SuzanaKK
|
Dober večer! Ne morem verjeti, kake klepetulje smo tukaj. A se zavedate, da sem zdajle skoraj 3 ure brala poste!!!! Me že prav konkretno rit boli, zato bom napisala tole sporočilce, potem grem pa direkt mal v vodoravni položaj. Čez vikend sem vas malo zanemarjala, sem bila v Celju in tam je vedno problem priti do računalnika, nekaj sem se še trudila pospravljati novo spalnico, ampak se telo kar zbuni, mi začne trebuh ful otrdevati. Pa ne morem verjeti, da nikjer v Sloveniji ni za dobiti Buscopana. Moja "tašča" dela v bolnišnici v Celju, je poskušala, moja prijateljica, ki dela v lekarni, brez uspeha, jaz pa vedno hujše krče. Zdaj sem se pač odločila, da grem jutri do moje G., da mi da recept za Spasmex. Teja27, dobrodošla še z moje strani, če pogledaš na seznam, boš videla, da imava obe isti PDP. Jaz grem tudi skoraj 99 % na EA, v četrtek grem v Sg na predavanje. Me je pa tole s sovico zdaj ful spravilo iz tira, brati ne grem, čeprav me zanima. Punce, nekaj mi povejte. A je kateri G. delal/a test za streptokok b? To je baje ena ful nevarna zadeva za otročka. Moja prijateljica, ki hodi k privat G. se je odločila za samoplačniško testiranje, ki stane 17 EUR. Jaz bi tut šla. Ker če si slučajno okužen, ti že pri porodu začnejo dajati antibiotike. A ve katera kaj več o tem? Drugače pa bom jaz zdaj hodila na preglede na 14 dni, vsaj tako mi je bilo rečeno. Jutri pa grem na telovadbo oz. na učenje pravilnega dihanja. Sonček balonček a ti prideš? Že kar nekaj časa ni nič slišati od tebe. Ok, dovolj zaenkrat, sem pa ta teden še doma v Velenju, učiti se mi ni treba več, tako da bom pogosto čvekala z vami. Katee, ful šit za vlom, jutri ti še kaj več napišem, zdaj se morem pa spokat v posteljo ali na sedežno, me že tako križ boli, da ne morem več normalno sedeti pred rač. Lep nedeljski večer vam želim, pa še enkrat hvala vsem za čestitke ob mojem izpitu.