), tako da naj vas nehajo utrujat s potrdili. postavite se zase aja, da ne pozabim - minka, dobrodošla, lepo, da si se nam pridružila z izsušeno kožo imam tudi sama težave, po telesu, še najbolj po hrbtu in obrazu... kožo mi kar skup vleče. se namažem z eno super mastno kremo in čez pol ure je isto kot prej... polna sem belih luskic, da ne govorim, kakšne so cunje - bel "snegec" se kar vsipa iz njih. katera je že napisala, da so za vse krivi hormoni , malo pa po moje tudi suh zrak od kurjave. pa več je treba pit, da se navlažimo od znotraj. na zdravje! m. pikica - enkrat sem nekje prebrala, da tudi cimet pomaga pri težavah z zgago.. probaj, škodit ne more. koliko imate tiste, ki boste uporabljale pamperske, tetra pleničk (za široko povijanje)? jaz jih imam 17 in 15 povijalnih hlačk, a bo dovolj za začetek? danes bom pridna in jih bom zlikala. perem pa prvi stroj cotik za , brez mehčalca, ker ga vsi odsvetujejo... si ne predstavljam, kako bodo lepi, mehki plišati pajacki (ki naj se ne bi likali?!?) trdi tu je spet sonček, grem malo na zrak preden se zasedim. lep dan s čim manj težavami vsem so !
|