SuzanaKK
|
Dobro jutro punce! Ssem na RR že eno uro, sem se odločila, da bom najprej prebrala vaše poste in potem napisala, kako in kaj, ampak imam še zdaj 2 stani in bom kar zdaj napisala. Seveda bo spet zgodbica, pa saj ste se že navadile. Zjutraj sva šla z dragim urejat predčasno očetovstvo. Prideva na upravno enoto, kjer nama na matičnem uradu povejo, da predčasno to urejajo samo CSD. Ok, greva tja, no tam je pa šlo potem hitro, dala sva podatke, jih je vnesla v rač., podpisala sva ene 6 izjav, vsak je dobil po en izvod tudi za sebe, meni je rekla ta gospa, naj si ga dan kar v MK, da ga bom pokazala v P, ko pride matičarka. CSD potem pošlje eno kopijo še na matični urad, tako da imaš za po rojstvu v bistvu že vse pripravljeno in ko si še ves bogi od poroda itd., se ti ni treba s tem ukvarjat. Tako bo imela najin sonček že na prvem rojstnem listu napisanega atija. Seveda to govorim za neporočene. O poročenih sem povedala že zadnjič, a ne nussy . No, potem sva se počasi odpravila proti Lj., uro sem imela ob 15-ih, sem se pa prej pozanimala, da je brezveze hoditi kaj prej, ker te vratar spusti v stavbo šele 10 min. pred uro. Presenetljivo hitro sva našla to naše ministrstvo, šla še jest in na čaj, no potem pa so me začeli dajati živčki, tako da sem pojedla en Persen (sem poklicala zjutraj prijateljico v lekarno, ki je mag. farmacije in tudi že mamica in je rekla, da lahko, da je to res čisto naravna zadeva, drugače jo itak ne bi prodajali brez recepta). Kot veste, sem jamrala, da sem se premalo učila, ker je snovi RES veliko (a ne vaney), jaz sem imela pa konstantne težave z otrdevanjem trebuha, tako da sem večidel preležala in si brala zapiske, v glavi pa mi je ostajalo bolj malo. Pa hormoni, pa tečnoba itd. Res se ni fajn iti nekih mentalnih naporov v zadnjih mesecih, ma raje bi fizično delala, če bi lahko. No, in sem malo upala, da bi mi komisija pogledala čez prste, zaradi nosečnosti. No, priden jaz tja in na hodniku sedita še dve "tršici" in tista prva, je imela za dva moja trebuha, potem se je za mano prikotalila še ena nosečka. Res je, pravcati baby boom, kamor koli pogledaš sami trebuščki in vozički, vsaj meni se tako zdi. No in ta prva je poleg trebuha še u nulo obvladala. Gre noter, 20 min., naredi. Gre druga, 25 min., naredi. Ok, pridejo po mene, trebuh sem imela čist trd, od živčnosti se mi je kar mešalo. 30 min., komisija super, kar nisem vedela, so oni povedali, tako da sem ob 16:25 podpisala zapisnik in sprejela čestitke in odšla iz sobe za 100 kg lažja. Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!! Drage moje punce! Tisočkrat hvala za vso podporo, za pikapoke, objemčke, stiske pesti itd. Ful je lepo priti sem in prebrati, da nekdo misli nate. V kafiču spodaj me je čakal dragi n še ena prijateljica, je naročil eno malo flaško penine, glih toliko da smo nazdravili, jaz sem naredila en požirek. Tako, zdaj pa še samo uživam, veseli december je pred nami, moram še iti v finalni šoping za tamalega, stanovanje bo pa tudi počasi. Sem danes prvič spala v novi spalnici, ki je še vedno v razsulu, ampak dobiva svojo obliko. Bi bil čas, dap očasi končam, ne. Se še javim kaj, do takrat pa za vse tukaj. Piškamiška, pa ti ja nimaš nič bušija, pa dvojčka!!!