|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
2.12.2007 17:28:57   
mml
Se pozna da je nedelja in so user posted image  doma, pa kakšni obiski in podobne zadeve...po tem pa ni časa za RR user posted image . Bo jutri dopoldan zato toliko bolj pestro user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 351
2.12.2007 17:43:59   
katee
Pa sej jutri dopoldne tud ne bomo kej preveč čvekale po forumu. Bomo čvekale v živo.
Danes se pa pozna, da je zamorjen dan, po moje tudi zaradi Sovice. Tudi jaz sem brala njeno zgodbo pa sem se ful zjokala.
Zdaj sva bila z mojim user posted image  na kosilu. Zdaj grem pa spet mal pred TV, smučanje gledat.
mala pikica: a ti si pa nalašč doma ostala, ti koline ne sedejo? Jaz še nikoli nisem bila na kolinah in tudi vejetno ne bom šla. imam odpor do tega.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 352
2.12.2007 18:32:56   
Katrin
Ojla,

prav lepo pozdravljene, klepetulje user posted image  Kadarkoli odprem to temo, je tolkiko novih strani, da potem, ko začnem pisati sporočilo, že skoraj pozabim, kaj sem prebrala user posted image

Torej, nedelje je skoraj konec, a mi je vseeno, ker jutri ne grem v službo! Kako je to fino !

Jutri uživajte ob dopoldansi kavici, samo, da ne bo potem deževalo user posted image

Uživajte in sedaj, ko sem doma, se bom poskusila večkrat javit. Mali me trenutno tako suva in brca, da tudi sedeti več ne morem user posted image , tako da grem kar pod tuš. Potem pa še našo malo pikico zrihtamo in gremo ajat. Ena je spraševala glede posteljice: mi smo jo že postavili v otroško sobo, a verjetno bo potem košek pri nama v spalnici (na začetku). Plenic in cunjic pa še nisem prala, ... počasi...

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 353
2.12.2007 18:44:25   
nana35
mala pikica,sem prebrala zgodbo in je tudi meni žal,da sem jo.Zdaj pa bi rada pozabila,vem pa da sovica ne bo nikoli.Jaz želim pozabiti zaradi sebe,da se ne bom več s tem obremenjevala.

Midva sva bila na obisku,pa zato nisem nič gledala na RR.
Jaz sem na kolinah že bila,pa ne takrat ko so pujska klali,kasneje ko so že klobase delali.Ne maram takih stvari,čeprav meso jem,ampak mi vse to skupaj kar je z živalmi povezano ni všeč,ker se mi smilijo.user posted image

Katrin,fino ne,ko ni treba v službo?Lahko malo poležiš,pa kaj razmišljaš...

Jutri se začne moj 35.teden.Samo,da gre naprej,sem vedno znova bolj vesela. Ve pa lepo bodite,mogoče se kaj še oglasim,če bom imela kaj povedat.Če ne pa uživajte in čim več počivajte.

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 354
2.12.2007 19:04:09   
koala
mala pikica, a bi bila prijazna in povedala kje si kupila knjigo Dojenček, navodila za uporabo?, se mi zdi da si mi na čveku povedala, samo sem pozabila.

Kmetija, midva jo redno gledava, mi je pa bil zdaj na koncu Miha poden od podna, jaz bi ga itak diskvalificirala, ker njegovo obnašanej v kajži pa res ni bilo ničemur podobno. Sicer je oseba, ki sem ji jaz najbolj privoščila zmago že odšla domov, bo pa vrjetno zanimivo naslednji teden, ko bodo spet vsi na kupu.

Koline; ko sem bila manjša samo redno hodili na koline k babici, samo mene iz hiše niso spravli dokler žival ni bila v kosem mesa razrezana, se mi preveč smili.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 355
2.12.2007 19:27:20   
SuzanaKK
Dober večer! Ne morem verjeti, kake klepetulje smo tukaj. A se zavedate, da sem zdajle skoraj 3 ure brala poste!!!! Me že prav konkretno rit boli, zato bom napisala tole sporočilce, potem grem pa direkt mal v vodoravni položaj. Čez vikend sem vas malo zanemarjala, sem bila v Celju in tam je vedno problem priti do računalnika, nekaj sem se še trudila pospravljati novo spalnico, ampak se telo kar zbuni, mi začne trebuh ful otrdevati. Pa ne morem verjeti, da nikjer v Sloveniji ni za dobiti Buscopana. Moja "tašča" dela v bolnišnici v Celju, je poskušala, moja prijateljica, ki dela v lekarni, brez uspeha, jaz pa vedno hujše krče. Zdaj sem se pač odločila, da grem jutri do moje G., da mi da recept za Spasmex.
Teja27, dobrodošla še z moje strani, če pogledaš na seznam, boš videla, da imava obe isti PDP.
Jaz grem tudi skoraj 99 % na EA, v četrtek grem v Sg na predavanje.
Me je pa tole s sovico zdaj ful spravilo iz tira, brati ne grem, čeprav me zanima.
Punce, nekaj mi povejte. A je kateri G. delal/a test za streptokok b? To je baje ena ful nevarna zadeva za otročka. Moja prijateljica, ki hodi k privat G. se je odločila za samoplačniško testiranje, ki stane 17 EUR. Jaz bi tut šla. Ker če si slučajno okužen, ti že pri porodu začnejo dajati antibiotike. A ve katera kaj več o tem? Drugače pa bom jaz zdaj hodila na preglede na 14 dni, vsaj tako mi je bilo rečeno. Jutri pa grem na telovadbo oz. na učenje pravilnega dihanja. Sonček balonček a ti prideš? Že kar nekaj časa ni nič slišati od tebe.
Ok, dovolj zaenkrat, sem pa ta teden še doma v Velenju, učiti se mi ni treba več, tako da bom pogosto čvekala z vami. Katee, ful šit za vlom, jutri ti še kaj več napišem, zdaj se morem pa spokat v posteljo ali na sedežno, me že tako križ boli, da ne morem več normalno sedeti pred rač. Lep nedeljski večer vam želim, pa še enkrat hvala vsem za čestitke ob mojem izpitu.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 356
2.12.2007 19:36:55   
mala pikica
Koline... moj dragi je iz teh vrst user posted image Pa saj nismo imeli pravih kolin, zdaj tri dni spravljajo skupaj različno meso, bodo v sredo same klobase delali. Drugače pa so domače koline kar fajn, včasih je bil to pravi domači praznik user posted image Se je jedlo in pilo dva dni skupaj za enega pujska. Zdaj pa se dragi in tast skupaj spravita, pa rešita tudi šest pujskov v enem dnevu, če je treba.

Katee doma sem ostala, ker ne morem celo popoldne nekje stati, sploh ne če delajo kje zunaj, na mrzlem. je doma vseeno lepše user posted image

Koala, TUKAJ imaš povezavo za knjigico Dojenček-navodila za uporabo.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 357
2.12.2007 19:49:00   
vaney
Ženske, a mislite, da lahko grem na MŠ, če sem na komisijski bolniški? Novembra sem jo zaradi urnika izpustila, razen poroda, zdaj bi pa rad šla, pa ne vem, če lahko. Da ne bi imela potem kakšnih problemov (na odločbi nič ne piše, kje se lahko gibljem, samo da imam polno bolniško za 8 ur).

Neposredna povezava do sporočila: 358
2.12.2007 19:49:30   
mml
Katrin a ti pa jutri ne bi prišla na kavo in čvek, glede na to, da nisi več v službi user posted image ?

Ufff ja koline...na koline je lušno priti, ko je že večerja, cel dan pomagat pa ni tako zabavno...mraz, mastno, kup posode, kupi mesa...sem prav vesela, da mi ni treba več bit na takih zadevah...je pa vsake toliko časa kakšen pujs obešen na kavlje pri sosedih, tako da za spomine obujat je čisto dovolj...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 359
2.12.2007 20:14:38   
ursulina
pozdravljene!
ja, smo bolj umirjene čez vikend, a ne?

sovica, tole pa je čisto šok za nas, srčno upam, da boš lahko poskusila znova... user posted image  
...sedaj smo vse nekam prepričane, da smo zvozile dovolj daleč, ampak očitno ni tako, dokler bebike ne stisneš k sebi...

mene pa zelo daje tale prehlad, kašelj, slabo počutje, jemljem antibiotik, pa ni niti za mišjo dlako bolje... tako da bom videla, če bom lahko prišla jutri na čvek, tudi zato, da katere od vas ne okužim... pa tako sem se veselila našega čveka...user posted image

sani, jaz pa se kar strinjam s tabo, pusti da gre, pa bo potem bolj priden...user posted image

imam pa tako čudne občutke zadnje dni... kot bi imela menstruacijo, malo vsake toliko boli po trebuhu... a ima še katera podobno? ful mi je čudno...

grem zdaj piti čajček, da se morda do jutri čudežno pozdravim...user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 360
2.12.2007 20:59:05   
limma
Joooj, kok ste naklofale user posted image  par dni me ni, pa berem pol dnevauser posted image . bom probala pisat mal po spominu, ki tudi ni več to, kar je bil pred user posted image  user posted image

sovica - hudo mi je zate in za vas user posted image user posted image user posted image  sploh ne vem, kaj naj napišem, razen, iskreno sožalje. prav žalostna sem user posted image  mislim na vas user posted image user posted image  

ulla - en velik user posted image  za vas. pazi nase!

sayuri - tebi pa čestitke user posted image user posted image   prav razveselim se lepih novic user posted image
karmyka - tudi s tvoje strani prihajajo dobre novice user posted image  user posted image upam, da bosta tea in lea super napredovali user posted image user posted image  in da boste še letos doma. kengurujčkanje baje zelo pripomore k napredku.

hana in teja dobrodošli user posted image  user posted image

meni je bilo zadnje dni vse dopoldneve  user posted image , tako da sem jih preživela v postelji v zatemnjeni sobi. popoldan sem lovila trenutke, ko me ni bolel križ in se trudila z likanjem cotik - vse imam že oprano, zlikana pa dva stroja cotikuser posted image . čakata me še dva in en pleničk. sicer mi mami vsak dan ponuja pomoč, ampak jo bom bolj rabila po porodu in je nočem obremenjevat že sedaj. počasi se daleč pride user posted image  

Glege pranja s kisom - jaz sem ga dodala, ampak še vedno ni isto kot mehčalec, tako da sem likala tudi plišaste pajacke. kar dosti dela je s tem, ne vem, kako nam bo zneslo po porodu user posted image  sušim na stojalu, žal nimava prostora za sušilca.. je pa zelo praktičen.

vaney - super, da si zrihtala z odločbo user posted image  preostali dnevi dopusta za leto 2007 ti s koncem junija 2008 propadejo, saj najbrž veš. po moje se brez problema lahko udeležiš MŠ, kljub kom. bolniški. seveda bi bilo drugače, če bi šla na smučanje user posted image , tako kot user posted image  od sunny morning. saj prav, da gre, mora se sprostit in razmigat, če toliko dela. s tem si bo napolnil baterije za pol leta naprej in nazaj. tudi moj dragi veliko dela in stalno ga teram v fitnes, da se malo odklopi user posted image

naša user posted image  je še vedno zelo živahna, čeprav naj bi se zdaj počasi umirili. veselo brca tudi ponoči (ali pa se ji kolca user posted image ) in kar pogrešala bom te njene aktivnosti, ki me vsako noč vsaj enkrat zbudijo.
vlažilec zraka sva že nabavila in je res super user posted image  prej sem imela zasušeno sluznico v nosu in grlu, zdaj je bistveno bolje, sploh ponoči user posted image  me pa danes zelo zelo bolijo žile v levi nogi, upam, da ni kaj resnega user posted image  po moje mi manjka samo počitek, sem že cel dan na nogah.

ursulina - upam, da boš čim prej boljše user posted image  pij čajčke z medom in limono.

lepo se imejte jutri na kavici. božajte svoje bušije in sladke sanje vsem.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 361
2.12.2007 21:22:32   
klaja
Večer!

Se res pozna, da je vikend in je manj časa za pisanje.

Mene pa zadnje čase tako križ boli in ponoči me je ful mučlo, ker nisem mogla dihat, pa še tako toplo sma imela v stanovanju.

Ste pisale o sušenju perila, midva tudi nimama sušilnega stroja, ker mi je brezveze, saj pozimi vse sušimo v kurilnici. Kurimo na drva in je tako toplo, da imam takoj perilo suho. Poleti pa sušim zunaj ali pa na balkonu.

Glede kolin pa odkar je Julija mi ni potrebno biti zraven, ker pri prababici nimama prostora, pa tudi nisem najbolj navdušena, da bi mi plazla in spala v njeni postelji. Saj ne da nima čisto, ampak vseeno imam nek odpor. Drugače pa odkar pomnim mi 3x letno koline ne uidejo (tako je, če si iz dežele), čeprav bi raje vedela, da ne bi bila zraven.

Grem zdaj spat, ker me križ preveč boli in ne morem več niti sedet.

Nočka!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 362
2.12.2007 21:47:27   
vaney
Meni so tudi koline fuj. Dokler sem živela v mestu, jih itak nismo imeli, zdaj sem na vasi 3 leta in fuj, fuj, fuj. Me raje ni tisti dan. To mi tako grozno smrdi, da grem raje stran. Za letos sem že kar povedala, da mi zaradi user posted image  vse trojno smrdi in če nočejo, da cel dan bruham zaradi vonja, naj me sploh ne kličejo. Aja, pa svinjskega mesa tudi ne jem. Samo piščanca, purana in kakšno govedino občasno.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 363
2.12.2007 22:10:42   
mala pikica
Benika sem malo prebirala decembrke, pa vidim, da decembra dobite punčko, januarja pa še fantka user posted image Kako pa vam je to ratalo user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 364
2.12.2007 22:37:28   
nana35
Suzana,kako je pa ime tej tvoji prijateljici,ki je šla na testiranje?Jaz namreč eno iz Velenja poznam,pa vem da je tudi šla na ta test,pa me zanima,če je ista oseba.

limma,jaz se bojim,da bi stvari smrdele po kisu če bi ga dodala pri pranju namesto mehčalca.Ne bi rada še enkrat potem prala.
Tudi moj user posted image  veliko brca in telovadi,pa res se mu zadnje dni veliko kolca.Ampak saj se mu je mogoče tudi prej,pa nisem tako čutila,ali pa ga je kolcalo ko nisem vedela,če sem kaj delala...

Lahko noč vsem.

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 365
2.12.2007 23:03:20   
sani1
Dober večer!
me je pa zdej čisto šokirala novica glede sovice3. Sovica iskreno sožalje in en velik user posted image ti pošiljam!

Ženske ste se pa razpisale, da sem komaj vse prebrala...  No jutri se vidimo zdej pa pod tuš in spat...

Lepe sanje vsem!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 366
3.12.2007 5:36:17   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image  kako si me razveselila.Res bi te prosila pa ti sporočim naslov pa plačam po povzetjuuser posted image user posted image user posted image
sovica moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 367
3.12.2007 7:38:02   
aurora6
Sovica zelo mi je žal.......upam, da boš prebrodila vse skupaj kolikor se da pogumno in v upanjuuser posted image user posted image

Mene pa nekaj zanima, kdaj naj me začne skrbeti, ker se moja deklica ni obrnila. Sem pa v 36. tednu?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 368
3.12.2007 7:42:51   
Lunca1
Dobro jutro!

Aurora mislim da zunanji obrat v LJ izvajajo tam nekje pri 37 tednih.

Punce se vidimo čez nekaj ur. Grem pa že prej v LJ, ker mora pssst Božiček še mal v nabavo.user posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 369
3.12.2007 8:31:00   
minka28
Dobro jutro punce!
Evo še jaz se malo oglašam.Čez vikend sem samo pospravljala in pripravla
še zadnje malenkosti za našegauser posted image .Glede na to da ste se kar razpisale vam sploh ne morem sledit.
V petek sem bila v patol ambulanti pri dr.Šajini.CTG in pritisk sta bila ok,urin tudi,tko da me je naročila
zdaj spet čez 1 teden in tako bo do poroda.Moja gin me je kar poslala v porod , češ naj me oni opazujejo
do poroda.kull ni kaj.Zdaj sem malo več odprta od zadnjič ampak za zdaj vse miruje,dala mi je list za gibe user posted image ,
zdaj pa moram se stem ubadat.
AJA,izrekam globoko sožalje za sovicouser posted image .

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
3.12.2007 8:33:19   
minka28
Nič ne skrbi,moja punca se je obrnila v porodni sobi.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 371
3.12.2007 8:40:35   
Alfabeta
Dekleta, enkrat je ena napisala stran, kjer se izračuna ali je dete v normalnih parametrih po tednih. Morda katera ve katera stran je to?

Hvala!

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 372
3.12.2007 8:42:38   
ursulina
čvekice moje ljubljanske, pojejte eno tortico še zame (in pa eno za sani, ki bo sicer tamuser posted image ), jaz pa ne smem od doma, ker sem čisto boga s tem mojim prehladom, ki je verjetno že kakšna angina... tako da bom raje čajček pila in se smilila sami sebi...user posted image

morda pa se vseeno še kaj vidimo do novega leta....

mali pa normalno razgraja po trebuhu, tako da upam, da ne bo kaj dosti bolan, ker ga bom že zdaj čisto prekužila....user posted image

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 373
3.12.2007 8:43:24   
ursulina
jej! dve zvezdici sem dobila! user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 374
3.12.2007 8:59:59   
mala pikica
Dobro jutro user posted image !

Jaz sem že iz sprehoda user posted image Sem pridna, ne? Sva z mami hodile po sadje v trgovino. Danes sem cel dan sama, moram to izkoristit in si bom naredila sadni dan zaradi mojega zatekanja. Upam, da mi uspe. Jaz ne razumem, bi ravno danes vse drugo jedla user posted image

Punce, upam, da še katera čvekica ostane doma, da nam ne bo preveč dolgčas, tako kot včeraj. Ostale pa uživajte, pa še namesto nas pojejte kakšno user posted image in spijte kakšno user posted image Tortico bi pa jaz zdaj tudi.... user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?