|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
3.12.2007 11:39:26   
limma
martinca, vse ti bom napisala popoldan oz. zvečer.
pozdravček, zdaj grem pa malo likat, dokler še nisem preutrujena.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.12.2007 12:04:34   
Alfabeta
Sem našla, če katero morda zanima:

<http://babymed.com/>

Za izračun vseh mer otročka... reste pa pod Tools, če se ne motim

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.12.2007 12:07:36   
benika
Iskala sem tistega od Benike pa ga ne najdem . Bom poskusila s tem tvojim. Hvala!

Ja ljubica, kaj pa ne rečešuser posted image

http://babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/#Results

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.12.2007 12:13:42   
benika
limma, po moje boš jogi teh meer zelo težko dobila v prosti prodaji. Kaj pa, če bi poklicala proizvajalce in se pozanimala, če ti ga naredijo po naročilu? Mi smo imeli isti problem (pa še ovalne oblike mora biti), pa smo jogi dali delat kar tapetniku in je izpadlo super.

No, jaz sem končno spravila skupaj in speglala Jakobove cotike, voziček je tudi pripravljen, včeraj sem pri kolegici dobila še vrtiljak za nad posteljo in nekaj malenkosti. Sedaj pa imam res vse in mali lahko drug teden pokuka na svet, če želiuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.12.2007 12:14:24   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Iskala sem tistega od Benike pa ga ne najdem . Bom poskusila s tem tvojim. Hvala!

Ja ljubica, kaj pa ne rečešuser posted image

http://babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/#Results

A, zdej ko sem pa sama našla si se pa javila!!!user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.12.2007 12:19:23   
mala pikica
martinca jaz tudi drugače vsako jutro jem čokolino ali grisolino ali rižolino... njami user posted image Danes pa pač to sadje user posted image

lusa upam, da se viroza čimprej umiri user posted image lepo počivaj in ne jej nobenih zdravil, kakšen čaj, limona, čimbolj naravne stvari. Pa nikakor ne razmišljaj o nelepih stvareh.  Tisto je bilo, zdaj pa bo drugače, daša se že sigurno veseli, da jo bo mami kmalu objela user posted image Spasmex pa je drugače proti krčem, ne vem, zakaj bi ga pri prehladu jemala user posted image

vlažilce zraka pa imajo tudi v BC, so prav luškani. So trenutno znižani za približno 13-15 €.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.12.2007 13:04:45   
ursulina
lusa, sva na istem... vseeno je četrti mesec drugače kot pa tukaj proti koncu, saj so bebike že močne...

meni pa je zdravnica dala hiconcil antibiotik zaradi kašlja, ki se ne neha... naj bi me zdaj skrbelo? pa še delam tukaj v pisarni... bi bilo morda bolje da zginem domov počivat...user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.12.2007 13:17:55   
klaja
Dan!

Jaz sem že danes tudi imela na vsezgodaj obveznosti, še dobro, da je moja mama doma in je Julijo pazila. Hodla sem namreč na Zavod za zaposlovanje na "zadnje javljanje", tolko pač da me je svetovalec videl in to je to.
Mi zjutraj ni uspelo Julije do konca porihtat, pa jo je mama prevzela in sem ji jo kar pustila na kahlici. In potem je seveda Julija nekaj skakala z rito po kahli, mama pa jo je mirila. In potem mi je izjavila, da če bi si slučajno bodija namočla v kahli, da bi ji ga pač vstran odrezala. user posted image Sem se morala kar pošteno razkurit, če je ne bi znala preoblečt (pa ne bi rekla da je že tak v letih, da je nebi obvladala - jih ima 47). Zdaj me je pa pošteno strah kako bo, če bo morala v času moje odsotnosti Julijo pazit. Ojoj!

Lusa in Ursulina upam da se čim prej pozdravita in odženita bacile vstran!

Z vlažilcem zraka pa je tako, da se mora redno menjavat voda, saj drugače so hitro prisotne kake bakterije in spet ni vredu.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 408
3.12.2007 13:18:16   
puri
oj!

Jaz vas sploh ne dohajam več,...sem skos zaposlena, pa vidi se, da ste že skoraj vse doma in imate več časa za čvekanje, ker se strani kar nabirajo.

Me je pa zelo prizadelo, ko sem prebrala glede soviceuser posted image ,......kar nisem mogla verjeti in vem, da sedaj ni besed, ki bi te potolažile sovica, samo bodi močnauser posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 14:09:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
3.12.2007 14:19:46   
nana35
Lusa,drži se in se pozdravi,pa ne skrbi,zdaj si že pred koncem,ni tako kot v 4.mesecu.Misli pozitivno,bo že.Nisi edina ki ima težave z zdravjem,zato ne bodi obremenjena,saj se boš pozdravila.Nimam pa pametnega nasveta,jaz jem veliko vitaminov v sadju.Upam,da ne bo nič resnega in držim pesti zate.user posted image user posted image user posted image

limma,dobra si,kam si le dala teh 7 buhtljev?user posted image No,verjetno niso bili tisti taveliki,kajne?Bom poskusila s kisom,zanima pa me če si potem kaj lažje likala in če so bile stvari kaj mehkejše??

Mene zanima,kako je kaj s tistimi poporodnimi sp.hlačkami??Jih je katera že kdaj preizkusila med vami,ki že imate otročke?Mene zanima,če jih boste uporabljale.Videla sem jih v reklami od Pikapolonice in verjetno jih bom kupila.

Jaz pa ne maram teh mlečnih stvari kot so gris,pa čokolino,pa mlečni riž,fuj! Nikoli nisem marala,niti ko sem bila otrok.Vse je presladko in groznega okusa.Ne vem kdo bo to jedel za mojim user posted image , verjetno kar moj user posted image , on itak vse poje tudi za svojim večjim sinom,vse mu je dobro kar je mlečno,pa ne bomo stran metali.
ursulina,tudi ti se pozdravi in ne skrbi,zdravnica bo že vedela.user posted image user posted image

Lepo bodite user posted image !!

:))

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 411
3.12.2007 14:38:01   
minka28
mml-naročena sem ob 10 ampak prej sem bila tud pa sem končala
okoli 1 pop.Noro,tud jaz ne vem zakaj dajo uro,potem pa čakaš.Upam
da bom dočakala petek ker me danes vse boli,tišči,srbi,se ne počutim dobro.user posted image
mala pikica-bodi pridna in uživaj ob sadju in verjamam da bo bolje.
Sem šla še mal sama pogledat razpredelnico za rast  pa ni mi všeč.Sploh se mere ne
ujemajo in samo še bolj sem zaskrbljena.To je kr neki.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 412
3.12.2007 14:44:09   
Alfabeta
A lahko nekaj vprašam souser posted image ?

Koliko imate cm od vrha maternice do vrha sramne kosti? Jaz imam tako majhen trebuh, da je danes dr. 2x merila če je res samo toliko. Samo 28 cm. Je pa tudi na videz bolj majhen trebuh, dete pa po uz povsem normalne velikosti.

Še kakšna?

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 413
3.12.2007 15:18:17   
SuzanaKK
Jaz imam točno 28 cm, obseg trebuha pa 90, ampak se res nič ne sekiram, ker bo mogoče moje dete malo manjše kot je dandanes povprečje. Bom čisto zadovoljna, če bi imel recimo 2,5 - 3 kg, ker se meni to zdi čisto normalno. Se pa grem zdajle že 14 dni zelo zanimivo igrico, me zanima, če jo katera tudi prakticira, in sicer kako zmažeš 100 g čokolade v 10-ih minutahuser posted image . O bog, pa prej čokolade videti nisem smela. 

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 414
3.12.2007 15:21:04   
SuzanaKK
Pozabila! Lusa in Ursulina, počivat, čajčke pit in se čimprej pozdravit. To so moje želje za vaju, evo nekaj user posted image user posted image user posted image za dobro počutje.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 415
3.12.2007 15:33:31   
mala pikica
Suzana meni sploh ni noben problem zmazat 100 g čokolade v 10 minutah. Zdaj bi jo takoj pojedla user posted image

Tako, kar nekaj dneva je že mimo. Izgleda, da mi bo celo uspelo to sadje pojest user posted image Čez eno uro grem na telovadbo, potem pa je že tako večer. Samo takrat je najhuje, ko se mi tik pred spanjem tako zalušta kruha z marmelado ali pa pašteto... user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 416
3.12.2007 15:57:35   
nana35
Jaz se ne morem it zraven alfabeta,moj trebuh je ogromen,nazadnje v 31.tednu sem imela mere 33 cm.Zdaj pa ne vem,bom videla naslednji torek koliko mi bo sestra izmerila.Takrat bom 35 tednov in 2 dni,maternica pa sigurno 37cm.

Suzana,jaz se ne smem it te igrice s čokolado,sem se v user posted image  že preveč zredila. Pa ne samo v trebuh.user posted image

mala pikica,da ne boš grešila!!user posted image

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.12.2007 16:04:51   
ursulina
user posted image  hvala vsem za lepe misli, pa saj sem vedela, da sem premal napisala - ker sem s.p. s firmo v domači hiši, potem pač prilezem iz najinega mansardnega stanovanja do naše pisarne v kleti v kakršnemkoli stanju že, ker sem odvisnik in mislim, da brez mene ne bo nič user posted image ... in potem ostanem... saj vendar sam sedim in mal pošetkam od delavnice do pisarne....user posted image   beri z enega konca kleti do drugega... tako da jaz bom mela bolj mal od porodniške, ker bom maksimalno delovna, čeprav upam, da se bo dalo kaj narest tudi brez mene, ker mam pa zdaj počasi tegale tempa dovolj, pa še ta prehlad al kaj je že.

sva sicer z mami v kompanjonu, se bo mal bolj pomatrala tele mesece, pa bo že nekako...

tako da zdej pa res grem ležat... obljubim user posted image

kako ste se načvekale, čvekice ljubljanske? kaj pametnega pogruntale, kar bi lahko delile z ostalimi? user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 418
3.12.2007 16:11:59   
katee
Pozdravček!

user posted image   je uspela. Se nas je kar 9 nabralo. Ampak nobena ni pojedla kosa user posted image . Smo bile vse ful obzirne do Sani user posted image . Smo se pa ful načvekale, tako da pričakujte jutri nalive dežja.

Ursulina: upam, da se kmalu pozdraviš.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.12.2007 16:50:23   
lutiropan
Pozdravček!
Kaj pa gorenjske januarčice 08 , a ste se že kaj srečale? 

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.12.2007 17:39:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee

user posted image   je uspela. Se nas je kar 9 nabralo. Ampak nobena ni pojedla kosa user posted image . Smo bile vse ful obzirne do Sani user posted image .

Za vse Januarčice, ki jim primanjkuje sladkorja limam naslednjo slikico. Sta še dva kosa v omari, tako da dokazni material še nismo v celoti pojedli, ga je bilo preveč (samo 4,5 kg).user posted image
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.12.2007 17:43:29   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sunny, novembra sem bila samo na prvem oz. ko nam je pokazala porodno sobo, potem sem imela pa neke zdr. težave, možu ni s službo zneslo in nisem potem več šla. Mi je pa ena kolegica rekla, da je bilo skoz, razen zadnjič, super in da se mi splača it, da so šli čez cel porod, rezanje, šivanje, nego otroka in bivanje v P. Tako da ne vem.

Če si bila samo prvič potem kar pojdi, vsaj še na drugo predavanje. Meni sta se zdela prva dva srečanja res zelo zanimiva, ker je bilo vse o porodu in kako to poteka. Potem se mi pa ni zdelo tako hudo pomembno, kaj se dogaja na oddelku. O sami negi otroka pri nas ni govorila nič.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.12.2007 18:09:15   
koala
Čer januarčice!

mala pikica si pa pridan da si vzdržala ves dan. Bravo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa hvala za link.

nana a misliš tiste mrežaste hlačke? Jaz sem jih nosila po histeroskopiji in jih bom tudi po porodu, ker je prav fino ker so mehke in nič ne tiščijo in žulijo. še posebaj ker drugače nosim tangice, pa si ne znam predstavljat met vložek med nogami z tangicami.

Suzana jaz ss pa začuda brez problemov odpovem velikim količinam čokolade, kak košček pa je ok, se sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje 100g skupaj pojedla. Čeprav sem bila pred nosečnostjo volk na čokolado.

Kar se pa mlečnih stvari tiče, pa se meni dan ne more začeti brez raznih linotov, no razen frutolina ne maram.

sunny morning kje ste pa tako velik toblerone dobili? Sem zgledala nekako tako, šmet nimamo smajlija z zeloo izbuljenimi očmi.

urulina takoj v horizontalo pa čajčke pit, enako velja za Luso, on koliko pač uspeš počivat ob tvoji princeski

Maternica, na zadnjem pregledu je štimalo z tedni, zdaj pa bomo v petek videli. Se pa že veselim jutrišnjega dne, ko bom spet videla našega sončka. Upam, da se je že obrnil.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 423
3.12.2007 18:36:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: koala
sunny morning kje ste pa tako velik toblerone dobili? Sem zgledala nekako tako, šmet nimamo smajlija z zeloo izbuljenimi očmi.

To se pa dobi, ko gre user posted image v Švico. Sem si ga zelo dolgo želela in mi ga je lansko leto prinesel. Je pa rekel, da je bila to enkratna izkušnja, ker ga ne bo nikoli več tovoril (zadeva je imela skoraj 1 m). Saj se je potem na njega ven velikokrat vlekel, pa tudi prav mu je prišel, ko je bilo treba družbo nasmejat. Je bil pa definitvino velika atrakcija, ker so se vsi hoteli slikat z njim. Se je pa po okusu poznalo, da jih ne prodajo zelo veliko. Mogoče ga zato nismo celega pojedli. Se ga pa dobi samo v Švici in še to samo na letališču.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 424
3.12.2007 18:51:52   
martinca
NANA35, mi je Uroš reko da sat ase danes spet s tvojim user posted image videla. a za juter se še čujema če se bova doble al ne? povej kake plane maš?

ursulina, kaj pa mate za en privat?

takojaz sem zdaj zaklučla z pečenjem keksov, zdaj jih moram sam še namazat z marmelado. ampak to bo že počakal, zdaj grem najprej v bano, ker me že tak trebuh in križ bolita.

pa pa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?