mml
|
Čer, ja ljubljanske in gorenjske čveke sm ose očitno danes tako načvekale v živo, da ni več energije za pisanje . Jaz sem po čveku zbrala energijo in šla kupit posteljnino za , ker Mancina je vsa roza...samo kaj ko sem kupila preveliko , tako da sem jo po tem nesla zamenjat in dokupila še eno, ker je ta manjša cenejša, denarja mi pa kao niso mogli vrniti...no po tem sva pa z Manco zavili še v zgornje nadstropje v Emporium, pogledat, če imajo kaj za , pa me ni nič navdušilo in ker se Manci še ni dalo domov, sva šli še v CP, kjer sva najprej zapravljali v Okaidiju, kjer sem končno našla nekaj cunjic za malega m po mojem okusu, po tem sva pa naleteli na Barbi svet in je Manca ostala tam še eno uro, po tem sva pa zavili še v Spar, ker nisva imeli s sabo nič za pit in na poti do avta je bil še Marks&Spancer, kjer sem kupila še bodije in pižamice za , pa še eno kapo in jakno...skratka na veliko sem zapravljala...Zdaj sem pa utrujena in bi se zavalila na kavč, ampak moram še malo počakat, da spravim gospodično spat (trenutno se zabava ob Čebelici Maji...) mala pikica za sadni dan...upam, da bo kaj učinka. Menda deluje kot naravni diuretik peteršilj, samo ne vem, kako bi ga človek jedel ursulina boš videla, da bodo lahko brez tebe, to je samo ideja, da ne morejo, malo časa zase in za si pa le vzami, ker to so neponovljivi trentuki, ki ti jih nič ne more nadomestiti in povrniti, ko enkrat minejo... suzana moj trebuh od simfize do vrha maternice je nekje med 28 in 29 cm, sem pa v 33. tednu minka se vidiva v petek v čakalnici APN katrin lahko bi se zmenili za kakšen hiter čvek v četrtek po tvojem pregledu...jaz bom sigurno v KC med 12. in 13. lusa lepo počivaj in upam, da boš kmalu čisto zdrava tinča mleko samo trenutno ublaži zgago, po tem pa še spodbuja nastajanje želodčne kisline, tako da ga pri zgagi odsvetujejo... Grem še malo zabavat Manco