nana35
|
piškamiška,res lepa sobica,mi je všeč,sploh tisto zraven predalnika mi je zelo zanimiva varianta.Tvoj trebušček pa res ni velik,notri pa dva .V mojem je en ,pa je trebuh veliko večji.Blagor tebi,ni ti tako v napoto. Tinča,tebi bi pa po moje MŠ potem svtomatsko priznali,če si to že delala v šoli.Moja svakinja je medicinka,pa ker je v šoli imela vse te reči,so ji avtomatsko priznali MŠ.No,edino,če si šla zaradi ,da je on dobil potrdilo. Meni bodo pa kar lepo pokazali previjanja po porodu,ker sem žal prešvicala to previjanje. Lusa,jaz pa sem gledala na TV,ne vem točno na katerem programu,da imajo prozorno kad,da lahko spremljajo dogajanje v vodi iz vseh strani.Se mi je posrečeno zdelo. Joj,Triš,ta pa je bila posrečena z dedijem! Bogi dedi,po moje ga je skoraj kap.Bog ve kaj si je mislil,revež. Koala,če bi bila možnost za naraven porod,ne bi pisala nobenega načrta,naj steče kot steče,drugo se pa že da vse dogovorit sproti.A ti ga boš napisala? Martinca,vidiš pa šola ni bila v korist,če si že pozabila od včeraj.Pol pa ni čudno,da sem jaz pozabila it v MŠ. Benika,pol pa hitro pripravljat za ,kaj pa če le pohiti?? Mala pikica,ti pa se drži in lepo počivaj. Minka 28,bolje pozno kot nikoli!!Pozdravljena!!Seveda je premikanje postalo drugačno in bolj leno,gibi pa niso tako sunkoviti kot prej.Glede drugega ti pa žal ne znam odgovoriti,imam težavice,ampak drugačne.Pa malo še vzdržita z !! Tako,pa sem se prebila do konca!In zdaj lahko grem pod tuš,pa spančkat!!Če verjamete!Pred TV pol pa tam zaspat,kasneje pa v posteljo naprej.Lepo noč vsem in papa.