nana35
|
Prej sem eno stran izpustila,sploh je nisem prebrala,joj,toliko pišete,da sploh več ne morem sledit!! Mene pa zanima,če pri meni tam ki je ime piše Maribor in od kdaj sem aktivna na RR?Jaz pri sebi tega ne vidim,vidim pa pri drugih. Mala pikica,upam,da se vrneš še domov,drugače pa se drži pa ne ostat do konca.Razen če že res misliš rodit.Aha,si se vrnila,zdaj vidim.Pa bo PDP pač 22.12!!Moja prijateljica ima tudi 1.1.rok,pa gre na CR 21.12.,tako da ni nič hudega. za srečo!! Suzana,hvala za nasvet glede suhe kože.Sem si pa mislila,zakaj so moje noge vedno suhe,četudi jih mastim.No,zdaj vem,torej jih bom navlažila,pa bomo videli!!Imam pa tudi ognjičevo mazilo in lahko s tem tudi poskusim. piškamiška,glavno da so bile samo sanje. S to patološko nosečnostjo je tako kot z rizično.Vse ki smo nad 35 se smatramo kot rizične,pa če bi se še nevem kako dobro počutile. Martinca,zakaj toliko plenic??Jaz imam okoli 30 plenic,več jih ne mislim imeti,saj bom imela tudi Pampers ali kakšne pač že.Mogoče jih je samo v MB zmanjkalo-plenic mislim,kje drugje pa jih mogoče še dobiš,če se potrudiš. mml,če bi bilo tako bi jaz morala imet že 3 zvezdice,pa imam le dve!! Benika,pri cenah pleničk ni logike,važno da se več zasluži!!Glede dojenja pa tako-ne obremenjuj se že zdaj s tem,upaj da vama bo uspelo!!To boš kasneje videla.Vidiš kako vpliva nate,ker se obremenjuješ s tem da se ti o tem že sanja??!! Meni je mama kupila tiste najmanjše pleničke newborn,tako da se ne bom obremenjevala s ceno.Drugače pa bom imela tiste od 3-6. Teja27,si se končno odločila??Lepo,dobrodošla pri nas in da bomo čimveč čvekarile še tukaj!! Vaney,saj sem rekla prodajalki v DM-u,da mogoče pa kje drugje še najdem in je rekla da je možno.Poskusila bom v mestu,tale lokalni DM ni ravno pretirano velik. Benika in Klepetka,držim pesti,da še to ni to,če pa je pa - VSO SREČO!! Minka28,tudi tebi enako želim,upam da prideš domov,če ne pa tudi VSO SREČO!! Evo,pa sem končno na koncu!!Zdaj mislim,da nisem nič izpustila!!