|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
3.12.2007 18:55:44   
Tinča1
 končno sem vas prebrala. Me par dni ni bilo gor, pa sem skoraj cel dan rabila, da sem se prebila skozi.

Danes smo imeli kontrolo velikosti in naš user posted image  je težek 2293g, pravi bajsi za 34 tednovuser posted image . naj kar raste, da bo močan, ko pride na ta svet.

A še katero muči zgaga?, jaz spijem 1L mleka na dan, da ne začnem bruhati ognja.

Proti virozam nama z lubijem delam vitaminske kašice s cimetom. Njami kako so dobre.

Čokolada, ubijala bi zanjo, pa je ne smem, ker sem cela sladka. Sem se pa včeraj pregrešila in je en košček pojedla. Saj zaradi tega ne bo prevelike škode.

Sem zasledila, da se je sovica spet morala posloviti od svojega user posted image , sem pa tisto stran kar izpustila, ker me popade tak strah ko to vidim, da rajši ne berem.

Sicer pa januarčice čuvajte sebe, svoje user posted image  in nikar se ne "štulite" k decemberkam user posted image .

Lp

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 426
3.12.2007 19:27:42   
mml
Čer,

ja ljubljanske in gorenjske čveke sm ose očitno danes tako načvekale v živo, da ni več energije za pisanje user posted image .

Jaz sem po čveku zbrala energijo in šla kupit posteljnino za user posted image , ker Mancina je vsa roza...samo kaj ko sem kupila preveliko user posted image , tako da sem jo po tem nesla zamenjat in dokupila še eno, ker je ta manjša cenejša, denarja mi pa kao niso mogli vrniti...no po tem sva pa z Manco zavili še v zgornje nadstropje v Emporium, pogledat, če imajo kaj za user posted image , pa me ni nič navdušilo in ker se Manci še ni dalo domov, sva šli še v CP, kjer sva najprej zapravljali v Okaidiju, kjer sem končno našla nekaj cunjic za malega m po mojem okusu, po tem sva pa naleteli na Barbi svet in je Manca ostala tam še eno uro, po tem sva pa zavili še v Spar, ker nisva imeli s sabo nič za pit in na poti do avta je bil še Marks&Spancer, kjer sem kupila še bodije in pižamice za user posted image , pa še eno kapo in jakno...skratka na veliko sem zapravljala...Zdaj sem pa utrujena in bi se zavalila na kavč, ampak moram še malo počakat, da spravim gospodično spat (trenutno se zabava ob Čebelici Maji...)

mala pikica user posted image  za sadni dan...upam, da bo kaj učinka. Menda deluje kot naravni diuretik peteršilj, samo ne vem, kako bi ga človek jedel user posted image

ursulina boš videla, da bodo lahko brez tebe, to je samo ideja, da ne morejo, malo časa zase in za user posted image  si pa le vzami, ker to so neponovljivi trentuki, ki ti jih nič ne more nadomestiti in povrniti, ko enkrat minejo...

suzana moj trebuh od simfize do vrha maternice je nekje med 28 in 29 cm, sem pa v 33. tednu

minka se vidiva v petek v čakalnici APN user posted image

katrin lahko bi se zmenili za kakšen hiter čvek v četrtek po tvojem pregledu...jaz bom sigurno v KC med 12. in 13.

lusa lepo počivaj in upam, da boš kmalu čisto zdrava user posted image

tinča mleko samo trenutno ublaži zgago, po tem pa še spodbuja nastajanje želodčne kisline, tako da ga pri zgagi odsvetujejo...

Grem še malo zabavat Manco

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 427
3.12.2007 19:31:22   
mala pikica
nana malo sem se že user posted image je moj dragi prinesel topli domači kruh, pa sem en kos pojedla. Boljše tako kot pa da se matram. Kaj drugega pa ne bom jedla danes.

sunny zakaj nam ti to delaš??? Veš kako bi jaz zdaj to jedla user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 428
3.12.2007 19:34:18   
klepetka
čer

komaj sem se prebila čez današnje poste ,ve čvekeuser posted image .

V glavnem ,kot so že predhodnice napisale ,srečanje uspelo,nas je bilo eno celo omizje.Tak o da če jutri ne bodo vile padale ,bomo imeli kar  srečo z vremenom(glede na klepetanjeuser posted image ).Smo se pa dogovarjale,da bomo tole  ponovile ,če ne prej, enkrat poleti z bebicami.

Kar je najbolj važno zame ,je bilo to ,da smo s skupnimi močmi ugotovile ,da vseeno ni moj trebuh še pri kolenih(očitn ose je moja G zmotilauser posted image ) in da bom šla lahk oše ta teden k frizerjuuser posted image
Suny morning,verjamem da je tale toblerone atrakcija.TTo definitivno ne bi blo za v našo hišo.Bi že mati poskrbel i,da bne bi pretekel rok trajanja.Zraven pa kokakolouser posted image
In hvala da poskrbiš za nas ,da nam ne pade cuker.Jaz sem pot domov prevozila brez večjih čokoladnih popadkovuser posted image .Je bilo pa tolk prometa ,da to kar ni res.Glede na promet (in uro)bi mogla iti malo prej domov al pa mal kasnej.user posted image (že tako smo skoraj pol šihta naredile tam)

martnca
,kakšne piškote  s i pa pekla?Očitno imam spet nivo cukra malo nižji,ko mi gre samo to po glaviuser posted image

luša in ursulina
,lepo se pocajtajte;pa na litre čajain meda pa bouser posted image user posted image
vrh maternice;jaz sem imela pri 35 tednih 36 cm

malapikica ,user posted image za sadni dan.Čokolino pa tudi jaz imam zelo radauser posted image
nussyy,si potem uspela plačat  za prisotnost?

suzanaKK;zanimive igrice se greš tiuser posted image .Naj ti povem ,ad sem ti močna konkurenca ,vešuser posted image
vlažilci zraka;v sanolaborju so zakon.preverjeno

sani1,dobro opravi jutri na pregledu.

Zdaj moram pa tamalga spat spravit ,pol pa  vas pridem še brat

lep večer

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 429
3.12.2007 19:38:13   
klepetka
mml,user posted image za uspešen šoping.jaz ne bi zmogla zdajle z mojim trebuhom vseh teh lokacij.Dobra siuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
3.12.2007 19:40:11   
SuzanaKK
Dober večer! Mml, jaz bom v čet. dopolnila 36 tednov, ampak kot sem že povedala, jaz se zaradi velikosti maternice, trebuščka, ploda ne sekiram, samo da bo zdravo. Sem pa pravkar prišla iz telovadbe, (sonček balonček pišem ti minus za danes), smo bolj malo telovadile, bolj čvekale, no ampak je bilo vseeno zanimivo. Naučile smo se dihati, pokazala nam je keglove vaje itd. Dobila sem spasmex in upam, da bo zdaj tako, da me krči ne bodo vlekli, ko ga imamuser posted image . Malo je namreč čudno, ker piše, da ga nosečnicam ne priporočajo!!! Buscopana ne bo vsaj do 15. 12. Drugače pa čestitke mali pikici, dobra si, da si zdržala. Danes moraš hitro spat, da bo čimprej novi danuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 431
3.12.2007 19:44:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
mml,user posted image za uspešen šoping.jaz ne bi zmogla zdajle z mojim trebuhom vseh teh lokacij.Dobra siuser posted image

Saj si vidla, da mml sploh nima trebuha user posted image , tako da njej ni nobene problem "kobacat" okrog.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
sunny zakaj nam ti to delaš??? Veš kako bi jaz zdaj to jedla user posted image

user posted image user posted image user posted image  Škoda, da letos nimam novega, bi definitivno organizirala druženje z njim.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 432
3.12.2007 19:44:46   
vaney
Jaz sem tudi že razmišljala o nabavi teh mrežastih hlačk. Ker tudi ponavadi nosim tangice, po porodu pa ne vem, če bo to zdravo in udobno-sploh, če bom šivana ali pa kaj podobnega. A v Pikapolonici jih imajo? Potem bom šla pa kar tja, ko bom imela nslednjič pregled.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 433
3.12.2007 19:46:13   
klaja
Lepo da ste se načvekale, verjetno vas je bilo zanimivo videt, same nosečke na kupu.

Moj trebuh je v 34 tednu 29 cm in tudi v prvi nosečnosti je bilo tako.

Mene pa tako križ matra, da bom popenla. Se mi zdi, da bolečina kar potuje gor in dol, ker je včasih ful nizko, potem pa spet nekje zgoraj. Niti ležanje mi več ne pomaga. Pa po večerih imam ful trd trebuh, tolažim se edino s tem, da Hana pridno brca.
Grem zdaj Julijo porihtat za spanje, potem pa še sama hitro v posteljo, če bom sploh lahko kaj spala.

Mirno noč in čim manj obiskov WC-ja.

Nočka

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 434
3.12.2007 19:48:54   
martinca
klepetka,mislim da se jim reče linške oči. samo jaz imam bolj take modelčke že za božični čas. zvončke pa smrečice, pa srčke, pa marjetice. mi je mami lani te modelčke kupla v sparu. sem pa videla da jih majo letos tudi. so pa taki plastični modeli oranžne barve, če katera ve katere mislim. 

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 435
3.12.2007 19:51:15   
TONČI.
Jaz sem tudi že razmišljala o nabavi teh mrežastih hlačk. Ker tudi ponavadi nosim tangice, po porodu pa ne vem, če bo to zdravo in udobno-sploh

V porodnišnici ti tangice tud na misel ne bodo prišle. Vsaj en teden po porodu ti bo "curilo" ven. Tko da pametna odločitev je da greš vsaj po kakšne navadne spodnje hlače. Da ti vložek ne skače sem pa tja.

TINČA ne pij mleka. To je le še slabše. Mleko povzroča še večje izločanje želodčne kisline. To je pa potem še slabše.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 436
3.12.2007 19:54:12   
klaja
Dober večer! Mml, jaz bom v čet. dopolnila 36 tednov, ampak kot sem že povedala, jaz se zaradi velikosti maternice, trebuščka, ploda ne sekiram, samo da bo zdravo. Sem pa pravkar prišla iz telovadbe, (sonček balonček pišem ti minus za danes), smo bolj malo telovadile, bolj čvekale, no ampak je bilo vseeno zanimivo. Naučile smo se dihati, pokazala nam je keglove vaje itd. Dobila sem spasmex in upam, da bo zdaj tako, da me krči ne bodo vlekli, ko ga imam . Malo je namreč čudno, ker piše, da ga nosečnicam ne priporočajo!!! Buscopana ne bo vsaj do 15. 12. Drugače pa čestitke mali pikici, dobra si, da si zdržala. Danes moraš hitro spat, da bo čimprej novi dan .

Suzana (sicer sem že to enkrat napisala, pa vseeno) na Pušenjakovem forumu sem enkrat spraševala kako je s Spasmexom v času nosečnosti. Pa mi je odgovoril, da ga on ne predpisuje, vendar pa nima škodljivega vpliva na plod.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.12.2007 19:56:49   
mml
sunny in klepetka saj sem vama povedala, da trebuh pustim doma, ko grem ven user posted image ...imam pa zato toliko večjo rit, da ne bo kakšne pomote in panike...user posted image

mrežaste hlače so zakon po porodu...dobijo se v Sanolaborju ali pa v lekarnah in Tosaminih trgovinah, nisem pa prepričana za BC

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.12.2007 20:03:13   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
mrežaste hlače so zakon po porodu...dobijo se v Sanolaborju ali pa v lekarnah in Tosaminih trgovinah, nisem pa prepričana za BC

Mrežaste hlače imajo tudi v Muellerju. Jaz sem si za porodnišnico kupila komplet 5 hlačk za enkratno uporabo. Bom pa tele mrežaste tudi še nabavla. Edino ne vem katero številko naj vzamem.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 439
3.12.2007 20:11:41   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Mrežaste hlače imajo tudi v Muellerju. Jaz sem si za porodnišnico kupila komplet 5 hlačk za enkratno uporabo. Bom pa tele mrežaste tudi še nabavla. Edino ne vem katero številko naj vzamem.user posted image

A so po številkah??? Hmmmm...po mojem, če vzameš M ne moreš kaj dosti zgrešiti, saj so kar precej raztegljive, nima pa nobenega smisla, da te tiščijo...

Neposredna povezava do sporočila: 440
3.12.2007 20:11:51   
SuzanaKK
Klaja, saj če bi ga spasmex imel (slab učinek na plod namreč), mi ga ginekologinja definitivno ne bi predpisala, ko itak je take vrste, da raje ne daje zdravil.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.12.2007 20:15:03   
mml
No tole je sicer izven koncepta...ampak gelde an to, da se je začel adventni čas in da je lepo peči piškote...tukaj je en recept za res enostavne in super dobre božične piškote...no vsaj meni so super user posted image

DIŠAVNI PIŠKOTI

Sestavine:
100g rozin
4 žlice pomarančnega soka
250g moke
1 čž pecilnega praška
1 čž mletega cimeta
1 čž mletega ingverja
1 čž mletega pimenta
1/2 čž nastrganega muškatnega oreščka
2 jž kakava
100 g naribane jedilne čokolade
naribana lupina ene limone in ene pomaranče
150 g masla
100 g sladkorja v prahu
1 vanilin sladkor
ščepec soli
2 jajca

Glazura
100 g jedilne čokolade
100 g masla

Rozine operemo, pomešamo s pomrančnim sokom. Moko zmešamo z začimbami, s pecilnim praškom, kakavom, naribano čokolado ter limonino in pomarančno lupino.

Maslo, sladkor v prahu, vanilin sladkor in sol penasto zmešamo. Dodamo jajci. Vmešamo rozine in na koncu moko. Iz testa oblikujemo kroglice.

Temperatura pečenja: 200 st.C
Čas pečenja: 15 do 20 minut

Za glazuro stopimo nad paro maslo in čokolado. Ohlajene piškote pomočimo (približno do polovice) v glazuro

Res ni veliko dela. Še največ je dela z ribanjem čokolade user posted image

Veliko zabave in dober tek

Če želite, vam lahko napšem recept še za medenjake, je tudi enostavno in zeloooooooooooooooooo dobro

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 442
3.12.2007 20:19:56   
mala pikica
mml hvala za recept, bomo sigurno probali user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 443
3.12.2007 20:20:46   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Pozdravček!
Kaj pa gorenjske januarčice 08 , a ste se že kaj srečale? 

Danes sva se z Rajo pridružile Ljubljančankam, pa Piškamiška tudi, ki po novem paše v naš konec.

Punci pozdravita se. hiconcil sem tudi jaz jemala, pa ni bilo nič narobe.

Sani1 dobro opravi jutri, naj ti tamalga še malo pustijo v trebuhu.user posted image

No meni se je danes spet malo zahotelo coca-cole in sva jo šla prej eno steklenico kupit. Da zgagi ne bo dolgčas.user posted image

Mrežaste hlačke tudi jaz priporočam, te od začetka vsaj nikjer nič ne tišči. Jaz sem jih kupila v Sanolaborju če se ne motim. Zdaj jih moram pa še kupit. Če se ne motim so po velikostih. Jaz bom raje kar L, da me res ne bodo vezale.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 444
3.12.2007 20:20:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml

A so po številkah??? Hmmmm...po mojem, če vzameš M ne moreš kaj dosti zgrešiti, saj so kar precej raztegljive, nima pa nobenega smisla, da te tiščijo...

V Muellerju imajo 38-40, 42-44, 46-48 pol pa vedi. Glede na to, da že nekaj časa nimam "normalnih" oblačil sem čisto zmedena glede številk. Pa ne vem koliko me bo po porodu?

Ste pa vse tako pridne glede pečenja in izdelovanja voščilnic. Meni se to sploh ne da. Sem pa ravnokar na kolenih oribala bano in tuš kabino.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 445
3.12.2007 20:22:46   
Lunca1

Ste pa vse tako pridne glede pečenja in izdelovanja voščilnic. Meni se to sploh ne da. Sem pa ravnokar na kolenih oribala bano in tuš kabino.user posted image

Saj to je tudi gospodinjsko opravilo.user posted image Pridna.

Neposredna povezava do sporočila: 446
3.12.2007 20:27:39   
koala
sunny bi rekla da je bil ta Toblerone atrakcija, če bi jaz srečala tvojegauser posted image z tako čokolado lani bi se kar zraven povabla, pa če bi mu bilo prav al neuser posted image .

martincaa ti mi pa lušte z linškimi očmi delaš? Jaz jih naravnost obožujem.

mml ti pa tudi olje na ogenj prilivaš, ti tiuser posted image . Tile piškotki zvenijo zeloo dobro, jih bo treba sprobat.

mala pikica nič ne met slabe vesti zaradi koščka dobrega kruha, prgrehe so po moje velikokrat boljše od stekanja slin zaradi odpovedovanja, pol pa je človek samo tečen, tako da si vseeno zaslužiš en ogroooooooomen aplavz, da si cel dan samo na sadju vzdržala.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 447
3.12.2007 20:29:30   
mml
ufff..sunny jaz pa rajši pečem in brkljam kot pa čepim na kolenih...tako da si res pridna, da si se lotila kopalnice...

Kar se pa hlač tiče...jaz bi na tvojem mestu vzela eno številko večje, kot si prej nosila oblačila...pa bolj zaradi udobja kot česar koli drugega...dol ti sigurno ne bodo padle

Zdaj pa lahko noč do jutri...je računalnik v otroški sobi in je konec čvekanja, ko gre Manca spat

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 448
3.12.2007 20:38:37   
nana35
koala,mislim tiste hlačke ki so visoke in bolj tesne,pa malo dražje so za kupit v otroški trgovini,po moje so dobre zaradi krčenja maternice in zaradi trebuha.
Imam pa kar veliko raztegnjenih gat user posted image user posted image  zdaj od nosečnosti in bodo še naprej uporabne,drugače pa tudi razmišljam o teh mrežastih.
Če pa imajo take mrežaste hlačke v Pikapolonici pa dvomim.Imajo kake bolj fine.Take vem da se v Tosami dobijo,kje drugje pa ne vem,mogoče v lekarni..??
Aha,vidim da Pravi Sunny m.,da jih dobiš tudi v Mullerju.

martinca,jutri me lahko pokličeš če boš prišla v Mb,nasploh me pokliči,kakšni so tvoji nameni,pa greva kam na kapučino ali prideš k meni...saj se bova po tel.zmenile.Moj user posted image  pravi (zdaj sem ga vprašala,ko sem prebrala)da sta se videla,ja in naj ga pozdraviš.

Tinča,sem te že pogrešala ja.Kje si se potepala?user posted image

mml,ti pa si res lepo zapravljala danes.Kaj ni bil užitek?Jaz zelooo rada kupujem in zapravljam.Pa ne smem!!user posted image Sem že preveč in zdaj gledam le še tadražje stvari,ki jih bom res potrebovala.

mala pikica,vidiš da si se pregrešila,ti,ti!!user posted image Saj jaz tudi ne bi mogla samo gledat,pa nič v usta dat...kaj češ,če pa je dobro,ne?Ampak če si res čisto malo...potem še ni greh.user posted image

klaja,ravno ves čas ugotavljam,da imam trd trebuh in razmišljam ali bo pomagal kak Buscopan.No,na srečo ga jaz še imam.

Grem po tabletko pa nazaj na RR še malo prebrat,kaj se drugje dogaja.

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 449
3.12.2007 20:45:13   
koala
A nana pol pa misliš ti nekaj drugega, nekaj takega sem jaz dobial od prijateljice, sicer samo ene, pa bom videla če mi bodo odgovarjala pol bom še nabavla. Sam se mi zdi, da bom bolj po teh mrežastih posegla. nisem pa vedla da so po številkah, bo treba it malo naokoli pogledat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?